moretolove

white

white

lauantai 20. kesäkuuta 2009

Mieluummin läski ku luuseri!


Eräänä sunnuntaina bussissa matkalla töihin ehkä suomen arvostetuimpaan tavarataloon lueskelen erään lehden suurta laihdutusekstraa. ”Petkuta pukeutumisella.” ”Kilot palamaan laihduttaja!” ”Mamma mia, nyt laihdutaan!” Motivaationi on taas korkealla; huomenna, maanantaina, alkaa uusi elämä…

Töistä ostan nipun liikuntaseteleitä. Aion aloittaa nyt siis myös urheilun. Viimeinen (hampurilais)ateria ennen elämän muutosta maistuu hyvältä Kallion kirkon katveessa.

Poikkeamme ystäväni kanssa hakemaan vielä viimeiseen ateriaamme jälkiruoaksi jäätelöä ja irtokarkkeja läheisestä videovuokraamosta. Matkalla ruokakauppaan kohtaamme maistissa olevan sedän ja hänen pari nuorempaa ei-ihan-yhtä-maistissa- olevaa kaveriaan. Tämän ”putki pahasti päällä”-sedän hämmästyneestä ilmeestä huomaan jo kaukaa hänen kertovan meille kohta elämän totuuksia. Ehdin varoittaa ystävääni:

”Kohta muuten tulee pask…”

-TE ETTE PÄÄSE EES TAUSTAKUOROON KUN OOTTE NIIN LIHAVIA!!!

Naureskelen tiedolle ja Sedän heilumiselle. Ystäväni silminnähden järkyttyy Sedän yhtäkkisestä avautumisesta.

- Älä nyt, pitäähän naisissa muotoja olla! Komppaa nuorempi ja selväpäisempi Sedän kaveri, joka selkeästi ymmärtää laatulihan päälle.

- Aerobic? Setä jatkaa. Nuoremmat idiootit hihittävät.

Minä jatkan hymyilyä. Tekee mieli iskeä silmää. Tai sitten turpaan. Liikuntasetelit polttelevat lompakossa. Ei aerobic kuitenkaan ehkä ole minun laji, kiitos vaan ehdotuksesta. Hydrobic puolestaan voisi sopia, sitä täytynee vielä kokeilla.

”AIVOT??!” ystäväni sähähtää.

Minua hymyilyttää kahta kauheammin.

”Mieluummin Läski kuin Alkoholisti” totean ystävälleni nurkan takana. Ystäväni päivittelee kuinka olen niin tyyni ja kuinka voin vaan hymyillä. Äskeinen avautuminen nyt ei vaan hetkauttanut minua millään lailla. En oikeastaan enää välitä. Nyt kävi näin. Taas vaihteeksi.

Tunnen motivaation kasvavan entisestään. Kaupasta ostan korillisen Painonvartijan kallista ruokaa. Minähän vielä näytän niille. Laihdutan ja myös voitan sen pirun Idolssin. Peace of cake. Viimeisen aterian viimeinen jälkiruoka maistuu taivaalliselta.

Ps. Voin muuten lyödä vaikka vetoa, että peittoan Sedän laulutaidollani mennen tullen!

8 kommenttia:

 1. Löysin bloginne ja alan nyt lukemaan kaikki kirjoitukset läpi ;)

  VastaaPoista
 2. Dandelion: Noniin, toivottavasti oli viihdyttäviä kirjoituksia, mikäpä sen mukavempi tapa viettää Juhannusta ;)

  VastaaPoista
 3. Löysin äsken ihan vahingossa tän blogin, en edes enää muista mitä kautta näille sivuille päädyin. Nyt oon selannu läpi näitä postauksia ja tästä on selvästi tulossa mun uus suosikki :) Tosi aito ja hauska blogi!

  Miten ihmiset voikaan olla noin ilkeitä ja törkeitä, eivätkä ajattele mitä sanovat.
  Et todellakaan oo mikään läski, ainakaan noista kuvista päätellen.

  Oon aina ihaillu ihmisiä, joilla on hyvä itsetunto. Et vaikka oiskin hieman pyöreä voi silti laittautua, pukeutua nätisti ja kulkea pääpystyssä. Kunpa itsekkin osaisin olla ajattelematta mitä muut ihmiset minusta ajattelevat ja olla ylpeä itsestäni sellainen kuin olen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos mahtavasta palautteesta :)

  Olen samaa mieltä, että myös iso ihminen voi kantaa itsensä itsevarmana ja ylväänä. Saatan ajatella, että mitähän toikin minusta ajattelee, mutta en loppupeleissä siitä välitä.

  Ja täällä blogissa ei tosiaan ole kuin hyvännäköisiä läskejä ja imartelevia kuvakulmia ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ihan oikeasti läsähti leuka pöydän kulmaan kun tämän jutun luki, voi noita ihmisiä millaista paskaa ne toisten niskaan kaatavat.
  Pisteet kuitenkin sulle että osaat olla noin positiivinen, itse itkisin varmaan vieläkin peiton alla tollasen jälkeen :)

  VastaaPoista
 6. Henna: Useampi vuosi ja vastaavanlainen kohtaaminen takana, oppinut ignoraamaan moisen palautteen. :)

  VastaaPoista
 7. Se on 'Piece of cake' eikä 'Peace of cake' :d

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.