moretolove

white

white

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

H*L-VETIN HYVÄNNÄKÖNEN LÄSKI!


Istuin kerran vuosia sitten erään pääkaupunkiseutulaisen tiedekeskuksen Verne-teatterissa odottelemassa majava-esityksen alkamista. Ihmiset pakkautuivat istuimiinsa ja myös eräs erittäin isokokoinen mies vyöryi kohti penkkirivistöä. Katsomosta kirkas lapsen ääni kajahti ilmoille ”ISI!! KATO KUINKA LÄSKI SETÄ!!”. Ihmisten puheensorina taukosi. Kaikki tuijottivat läskiä setää. Minua hävetti, en
iten ehkä isin puolesta.

”Lapsen suusta se totuus kuullaan” sanotaan. Lapsen sanomana asiat ovat toki hyväksyttävämpiä, eihän pieni lapsi ymmärrä vielä elämän oikeaa ja väärää. Lapselta puuttuu häveliäisyys, sanotaan kaikki mitä mieleen tulee. Ei lapsi ole sanomisistaan vastuussa, syyttävä sormi osoittaa lapsen vanhempia. Ikävintä on, että epämiellyttävän ja loukkaavan totuuden etenkin ulkonäöstä laukoo nykypäivänä mitä todennäköisimmin humalainen mies ja vieläpä keskellä kirkasta päivää. Humalassa oleva ihminen kokee ilmeisesti omaavansa oikeuden arvostella toisten ulkonäköä. Alkoholihan luonnollisesti tekee ihmisestä muita paremman. Ja läskejähän on muutenkin lupa kiusata ja etenkin koko elämänsä lihavana elänyt on yleensä siihen jo myös tottunut.

Kiusaamista perustellaan yleensä kateudella: ”se on vaan kateellinen sulle”. Ilmeisesti aika moni ihminen on siis kateellinen meille lihaville. Vai v*tuttaako kenties vain se, että jotkut meistä läskeistä uskaltavat olla hyvännäköisiä ja myös huolehtia itsestään ja ulkonäöstään, vaikka ovatkin samalla ällöttäviä läskejä? Ehkä hyvännäköinen nainen läskissä ruumiissa herättää arvostelijassa ristiriitaa, sillä mitä varmimmin seksi kuitenkin kelpaisi. Ehkä kilot eivät kaikilla ole elämän ilojen esteenä. Läski ja saamaton eivät aina ole synonyymeja, vaikka näin usein mielletään. Minä ainakin aion jatkossakin näyttää H*L-VETIN hyvältä ja tyylikkäältä!


Ps. Päiväkahviseuraa kaipaillen...


3 kommenttia:

 1. voi vitsi, ootte ihan huipputytsyjä molemmat! :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  toivoisin että bloginne olisi sanomaltaan enemmän "kaikenkokoiset voivat olla hyvännäköisiä". Toisin sanoen että koolla EI ole merkitystä.
  Minua nimittäin suututtaa se, että voitte avoimesti toitottaa täällä että "hyi en ainakaan haluaisi olla laiha, laihat on rumia, miehet tykkää enemmän lihavista.." etc etc. Jos vaihdatte sanan "laiha" kohdalle sanan "lihava", ymmärrätte varmaan yskän. Elikkä siis sen, että kokorasismi toimii kumpaankin suuntaan, ja on kumpaankin yhtä väärin. Mielestäni harjoitatte käänteistä rasismia laihoja kohtaan (siis esimerkiksi niitä, joita on pienestä asti haukuttu anorektikoiksi kun paino ei vain nouse, ja jotka eivät silti voi puolustautua "en todellakaan haluaisi edes olla läski" kommenteilla, koska ne ovat väärin). Toivoisinkin, että sen "olemme niiiiiiiiiiiiiin tyytyväisiä itseemme ja rakastamme elämäämme lihavina koska se vaan on niiiiiiiin plajon parempaa ja kaikki laihat on yök" sijaan voisitte vähän himmata ja koittaa sellaista "hei, ole tyytyväinen itseesi, minkä kokoinen sitte ikinä oletkin, laiha, lihava, tai jotain siltä väliltä". Miten olisi?

  P.S. Mielestäni on muutenkin outoa, että isokokoisuus voi olla jonkun blogin pääpointti. Monien mielestä olisi pöyristyttävää, että maanlaajuisesti nuorten keskuudessa melko suosittu blogi olisi pointiltaan laihuuden ihannoimista. Miksi siis näin päin se on, ei suinkaan pöyristyttävää, vaan päinvastoin jotenkin ihailtavaa?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.