moretolove

white

white

torstai 13. elokuuta 2009

Mimmin Top 5 kasvotuotteet @ TBS!


Molempia, eli kasvo- ja vartalotuotelemppareita toivottiin yhtä paljon, joten päätin pysytellä vielä hetkisen kasvoissa.
E-vitamiini puhdistusliinat: Ehdoton (laiskan) lemppari, kun täytyy puhdistaa kasvot (myös siis silmämeikki) paikassa jossa ei ole muita puhdistusaineita saatavilla. Miinuksena koukuttavuus, helposti esim. bloggailun ohessa poistaa puhdistusliinalla meikit sen sijaan, että valuisi kylppäriin asti :D EHDOTON festarituote!


C-vitamiini mikrokuorinta: Kiistämättä paras TBS:n kuorinnoista! Suosittelen lämpimästi. Nimim. Kuorin pari-kolme kertaa vuodessa kasvoni :DHunaja&kaura kuorintanaamio: 3 in 1-tuote joka puhdistaa (savipohjainen), kevyesti kuorii (kaura) ja kosteuttaa (hunaja). Pidän tästä tuoksusta paljon (tuoksullahan ihoa hoidetaan, juu). Mielestäni heleyttää ihoa mukavasti ja koska kuorivana on kaurahiutale, joka on pehmeää, sopii käytettäväksi usein.Huulivoit: Aivan ehdottomia lemppareita. Kosteuttaa tosi hyvin ja MITKÄ TUOKSUT (ja maut)... Minulta löytyykin näitä varmaan jokainen ja myös limited edition AIDSin vastaisen kampanjan versiot. (Eli jokaisesta myydystä Yes to safe sex-huulivoista menee 5€ AIDSin vastaiseen työhön.) Lempituoksut tällä hetkellä guarana, mango ja parapähkinä.


C-vitamiini kasvosuihke: Ihanan virkistävä kasvosuihke jota tulee suihkittua pitkin päivää. Sopii siis myös meikin päälle. Eilenkin selittelin asiakkaalle, että tämä ei siis ole hikeä, vaikka näin voisi luulla, vaan suihkuttelin juuri kasvosuihketta.


Löytyikös näistä jotain lemppareita? Tai oletteko kokeilleet?


Seuraavaksi vartalotuotelempparit :)

12 kommenttia:

 1. Hei hei hei! Ensimmäisen TBS-tuotteeni ostin 7-vuotiaana ja se oli mansikkahuulirasva (ne purkit joita ei enää ole muutamaan vuoteen ollut myynnissä). Tällä hetkellä hyllystä löytyy niin monta TBS-tuotetta että niiden listaamisesta saisi TBS tuotekatalogin :D savinaamioita, kuorintoja, kasvovesiä, vartalo- ja huulivoita, meikkejä... Kanta-asiakaskortti on paras keksintö ikinä :)

  VastaaPoista
 2. Täällä tykätään puhdistusliinoista! :) ne on tosiaankin laiskan lempparit ;D ja matkalla ah niin kätevät!

  VastaaPoista
 3. Flicka: Joo, mullakin pienenä oli niitä läpinäkyvässä purkissa olevia huulirasvoja, jossa oli musta korkki.

  Myös kasa vanhoja koulutarvikkeita on tallessa :)

  Enpä ois kyllä sillon osannut haaveilla töistä ko. firmassa :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on teille tunnustus <3

  http://charmingcava.blogspot.com/2009/08/new-start.html

  VastaaPoista
 5. Noi huulivoit ihan parhaita! Rakastan mangon tuoksua, ja makua :D
  Täytyypä kokeilla noita puhdistusliinoja, kuulostavat erittäin käteviltä!

  VastaaPoista
 6. Mä en omista yhtään TBS:n tuotetta... *punastuu*
  Mä aina ajattelen, että pitäis mennä käymään kun ohi kävelee, mutta sitten mä en kuitenkaan mee. Nyt mä ehkä meen, koska muuten mä joudun kohta pukeutumaan burkhaan :) Ehkä mä tuun sua moikkaamaan joku päivä :D

  Kiitos tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 7. Mulla on rasvainen ja herkkä iho, niin mitä naamiota suosittelisit? :) Tuossa sun mainitsemassa naamiossahan lukee normaalille ja kuivalle iholle. Olisko valikoimissa jotain minun iholle sopivaa?:)
  Kalliita ovat kyllä! Mut sä taodatkin saada kunnon alet:D

  VastaaPoista
 8. ajattelin vaan kysyy noista liinoista, että poistaako ne sellaisen vahvan meikin myös (siis kun joissain puhistus-liinoissa se "puhdistus voima" ei riitä poistamaan kaikkea meikkivoidetta, vaan sit pitää esim. kasvovedellä vielä viimeistellä. (sekavaa. toivottavsti ymmärsitte :D)

  VastaaPoista
 9. yhden bodyshopin kuorintanaamion omistan ja se on kyllä tosi hyvä! ei raski käyttää kuin erikoistilanteissa kun se on niin ihanaa, mutta kallista :-(

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi, josta huokuu äärettömän kadehdittava elämänasenne. Käytänpä siis ikivanhaa, mutta edelleen toimivaa fraasia:

  KEEP UP THE GOOD WORK, GIRLZ <3

  VastaaPoista
 11. Pirita: Tuu toki moikkaamaan :D (ja näkemään kun JÄÄDYN)

  Anonyymi: Riippuu ihan mitä haluat, puhdistusta vai kosteutusta vai mitä? Esim ioninaamiota voi käyttää puhdistavana ja aloesta löytyy vahvistava naamio herkälle iholle.

  Mmie: Poistaa tosi hyvin mielestäni :) Oon myös kokeillu ties minkä merkin ja todennut sen tehottomuuden myös, mutta noi on kyllä ajanut asiansa oikein hyvin.

  Vviivy: Joo, onneks naamiot onkin semmosta luksusta, ettei ihan joka päivä oo tarkotettukaan käytettäväks :)

  Sallamaari: Voi että ihana kommentti! Hymyssäsuin näitä ihania kommentteja luetaan, ette varmaan käsitä miten iloisiksi näistä tullaankaan :))) KIITOS!!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.