moretolove

white

white

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

More to hate?


Koska me ollaan otettu blogin kanssa alusta asti rehellinen linja, puhuttu asioista niiden omilla nimillä ja tuotu esiin meidän fiiliksiä avoimesti niin hyvässä kun pahassakin, niin mä päätin tänään kaivautua taas syvälle ja kertoa teille asiasta, joka on painanut mun mieltä paljon viime päivinä.


Image and video hosting by TinyPic

Olin perjantaina kokouksessa Mimmin ja muutaman muun ihmisen kanssa. Loppuillasta sisään asteli tuttuja ihmisiä, joita en ollut hetkeen nähnyt. Yksi näistä ihmisistä on ollut mulle elämäni aikana äärimmäisen tärkeä, jonka kanssa olen jakanut ylämäkiä ja alamäkiä hyvinkin paljon. Tää ihminen tietää mun elämästä todella paljon, ehkä jopa liiankin paljon. Mä myös tiedän tän ihmisen elämästä paljon, koska me ollaan oltu ystäviä ja jaettu asioita keskenämme.

Viimeaikoina ei olla kuitenkaan pidetty yhteyttä paljoakaan, välillä vaihdettu kuulumisia, mutta todella harvoin. Niinpä olikin kiva nähdä, kuulla mitä tälle tytölle kuuluu, mitä se on tehnyt ja miten se voi. Juteltiin nopeasti siinä, hän kertoi kokeneensa, että on ollut huono ystävä, kun ei ole pitänyt muhun mitään yhteyttä, mutta että hänellä on ollut niin paljon kaikkea muuta. Mä ymmärsin sen täysin, koska mä tiedän sen myös itsestäni, että aina ei voi pitää kaikkien ystävien kanssa tasapuolisesti yhteyttä, koska välillä meillä kaikilla on jotain muuta. Ystävyyssuhteet onneksi on sellaisia, että ne kestää tällaiset asiat ja mulle on ainakin tärkeää, että mun ystävät tietää sen, että vaikka en kerkeisi heitä hetkeen nähdä, niin olen aina täällä. Ainakun he mua tarvitsevat. Tämän sanoin myös tälle ihmiselle perjantaina.

Mä olen myös ollut aina tän ihmisen tukena. Ihan aina ja niin se on itsekin sanonut, kuinka mä olen ihminen johon se voi luottaa, kuinka se voi tulla mun luokse ja kuinka yritän aina parhaani mukaan auttaa. Vaikka meidän välillä on tapahtunut kaikkea ikävääkin, niin mä olen myös aina pyrkinyt uskomaan tästä ihmisestä pelkkää hyvää. On ollut moniakin tilanteita joissa se on mun mielestä toiminut erittäinkin tyhmästi, mutta mä en ole koskaan tuominnut sitä niistä, vaan yrittänyt ymmärtää miksi. Olen sanonut hänellekkin aina suoraan mitä ajattelen, kuten mulla yleensä on tapana puhua suoraan ystävilleni.

Perjantaina keskustelumme lomassa puhuttiin myös paljon tästä meidän blogista ja suoraansanottuna musta tuntui oudolta, kun tyyppi ei ollut kertaakaan sanonut mulle mitään meidän blogista, paitsi kerran jossain mesessä kuinka aina naureskelee meidän jutuille, että nyt hän ylisti täysillä meitä. Ollaan niin loistavia, hän on huomannut kuinka paljon meillä on lukijoita, ollaan niin täysin erilaisia kuin monet muut blogit, kuinka onnellinen hän on meidän puolesta, kuinka kiva juttu on tää ja tuo ja se ja ...

Samalla hän myös kertoi omia juttujaan ja täytyy myöntää, että mulle tuli oikeasti tosi paha mieli tän ihmisen puolesta, koska vaikutti että hänellä on ollut nyt raskasta. Tai lähinnä että hänen kavereillaan on ollut ja hän on ottanut niistä ison taakan harteilleen. En oikein tiennyt mitä sanoa tai miten reagoida, koska mä en tunne näitä ihmisiä joilla on ollut vaikeeta, mutta toivotin vaan voimia paljon ja myös sanoin, että ovat onnekkaita kun heillä on tän tyypin kaltainen ystävä, joka auttaa ja on tukena. Sillonku on vaikeeta, niin me kaikki tarvitaan ystäviä. Hän myös sanoi mulle ettei kestä enää yhtään huonoja uutisia ja tähän vastasin, että no multa niitä ei ainakaan tarvitse kuulla, koska mä oon tällä hetkellä onnellinen ja pyysin häntä tulemaan meidän luokse joku ilta juomaan teetä ja vaihtamaan kunnolla kuulumisia. Hän sanoikin olevansa niin iloinen kuullessaan, että mulla menee hyvin ja että tulis erittäin mielellään. Siinä sitten halattiin, hän pyysi mua vielä jäämään heidän kanssa bailaamaan, mutta mä en voinut koska mulla oli aikanen aamuherätys ja halusin kotiin.

Erottiin sitten siinä, hän lähti ylös ja mä menin ystävieni luokse. Kipasin kuitenkin vessaan vielä ennen lähtöä ja istuessani siinä vessassa mä kuulin jotain, joka ei varmasti ollut tarkoitettu mun korville. Tää samainen ihminen keskusteli parhaan ystävänsä kanssa siitä kuinka ylimielinen ihminen musta on tullut, kuinka luulen aivan liikoja itsestäni ja haukkui myös meidän blogin aivan täysin. Samalla hän kertoi kuinka hänellä on edelleen idioottihymy huulillaan ja tietenkin myös kuinka oli kuulemma oikein oli yrittänyt saada kaiken kuulostamaan entistä kamalammalta mitä onkaan, mutta mä en ollut reagoinut mitenkään, koska olen niin itsekäs ja omahyvänen ihminen nykyään. Samalla hän myös kertoi ystävälleen täysin pokkana kuinka muka olisin reagoinut tän parhaan ystävänsä eroon poikaystävästään jotenki todella intohimoisesti ja kysellyt kaikkea juorujanoisesti, vaikka mä en todellakaan tehnyt niin, koska mua ei suoraan sanoen voisi vähempää kiinnostaa tän ihmisen asiat, enkä siis edes kysässyt asiasta sen enempää, kun että onhan tällä ihmisellä nyt kaikki hyvin. Hän siis valehteli vaan saadakseen mut kuulostamaan vieläkin inhottavammalta ja kylmemmältä ihmiseltä. How cool is that?

Istuessani siellä kopissa ja kuunnellessani näitä juttuja mä mietin mitä tekisin. Jäisinkö sinne kuuntelemaan ja odottaisin, että menevät pois, vai kävelisinkö ulos. Päädyin jälkimmäiseen, avasin kopin oven ja kävelin seisomaan näiden molempien tyttöjen taakse, kun olivat asettuneet peilin eteen vierekkäin ihastelemaan omia peilikuviaan. Otin molempia hartioista kiinni ja kiitin heitä syvästi. Tämä "ystäväni" ei saanut sanaa suustaan, hänen ystävänsä sen sijaan yritti hirveesti jotain sanoa, mutta tässä vaiheessa mä kävelin jo vessasta ulos, enkä katsonut taakseni. Mä menin Mimmin ja muiden luokse, tärisin ja halusin lähteä kotiin.

