moretolove

white

white

perjantai 4. syyskuuta 2009

Läskit taivaassa: Siluetti Spa


Kuten aiemmin esiteltiin teille Läskit taivaassa, eli Behnford's, niin nyt on aika esitellä toinen paikka Helsingissä, jonne me oltais valmiita vaikka jopa ihan muuttamaan.


Image and video hosting by TinyPic

Siluetti Spa on pohjoismaiden ainoa anti-aging spa ja se sijaitsee Pohjois-Esplanadilla (Siinä Louis Vuittonin yläkerrassa). On maailman oudoin fiilis nousta kaikesta siitä hulinasta hissillä totaaliseen rauhaan.

Image and video hosting by TinyPic

Odotustilassa on tämmöset äärettömän pehmeet ja mukavat keinutuolit, joihin tämmösen hieman isommankin naisen pyrstö onneksi mahtuu. Mietittiinkin, että saisko näitä mitenkään pihistettyä kotiin, kun nää nyt oikeesti on ehkä mukavimmat tuolit missä ollaan ikinä istuttu.

Image and video hosting by TinyPic

Tässä on vastaanottoa. Tunnelma on niin uskomaton. Kaikki aistit lepää siinä kaikessa rauhallisuudessa, tuoksu on ihana, tuolla on todella hiljaista ja kynttilöitä palaa kaikkialla.

Image and video hosting by TinyPic

Mimmikin siinä tönöttää levollisin mielin. Jalat varmaan ihan makarooneina, valmiina pettämään hetkenä minä hyvänsä kaikesta tästä rentoudesta. (Olihan se kuitenkin taas kivunnut ne 9 kerrosta samaisena aamuna)

Image and video hosting by TinyPic

Seinät on koristeltu ihanan Spa-sarjan Pevonian tuotteilla. Näistä löytyy oikeat tuotteet kaikille ihotyypeille ja niitä käytetään spassa ja myydään kotikäyttöön.

Me hiplailtiinkin purkkeja ihan onnessamme, pakko käydä ostamassa joskus omalle iholle sopivat, kunhan ensin on käynyt ihoanalyysissa.. Se on sellanen testi, jossa kone tutkii sun ihon vauriot kerros kerrokselta ja saat laajan kuvauksen miten esim. aurinko on vaurioittanut sun ihoa ja minkälaisia tuotteita kannattaa käyttää.. Kun kuultiin tästä, tajuttiin et meidän on pakko päästä siihen! Saattaa olla aika karuakin faktaa, mutta hyvähän se on jo tässä vaiheessa tietää jos on jotain tehtävissä ja jos on vaikka jo tehnyt jotain totaalisen väärin.

Image and video hosting by TinyPic

Tää huone on täynnä erilaisia ihania Emani Minerals ja Lord & Berry- meikkejä. Täällä tehdäänkin kaikenlaisia meikkejä arkeen ja juhlaan, joten täältä saa vaikka häämeikin. Siellä on noi todella mukavannäköiset tuolit ja toi seinä on upea. Me oltais voitu jäädä ottamaan tohon nokoset, mut ei se oikein nyt onnistunut.

Image and video hosting by TinyPic

Naisten puku/pesuhuone on ainoa paikka mihin pääsee luonnonvalo Siluetti Spassa. Yllättäen muuten sekin on ihan ultratyylikäs paikka ja tietenkin on mietitty toi valo-juttu loppuun asti, koska siellähän sitä meikataan. Kukapa ei haluis meikata luonnonvalossa?

Image and video hosting by TinyPic

Tässä on hoitohuone kahdelle. Siellä on pöydät joissa tehdään erilaisia virkistäviä, rentouttavia ja stressiä poistavia hoitoja. Hoidon jälkeen voit jäädä rauhassa kylpemään ja peseytymään vaikka ystäväsi kanssa. Me jouduttais Mimmin kanssa ottaa omat huoneet, kun eihän me ikinä mahduttais tonne ammeeseen kahdestaan..

Image and video hosting by TinyPic

Spa-nautintojen lisäksi Siluetti Spa tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, eli kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Siellä on nimittäin myös Parempi Terveys-puoli, jossa voidaan tehdä kokonaisvaltaisia analyyseja eri keinoin omista elintavoista, kehon tilanteesta, luuston terveydestä, sydämen terveydestä yms. Siellä työskentelee kaikki mahdolliset asiantuntijat, jotka pystyy laatimaan jokaiselle asiakkaalle juuri heille sopivan ohjelman ja täten pyritäänkin heti pureutumaan ongelmiin ja ennaltaehkäisemään riskejä, joita voi myöhemmin ilmaantua. Kuten siis esim. osteoporoosi, verisuonien tukkeutumat yms.

Me tutustuttiin näihin palveluihin aivan onnessamme ja toki myös kauhuissamme. Etenkin siinä kohtaa, kun tavattiin näiden personal trainer, joka kylläkin oli hirveen mukava ja asiantunteva, niin meillä meni vähän pupu pöksyyn ja mentiin piiloon nurkan taakse, ettei se mittaile katsellaan meidän hemasevia vartaloita ja mieti, että noi ei oo varmaan koskaan tehneet mitään.. Se ei kyllä ollu yhtään sellanen ja uskallettiinkin tulla sieltä nurkan takaa hyvin nopeesti pois.

