moretolove

white

white

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Merenneitokynnet


Mitä tekee Mimmi, kun toista päivää jatkunut siivous tympii. No ottaa tunnin puhelun ystävälle ja kaivaa samalla kynsilakkavaraston esiin ja alkaa miettimään miten pelastaisi erittäin pahasti ylikasvaneet geelikynnet.

Vai onko peli jo kokonaan menetetty?Suurin osa lakkavarastoaUseamman kuukauden (noloa) vanhat geelit. Nyt ei vaan oo rahaa ja aikaa uusia jne. Seli seli.


Niin hirveet kynnet, että eilen kun kävin töissä ja työkaveri pyysi näyttämään, en kehdannut...


Puhdistusvälineistö esiin. Ei nyt ollut tähän hätään asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, joten jouduin tyytymään Pirkkaan. Vanhat lakat pois, viilausta ja uutta lakkaa tilalle.


Kimallelakkaa vielä viimeistelyyn (Flash, Slovenia, 0,69€ ja on muuten hyviäkin vielä)


Avot. Mielestäni vielä ihan kelpopelit. Lakkasin siis kärjen tummansinisellä ja vaaleaa siniseen asti ja taitekohtaan vielä pumpulipuikolla kimalletta.


Melekoset merenneitokynnet, vai mitä olette mieltä?- Tummansininen Depend nr. 41
-
Vaalea Kiss colors
- Kimallelakka Flash 105G


15 kommenttia:

 1. No kyllä noilla uusilla kehtaa!! Mutta, mutta, mistä noi hello kitty kamat on, lähinnä toi pyöree purnukka kiinnostaa? Eiks vaan et ulkomailta.

  VastaaPoista
 2. Fearless Fuchsia: Kiitos, oli/on suht katastrofaaliseen kuntoon päässy geelikynnet. HÄVETTÄÄ :D No pieni seivaus edes..

  BelvedCava: Thanks. Me too ;)

  Peppi: Joo Kitty-kamat ulkomailta muistaakseni. On jokunen Hello Kitty-tavara kertynyt elämäni aikana ja suurin osa on kyllä ulkomailta. Ja kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 3. Hurjan pitkät, mutta ihanat kynnet! :)Ihana sinisen sävy <3

  VastaaPoista
 4. Hei miten noi geelikynnet saa muuten sit pois omasta kynnestä? :D

  VastaaPoista
 5. Dandelion: Joo, en ikinä ois kuvitellu pystyväni toimimaan näin pitkillä kynsillä, mutta näköjään kaikkeen oppii...

  Anonyymi: Kannattais käydä toki poistattamassa ammattilaisella. Usein tosin hieman arveluttavin keinoin porukka kynnet pois repii :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat lakkaukset! Etenkin nuo siniset kimalteet on täydelliset tuossa. En yleensä tykkää sinisistä lakoista mutta nuo on kyllä omiaan muuttamaan mielipiteeni =D

  VastaaPoista
 7. Rhia: Kiitos aivan ihanasta kommentista. Tuo yhdistelmä syntyi ihan vahingossa. Lörpöttelin nimittäin samalla puhelimessa ystävän kanssa puolen vuoden kuulumiset :D Eräs ystäväni totesikin tänään, että sinulla on muuten tuota kynsilakan kimalletta hiuksissa...

  VastaaPoista
 8. Ihan törkeen makeet kynnet! :)
  Harmi ku ite en voi pitää mitään överi pitkiä kynsiä, ku soittopuuhat vähän rajottaa :D

  VastaaPoista
 9. Ihania lakkoja, Hello Kittyä ja makeita kynsiä. Itse laitoin rakennekynnet ensimmäistä kertaa elämässäni viime viikolla. Tässä kuva niistä: http://www.flickr.com/photos/digitytot/3684405928/ Olen ollut supertyytyväinen ja miettinyt, miksen ole aiemmin hommannut. :)

  Kiva blogi myös sulla. :)

  VastaaPoista
 10. Helene Auramo: Kiitos. Rakennekynsiin tahtoo kyllä jäädä koukkuun :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.