Mä voin sanoa, että muhun sattu ihan hirveesti. Ei se, että musta/mun jutuista ei tykätä, mutta se että ihminen josta mä oon AINA halunnut uskoa kuitenkin hyvää, jota mä oon puolustellut ties minkälaisissa tilanteissa pettää mut noin täysin. Me mietittiin Mimmin kanssa sitä, että koska ollaan täällä blogissa vältytty näiltä ns. "ilkeiltä anonyymeilta" joista monet puhuu, niin jostain syystä nää kaikki ilkeydet tuleekin omien kavereiden keskuudesta ja nyt tämä oli vieläkin lähempänä. Kuten Amiksen jutussa sanoin, että olen kuullut kyllä ihmisen puhuvan, jotka ovat varmaan kuvitelleet etten kuulisi niitä ja sehän kuuluu asiaan. Kaikki ei voi tykätä, eikä kaikkien pidäkkään tykätä.

Mutta jos yksi asia on varma, niin se on se että me läskit ei voida sietää mielistelijöitä. Kaikkein oksettavinta on mielestäni se, että mua tullaan ylistämään ja mielistelemään ja seuraavaks haukutaanki maanrakoon selän takana. Mitä järkeä tossa on? Miksi tulet mun luokse esittämään jotain, kun voisit a) sanoa suoraan ettet tykkää b) pysyä poissa mun elämästä, koska sillon mäkin kyllä pysyn pois sun elämästä.

Tämä oli mulle hyvä opetus ja syy miksi tän kirjotin oli täysin se, että mä haluun olla teille rehellinen ja kertoa, että mulla on ollut sisälläni todella huono fiilis viimeset päivät. Mä myös haluun eroon tästä fiiliksestä ja siksi se oli pakko purkaa jotenkin. Mulle se purkaminen tarkottaa yleensä kirjoittamista.

Mä tiedän, että tää ihminen on sen verran ylpee, että se tuskin tulee koskaan multa pyytämään tätä anteeksi ja miksi toisaalta tulisikaan..

Image and video hosting by TinyPic

Miksi kukaan pyytäisi anteeksi ihmiseltä, joka on muuttunut empaattisesta ja rakkaistaan aina välittävästä ja puolustavasta ystävästä, kylmäksi, tunteettomaksi ämmäksi?

Kiitos jälleen kerran, kun sain jakaa tän teidän kanssa. Ehkäpä tää purkautuminen auttaa mua vaan hymyilemään tällekkin asialle, koska loppujen lopuks oon äärimmäisen onnellinen, että kuulin nämä ja nyt tiedän miten asiat oikeasti on ja mitä se ihminen oikeasti musta ajattelee.

Eilinen oli ainakin niin huippu ilta ja äärimmäisen ihanien tyttöjen kanssa, että hymyilyttää vieläkin! Kuvamatskua tulee varmasti myöhemmin ja se ei oo läheskään näin negatiivista! ;)

kuva täältä ja toinen on ystävän tekemä.

61 kommenttia:

 1. voimia Peppis! Oot ihana! <3

  VastaaPoista
 2. Ei herranjumala mikä... en edes haluu sanoa. Oon ihan äärettömän pahoillani sun puolesta että joku voi loukata noin. Siis en voi käsittää millasia ihmiset voikaan olla. Mut toivottavasti et jää ikuisuuksiin asti tota miettimään, vaikka oman aikansa voi sille antaakin. Ei liikaa kuitenkaan! Jaksele ♥ Et todellakaan ansaitsis tollasta paskaa niskaan, en osaa edes sanoa muuta, kun tuli niin paha mieli! Toisaalta ehkä se on parempi että tollanen tuli ilmi niin ei käyttäis turhaa aikaa sellasen ihmisen tukemiseen, joka ei sitä todellakaan ansaitse. Totta kai se loukkaa ja ties mitä, mutta pidemmän päälle varmasti sinänsä hyvä juttu jos tajuat mitä meinaan! :)

  Mutta hei, oli tosi hauskaa eilen nähdä! :) En tiennyt yhtään että ootte tulossa Kannuun niin säikähdin, kun yhtäkkiä näky tuttuja ihmisiä! :D Säikähdys siis hyvässä mielessä. ;)

  VastaaPoista
 3. Tsemppihaleja!<3 Me onneks tiedetään, ettet ole sellainen millaiseksi kyseinen tyyppi sua väitti.:)

  VastaaPoista
 4. mulla on kanssa mennyt muutaman hyvänkin ystävän kanssa välit juuri sen takia kun olen kuulluut kuinka ne jauho musta ja mun elämästä paskaa mun selän takana!
  tiedän että se ei tosiaan tunnu kivalta!!
  tästä on jo vuosia aikaa eikä meidän välit ole korjaanutneet entiselleen mutta en enää ees välitä!
  oppia ikä kaikki niin sanotaan, ei vain haluaisi uskoa ihmisistä pahaa...
  koeta jaksaa!!

  hyvää syksyä kaikesta huolimatta =)
  tykkään teen blogista oikeesti!!=)

  VastaaPoista
 5. ISO HALAUS JA ROLLOKARKKEJA PÄÄLLE! <3

  VastaaPoista
 6. No voihan hitto, mutta parempi tosiaan että nyt olet kahta viisaampi. Toivottavasti et kuitenkaan arempi: "once burned twice shy"...

  VastaaPoista
 7. Kaksnaamasuus on kyllä yks paskin asia maailmasta. Mä oon todennut, että on paljon helpompaa ignorettaa täysin ihminen, joka saa mussa aikaan semmosia fiiliksiä, että tekee mieli haukkua eli toisin sanoen ihmisen, joka saa minut käyttäytymään typerästi. Helpottaa kummasti mun elämää.

  Itse kokisin olevan tosi typerä jos haukkuisin henkilöä x ihmiselle, joka ei tätä toista henkilöä edes tunne! Kyllähän se haukkuja kuunteleva varmasti tajuaisi, että en olisi kovin reilu tyyppi kun haukun selän takana.

  Tosin vielä kurjempaa on se, että jos kaveriporukassa kahdelle tulee riita ja sitten muut ystävät joutuvat välikäsiksi. Itse onneksi yritän siinä tilanteessa toimia fiksusti ja en aseta muita osapuolia kurjaan tilanteeseen. Ja ikinä en käskisi ystävien valita puoliaan.

