moretolove

white

white

torstai 16. heinäkuuta 2009

Läskit liikkuu: Mimmin ensikosketus Wii Fittiin!


Noniin, eli meille tuli tilaisuus päästä kokeilemaan Wii Fittiä kuukauden ajan ja otettiin toki haaste innolla vastaan. Wii Fit on siis Nintendo Wiille suunniteltu kuntoiluohjelma jonka harjoitukset suoritetaan tasapainolautaa apuna käyttäen.


"Wii Fit antaa sinulle yksityiskohtaisen analyysin fyysisestä kunnostasi. Analysoimalla mittaamaansa BMI-painoindeksiä ja tasapainoasi Wii Fit määrittää Wii Fit -ikäsi. Tämä pelillinen termi kertoo, että mitä lähempänä tulos on omaa ikääsi tai tavoiteikää 20 vuotta, sitä tyytyväisempi saa olla. Wii Fit -iän avulla on helppo seurata omaa kehittymistään."
Oma Wii Fit ikäni taisi olla 40, joten ei ihan hyvin mene, tosin en myös oikein tajunnu ensin mitä siinä piti tehdä, joten taidan kokeilla ensi kerralla uudelleen (:D selittel...). Myös BMI oli jotain järkyttävää, painosta puhumattakaan. Ja kaikille vaakakammoisille tiedoksi että OMAT TIEDOT (eli paino, BMI yms.) SAA LUKITTUA SALASANALLA, joten KUKAAN EI PÄÄSE URKKIMAAN PAINOASI YMS. Itselleni tuo oli nimittäin yksi kynnystä astua laudalle madaltava seikka.

"Wii Fit auttaa sinua tuntemaan oman kehosi, virtuaalinen Personal Trainer patistaa sinua liikkumaan monipuolisesti ja tehokkaasti. Pääset myös tarkkailemaan harjoitusten vaikutuksia Wii Fit -kanavan avulla ja seuraamaan edistymistäsi! Anna Wii Fitin olla ensimmäinen askel sinulle ja perheellesi kohti terveellisempää elämäntapaa."

Olin tosi väsynyt eilen 8h töissä seisomisen ja parin tunnin kaupungilla juoksemisen jälkeen ja ei ois tehny mieli yhtään treenata. Peppi kuitenkin suostutteli mut treenaamaan (ruualla toki) ja ei kyllä harmita! Itselleni tuo Wii Fitillä rehkiminen oli oikeasti ihan kunnon urheilua ja hikihän siinä tuli. Kuitenkin harjoittelu on myös palkitsevaa, sillä aina tietyn minuuttimäärän jälkeen saat auki lisää liikkeitä joogaan tai uusia pelejä. Kun homman jujun tajuaa niin myös kilpailuhenkisyys nousee pintaan ja tuleekin usein otettua vielä uudelleen sama kierros (EI JUOKSUA).

Steppitunnilla (oisko kestäny 3min..) oikeasti huomasi, etten ole koskaan mitään ryhmäliikuntatunteja harrastanut, sillä hypin ihan miten sattuu. Kuitenkin jossain vaiheessa sekin kuitenkin alkoi sujumaan paremmin. Hulavannetta pyöritellessä taas ei olisi uskonut, että en osaa vannetta IRL pyörittää yhtään, sillä vetelin ihan innoissani viidellä hulavanteella, eli kyllä se lanne liikkuu vähän läskimmälläkin.

Pahempia urheiluvammoja ei nyt tällä kertaa syntynyt, toisin kuin Christinalla. Mutta pakko kai se on myöntää todeta, että tosi koukuttava "peli". Odotan oikeesti jo seuraavaa kertaa, ku pääsen taas fittaamaan!


Tässä aika kiva video Wii Fitistä:Ja sitten niihin lupaamiimme kuviin...

Ensin piti toki tankata, että jaksaa urheilla :D

Yritän siinä ilmeisesti tasapainoilla

Heh.

No vauhdikasta näyttää olevan meininki, ku kamerakaan pysy mukana. Otan varmaan tuossa hulavannetta kiinni :D

Tiimellyksessä kerenny poseeraamaanki...

No mitenkä se lanne liikkuu??

No liikkuuhan se..

