moretolove

white

white

tiistai 7. heinäkuuta 2009

Miten saadaan läski liikkumaan? Arvonta on päättynyt.

Kaikki ideoimaan mitä lajeja me voitais mennä kokeilemaan. Läskiahdistus on suurimmillaan ja siksi teidän vinkit onkin enemmän kuin tervetulleita! Mikä voisi olla sellainen laji, joka sais meidät läskit liikkeelle ja mahdollisesti jopa NAUTTIMAAN LIIKUNNASTA?? (Onko se mahdollista?)

Me mennään testaamaan monia eri lajeja ja toiveena olisi, että jostain niistä jopa muodostuisi harrastus. Te tietenkin saatte sitten lukea ja nähdä kuvia siitä miten me ollaan pärjätty niillä tunneilla. Mikä olisikaan piristävämpi näky päivääsi, kuin More To Loven hemaisevan seksikkäät punkerot jumppa-asuissaan? ;)

Käykää vastaamassa tuohon Arvonta-postaukseen ja me sitten puolestamme arvomme teidän vastanneiden kesken noi The Body Shopin kiillonpoistopaperit. Itselleni nämä paperit olisivat todellakin tulleet tarpeeseen lauantaina bailatessani! Näytin ihan diskopallolta, jeejee.... Voin vielä muuten paljastaa, että voittajalle on tiedossa pieni lisäyllärikin. Niin ja arvontahan suoritetaan heti huomenna!

AUTTAKEE LIHAVAA NAISTA HÄDÄSSÄ!

5 kommenttia:

 1. kyllä se on vesijuoksu tai vesijumppa josta kannattaa lähteä liikkeelle.

  VastaaPoista
 2. Paras laiskan naisen liikunta: kuntopyöräily!! ei tuu suurta kynnystä alkaa liikkumaan,kun säilyttää pyörää olkkarissa ja samalla ku kattelee telkkua,niin polkee. Toimii mulla :)

  VastaaPoista
 3. Tanssi. Tulee hiki, mutta samalla oppii liikkumaan kauniisti. Sykkeet pysyy matalalla eli rasvaa palaa, eikä tunnilla tuu sellanen olo että treenaa :) Varsinkin lattareissa keskivartalo saa hurjaa treeniä, eli rasvan palaessa alta paljastuu kaunis vyötärö.

  VastaaPoista
 4. loistavia ideoita, kiitos! :) kyllä meillä alkaa nyt pähkäileminen, et mihin kaikkialle mennäänkään!

  VastaaPoista
 5. Tanssia minäkin suosittelen, vaikkakin vähän jälkijunassa! Oon itse menossa tänään tanssistudio Baila Bailaan (www.bailabaila.fi) reggaeton-tunnille kokeilemaan, koska siellä on nyt joku superviikonloppu ja kaikki tunnit viitosen. Viime viikolla kokeilin Dancehall Reggaeta ja sekin oli ihanaa, kun opettaja lupasi, että kaikki irtain liha saa hyllyä vapaasti.:D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.