  Koin ekaa kertaa aikuisiällä kaverin kanssa kunnon riidan tänä kesänä, ja kaveri oli sellainen, joka haastoi riitaa. Itse päätin kahden kränän (ja oman mielen pahennuksen) jälkeen ignorettaa koko tyypin, mutta toinen haukkuu minua vieläkin selän takana ja on loukkaantunut kun yhteinen kaveri viettää aikaa kanssani. Aika hienoa ;<

  Onneksi löytyy kuitenkin niitä ihmisiä, jotka oikeasti välittävät <3

  Nää asiatekstit on muuten parhautta, ootte saanut tällä viikolla kolmesti ajattelemaan omaa käytöstä ja pohtimaan asioita syvemmin. Tykkään.

  Ja hei, tosta nälkäpäiväkeräyksestä, ottakaa ensi vuonna (oletan, että blogi on ja pysyy) puhe tästä aiemmin ja muistuttakaa niin yritän saada tampereen tyttöjä kimpassa tekemään hyvää. :)

  VastaaPoista
 8. Voi raukka. <3 Ihmiset osaa kyllä olla aivan saatanan ilkeitä ja kaksnaamasia välillä. En vaan pysty ymmärtämään...
  Onneks mäki tiedän nyt totuuden aka oot ihan yli ihana tipu. Eilinen oli jotain niin täyellistä, mutta loppuillasta mulla ei kyllä oo mitään hajua. Taisin vaan haluta yhtäkkiä kotia? :D Toivottavasti nähdään taas pian. <3

  VastaaPoista
 9. Koska kaikesta onnesta ja menestyksestä huolimatta olet iloinen ja avoin muita ihmisiä kohtaan voidaan tämä helposti tulkita epäaitoudeksi (valitettavasti). Joidenkin yksilöiden huono itsetunto ja kykenemättömyys iloita muiden puolesta saa ylivallan ja siinähän sitä taas ollaan. Itselläni ei ole meneillään kaikista paras kausi elämässä, ja tiedän, että voisin helposti antaa ylivallan pahalle ololle ja polttaa siltoja.
  Itse suhtaudun nykyään ihmisiin vähän varauksella ja se on itsesuojelua, sillä olen melko sinisilmäinen.
  Kirjoitit, että ihmettelit vähän tämän frenemyn ylistäviä sanoja. Ehkä ensi kerralla hälytyskellot alkavat soida voimakkaammin ja osaat suojella itseäsi pahemmilta iskuilta.
  Mun mielestä selvisit kuitenkin voittajana tästä tilanteesta kun osasit noin hyvin pistää tytöille luun kurkkuun (go Peppi!)
  Mitä enemmän kateutta, sitä enemmän paskapuhetta ja sitä rataa.
  Erykah Badun biisi Apple tree on muuten aika hyvä "I pick my friends like I pick my fruit, my granny told me that when I was only a youth.
  I don't go 'round trying to be what I'm not,
  I don't waste my time trying to get what you got. I work at pleasin' me cause I can't please you and that's why I do what I do. My soul flies free like a willow tree, doo wee doo wee do wee.
  And if you don't want to be down with me,
  you don't want to pick from my appletree.

  VastaaPoista
 10. Kamala millaisia jotkut ihmiset ovat. En todellakaan pysty tajuamaan, miksi jotkut ovat tuollaisia. Ärsyttävintä, että tämä kaverisi vaikuttaa siltä, että tavallaan tahtoisi olla kaverisi, koska on siistiä tuntea MTL Peppi. Vois vaikka saada oman naaman teidän blogiin ja kieroutuneesti sitten osan kunniasta kanssa. Tosi ärsyttävää, mutta tavallaan niin hyvä, että kuulit totuuden. Olisi varmasti tuntunut vieläkin pahemmalta, jos olisit pidempään pitänyt tyttöä kaverinasi ja sitten vasta olisit saanut tietää hänen oikeat ajatuksensa.

  Voimia sinulle<3 Jotkut ihmiset vaan on niin tyhmiä, että parempi yksinkertaisesti jättää omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
 11. No voi hyvä luoja mikä kasa luita, lihasta, tekopyhyyttä, teeskentelyä, kaksinaamaisuutta ja aivoissa ei yhtäkään aivosolua, joka ymmärtäisi, mitä empatia oikeasti tarkoittaa, ja millainen on hyvä ystävä.

  Valitettava tosiasia on se, että niin helvetin moni ihminen tuntuu perustavan oikeuden vihata toista kateuden perusteella, ja silloin näistä ihmisistä kuoriutuu ne oikeat ihmiset esille. Mä tiedän sen omasta ja rakkaiden ystävien kokemuksesta, että tosiystävä ei ole se, joka jakaa vaan surut, vaan se, joka jakaa myös ilot.

  Jotenkin sitä on näin aikuisempana huomannut, miten paljon on niitä tyttöjä, jotka vaan esittää ystäviä. Kun sulla on paha olla, ne on sun lähellä, tukee sua. Ja syvällä sisimmässään nauttii, että sulla ei mee paremmin ku niillä. Ja sitten ku sä oot onnellinen ja sulla menee hyvin, niin ne ihmiset kaikkoaa tai muuttuu. Ja se on niin god damn surullista, että perkele.

  Sellasta. Mutta, thanks eilisestä illasta, oli mahtia!:)

  VastaaPoista
 12. Hohhoijaa, tässä syy siihen miksi elämässäni on vain yksi naispuolinen ystävä. Naiset osaavat olla niin vmäisiä että parempi kiertää ne kaukaa ;-)

  VastaaPoista
 13. Hah, reiluapa joo :( Mikään ei oo ehkä kamalampaa ku kuulla tai lukee jostain tollasia puheita, jotka ei oo tarkoitettu mun tietoon. Mää en varmaan ois uskaltanu tulla ulos vessasta ja kohdata niitä tyyppejä, joten oot tosi rohkea!

  Tollanen on niin kurjaa! En tajua, miksi jotku tekee tuota... Ehkä niille ei oo käynyt noin koskaan, niin eivät tajua?

  Välillä oon tyytyväinen, ettei oo kavereita juurikaan, mutta sit taas, kai niitä ois kiva olla, vaikka draamaakin joskus tulee...

  VastaaPoista
 14. Jestas...jos yrittää nähdä asian positiivisen puolen, niin se lienee se, että tämä ihminen jäi kiinni nyt eikä vuosien päästä? Itse en ole ikinä saanut ketään kiinni ja toivon, ettei nykyisessä ystäväpiirissäni olekaan ketään kiinnisaatavaa, mutta töissä joudun usein todistamaan tilanteita, joissa jotain on ensin mollattu ja sitten päin naamaa naureskellaan, miten mahtavia persoonia meillä onkaan. En oikein tiedä, miten siihen pitäisi reagoida, kun kyse on vielä ylemmistäni. Ehkäpä minustakin puhutaan samalla tavalla.