Koirakaveri oli vähä ihmeissään tuosta meikäläisen hyppimisestä. En sitä yleensä nimittäin harrasta.

Rytmi veressä...

Niinku huomaatte, niin just oikein :D (NOT!)

Tuomari siellä tarkkailee suoritusta.

Yllättäen ei kauheen hyviä tuloksia tullu :D

Meikällä kävi muuten tolle hahmolle sama ku Pepillä, eli siitä tuli LÄSKI ku astuin tohon laudalle. Outoa.

Ruipelokin (Pepin BF) pääsi mukaan ja läskit siellä taustalla kannustaa! :D Melkosen mahtava kuvaaja, kun on saanut tän videon tälleen sivuttain.


Pepin kommentit meikäläisen Fittaamisesta:

Mimmihän soitti minulle jo päivällä ja oli silleen, että hän mietti josko tulis vasta huomenna sittenkin tai kun ei yhtään huvittais nyt sitä Fittiä kokeilla, kun mahakin on niin täynnä.
Sanoin, että kyllä tulet tänään ja kyllä testaat tänään, piste.

Sen jälkeen Mimmi soitti, että joo no minkäslaista vaatetta pitää laittaa päälle? Meikäläinen huippu-urheilijana neuvoi laittamaan jotain kevyttä, esim. jonkun puuvillamekon, koska kerroin että aion häntä kuvata urheilemassa ja kysyin, että tuleeko mielummin kuviin kireisiin jumppavaatteisiin pukeutuneena vai mekossa! Yllättäen Mimmi tuli mekossa.

Influenssan takia en uskaltanut ottaa osaa tähän hauskuuteen, mutta voin sanoa että räkätin pissat housuissa, kun Mimmi JUOKSI! Se oli mun mielestä parasta katsottavaa kaikista lajeista.
"Millon tää loppuu????" "AI VASTA puolvälissä?" "En kestä enää?" "Siis mihin minun pitää juosta, en kestä enää?" "JES MAALI".

Saatoin saada myös melkosen hyvät naurut, kun Mimmi veteli tanssiaskeleita steppitunnilla ja ensimmäisellä kerralla aivan väärin. Se aina haasteli sieltä, että "noh tuu ite vetää paremmin" ja minä kröhin vieressä, että harmi kun on tää flunssa. Onneksi Mimmi sai sitten ruipelon (BF) seurakseen ja istahtikin sohvalle neuvomaan vanhana tekijänä. Mimmi röhnötti sohvalla ja valmens ruipeloa tekemään liikkeet paremmin! :D

Täytyy kyllä sanoa, että odotan pääseväni fittailemaan, koska se vaikuttaa niiiin hauskalta. Oli hassua nähdä miten Mimmi jonka motivaatio oli miinuksen puolella tänne tullessa oli aivan kuin eri ihminen lähtiessään, koska olikin huomannut treenaamisen olevan hauskaa. Ehkä Wii Fit sittenkin auttaa meitä läskejä löytämään sen paljon puhutun (mihin en itse ole koskaan uskonut) liikunnan ilon?


Kuva (muista kuin Mimmistä) ja tekstilainaukset: Nintendo Suomi
Lisätietoja Wii Fitistä (englanniksi) täältä.


7 kommenttia:

 1. Haluisin niin kovasti kokeilla kans tota :)

  VastaaPoista
 2. Jenna: Joo se oli kyllä oikeesti tosi hauska :D Eiku vaan meidän kanssa fittailemaan!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on nyt harkinnassa fitin osto :) toivottavasti se on hintansa väärti! :)

  VastaaPoista
 4. Ei juma, löysin teidän blogin ihan vasta, mutta oon niiiiin koukussa. :D

  VastaaPoista
 5. inne: Joo näin kertaluontosesti kokeiltuna ainaki voin suositella!

  Nti KTI: Kohta sä oot jossain A-talkissa ääni muunnettuna selin kameraan kertomassa mistä tää koukuttuminen alko :DDD Hope not!

  Kiva kuulla, että koukuttaa :D

  VastaaPoista
 6. Hahaha mahtava postaus :) mekin oltiin tänään pelaamassa wiitä T:n isällä :) tosin golfia! =)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.