moretolove

white

white

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Se on nykyään Mimmi Rascal sulle!


Lähettiin hyvillä mielin ajelemaan joskus yhentoista hujakoilla perjantaina kohti Joensuuta ja meikäläinen ajo toki kaasu pohjassa Kuorttiin Chilli-grillin hampurilaisateriat mielessä. (Sori Peppi, etten laittanu sitä kuvaa, missä säkin näyt toisella puolen mättämässä:D)


Päästiin leirintäalueelle jossain vaiheessa iltaa ja siellähän oli jo ihan täys meno ja meininki päällä. Ja mitä niihin paidattomiin poikiin tulee niin enemmänkin ois voinu kuvia kyllä ottaa!


Itellähän ei tosiaan ollu telttaa ees mukana (mutta oli kuitenki kaks makuupussia varuilta, ei siis sillä, että en yhteen mahtuis,eipä..) , joten tungin yhen tyypin telttaan, jonka tapasin ekaa kertaa :D Tykkäs sitten niin paljon tämmösen läskin ja lepposen seurasta, että hengaili meikäläisen kanssa koko viikonlopun :D

Tässä kuvassa suht edulliset TSI-silikoonitissit (n. 20€, Alko) ja vispilä, jota yritin epätoivosesti toki kaupata niin kauan aikaa kun muistin.


Tältä etualan tytöltä sain semmosen kohteliaisuuden, että "Jos susta ois nyt kuva Facebookissa noi vaatteet päällä, niin tykkäisin siitä kuvasta." Eli nyt tuli todistettua se, että läskikin voi olla (ainakin yhen henkilön mielestä) tyylikäs, sitähän tässä onkin pari kuukautta yritetty itsellemme todistella. Ei ollu muuten hullumpi tyyli kyllä ite tolla lyylilläkään...


Mimmi likes this style.


Rymysin sitten Dizzee Rascalin keikalla ja tyhjennettiin silikooneja aika antaumuksella. Johan viihty. Taisin tosiaan terrorisoida nuo Pepin lasitkin. Sori. Etin sulle uuet tai korjaan nuista entistä ehommat (heh).


Pelkotilat iskee (taas) ku nään tämän kuvan.


Dizzee vaan sano mulle että "Come on dance wiv me!" ja kirosin siinä että yritän yritän, ihan hiessä ja kunto loppunu jo ekan viiden minuutin aikana toki.


Sano myös Pepille saman ja osotti samalla Peppiä yleisöstä.


Oli käyny Dizzee vähä salilla kerran tai kaks ennen keikkaa.


Ei mihinkään. (Saiskohan sillä Wii Fitillä tommosen mahan??)


Joo tämmönen kiva legginssipoika tallo kokoajan meikäläisen varpaita. Ihanku ei varpaat jo pelkästä omasta painosta ois ollu tarpeeks koetuksella. Meinas mennä hermo. Legginssit näyttäs olevan Björn Borgin.


Tässä vaiheessa silikoonitkin saatu aika tyhjäks :D Huomatkaa myös vyötärölaukku, jota en kyllä pitäny näköjään vyötäröllä (ei varmaan mahtunu).

Tämän kuvan jälkeen otinkin mukavan viiden tunnin välikuoleman ja heräsin tosiaan kun PMMP viimesenä esiintyjänä veteli viimesiään ja Peppi soitti, että missä oikein oot. No eihän siinä kannattanu enää lähtee hötkyilemään minnekkään.


Sunnuntaina käytiin heti ekana fiilistelemässä Reino and the rhinosia. (Koska myös läskit kaipaa lempee!)


Siellä fiilistelen. Oli muuten tällä reissulla Antti Asplundin ristikin kärsiny kovia ja halennu. Masentaa jonku verran.


No siitä masennuksesta minkä toi ristin hajoominen aiheutti päästiin toki yli milläpä muullakaan kun hyvän ruuan avustuksella. En kyllä syöny ku kerran tuolla ja tässä todiste. Oli muuten herkullista kiinalaista KASVISmättöö!Jotain hippejä leirinnässä.


Kävin vähä istumassa nuissa tuoleissa niin tässä tulos. No ei tosissaan, mutta kyllä jännitti aina välillä istua tuommosiin lelutuoleihin. HUH HUH!


Sitten kävin kahtomassa myös Kemmurua, Lost Koossia ja Ruudolffia.


Yks kaveripoika pyys ottamaan itestään tuolla keikalla kuvan, harmi vaan oli tainnu jäähä vähän zoomi päälle :D


Noniin ja Röyksopp (AAH!!), sieltä keikalta on joku 100 tämmöstä kuvaa :D


Piti toki tunkee ihan sinne ryysikseen ja siellä oli KUUMA (siis laihoillakin oli)


Ja tuli kokoajan vettä päälle suihkutettuna. (Toi ei siis oo mun hikee, vaikka näinkin vois äkkiseltään luulla.) Outoo ettei mun kaveri oo yhtään kastunu...


Parhautta.
Siellä veivaa Kotiteollisuus ja eiköhän nämä festivaalit ollu taas tässä.

Ens vuotta taas ootellessa.


Loppuun pätkä Dizzee Rascalin keikalta. Koko keikka nähtävissä täältä! En oo vielä kerenny kahtoo näynkö siellä, mutta toivottavasti en :D (salaa toivoo kuitenkin, että näkyis!)Pari viimesintä yötä onkin mennyt sitten näissä merkeissä...

4 kommenttia:

 1. SaraStellar: http://www.express.dk/tena/minimagic/minimagic.aspx?lang=fi

  ;)

  VastaaPoista
 2. Tuskin ne mulle Tenaa lähettää kun en vielä oo 35 :´(

  VastaaPoista
 3. SaraStellar: Hyvä ois valehella oma ikä tohon! :D

  Keksin just hyvän arvontapalkinnon!!! ;)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.