  VastaaPoista
 15. Teit niin oikein, kun tulit sieltä vessasta ja menit niiden luo. Hyvä Peppi!!!! <3

  VastaaPoista
 16. Ja pakko vielä sanoa, että varmaan kaikki lukijat jännittivät silmääkään räpäyttämättä ratkaisuasi, että tullako kopista ulos vai jäädäkö sinne:)

  VastaaPoista
 17. voi ei. tollaset tyypit pistää kyll vihaks. :(

  VastaaPoista
 18. Silloin kun sie kirjotit sen jutun siitä kun te olitte poikaystäväsi kanssa olleet sielä festareilla... niin taisin kommentoida siihen että toivottavasti ne ilkeästi puhuneet tytöt ovat tajunneet jälkeenpäin edes hävetä puheitaan.
  Samaa toivon nytkin!
  PYH! Meitä on joka junaan, toiset on vaan ilkeitä ja epäaitoja ihmisiä. Ja kateellisia.

  Mutta voimia!

  VastaaPoista
 19. Kateus taitaa olla päivän sana. Valitettavasti. Tätytyy vaan koittaa antaa mennä toisesta korvasta suoraan ulos tollasten paskapuheiden, vaikka toki se satuttaa kahta pahemmin kun tolla lailla käyttäytyy ystävä. Paskaa, harmittaa puolestasi että joku onnistuu saamaan sulle pahan mielen tuolla lailla. Ihailen rohkeuttasi ja avoimuuttasi. Kunpa miusta tulisi joskus kaltaisesi :)
  Voimahalaus, mie tykkään teistä! : )

  VastaaPoista
 20. Minä todella ihailen rohkeuttasi kirjoittaa asiasta tänne ja etenkin siitä ettet jäänyt sinne wc:hen piiloon vaan menit näyttäytymään "kavereillesi".

  VastaaPoista
 21. En ymmärrä miksi ihmisten pitää olla noin ilkeitä toisille! Todella törkeää, ja tiedän kuinka paha tunne itselle siitä jää, nimimerkillä kokemusta on.
  Itsellä oli hieman samanlainen tilanne, mutta henkilö oli paras ystäväni ja siskopuoleni. Tällä hetkellä emme ole kuulleet toisistamme n. 4 vuoteen, eli tapahtuman jälkeen. En myöskään odota häneltä anteeksipyyntöä, mutta kyllä asia kalvaa vieläkin mielessä.
  Toivottavasti nouset jaloillesi ja ymmärrät oman itsesi arvon, millään muulla ei ole väliä! Voimia todella paljon!
  Kunpa aikoinaan minuakin joku olisi rohkaissut luottamaan itseensä.

  VastaaPoista
 22. Valitettavan tutulta kuulostaa :(
  Halauksia...

  VastaaPoista
 23. ARGH TEKIS MIELI LÄVÄYTTÄÄ PÄIN NAAMAA TOLLASTA!!!!!!!!!!!!!!!!! mä inhoon maailmassa eniten epäoikeudenmukaisuutta, selän takana paskan puhumista ja valehtelua!! Mikä hitto siinä on että ei voida sanoa suoraan ja mikä hemmetti siinä on että täytyy juoruta samantien toisille ja vieläpä täyttä potaskaa! Nyt todellakin sympatiat sulle Peppi ja virtuaaliläväytys sille tyypille joka ei osaa käyttäytyä kuin ihmisen pitäisi! Oon ite kokenut samaa ja sen takia karvat nousee pystyyn tätä tekstiä lukiessa. *halaus* <3

  VastaaPoista
 24. Olit kyllä rohkea kun uskalsit tulla pois sieltä vessasta! Toivottavasti niitä tyttöjä edes hävettää vähän.

  Teidän blogi on antanut mulle tosi paljon ajateltavaa ja samaistuttavaa, ja mulle tuli tän kirjoituksen takia tosi paha olo sun puolesta. Itsekin olen joutunut joskus kaksinaamaisuuden uhriksi ja se tuntuu ihan hirveältä. On kuitenkin hienoa että jaksat pitää pään pystyssä etkä menetä luottamusta ihmisiin. :) Tsemppiä ja jaksamisia tältä läskiltä!

  VastaaPoista
 25. Se tällaisissa jutuissa on pahinta, että on luullut jotain ystäväksi, mutta totuus onkin jotain ihan muuta. :( Se tuntuu kuin veitsen iskulta. Itsekin olin tuntenut ystäväni kymmenisen vuotta, mutta tajusin vihdoinkin, että ei hän ole koskaan halunnut minulle oikeasti hyvää. Mietin miten paljon olen sietänyt häneltä, mutta nyt tein pisteen sille. Ei semmoset oo oikeita ystäviä, jotka saa vaan pahalle mielelle ja surulliseksi. Parempi olla vaikka yksin kuin sellaisten ihmisten kanssa. Maailmassa on kuitenkin hyviäkin ihmisiä, joten sellaisten kanssa kannattaa olla ja niistä pitää kiinni.<3

  VastaaPoista
 26. Jollain tavalla tää tapaus tuntuu kamalan tutulta mulle, kuten varmasti monille muillekin. Tosin itse en olisi löytänyt itsestäni sinun ihailtavaa rohkeuttasi kohdata näitä tyyppejä vaan olisin istunut hiljaa kopissa ja siirtynyt kotiin tihrustamaan itkua ja miettimään mikä minussa on vikana - vaikka tietäisin, että vika on juuri vastakkaisessa puolessa.

  Tuntuu kumman vaikealta kohdata sitä tosiasiaa, että kaikkia ei voi miellyttää - eikä tarvitsekaan. Tietyt ihmiset pitäisi kai vain jättää omaan arvoonsa ja keskittyä kaikkeen siihen hyvään mitä on ympärillä. Se, että "tunnustaa" olevansa onnellinen ei tarkoita, että on ylimielinen, mutta se, että vääristää toisen sanoja ja tekoja antaa toisesta katkeran kuvan.

  Lähetän sulle hurjasti virtuaalisia haleja ja irtokarkkeja !<3 Pidetään leukamme pystyssä !

  VastaaPoista
 27. Ohhoijjakkaa...Se kaveris touhu kuulostaa kateellisen panettelulta, vaikka ei tää sua varmaan nyt lohduta kun on paha mieli. Teit just oikein siinä tilanteessa!

  Teistä huomaa että olette todella aitoja ihmisiä (toisin kun osa bloggaajista..) ja valaisette monen ihmisen synkkiä päivä tällä blogillanne. Ette yritä mitään ylimäärästä, vaan kerrotte asiat niinkun ne on, bonuksena hauskat jutut ja kivat kuvat. Oon ihan varma että se sun entinen ystäväsi ei vaan kestänyt tätä teidän saavuttamaa suosiota ja ihailua. Usein naisten keskinen pahan puhuminen ja toisen halveksuminen on seurausta kateellisuudesta...ellei ole oikeaa syytä olla vihainen (kuten esim. sulla).

  Oikein mukavaa syksyä sulle ja Mimmille. Ootte ihan ykkösiä!

  VastaaPoista
 28. nimenomaan kateellisten panettelua! eikun vaan rinta rottingille, jätät tollaiset kommentit ja selkeästi säälittävät tyypit vaan omaan alhaiseen arvoonsa ja olet ylpeä itsestäsi, etenkin rohkeasta teostasi kohdata selkäänpuukottajat itse teossa!