Tietenkin myös innostuttiin siitä ideasta, että tuolla on oikeesti myös gynekologin vastaanotto ja saatavana myös mies- tai naislääkäri. Jotenkin tuntuisi ehkä hieman miellyttävämmältä käydä tuolla gynellä kun perus lääkäriasemalla..

Image and video hosting by TinyPic

Voikun olis voinut jäädä tonne köllimään ikuisiks ajoiks..

Image and video hosting by TinyPic

Hoitojen jälkeen ei tarvitse lähteä heti pois, vaan voi ihan rauhassa rentoutua täällä rentoutumis-pisteessä. Täällä on niitä ihania keinutuoleja ja voitkin vaan vaikka pistää silmät kiinni ja nauttia siitä hiljaisuudesta.

Image and video hosting by TinyPic

Tarjolla on toki myös lehtiä ja monta kippoa erilaisia pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä yms. joten ei sitten tartte olla nälissäänkään.. Käytiin himoiten kuolaamassa noita tarjottavia, mutta hillittiin ittemme, koska oltiin kuitenkin juuri menossa syömään..

Image and video hosting by TinyPic

Ei sitä uskoiskaan mitä kaikkea voi yhteen paikkaan mahtua. Me ollaan rakastuneita tähän paikkaan ja voitaisiinkin käydä täällä ihan vaan vaikka piipahtamassa joka päivä. Pelkästään jo se tunnelma sai meidät vakuuttumaan, että ollaan kateellisia kaikille, jotka saa työskennellä tuolla.

Hassua on kans se, että koska me ollaan lylleröitä ja koettu kirosanoiks esim. kaikki seuraavat: "kehoanalyysi, personal trainer, kattava terveyskartotus, elintapojen ja sairausriskien kartoitus, hormonaalisen tilan selvittäminen", niin ilmeisesti tonne on levitetty jotain huumetta, koska me ruvettiin oikeesti miettimään miten hienoa olis tutkia jo tässä vaiheessa sitä omaa terveyttään ja ehkäpä monien asioiden konkretisoituminen voiskin tuoda intoa ruveta huolehtimaan itsestään täysin uudella tavalla.

Tähän mennessä sitä on huolehtinut itsestään kuitenkin hyvinkin pintapuolisesti. Onko iho kunnossa, entä hampaat, entä tukka tai meikki ja sen takia me oltiinkin hyvin onnellisia esim. seuraavista: "turvotusta poistava silmäympäryshoito, lääketieteelliset laserhoidot karvojen poistoon, elvyttävä ja silottava kasvohoito, klassinen vartalohieronta, stressiä poistava vartalonkuorinta ja hieronta"

Eikö kuulosta ja näytä aikamoisen houkuttelevalta paikalta?

ps. myöhemmin tänään tulossa jotain todella kivaa teille..

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä :---) oon joskus ite ollu ihoanalyysissa ja se on aika mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 2. Oi että. Kyllä olisi ihana hemmottelututtaa itseään oikein perusteellisesti. :) Onneksi tuo paikka on kaukana! Taitaisi nimittäin hemmottelu olla aika kaukana edullisesta.

  VastaaPoista
 3. ihana kylpylä... kuulostaa vaan kovin kaupalliselta tuo esittely nyyh :<<

  VastaaPoista
 4. Lode: Millasta se oli? Meitä vähän jännittää, kun tuntuu kauheelta kuulla faktoja omasta ihostaan ja siitä mitä siellä pinnan alla tapahtuukaan! :D

  Outi: No hinnoista ei tiedetä, mutta paikka ainakin on vakuuttava ja rentoutus tuntuis myös olevan taattu! :)

  Anonyymi: No eikö vaan ookkin ihan täydellinen! :) Meidän ystävä on tuolla töissä, joten sitä kautta on päästy paikkaan myös tutustumaan. Meitä on pyydetty esittelemään näitä omia lemppari-paikkojamme Helsingissä ja tämä on kyllä ehdottomasti yksi niistä. :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli rentoutunut olo jo pelkästään kun katselin noita kuvia. :D

  (Mitähän tuolla maksaa? Ehkä on parempi, etten ajattele sitä, ettei pulssi kohoa...)

  VastaaPoista
 6. laardileidi: No niinpä! Ja ei ees olla mitään ammattikuvaajia ja mielestäni saatiin vangittua kuitenkin tuo tunnelma aika hyvin! :) Siis voi kyllä lämpimästi suositella. Kontrasti Helsingin keskustan hulinan ja ton paikan välillä on nimittäin melkoinen! (Se siis sijaitsee Louis Vuittonin liikkeen yläpuolella eli Pohjois-Esplanadilla).

  Nettisivuilta näkyy hinnasto löytyvän. Eli http://www.siluettispa.fi/

  VastaaPoista
 7. Voi mun silmät sulaa kun katson noita kuvia <3 aivan ihanan näköstä! :)

  VastaaPoista
 8. Cava: No eikö oo! <3 toi on täydellinen paikka, kannattaa ehdottomasti käydä joskus vaik tyttöporukalla :)

  Anonyymi: Ite oot! <3

  VastaaPoista
 9. Määki tahon tonne! Sit ku lähetään Ruotsiin niin mennään ehdottomasti tutustumaan myös siellä paikalliseen spa-tarjontaan :)

  VastaaPoista
 10. Näytti kyllä niin taivaalliselta tuo paikka, seuraavalla hki-reissulla kyllä täytyy tuonne päästä. Ta lisäksi teidän blogia on kyllä niiin mukava lukea ja olette aivan erityisiä ihmisiä:)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.