moretolove

white

white

maanantai 17. elokuuta 2009

Terveisiä kokouksesta!


Koska kaikki muutkin tärkeät henkilöt käyvät aina kokouksissa niin me More to loven tytötkin halusimme päästä kokoukseen. Siispä järjestimme kahden hengen kokouksen täällä Helsingin keskustan Amarillossa. Kokoustarjoiluihin kuului tietysti ruokailua ja otimme myös tärkeinä henkilöinä tietokoneen mukaan, jotta voimme kirjoittaa pöytäkirjaa koukouksen kulusta (eli tarkistaa FB-kommentteja...) Meillä molemmilla on tietysti myös älypuhelimemme kokous-asetuksilla ja hieromme myös ohimoitamme tärkeän näköisinä.

Tämä on meidän More to love-tyttöjen ensimmäinen virallinen kokous. Voi olla, että näillä tarjoiluilla kokouksia järjestetään tulevaisuudessa useamminkin!

Seuraavana ohjelmana kokouksessa aivoriihi! Ja sen jälkeen kahvitauko...


Ps. Montako kertaa postauksessa mainittiin uusi lempisanamme kokous???

10 kommenttia:

 1. Vaadin saada osallistua seuraavaan kokoukseen!:D (tai haluan ainakin doggiebagin)

  VastaaPoista
 2. hemmetti noiden teidän ruokakuvien kanssa! Ja vielä amarillosta! Just satuin laittaa kaverille viestin että hitto kun tekis mieli mennä amarilloon. :D Lähin amarillohan on tuossa 10m. päässä kotiovesta. Kiitti taas tytöt! :D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vaan tänne kokoukseen, jos kiinnostaa! :)

  Kokous saattaa venyä...

  VastaaPoista
 4. tää on niin mahtava blogi!

  VastaaPoista
 5. Löysin tän blogin about viikko sitten, ja nyt oon ihan fani :) Aivan loistava meininki ja hauskasti kirjoitettuja postauksia!

  VastaaPoista
 6. mä alan vahtaamaan että lihonko kun oon alkanu lukeen tätä blogia kun ihan pakko aina syödä jotain namia kun kattellu näitä teidän herkkukuvia!:D voisitte suunnitella xl-malliston, pistäkääs se kokouksen to-do listalle :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kokous! Kokeilkaas seuraavaksi Cantina Westiä, se on vielä parempi kokouspaikka ;) Ja kokousruoaksi suosittelen härkäburritoa! Ja tietenkin se suurempi ja kalliimpi annoskoko! :D

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi- oi että! Kivoja kuvia, aitoja juttuja ja olette supertyyppejä. Itse olen tosi ulkonäkökriittinen, mutta tätä blogia lukiessa tulee hyvä mieli. Ärsyttää vain jotkut anorektikkobloggaajat, jotka julkaisevat vain blogissaan kuvia esitelläkseen laihuuttaan ja ilmoittavat "Nyt on hirmunälkä, pitäisi kai mennä syömään jotain..". Sitten ei kestetä yhtään kritiikkiä asiasta, vaikka on jo sairasta näyttää sellaista roolimallia nuorille tytöille. Okei, onhan sairaillakin oikeus sellaiseen, mutta turha kiertely ja kaartelu "En ole liian laiha" on niin jonninjoutavaa. Anteeksi purkautuminen täällä, mutta ääh.

  VastaaPoista
 9. Hihiih, ootte söpönhöpönhassuja :)
  -Laura

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: KIIiiITOS! :)

  Lovely Frog: Oot ihana sammakko, kun kerta tykkäät! :) JEEE!!

  Lumo: Joo, suunnitellaan! Leikkasin muuten mun siskolle viikonloppuna taas otsiksen niin tulit ihan sinä mieleen :D

  Cava: Joo voi olla että joudutaan joku hätäkokous järjestämään aika pian Cantina Westissä!!!

  N_: Joo :) Ymmärretään kuule oikein hyvin mitä tarkotit vaikka ei itsekään mitään roolimalleja olla (malleja kyllä muuten toki ollaan...)

  Laura: Hihii, kiitos :)))

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.