  VastaaPoista
 29. Mulla on käyny suurimman osan kavereista kanssa ihan samalla tavalla..

  Onneksi sulla on sentään Mimmi <3

  VastaaPoista
 30. Hm, itse en ole koskaan ymmärtänyt miksi on niin kamalan vaikeaa sanoa asioita suoraan. Jos on jotain sanottavaa niin sen verran voisi toisia kunnioittaa, että sanoisi suoraan. Kaikki muu on vaan turhaa jauhantaa. :P Tämäkin ystäväsi taisi loppujen lopuksi kertoa tapauksen myötä paljon enemmän itsestään kuin sinusta!

  VastaaPoista
 31. Voi tätä sisäistä kiukunpuuskaa joka täälläkin jyllää!!! MURMUR MUR!!! Tuollaisille ihmisille ei kyllä heru minkäänlaista arvostusta. Pyh ja pois. Jaksamista kovin sinne.

  VastaaPoista
 32. Jotenkin tuntuu todella kunnioitettavalta, että pystyt näinkin henkilökohtaisen asian jakamaan täällä blogissa. Ei varmaan todellakaan oo tuollaisen jutun jälkeen kovin hyvä fiilis, mutta lähetän virtuaalihalin sinne suunnalle:)

  Tuntuu kyllä että liian usein tytöt keskenään on toisilleen mitä ystävällisimpiä ja sit selän takana ollaan jotain ihan muuta. Ja pahinta se on just silloin kun kyseessä on ne läheisimmät ihmiset. Itellä on hieman saman tapaisia kokemuksia vuosien takaa jotka silloin sai 15-vuotiaan itseni ihan rikki...

  VastaaPoista
 33. Huh, säälittää kyllä tuollainen kaksinaamaisuus. Vaikuttaa siltä, että tuolla tytöllä on todella vaikeaa eikä hän pysty käsittelemään sitä, että sinä olet menestyvä ja onnellinen. Ehkä hän olisi ollut salaa tyytyväinen jos sinulla olisi ollut vielä vaikeampaa kuin hänellä.

  Kyllähän sitä meikäläisestäkin kuulemma puhutaan loukkavia asioita tuolla entisellä kotipaikkakunnalla, mutta ne jutut kuulen toisen käden tietona. Näille puskaradioille sanon aina, että miksi pitää tulla kertomaan mulle tuollaista, ja tahallaan loukata mua sillä. Koska jos joku puhuu mulle pahaa ihmisestä josta pidän, sanon puhujalle että suus kiinni ja minun seurassa et puhu hänestä noin. Tuntuu että varsinkin Helsingissä jopa kolmekymppiset tyypit oikein nauttii siitä että ne saa jauhaa paskaa ja levitetellä eteenpäin semmosia "arvaa mitä se ja se sano susta eilen" juttuja. Luulisi kaiken tällaisen jääneen sinne yläasteen seinien sisälle. Onneksi olen itse onnistunut aika hyvin karsimaan lähipiiristäni tuollaiset inhotukset, sen takia se piiri onkin varmaan niin pieni :D

  Tsemppiä, you're better off with out her!

  VastaaPoista
 34. ÄÄÄRRRH! Mä niin vihaan tollasta selän takana panettelua ja kaksinaamaisuutta ja kaikkea!! Oon itse kokenu lähestulkoon saman tilanteen, nimenomaan baarin naisten vessassa kuulin mua haukuttavan ja juuri hetkeä aiemmin oltiin niin hyvää kaveria. Ärsyttää aivan sikana sun puolesta! MUR!

  Voin kertoo kuitenki että ootte ihania, kauniita ja ainaki blogin perusteella erittäin jalat maassa- tyyppejä. Toki pitäis varmaanki tavata teidät irl mutta ei tollasta aitoutta varmasti voi feikata! Ootte mun idoleita! ;)

  P.S. Olisin tullu keräämään nälkäpäivää teidän kanssa, mutta lähdin vanhaan kotikaupunkiin samoihin hommiin. :)

  VastaaPoista
 35. Huh huh. Veti ihan sanattomaksi. Kaikenlaisia, muka ystäviksi tekeytyviä idiootteja tähän maailmaan mahtuukin. Nuo tyypit voi todellakin jättää ihan omaan arvoonsa. Onneksi sinä olet vahva, rohkea ja upea nainen, etkä tämmöisten anna lannistaa! <3

  VastaaPoista
 36. koskaan ei tiedä kuka selkään puukottaa. Siksi onkin inhottavaa kun nykyään kulttuuri muuttuu siihen että kukaa ei luota kehenkään ja ajattelee aina vain itseään. Empaattisuus ja sympaattisuus noin luonnostaan on katoavaa kansanperinnettä, Näytellä osataan.

  Voimia :)

  VastaaPoista
 37. Olen tosi pahoillani, että olet joutunut tuollaisen paskan kohteeksi. Mutta onneksi ympärillä on valtavasti ihania tyttöjä (kuten määä), joten ei tarvitse jäädä tuollaisia mulkeroita murehtimaan. :) <3

  VastaaPoista
 38. Peppi mul tuli niin pahamieli! ;;( <333 Miten, jotkut ihmiset voikaan olla noin ilkeitä oikeesti?! Vihaan yli kaiken kaksinaamaisuutta ääk mum viha kiehuu tota tyttöä kohtaan niin paljon! Mul on omaa kokemusta ja tiedän se ei tunnu yhtään kivalle! ;,(<33Peppi älä murehdi se oli vaan kateellinen sulle , kun menestyt hyvin ja oot ilonen<333 Peppi ja Mimmi ootte aivan ihania tyttöjä!<333 teidänlaisia tarvitaan lisää tähän maailmaan<3333 Niin paljon rutistus haleja ja pusuja multa<333 äläkä huoli Peppi<33.Oot aivan ihana ja niin kaunis nuori neiti<33 muista se aina<3333333333333333 (= !!! <33333

  VastaaPoista
 39. tsemppiä peppi! ...toivottavasti et kattonu kadonneen jäljillä-ohjelmaa. itelleni oli taas hiukan liikaa, kyyneleet vaan valu ja alahuuli väpätti. niin koskettava sarja, nyyhkis.

  VastaaPoista
 40. hyi.
  itellani ei oo todellakaan montaa hyvaa ystavaa (taalla ei oikeastaan yhtakaan..) mutta mieluummin kylla oon sitten yksin kun etta olisi tollasia ystavia ketka vaan on ulkoisesti hyvaa pataa, selan takana kaameita noitia. :(

  VastaaPoista
 41. Voi ei kamalaa.. :( Oikein pisti sydäntä kun luin tuon, tuli niin paha mieli. Mut ihan loistavaa että menit siihen ja löit jauhot suuhun tälle tytölle!
  Tää taas osottaa kuin jotkut ihmiset on sitte niin kaksinaamaisia.. mullakin noita kokemuksia riittää liikaaki.
  Haleja sinnepäin oikein paljon!

