moretolove

white

white

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Arvonta suoritettu!

Kiitos aivan mielettömästi kaikista ihanista ehdotuksista, joita meille tuli kommenttien ja jopa sähköpostien muodossa. Lajeista moni oli sellainen joita aivan ehdottomasti halutaan mennä testaamaan. Saa sitten nähdä, haluaako kukaan teistä enää lukea tätä blogia nähdessänne kuvia ja tuskaa huutavia ilmeitä, kun nämä lylleröt yrittää liikkua. Tekstiä, kuvia ja ehkä jopa videoita siis tiedossa. Nyt taitaa olla sitten totuuden hetki ja joudutaan oikeasti tarttumaan itteämme niskasta kiinni tuon liikunnan suhteen.
Onnetar suosi tällä kertaa Pumpkinia ja hän ehdottikin meille nyrkkeilyä / potkunyrkkeilyä. Nähtäväksi jää se, että uskalletaanko me astua kehään ja ruveta mätkimään toisiamme? Tai nouseeko se jalka jos muka pitää toista potkasta? Eniten tietenkin pelottaa ne alkulämmittelyt, kun ollaan kuultu kauhutarinoita esim. viivojen juoksemisesta. Niissä läskillä menee kyllä sit pasmat ihan sekaisin ja tekis mieli lähteä samantien kylmään suihkuun. Million Dollar Baby on kuitenkin aika hyvä leffa, joten ehkä katotaan se (kera muutaman jäätelöannoksen) ja kerätään lisää rohkeutta. Näyttäisi nimittäin tuolta Mimmin DVD-kokelmista kyseinen leffa löytyvän...Jäätelöäkin kuulemma löytyy. Elämä on ihanaa!


Tämmöinen pieni pussukka lähtee Pumpkinille ja se sisältää kiillonpoistopaperin lisäksi muutamia ylläreitä! ;) Pumpkin, laitatko sähköpostiimme tulemaan sun yhteystiedot, niin voidaan pistää pakettia sinulle päin!

Tässä vaiheessa voimme kai jo iloisina ilmoittaa, että muutamankin lukijan innoittamina, me lähdetään ensimmäisenä testaamaan Nintendon Wii Fit-konsolipeliä, jonka tarkoituksena olisi "opastaa" meitä sisälle tuohon urheilun ihmeelliseen maailmaan. Tästä se sitten lähtee.. Katsotaan, et voiko ikuisesta pullerosta tulla liikunnallista? Haaste on otettu vastaan!


Liikuntaa innolla ja kauhulla odottavat,
Mimmi ja Peppi

2 kommenttia:

  1. Million dollar baby on ihana leffa :) löytyy omasta hyllystäkin!

    VastaaPoista
  2. Dandelion: Joo vois tässä kattoo sen poikaystävieni Benin ja Jerryn kanssa...

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.