moretolove

white

white

tiistai 23. kesäkuuta 2009

S-kokoisia paitoja!!!

Kuten olen jo muutamaan otteeseen maininnut, palasin siis viime viikolla Praha-Bratislava-Budapest-tourilta. Prahassa harjoitimme ystäväni kanssa shoppailua kiitettävästi ja tässä tulos:


Vasemmalta huivi (H&M), Fashion against AIDS-N.E.R.D-toppi (40, H&M), "niittitoppi" Diesel (S!!!..wtf...), valkoinen ja musta niittiranneke, kaulakoru sekä rusettipanta ja rusettipinnit Terranova, legginssit (42, H&M), harmaa viskoosirytky (L, Terranova), Hello Kitty huulikiilto M.A.C, lyhyt salmiakkikuvioinen paita (S, Diesel), turistikrääsä jostain perus turreputiikista.

Shoppailu Prahassa on hieman haastavaa, sillä yksi euro on n. 27 korunaa, joten joudut kokoajan miettimään ja laskeskelemaan paljonko mikäkin maksaa. Yleisesti hintataso on kuitenkin hieman edullisempi kuin Suomessa ja Prahassa on muutamia outletteja (esim Dieseliä) ihan keskustan ostoskaduilla. Eräässä Dieselin outletissa sai käteisellä maksaessa vielä 30% alennusta, joten ostin nuo molemmat paidat sieltä ja hintaa jäi alle 20€/kpl. Myös suht hyviä kauppakeskuksia Prahasta löytyy, mutta esim. Prahan Top Shop oli minulle suuri pettymys (syy lienee siinä, että suurin koko oli 40 :D). Pistäydyin myös parissa second hand-liikkeessä, mutta en ehtinyt tekemään löytöjä, sillä ystävälläni oli jo kiire seuraaviin kauppoihin... Ajan kanssa kuitenkin luultavasti varsinaisia aarreaittoja!

Bratislavassa emme shoppailleet ollenkaan (mäkkiä ei lasketa) ja Budapestistä ostin vain Mangon alesta (-30%) jo aikaisemmin Itävallan Mangosta havittelemani multicolor pantteri-kuosisen topin (XL). Unkarin raha on forintti ja yksi euro on 300 forinttia, joten siellä kaikki tuntuu kovin kalliilta. Itse tykkäsin kuitenkin näistä kolmesta kaupungista eniten Budapestistä. Budapest on vielä Prahaakin edullisempi ja sieltä löytyy kuitenkin lähes kaikki samat ketjut (ei kuitenkaan Top Shopia) ja paljon muutakin kuin Prahasta.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut ja monipuolinen reissu. Kuvia matkanvarrelta vielä varmasti luvassa oman postauksen muodossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.