moretolove

white

white

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Auton kyljessä? We need your help!


Kuultiin villiä huhua, että Amis-lehden kansi, jossa me "komeillaan" on vallannut muutaman auton ja niihin onkin tehty tästä kannesta teippaukset. Autot kiertää ympäri Suomea, eikä yhtään tiedetä missä ne tällä hetkellä huristelee.

Me ei olla ite edes nähty kuvaa näistä autoista, mutta haluttaisiin kyllä ehdottomasti. Siksi tarttettaiski nyt teidän apua.. Jos joku bongaa jostain nämä kyseiset autot, niin ottakaa meille pliiiis edes jonkinlainen kuva. Kuvan ottaja tullaan palkitsemaan isoilla kiitoksilla ja lämpimillä, pehmosilla halauksilla!


Image and video hosting by TinyPic

Olis kiva nähdä miltä näytetään, kun ollaan levitty vielä entistäkin laajemmalle alueelle... :D

Ps. Olisko maailman oudointa seistä liikennevaloissa ja yhtäkkiä kattoa jotain autoa, jonka kyljessä on sun oma pärstä?

Kuva: Niko Rakkolainen

8 kommenttia:

 1. Wouuu, Suomen Carrie Bradshawt! :D

  VastaaPoista
 2. Hahaha Jenni, aivan! :D Erona se, että Carrie on ihana, tylikäs ja New Yorkissa kun taas me pylleröt IRVISTELLÄÄN ympäri SUOMEA :D

  VastaaPoista
 3. Hitto ku mulla ei ollu eilen kameraa mukana, kun näin sellasen!! Mul nimittäin kävi ajatus mielessä. Se auto kyl normaalisti on tosi usein siin koulun pihassa, joten yritän nyt valvoo kaikki tauot että bongaisin sen. :DD

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ollu valitettavasti kameraa mukana kun bongasin sen tässä yks kaunis päivä kauppakeskus Sellon läheisyydestä. Olisko ollu viime viikolla.

  VastaaPoista
 5. yks auto ainaki huristelee tän viikon turussa ;) toisesta en oo ihan varma :)

  VastaaPoista
 6. Juu tästä ei tosiaan ole enää pitkä matka sinne Seiskaan, kjäh kjäh... XD

  Oikeesti tosi mahtava juttu!

  VastaaPoista
 7. hhah, ite oon päässy auton kyytiin ja ajeleen sillä :p voin ottaa ens viikolla siit lisää kuvia (ens viikon torstaihin asti toinen auto Turussa pyörii :p). mut voin kyl sanoa et hienot on teippaukset, ja paljon huomiota & kiinnostusta on herättäny, samoinkuin teidän kansikuva ja juttu lehdessä (:
  (hei yks kuva multa vois löytyy, mut ei oo mun ottama kuva, voin kuitenkin laitella sitä teille sähköpostilla jos haluatte nähdä :p)

  VastaaPoista
 8. tänäään olitte orimattilassa ;) otin kännykällä kuvan mutta tyhmänä en tajunnut ku äsken etten sitä saa koneelle :D olitte sulosia :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.