  VastaaPoista
 42. Todella törkeää tollainen toiminta :( inhoan myös mielistelijöitä jotka sitten selän takana puhuvat p*skaa!
  Olen kokenut pari kertaa samanlaisen, ei tunnu mukavalta. Sanosivat edes päin naamaa, eikä tolleen, ääliöt :(

  VastaaPoista
 43. Loistavaa että päätit kirjoittaa asiasta julkisesti, jospa tämä saisi ihmiset ajattelemaan mitä (valitettavan monet) saavat aikaan selän takana puhumisella ja kaksinaamaisuudella. Eiköhän anneta kaikkien elää tavalla jonka parhaaksi näkevät ja joka heidät onnelliseksi tekee. Hurjasti tsemiä! :)

  ps, ootte huippuja ja teidän blogi on aivan mahtava piristys :) xo

  VastaaPoista
 44. Voi hemmetti mikä ns. ystävä! Tuollainen käytös ei mene mulla jakeluun.. Ei uskois läheisistä ystävistä tuollaista, mutta nähtävästi "yllätyksiä" voi tulla.. Mulla on paha mieli sun takia, mutta pää pystyyn Peppi! Se ihminen ei ole sun ystävyyden arvoinen! Jos läheinen ystävä on tuota mieltä ja vieläpä liioittelee/jauhaa kakkaa toisille, nii.. ei ei ei.. Jonkunlaisen kateellisuuden tuoksuahan tuossa vähän kyllä mahtaa olla..
  Tsemii Peppi!

  VastaaPoista
 45. Rutistuksia chatsiskolle <3 Mun mielestä oot silti ihana.

  VastaaPoista
 46. Jaksamisia sinne suuntaan! Varmasti satutti ja pahasti kuulla kaverin suusta noita juttuja, mutta toisaalta olihan se loppujen lopuksi parempi kuulla mitä se todella sitten ajattelin, ettei sitä olisi turhaan istunu iltateellä jonkun feikki-ystävän kanssa. :/ Tuo kirjoitus osui lähelle omaakin elämää tällä hetkellä, kun viikonloppuna sain itsekin selville pienen mutkan kautta yhden kaverini kaskinaamaisuuden... :/

  Teidän blogi on kyllä tullut ihan ehdottomaksi ykköslukemiseksi juuri sen vuoksi, että ainakin näin blogin välityksellä vaikutatte avoimilta, rehellisiltä ja elämäniloisilta. Ette pelkää jakaa niitä kipeitäkään asioita, mutta ette myöskään turhia synkistele. :) <3

  VastaaPoista
 47. ÄRH ja MURH!
  Suututtaa tuommonen. Itsellekin käynyt noin, mutta ei voi muuta kun antaa olla ja päästä sen asian yli.

  VastaaPoista
 48. Hitsiläinen. Ihan kuulkaas kyynel tuli silmäkulmaan, kun eläydyin niin tuohon tilanteeseen. Elämässä tulee pettymyksiä, mutta voi kun ne tulisivat suoraan naaman edestä, eikä sieltä takavasemmalta salakavalasti.

  Tämä teidän blogi on loistava ja loistavia ovat kommentitkin, joita saatte niin lukien kuin joiltakin lukijoiltanne ääneen kuultuna. Arvosta kovasti teidän tapaanne kertoa asioista.

  VastaaPoista
 49. Sinisilmäinen optimisti sisälläni itkee suolaisia kyyneleitä ihmisten kaksinaamaisuuden edessä. Tällaiset kakkiaiset tekevät lähes mahdottomaksi ihmisiin (ikävä kyllä, etenkin naispuolisiin) luottamisen, kun niistä aikanaan kuitenkin ilmenee kaikkea tällaista ikävää. Mitenkähän sitä onnistuisi sekä luottamaan ystäviinsä, että kestämään tuon kaltaiset takapakit katkeroitumatta... Koska kuitenkin hyvät ystävät ovat se elämän suola ja onni!

  VastaaPoista
 50. Siis ihan uskomatonta käytöstä! Oon itsekin kokenut pettymyksiä ystävyyssuhteissani, mutta -tietääkseni- musta ei olla noin pahasti sanottu ikinä. Mä yritän aina ajatella ihmisistä hyvää, mutta muakin loukkais syvästi tollanen mollaaminen. Voimia sinne ja unohda se idiootti (joka toivottavasti lukee tätä)!

  VastaaPoista
 51. melkoinen selkäänpuukotus :( loistavaa että tulit vessasta ulos, täydet pisteet siitä!! tuollaisen ihmisen voi jättää omaan arvoonsa,hän ei ole ansainnut kaltaistasi ystävää ja jos hänellä sattuu sydän olemaan,hän varmasti tuntee siinä piston ja katuu, hän kun menetti kaltaisesi ystävän.
  -chloe-

  VastaaPoista
 52. helvetin hyvä, että kävelit rohkeesti kopista ulos!

  VastaaPoista
 53. uskomattomia ihmisiä.

  paska homma saada selville, mutta toisaalta hienoa että ns.ystäväsi todelliset kasvot tuli ilmi.

  oon aina uskonut, että totuus tulee kyllä julki ennemmin tai myöhemmin. ehkä se tyttö sai näpäytyksen, kun tajusi että olet kuullut kaiken. jos sitä ei yhtään hävetä, niin en edes uskalla ajatella millainen monsteri on kyseessä.

  teillä tosiaan on asenne hallussa! rok rok!

  VastaaPoista
 54. Whattaaa fuck??!?!! Miten jollain voi olla pokkaa esittää tommosta "ystävää" D: .....Jos mä en pidä jostain ihmisestä, en esitä ystävää, mutta emmä ilkeäkään ole! Toi on kuitenki jo vähän överiä esittää jotai BFF.

  Mä taidan tietää nyt syyn: taitaa olla vaan kade teidän loistavasta blogista hähää :--)

  VastaaPoista
 55. Kateus on ruma sairaus.:/

  VastaaPoista
 56. Tosi ikävää että sulle on käynyt noin jo useemman kerran :/ Itse en oo onneks paljoakaan selkäänpuukottajia seuraani houkutellut, huh.

  Jos näen teitä jossain joskus niin lupaan tulla moikkaamaan ja fanittamaan!

  VastaaPoista
 57. Olis jotenki kirsikka kuohukerman päälle, jos vielä linkkaisit esim. sähköpostilla tämän merkinnän osoitteen "kaverillesi". ;) Olisi jatkossakin ihan suppusuuna ja harkitsisi sanomisiaan!

