moretolove

white

white

torstai 17. syyskuuta 2009

Nähdäänkö lauantaina?


Me More To Loven pehmeät tytöt tykätään kaikesta kivasta ja koska meidän elämä on kivaa, niin halutaan muidenkin elämän olevan. Me ollaan myös hyvin tietosia siitä, että kaikilla ei ole asiat läheskään yhtä hyvin kuin meillä täällä Suomessa ja sen takia halutaankin tehdä parhaamme auttaaksemme näitä ihmisiä. Kuten meistä huomaa, niin me ei olla kovin montaa nälkäistä päivää elämässämme nähneet, vaikka tuollaiset päivät voisikin meille tehdä iha hyvää...

Image and video hosting by TinyPic

Me päätettiinkin haastaa itsemme:

Vyörytään lauantaina klo 10:00 Narinkkatorille Kamppiin hakemaan itsellemme liivit (juu, ollaan varmistettu että myös isoja kokoja löytyy), heitetään ne niskaan, otetaan lippaat käteen ja palloillaan muutama tunti (ihan kirjaimellisesti palloillaan) siinä keskustan tuntumassa. Me aiotaan kerää ihmisiltä rahaa ihmisille jotka sitä oikeesti tarvitsevat ja toivottaisiinkin, että myös te lähtisitte meidän mukaan keräämään.

Ehdotus: Nähdään Kampissa vaikka klo. 9:45, käydään hakemassa liivit ja lippaat ja lähdetään sitten kiertelemään ympäri keskustaa (ei mihinkään hirveen kauas, kun ei jakseta kuitenkaan kävellä). Vaikka ette ite haluisi tulla keräämään, niin tulkaa nyt ihmeessä edes pitämään meille seuraa. Meillä on aina kivaa kahdestaan, mutta vielä kivempaa olis teidän kanssa!

Tää on ainutlaatuinen tilaisuus meille saada tutustua teihin ja siksi olisikin ihanaa jos saapuisitte pirteinä heti la-aamusta pitämään meille seuraa. ;) Me tehdään päivästä postaus, joten jos haluutte nähdä postauksissa välillä joidenkin muidenkin naamoja ku vaan meidän, niin kannattaa tulla, kun kerrankin asialle voi tehdä jotain! :D

Ketkä on meidän mukana?

Lisää Operaatio Nälkäpäivästä täältä, käykää ihmeessä tutustumassa.


kuva


16 kommenttia:

 1. Valitettavasti en pääse paikalle, mutta täytyy silti vähän kehaista teitä tyttöjä. Tosi hienoa, että läksitte mukaan keräämään! Olen ollut hommassa parina vuonna ja todennut keräämisen helpoksi tavaksi saada hyvää mieltä itselle sekä kenties jollekin niitä rahoja tarvitsevalle. Pari tuntia lippaan kanssa menee loppujenlopuksi siivillä. :) SPR:lle on senkin takia kiva kerätä, että se on niin tunnettu ja "varmaksi" avunantajaksi tiedytty.

  VastaaPoista
 2. Avan huippu idea tytsyt! Minakin tulisin heti, jos vain tuo matka sinne olisi lyhyempi... Mutta olen hengessa kovasti mukana ja postauksen luen ihan varmana :)

  VastaaPoista
 3. Ois NIIN kiva tulla mutta kun en asu pk seudulla:( no höh, mutta pitäkää te kivaa ja kerätkää paljon rahaa!:)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ootte ihania! Kuinka ihana ajatus. Jos asuisin lähelläkään niin tulisin, mutta tampereelta on vähän turhan pitkä matka...

  VastaaPoista
 5. Ei ole täältä oikein mahdollisuutta sinne tulla... :( Mutta olenkin jo kantanut korteni kekoon keräämällä tänään (me kaverini kanssa tukioppilaitten ominaisuudessa) täällä meidän "keskustassa" (joka koostuu siis S-Marketista, K-Extrasta ja rautakaupasta...).

  VastaaPoista
 6. Siis niin mahtavaa! Ja tulisin taatusti mukaan, jos ei työt kutsuisi lauantaina:( Mutta olen hengessä mukana ja käyn tiputtamassa rahaa lähimpään lippaaseen johon törmään.

