moretolove

white

white

tiistai 8. syyskuuta 2009

Meidän poikaystäväkin alkaa kohta paisua


Tämä päivä menee taas sängyssä köllötellen ja flunssaa potien, toivottavasti jo huomenna selviän takaisin koululle. (Repeilen muuten itsekin huolella tuolle eilisissä kuumehöyryissä tekemälle videolleni...)

Onneksi tämmösiin tylsiin ja kipeisiin päiviin minulla ja Pepillä on ratkaisumme, katotaan Youtubesta poikaystäviemme tekemiä videoita ja hihitellään. Yksi ehdottomista suosikeista on toki seuraava, jossa yhteinen poikaystävämme (ehkä myös välillä Eevan lainapoikaystäväksikin kutsuttu) I-HA-NA Pharksu taipuu lähes yhtä epätoivoisiin tekoihin kuin me lihavat saadakseen ruokaa Mäkkäristä Pariisissa. (Note to myself: Pitääpä muuten joskus kertoa teille perusteellisesti tarina kuinka epätoivoisesti yritimme ystäväni kanssa saada Mäkkidraivilta ruokaa Nizzassa klo 6 aamulla viime toukokuussa...)

Tänään jätetään siis omat videopostaukset sikseen, mutta keskitytään poikaystävämme videomateriaaliin. Ja Pharrel kun taas meitä stalkkaat niin alahan nyt vähän jo miettiä mitä syöt, tai pääset kohta kirjottamaan tänne läskiblogiin!

Olisitteko avanneet mäkkärin etuajassa Pharrellille TÄLLÄ esityksellä?! :)
(Meidän vastaus on KYLLÄ!)

13 kommenttia:

 1. Oi vitsit, tää oli aivan mahtava! Olisin kyllä hti avannut :D

  VastaaPoista
 2. Mä avaisin kyl minkä tahansa oven Pharksulle anytime! love.

  VastaaPoista
 3. Millon tulee arvonnan voittaja? :)

  VastaaPoista
 4. Maya: SAMA! :D Anytime Pharksu!

  Heidi: Haha, joo kyllä sitä vois aukasta. :DD Pharksulove! <3

  Anonyymi: Tulee pian, Uno vasta valitsee voittajaa! ;)

  VastaaPoista
 5. Mää avaisin Pharksulle kaiken siis ihan kaiken, jos se kattelis muakin noilla ihanilla pähkyläsilmillään <3.

  VastaaPoista
 6. pharrel<3 what else can you say ? paitsi että mäkkärin aamupala sääntö on ihan tyhmä - kyllä aamiaiseksi pitäisi voida syödä hampurilaissii ! :D

  VastaaPoista
 7. Mun poikaystävä on niin ihana!

  Muistan ite kerran kun olin ollut vähän juhlimassa ja Annun luona yötä, sit menin sieltä suoraan töihin ja ajattelin piipahtaa Big Macilla ennen työpäivän alkua, koska oli heikohko olo... ja voi jumankekka kun ne sano, että siellä ei tarjoilla hampurilaisia ennen kymmentä!

  SIIS McDONALD'SISTA EI SAANUT HAMPURILAISTA!!! En oo ikinä kuullu mitään yhtä naurettavaa. Saatoin saada pienen hermoromahduksen siinä vaiheessa.

  Mutta nyt mua ei harmita enää niin paljon, koska jos ne ei joustanu Pharrelinkaan kohdalla, niin mitkä mahikset mulla olis ollu.

