moretolove

white

white

perjantai 18. syyskuuta 2009

KPO-HKI
Lähettiin aamusta ajelemaan Timin kanssa kohti Helsinkiä ja meininki oli kyllä suht väsynyttä :DOllaan molemmat aina haluttu käydä tuossa ihanassa ja sympaattisessa Ilmon Kaupassa joka siis sijaitsee joku 20km ennen Mikkeliä. Nyt päätettiin tehä ihan uukkari ja palata asioimaan kauppaan.Kalpa-Pipo Pelimiehestä
Takki GT (XL)
Huivi H&M
Mekko IVANAhelsinki (44)
Legginssit H&M (42)
Kengät Nike Dunk Low (9)
Laukku Guess, VenetsiastaToi oli pitkästä aikaa kunnon AWWWW-reaktion aiheuttama paikka. Se kauppa ja kauppias (ehkäpä Ilmo ite) oli jotain niiiiin symppistä! Ei voi muuta ku suositella. Ostettiin kaupasta omena-limpparipullo, tupla ja pieni sipsipussi.
(Timissä ois muuten näköjään ihan potentiaalia näitten asukuvien viralliseksi ottajaksi!)Jatkettiin matkaa joka tuntu välillä Timin mielestä ikuisuudelta...No otettiin tämä matka kahen pysähyksen taktiikalla, ku ei ollu minnekkään kiire, joten pysähdyttiin Kuorttiin Chilliin syömäänTimi on välillä ihan älytön mutantti!Timi on myös helppo ja tykkäs ruuasta. Oli joku iso ateria.Mimmikin tykkäs yllättäen ruuasta. Oli ruiskanahampurilainen lohkoperunoilla. NJAM!!Jatkettiin mahat täynnä matkaa ja molemmat datailtiin vielä pihalla hetki :D Saatiin suht pitkiä katseita ohikulkijoilta. Miksiköhän...

Nyt ollaan siis Helsingissä ja kohta KOKOUKSEEN!

Palataan asiaan viimeistään huomenna nälkäpäiväkeräyksen merkeissä!

Tulkaahan avustamaan meitä, tempauksen jälkeen voitais mennä vaikka porukalla syömään...


3 kommenttia:

  1. Moi, en tiiä onko joku jo jossain välissä kysynyt tätä, joten pahoittelen jos olen papukaija.

    Noi lasithan oli muistaakseni ostettu Micmacista. Miten kauan siitä on eli oisko mahdollista et niitä ois siellä edelleen? Oon koittanu tilaa tollasia nyt pari viikkoa Ebaysta, mut mun miniaivot ei vaan yksinkertasesti käsitä Paypalia.

    VastaaPoista
  2. Taru: Joo MicMacin lasit ovat ja ei niitä jostain syystä oo enää ollu vähään aikaan siellä :/ Noikin on ihan hajalla niin on yritetty löytää uusia.

    Joo Paypalia ei oo tullu koskaan käytettyä, joten en osaa siinä neuvoo :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.