  VastaaPoista
 7. Hei tytöt! Minä tulen ainakin ja ehkä myös äitini :)

  VastaaPoista
 8. Haha, olen itsekin lähdössä Kampin suuntaan palloilemaan lipas mukana. En kuitenkaan uskalla tulla moikkaamaan, mä voin tyytyä salaisen agentin rooliin, että älkää sitten ihmetelko jos viereisessä puskassa rymisee ;'D

  VastaaPoista
 9. Tosi loistava juttu :)

  Teille on tsirpulit haaste miun blogissa :)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahti-idea! Ainoo vaa että oon treeneissä. No voin tulla mukiloimaan teitä nyrkkeilytreeninä. :DD No ei vaan siis joo pitäkää hauskaa ja tehkää hyvää työtä! :D

  VastaaPoista
 11. tulisin, jos vain suinkin kykenisin, mutta töiden vuoksi (ja ehkä vähän matkankin) vuoksi mahdotonta... aijon kuitenkin lykkästä lippaan työpaikan tiskille viikonlopuksi. Niin tein viimevuonnakin ja mieli oli mitä parhain!

  ihana että jaksatte osallistua, tein kaltaisia saisi olla enemänkin!

  VastaaPoista
 12. Ihana ajatus teiltä, tulisin jos vaan olisi mahdollista, valitettavasti vaan en asu Suomessa :/

  Iloista mieltä lauantaille, olen hengessä mukana :D

  VastaaPoista
 13. Ihana idea tytöt! Pientä hankaluutta vaan tuottaa se, että oon Berliinissä, joten en taida ihan päästä :( Mut onnea koko keräysporukalle, saatte varmasti hyvät rahat kasaan :)

  VastaaPoista
 14. Te ootte kyllä ihme tytsyjä. Sen lisäksi, että ootte niin kauniita ulkoisesti, niin teiltä löytyy tota sisäistä kauneutta ainakin tuplasti. Upeeta!

  Valitettavasti en pääse mukaan, mutta jos teillä on virtuaalimaailmassa näin paljon karismaa, niin luonnossa te varmasti tihkutte sitä, niin mä luulen, että teidän lippaat on tunnissa niin täynnä, että joudutte/saatte hakea uudet.'

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 15. Oi mikä ihana idea tää keräys...teillä on valtavan suuri sydän, ei voi muuta sanoa. :) Olispa tää ehdotus tullut aikasemmin niin olisin vaikka voinutkin lähteä mukaan :(

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Kiitos kehuista :D Siitä tuli oikeesti tosi hyvä mieli!

  Karoliina: Kiva, että olit hengessä mukana. :)

  Anonyymi: Tehtiin parhaamme ;) ja pidettiin kivaa!

  Anonyymi: Ens vuonna pitää järkätä niin, että porukka menee ympäri Suomea keräämään :)

  Savolainen: Aww. Mahtavaa! Eikö tullutkin oikeesti hyvä mieli? :) Loppuunsa niin pienelä työllä pystyy tuottamaan niin paljon hyvää :)

  Mari: Kaikki jotka tuki lahjoittamalla rahaa muihinkin kuin meidän lippaisiin lasketaan ;)

  Flicka: Ja meillä oli niiiin mukavaa :) Mahtavaa, että tulit!

  Anonyymi: No bongasitkos meidät? Meitä PITÄÄ tulla moikkaamaan!

  Fearless Fuchsia: Se oli oikeesti tosi loistava juttu! Kiitos haasteesta, toteutetaan kun keretään ;)

  Tiia: No tavattiin sitten kuitenkin illalla ;)

  V1lpu: Parasta! :) Pieni teko, suuri hyvämieli!

  Minelli: Hengessä mukana on parempi kuin ei mitään! :)

  Maian: Saatiin mielestäni yllättävän mukava potti :)

  Pirita: Ai että oli ihanasti sanottu, kiitos! :) Viikonloppu oli kyllä tosi hauska!

  Viola: Joo harmi että tajuttiin vähän myöhään, joten ei voitu organisoida mitään isompaa ja tulikin vähän viime tingassa. No onneksi porukkaa kuitenkin vaivautui paikalle :) Ens vuonna uusiks isommalla sakilla!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.