  VastaaPoista
 58. Poppis: Kiitos Poppis, ite oot! <3

  Tiia: Tajuan täysin mitä meinasit ja oot niin oikeessa. Pidemmän päälle toi oli ehdottomasti mahtavaa tietää, kun nyt munkaan ei tartte rasittaa itseäni miettimällä onkohan sillä kaikki hyvin! :) Ja oli huisia nähdä! <3

  MouMou: Kiitos muru <3 Olen tai en, niin ainakaan en voi olla pahempi kuin tämä kyseinen ihminen. ;) Se nimittäin puhuu aina niin paljon pahaa läheisistä ihmisistään ja juoruu niiden asioita, että oon mielummin vaikka ylimielinen! :D

  Anonyymi: Kiitos kun tykkäät <3 Joidenkin ihmisten kanssa ei vaan oo tarkotettu olla loppuelämää yhdessä. Kaikkea hyvää ja kiitos! <3

  sanni: KIIITOS! Jälleen on hyvä syy syödä lisää karkkia! ;) PUS! <3

  May: Ehkäpä toi näpäytti sinänsä ja aukas silmät ainakin sen suhteen, että jos ihminen puhuu jatkuvasti pahaa kaikista ihmisistä sen elämässä ja juoruaa niiden asioita sulle, niin tuskin se suakaan ylistää selän takana. Turha nähtävästi kuvitella niin! :) Kiitos <3

  NooranElämää: Joo ehdottomasti tehdään siitä sit isompi kampanja, kun ensi vuonna nälkäpäivä saapuupi! Bloggarit auttamaan joukolla! :) Onneksi olet löytänyt oikeita ystäviä, mä iloitsen niistä myös päivittäin. <3

  Rezzi: Toivottavasti nähdään, senkin ihana! <3 Siis joo sä vaan lähdit yhtäkkiä :DD Paras. Ihmiset osaa olla pahoja ja välillä on ihan hyvä herätä myös siihen! :) Kiitos ihana.

  Flicka: Kiitos ihana ja apua miten toi biisi olikaan upea. Mä tykkään susta hirmuisesti! <3

  Maya: Jotkut ihmiset osaa olla inhottavia ja mun mielestä on vaan hyvä huomata se. Se, että oon MTL Peppi ja pidän blogia ei tarkota sitä, että mulla olisi mitään mitä kadehtia. Paitsi ehkä maailman kivoimmat lukijat! :) <3  Anna: Se todellakin on ollut aika ravistelevaakin huomata vahemiten miten oikeasti ihmiset esittää paljon ja joillain on vielä suurempi tarve esittää sun ystävää kun muilla. Mä oon ite sen verran suora ja avoin, etten voi sietää tällasta. En oo koskaan voinut sietää, enkä koskaan voikkaan sietää. Vaikka pyrinkin olemaan ystävällinen kaikille, niin en myöskään nuole niiden ahtereita, joista en pidä. Mun mielestä se kertoo vaan ihan hirveesti omasta epävarmuudesta. Ei kenenkään tartte pitää kaikista ja päinvastoin. :)

  getpalmd: Se on ihan totta, mulla on kans aina ollut vähemmän naisystäviä, mut nykyään oon onneks tavannut aivan ihaniakin tyttöjä ja mulla on muutama todella upea naispuolinen ystävä elämässäni. Pojat on helpompia kyllä, ne on niin suoria!

  norppa: Joskus jotkut vaan onnistuu pitkään feikkaamaan ja se on tosi ikävää. Kyllä mä oon silti sitä mieltä, että muutama hyvä ystävä korvaa 100000 kaveria. :)

  AnneVee: Toi on aina kamalaa, kun joutuu ruveta miettimään että puhutaanko mustakin.. Ja vielä työpaikalla? Hyi. Täytyy soimata itteäni siitä ettei mulla soinut hälytyskellot, kun tää ihminen vuosia jauho mulle juttuja omista kavereistaan ja juorusi niiden asioita. Ehkäpä olis pitänyt tajuta, että mä en oo millään tavalla erityinen ja se puhuu munkin seläntakana. :)


  Petra: Niin tein ja oon siitä ilonen, että olin siellä vessassa! Kiitos <3

  AnneVee: Hahhaa :D Olihan se melkosen jännittävä tilanne mullekkin! ;)

  Anonyymi: Kyllä, mut nyt mua kyllä jo hymyilyttää! :)

  Anonyymi: Kiitos <3

  Norppis: Jos tällä ihmisellä on sydän oikeasti siellä missä kuuluu, niin luulisi hänenkin häpeävän. Toisaalta mulle on ihan sama, koska sen tiedän ettei hän anteeksi nöyrry pyytämään. :)

  Anonyymi: Kiitos, mekin tykätään teistä paljon! <3 Kateus on usein päivän sana, en vaan ymmärrä miksi joku mua kadehtisi! :)

  Tuuli: Kiitos, oon itekkin todella ilonen että kävelin sieltä ulos, koska vielä joku aika sitten en todellakaan olisi uskaltanut! Oon saanut niin paljon rohkeutta viimeaikoina ettette tiedäkkään! :)

  VastaaPoista
 59. Anonyymi: Kiitos kun kerroit tuon, sulla on varmasti ollut vaikeeta. Voimia <3 Mä olen noussut jaloilleni ja aivan todella onnellinen, että kuulin tuon! Ei ole koskaan kiva kuulla itsestään pahaa, mutta toi oli niin herättävää, et on pakko olla ilonen. :)

  Anonyymi: Takasin <3

  Cava: Niin mäkin vihaan, en ymmärrä miksi ihmiset mielistelee naaman edessä ja seläntakana on inhottavia. Kiitos <3

  Sagu: Kiitos ihanista tsempeistä. Mä oon tosi ilonen jos voin jollekkin antaa jotain sillä, että kerron elämästäni. Mulla on vielä monta tarinaa jaettavana, niitä odotellessa! ;) Pus <3


  Anonyymi: Pitäisi muistaa päivittäin kiittää niitä ihania ihmisiä, jotka on elämäänsä saanut. Mä olen ainakin onnellinen niistä muutamasta upeasta. <3

  20. syyskuuta 2009 18:10
  äs: Oot ihana, kun aina muistat lähettää mulle karkkia. <3 Kiitos! Se, että joku kääntää sen ylpeilyksi, että kerrankin tunnustat olevas onnellinen on mun mielestä älytöntä. Mä kun olen elämässäni kohdannut jos jonkinlaista ja yleensä varonut sanomasta, että oon onnellinen. Tää nosti taas sitä tasoa, että ei hirveesti varmaan tuu hehkutettua jatkossa hyviä fiiliksiä, jos ihmiset suhtautuu näin! :) Kiitos, oot ihana.

