moretolove

white

white

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Keikkailua ja mäkkiruokaa, nam!


Eilen lähdin ihan extempore kattomaan Disco Ensemblea Virgin Oiliin. Alan olee vihdoin jo parempi (kiitos lääketiede) ja uskalsin lähteä tonne hyvässä seurassa.

Rakas ystävä, jonka kanssa ollaan ollaan koettu jos jonkinlaista. Tutustuttiin riparilla ja ollaan hölmöilty muidenkin edestä. Ystävä lähtee poikaystävänsä kanssa perjantaina reissuun melkein kuukaudeksi, niin pitihän sitä vielä keretä nähdä. Jos se vaikka jääkin Balille asumaan.

Disco Ensemble oli loistava, kuten aina.


Ystävä päätti kans vähän moshata, kun kaikki muutkin kerta.


Hengailin näiden tyttöjen kanssa ja ihmettelin kovasti, kun tää toinen tyttö oli hirveen tutunnäköinen. Lopulta selvis, että se on Rules By Nicolen Nicole ja johan tajusin mistä tiedetään toisemme. :D Hirveen ihanalta tyypiltä vaikutti tämä uusi tuttavuus! :)

Rakas poikaystäväni vaati meitä menemään mäkin kautta kotiin. (Mua ei ihan hirveesti joutunut pakottamaan).. :D

Ruoka maistui. Hyvältä. Nyt on sellanen olo, että vois vaikka olla hetken syömättä mitään pikaruokaa ja puhdistautua. Jos huomenna heilun kuitenkin hampurilainen kädessä, niin voin yrittää selittää sitä sillä, et oon kipee ;)

Oli hauska ilta, vaikka olinkin selvinpäin.
Meidän lukija, joka esitteli itsensä Mariksi oli ihana ja tuli moikkaamaan. Terkkuja! <3>


Niin ja PEE HEMMETIN ÄS: Mun puhelin on hajonnut. Yritin aamulla katsoa kelloa ja näyttö oli pimentyny kokonaan. Kiitos Nokia ja erityisesti N97. Oon kohdellut sitä kuin kukkaa kämmenellä, mutta nyt joudun viedä sen sairaalaan ja tietty myös mun kaikki numerot on siellä. :( Masennus.

Tänään lähen poikien kanssa Proskateen kattomaan söpöjä skeittareita maailman huipulta! Luulen, että pojatkin tulee siks, kun siellä on söpöjä skeittareita. :D Otan teille kuvia jos löytyy jotain ihan hullun söpöi! (Luultavasti kuvailen vaan itteäni kuitenkin)
5 kommenttia:

 1. Nyt äkkiä parempi kuva tosta uudesta mekosta ennenku alkaa NÄRÄSTÄÄ!

  VastaaPoista
 2. Mullakin oli eilen tarvetta tolle kyseiselle hampurilaiselle! Namnam, parasta yömättöä :P

  VastaaPoista
 3. Jepjep mun tädil on toi samanen N97 se oli sil 2 pvää ja ihan sekasin koko halko..

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä mahtava keikka munkin mielestä, vaikka itseä hirvitti jossain vaiheessa ihmisten töniminen jne. kun oltiin kaverin kanssa melko lähellä lavaa. Mutta oli se sitten sen arvoista:D

  Ja kiitos kovasti terveisist:D

  VastaaPoista
 5. eeva: No nyt on kuvia siitäkin! Me likes a lot. Närästää kyllä vähän, kun helmakin on niin lyhyt ;) Pus <3

  Cava: Toi oli kyllä jo liian paha yömättö, ei ollu koko sunnuntaina nälkä! :D Tuli ihan ähky. Mut nammmmm hampurilaiset <3


  Laurra: Nyt toimii taas ku unelma, meni oikosulkuun ja joutuivat heittää sen meneen koko puhelimen! Sano, että vie sen huoltoon! :)

  Mari: Ollos hyvä! Joo siellä alhaalla tais olla aika ahdas meininki, itse pysyin ylhäällä suosiolla :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.