  VastaaPoista
 8. Oijoijoij ihana Pharrell!
  Teijän blogi on superi

  VastaaPoista
 9. Ihan ekaksi mie haluan sanoa, että tämä teijän blogi on jumalan siunaus (vaikken mie nyt ihan jumalaan suoranaisesti uskokaan...). Joka päivä on niin ihanaa huomata uusi päivitys ja lukea postaus täynnä kultaa ja iloa. Vaikka teillä oiski ollu huono päivä, saatte silti heitettyä siitä vitsiä, ettekä oikeastaan koskaan tyydy siihen mitäänsanomattomaan "mie esittelisin tässä vaan päivän asun, ollu niin huono päivä, etten jaksa kirjotella" -postaukseen.
  Teidän blogia lukiessa tajuaa, että parasta on painaa sen minkä painaa ja parasta on tottua siihen omaan nassuun, joka peilistä joka päivä kattelee ja nähdä ittensä kokonaan hyvänä ja kauniina. Silti mie oon huomannu, ettette jankuta aina samoja lauseita ja kirjota kliseistä settiä, joka on jokaiselle jo sanomattaki selvää. Mie suoranaisesti ihmettelen, miksi teillä ei ole omaa osiota jostain lehdestä. Sillon myös vanhemmat tai muuten netittömät ihmiset pääsis lukemaan teijän elämästä. Ette onneksi mene koskaan täysin henkilökohtasuuksiin (vaikka blogi sisältää saunapostauksen, hihi), vaan pysytte kuitenkin asiassa.
  Mie oon niin kiitollinen siitä, että on ees yks blogi, jossa ei paljoa langanlaihoja, aina huoliteltuja urheiluhulluja esitellä, vaan uskalletaan esitellä kiiltävää naamaa ja paria ekstrakiloa muokkailematta Photoshopilla. Ei miulla muuta ku että jatkakaa samaan malliin, te olette jottain suurta. (Lauseen kaikissa merkityksissä ;))

  Niin ja vastauksena postaukseen: mie en ymmärrä, miten nuo mäkkärin myyjät ei lämpene, ite oisin aivan sulaa vahaa tuommosen performanssin jälkeen! ;)

  VastaaPoista
 10. babooshka: No sama meininki täällä. Pharksu <3

  äs: Joo todellakin. Eli ei kannata herätä ennen kymmentä :DDD

  eeva: korjaisin LAINApoikaystävä ;) Hahaha, voi eiii raukka. Voin niin kuvitella että oot alkanu meuhkaamaan siellä! Ja vetäny vähintäänki yhtä vakuuttavan shown ku Pharrell ;)

  marianio: Aww, kiitos. Pharksu on SUPER! :P

  sypressi: Veti ihan sanattomaks ja johan tässä ihan pehmeämpikin bloggari herkistyy <3 :´) Ihanasti kirjotettu, oot mahtava! :D (Ja meitä voi kyllä huoletta ehottaa niihin lehtiin kirjottelemaan läskijuttujamme ;D)

  Oo onnellinen, että sensuroitiin ne saunakuvat :DDD

  Kiitos aivan mahtavasta kommentista, toivottavasti pysyt mukana meidän vaudissa jatkossakin (joka ei siis oo kovinkaan vaikeaa..) ;)

  VastaaPoista
 11. Hehehe, hassua miten pieni tää meidän Suomi onkaan. Teidän hovikuvaajanne Niko (puhuu itsestään kolmannessa persoonassa näemmä) on nimittäin ollut ton Tara Banxxin eli Tarun kanssa samalla luokalla joskus kakstuhattaluvun alussa. Tosin olin silloin niin omituinen pikku hyypiö, että musta varmaa ei jäänyt mitään muuta muistikuvaa kellekään kuin mun karvainen pääni. Sillä luokalla oli muuten myös Inga, jonka tekin näköjään tunnette. Ku oon siis feisbookissa vaan huomannut.

  Hämmentävää.

  VastaaPoista
 12. jaaahas. en saa vissii unta enää tän jälkee. <3

  VastaaPoista
 13. Niko R: Onhan tämä Suomi kovin pieni paikka, se on tullut todettua jo aiemminkin! :)

  sirkku: juu tässä on useita unettomia öitä (joulukuusta asti) itelläni takana <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.