moretolove

white

white

torstai 27. elokuuta 2009

Mimmi heart Shu Uemura?


Ystävä kävi jenkeissä ja toi minulle nämä (!!!) :

Pakko olla fiiliksissä ja paljon! (JA VIELÄ 24K GOLD LIMITED EDITION!!!)

Shu Uemuran ripsentaivuttajat nimittäin ovat aikamoisessa kulttimaineessa, testataan lunastavatko korkeat odotukset :)

Kokemuksia anyone?11 kommenttia:

 1. Oonks mä ihan sekaisin ja mistään-mitään-tietämätön juntti, ku minusta nuo näyttää ihan tavallisilta ripsentaivuttimilta?:D

  VastaaPoista
 2. Ei omakohtaisia kokemuksia, mutta useammasta paikasta oon lukenut noiden olevan ylitse muiden. Miks mun on niin vaikea uskoa, että ripsentaivuttajissa vois olla niin suuria eroja?! Vaatii selvästikin testausta :)

  VastaaPoista
 3. Löytyy kolmin kappalein ja joka kerta kun joku on jossain tilaan yhdet lisää :D Pelkään vanhojen hajoavan / katoavan, vaikka niillä on kaikki ihan kunnossa!!

  Noistahan tekee mielettömät se, että ne on suunniteltu aasialaisille naisille, eli silmille jotka on lättänät ja syvällä päässä - thus niillä pääsee ihan ripsen tyveen asti nipistelemättä ihoa :)

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja yhdet niistä on myös 24K editionia<3

  VastaaPoista
 5. Testaapa, koska itsekin haluaisin tietää, onko noissa oikeasti jotain eroa tavallisiin. :-D

  VastaaPoista
 6. Parhaat ikinä, en vaan ymmärrä miten ne voi olla niin paljon paremmat kuin mitkään muut aivan samannäköiset kapistukset. Tulee kylmiä väreitä jos joutuu ripset tunkemaan joihinkin muihin taivuttimiin, yök..

  VastaaPoista
 7. Uhhuh :( Repäsin tuossa toissapäivänä vastaavanlaisella vempeleellä puolet toisen silmän ripsistä pois. Aika moni kysyi, että ai voiko niin edes tehdä, mutta kyllä näköjään voi! Varmasti kätevät muuten, muttei tälläsen mämmikouran käsissä.
  Tai no, käytinhän minäkin ripsientaivutinta suht. onnistuneesti noin kymmenen vuotta ennen tätä onnetonta päivää, joka oli muuten vielä synttäripäivä! Ou jee, oli muuten paras synttärilahja ikinä!

  VastaaPoista
 8. Shu Uemuran taivuttimet ovat kyllä todellakin hintansa väärti. Ostin ensimmäiset vuonna 2005. Kaikki meikkaajat Pariisissa käyttivät noita, joten ajattelin että pakko niissä on olla jotain supervoimia. No joo olihan niissä. Ekat hävisivät meikkipussin ja koko käsilaukun mukana kun mut ryöstettiin, toiset joku oli jättänyt/unohtanut yhdet majapaikkani kylppäriin. Kun kukaan ei niitä tullut viikkoon kyselemään, korjasin ne talteen ja vieläkin ovat käytössä vaikka ovat "2nd handia" ja mun omistuksessa jo kolmisen vuotta. Nykyään jengi käyttää paljon myös Lancômen taivuttimia, nekin ovat huiput ja jossain vaiheessa niitä sai ihan Stockalta.

  VastaaPoista
 9. höh, mussa taitaa olla jotain vikaa, ku en noissa huomannu mitään erikoista. ostin tollaset joskus kuala lumpurista ja mun mielestä ne oli päinvastoin huonoimmat mitä mulla on ollu:D oon aika plondi, joten en ihmettelis, jos huonouden aiheutti tosiaakii kvv(korvienvälivika).

  VastaaPoista
 10. Mullakin on!!! :D Kyllä ne vaan tekee luonnollisempaa jälkeä ja niillä on vaikeempi satuttaa itteensä/asiakasta ;) Vinkkinä kannattaa lämmittää noita pari sekuntia hiustenkuivaajalla ihan läheltä ja sit taivuttaa, niin taipuu helpommin ilman väkisin vääntöä ja ripset pysyy pitempään taipuneina lämmön ansiosta :)

  -Linda-

  VastaaPoista
 11. AnneVee: Niin ne taitaa näyttää, mutta entäs miltä ne TUNTUU!! ;)

  Maian: näin viikon testikäytön perusteella voin kyllä suositella!

  Saara: Aivan! (Voi ei nyt iski paniikki, että niille tapahtuu jotain!!!)

  Bisquits: Viikko nyt testiä takana ja kyllä ne on OIKEESTI TOSI HYVÄT! :)

  Wendy: I agree! :)

  Mömmö: HYIII!! Kylmät väreet tuli ku ajattelin :S (Ps. KOSKIKO SE??!)

  Juillian Falaraki: Hehe, hyvä tuuri :) Joo onhan noi oikeesti osottautuneet oikein oiviksi kapistuksiksi! :)

  Silna: repesin tolle KVV:lle :D Joo eihän ne tietty kaikille välttämättä sovi, mut oliko muuten ihan aidot, ku eihän tuolla ulkomailla aina välttämättä tiiä :D

  -Linda-: True :) Joo oon kokeillu myös hiustenkuivaajan kanssa, mut en vielä Shu Uemuroilla. Katellaanpa huomenna minkälaiset kiemurat saan ripsiin :)

  ELI TYYTYVÄINEN OLEN KAIKEN KAIKKIAAN! :)))

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.