  Viola: Mun mielestä on ihanaa jos me oikeasti valaistaan teidän päiviä ja saatte tästä jotain positiivista. :) Se tuntuu tosi hyvältä. Olkoot tämän ihmisen motiivit mitkä tahansa, niin näpeilleen hän saa vielä joskus oikein kunnolla! :) Kiitos taas Viola! <3

  Jane: Näin teenkin ja olen todella onnellinen, että kohtasin nämä kaksi! :)

  Anonyymi: Ikävää, että on käynyt :/ Onneksi joo on Mimmi ja muutama muukin upea! <3

  Jenni: Mä en myöskään oo ymmärtänyt ja ihmetellyt sitä koko elämäni ajan. Tämä ihminen toisaalta on aina ollut sellainen, että se on yrittänyt miellyttää kaikkia ja sitten juoruillut asioita eteenpäin seläntakana, joten tämä ei sinänsä ollut mikään yllätys :)

  v1lpu: KIITOS <3 Tuskin tuollaisille ihmisille hirveesti heruu yhtään mitään! ;)

  Mari kirjoitti: Olet niin oikeassa, läheiset pystyy kaikkein pahiten loukkaamaan. Mulle tää avautuminen oikeastaan oli ihan äärimmäisen terapeuttista, koska mä en oo oikein koskaan hirveesti avautunut negatiivisista fiiliksistäni. Jotenkin tän blogin kautta oon ruvennut uskaltamaan tuomaan esiin myös niitä ikäviä fiiliksiä. Kiitos <3


  Juillian Falaraki: Tää tyttö on tottunut siihen, että omat asiat on huomattavasti paremmin kuin mulla ja ilmeisesti nyt kerran, kun erehdyin kertomaan olevani onnellinen, hän otti siitä ongelman ja käänsi sen blogin syyksi.

  Ainahan ne jotka erehtyy olemaan tyytyväisiä elämäänsä, onkin niitä ylimielisiä. Voin kuvitella, että sustakin puhutaan pienellä paikkakunnalla, mutta se johtuu tasan siitä, että oot niin hemmetin upee nainen! :)


  Saara: Ihanaa, että oot ollu samoissa hommissa, VAU! :)

  Meillä ei oo mitään syytä nousta leijumaan, eikä onneksi sitä mahdollisuuttakaan, koska ollaan sen verran painavia! Toivottavasti joskus tavataan myös IRL! :) Pus!


  maige: En anna lannistaa, tämmöset ihmiset pitää osata jättää omaan arvoonsa. :)

  katjuska: Suomessakin on monia, jotka ansaitsis Oscarin. Sääli, että niin monet hyvät ihmiset meneekin pilalle. :)


  Jenni: Ei tarvii todellakaan ja olen todella ilonen, että ympärillä on niin ihania tyttöjä (kuten sää) joten ei todellakaan tartte murehtii! <3

  VastaaPoista
 60. Anne: Hei apua Anne, ootpa söpö <3<3<3 Ei tartte tulla pahamieli, mulla ei ainakaan oo yhtään pahamieli enää! Aluksi kirpas, mut sit tajusin kääntää tän omaksi voitokseni. Onneks sain kuulla kaiken totuuden nyt! :)

  Sissi: Se on maailman paras, itkin tietty taas ihan sairaasti. Se ESKO oli niin söpö, kun sen piti aina vetää vähän henkee! <3

  Sanni: No sulla on täällä kaksi kokous-ystävää odottamassa. <3

  Laura: Haleja takas paljon. <3 Tästä oppi ja nyt pyrkii tunnistamaan ne ilkeät, kaksnaamaset tyypit vielä paremmin. <3

  Henna: Mun mielestä just se mielistely on pahinta. Miks tuut mielistelee, kun voisit olla tulematta ollenkaan. Ahh. Kiitos, kun kommentoit! <3

  Anonyymi: Haluan, että blogi on munnäköinen ja sen takia tänne tulee välillä myös niitä syvällisempiä fiiliksiä mitä mulla on. Kiitos kun kommentoit, pidetään lippu korkeella! <3

  Siny: Kiitos, pää on pystyssä ja pysyy! :) <3

  Elina: Takas <3 NIin sääkin ihan mahtava!

  Selma: Synkistely on mälsää, mutta elämään kuuluu myös ikävät asiat. Harmi, jos sullekkin on juuri selvinnyt joku tällenen juttu? Pidetään yhtä, ok? <3 Me ollaan parhaita!

  mur: Sen yli pääsee, kun miettii että haluisko oikeesti tollasia ihmisiä elämäänsä, jotka iloitsee susta vaan sillonku sulla menee huonosti? :)

  Outi: Kiitos arvostuksesta. :) Mä arvostan ihan äärettömästi sitä, että lukijat pystyy jakamaan mun kanssa fiiliksiään. Se on todella upeeta. Kiitos paljon ja joo, tulis pettymykset mielummin edestä kun takaa.. Aina ei vaan voi valita. Onneks seuransa sentään voi valita! :)

  Molly Moll: Hyviin ystäviin on pakko yrittää luottaa, kaikki ihmiset ei todellakaan oo pahoja onneks. Jotkut sitten taas on pahempia ku toiset ja tää tyyppi nyt sattuu kuulumaan siihen kategoriaan! ;) pus. <3

  Anonyymi: Tiedän tasan, että se tyyppi lukee nää, kun niin hehkutti lukevansa meidän blogia päivittäin ja on ehkä pahin stalkkeri, jonka tiedän. :D Kiitos kommentista ja kiitos kun oikeesti vaivaudutte kommentoimaan. <3

  Anonyymi: Minä oon ainakin aina yrittänyt olla hänelle hyvä ystävä ja sanoa suoraan mitä ajattelen. Toivottavasti tunsi piston sydämessään, epäilen kuitenkin, koska tuskin häntä hirveesti nappaa jos on loukannut jotain "ylimielistä idioottia" :) Siellä hän varmaan tämä mainostamansa idioottihymy päällä nautiskelee. ;) Kiitos kun kommentoit! <3

  suvereeni: Oon samaa mieltä! :)

  agridulce: En tiedä onko sillä sydän, vai onko monsteri ja mitä fiiliksiä on käynyt läpi tän jälkeen. Musta tuntuu, että en hirveesti tunne koko ihmistä, koska niin kauan luotin siihen kuitenkin. :) Kiitos, asenteella mennään kaikki eteenpäin! Rok itelles!

  Bette: Joo sitä mäkin ihmettelen, että mulle esittää jotain superystävää ja on olevinaan pahoillaan ja sit seläntakan oonki täys paska. Mitä kukaan voi hyötyä tollasesta? Ei pysty ymmärtää. :) Mut olkoot! :D

  Anonyymi: Selkäänpuukottaminen on rutto. :/

  minna: Ei tarvii fanittaa, mutta moikkaamaan saa tulla! ;) Fanittamisesta menee ihan vaikeeks, kun ei pysty ymmärtää et miks! :D

  Erika: Haha, ei mun tarvitse vinkata, enkä haluaisikaan. En hyötyisi siitä mitään ja toisekseen, mulla ei ole mitään intressejä ottaa siihen ihmiseen yhteyttä, kun ei ole itse vaivautunut edes pyytämään anteeksi. :) Eiköhän hän tiedä, että on mua loukannut ja mä oon kyllä onnellinen edelleen, vaikka näin kävikin.

  Kiitos teille kaikille, että jaksoitte kannustaa mua ja kommentoida. Mä olen tosi hyvillä fiiliksillä nyt, oli ihanaa avautua tänne. :) KIITOS! Olette super.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.