moretolove

white

white

maanantai 24. elokuuta 2009

Maanantai pelastettu!


Me mentiin viime viikolla ihan sattumalta poikaystävän kanssa Tiketin sivuille kattelee jotain ja yhtäkkiä se sano, että "siis hei Nouvelle Vaguenkin keikka on täällä.." Olin että anteeks mitä? Miksi mä en ole kuullut tästä keikasta mitään, siis minä joka yleensä kyllä tiedän hyvinkin tarkasti kuka tulee ja millon tulee keikalle Helsinkiin.
Noh, olin sitten heti että nyt osta liput sinne äkkiä senkin hullu ja minä haluun ja rupesin siinä sitten innoissani fiilistelemään. Samantien kuulin, että "tapahtuma on loppuunvarattu, peruutuspaikkoja voi tiedustella aamuisin" Siinä se sitten oli. Synkkä varjo oli noussut ylleni.

Varatut ja lunastamattomat liput vapautettiin lauantaina ja ne tuli uudestaan myyntiin tänään (olin tietty heti ottanut selvää) ja nyt mulla onkin 2 lippua Korjaamon keikalle 8.10. Me iz very very happy ja ihan hymyilyttää, kun edes ajattelenkin asiaa. Tää on taas näitä Pepin fiilistelyitä osa 12344897w5987w5, mutku mä vaan niin hirveesti tykkään tosta bändistä ja ne on varmaan ihan superihania livenä ja voi pojat, että oonkin ilonen.


Kuunnelkaa nyt, mun mielestä ihan loistavuutta ja siis ranskalaiset yleensäkkin on niin täydellisen tyylikkäitä, että mä varmaan ihan humallun siitä kauneudesta tuolla keikalla.
Tuleeko kukaan meidän lukija tonne keikalle?

6 kommenttia:

 1. Kateeksi käy! Nouvelle Vague on helmi. <3

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi vannoutunut NV-diggari ja keikalle ehdottomasti tulossa! Ihan mun lempparibiisinkin olit tohon laittanut <3 Pitihän sitä TAAAAS fiilistellä :)

  VastaaPoista
 3. Hellurei ja hellät tunteet sinnekkin päin! Uusi lukija täällä hei!...heeheee...löysin tän tänään muotiblogi.fi sivuston kautta...ja hyvältä näyttää! Mä tykkää!

  VastaaPoista
 4. *jammailee tyytyväisenä* ihana biisi, täytyykin Spotifyn kautta tutkiskella, josko löytyisi lisää!!! :)

  VastaaPoista
 5. Varasin liput heti kun Tiketin uutiskirje tuli sähköpostiin. Oon diggaillu näitä jo monta vuotta :) Liput lompakossa ja mieli on muikea! Saako sua moikata jos bongan sut keikalla? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No niin on ihan helmi! <3

  soul by the sea: Jes siellä nähdään siis! Dance with me on NIIIIN ihana <3

  Anonyymi: Hei ihanaa että tykkäät ja jee, kun löysit tänne! :)

  Mou Rire: Eikö oo? Ja kyllähän sieltä löytyy niitä lisääkin, Spotify rules ja NV myös! <3 Uus levy on huippu!

  Flicka: Sun PITÄÄ moikata! Me tullaan sinne poikkiksen kanssa, oon niiin fiiliksissä et tekis mieli pussailla noita lippuja joka kerta, kun niitä katonkin :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.