moretolove

white

white

torstai 3. syyskuuta 2009

Ravisteleva kulttuurielämys!


Sairastettuani tässä jo useita päiviä ja jo hieman parempana kun alan olemaan, niin lähdin eilen parhaan ystäväni kanssa nauttimaan kulttuurielämyksestä. Me tykätään käydä keikoilla yhdessä ja muutenkin aina bongaillaan kaikkia uusia musalemppareita ja luukutetaan niitä yhdessä.

Image and video hosting by TinyPic

Ystävä oli saanut kutsun lähteä katsomaan Parkkosen Peteä, joka ollaankin nähty livenä yhdessä varmaan jonku 10 kertaa. Kaikki keikat on olleet normaalisti k18, joten tää oli siitä erityinen että paikalla oli melkeinpä vain lapsia (ihania ja supersuloisia sellaisia) ja paikkana Sellosali, joten siellä oli istumapaikat.

Image and video hosting by TinyPic

Eikö yleensä kulttuurielämyksiin (teatterit, musikaalit yms.) kuulu leivokset? Me mietittiin kaupassa, et olisko pitäny raahata omat leivokset mukaan.. :D Päädyttiin kuitenkin omenoihin ja sitä olikin hyvä rouskuttaa biisien välissä.

Image and video hosting by TinyPic

Mun mielestä tää on jo aika coolia! Korvatulppia sai ottaa tollasesta automaatista.. Ei tämmösiä hienouksia ollut silloin kun minä olin nuori..

Image and video hosting by TinyPic

Läski viihdytti ystävää hassuttelemalla pastillit hampaissa..

Image and video hosting by TinyPic

Pete on varsin ilmeikäs kaiffari.

Image and video hosting by TinyPic

Haluisin kans tollasen megafonin. Saattaisin huudella kaupungilla just jotain "ANTAKAA TIETÄ, LEVEÄ KULJETUS" ja kaverit olis tosi tyytyväisiä.

Image and video hosting by TinyPic

Pete herkkänä.

Image and video hosting by TinyPic

Kriitikot tyytyväisinä, vaikkakin vähän nälkäisinä.

Image and video hosting by TinyPic

Fanit oli kaikki melkosen nuoria, me erotuttiin sieltä joukosta jo hyvinkin pitkälti kokommekin puolesta.

Image and video hosting by TinyPic

Womanizerin aikana lavalle pomppi myös Smakin Henkka ja Kalle, joiden uus levy julkaistiin eilen? Henkka soittaa normaalisti kitaraa myös Peten bändissä.

Image and video hosting by TinyPic

Sit se keikka taas loppu ja lapset pääs hakemaan nimmareita. Me meinattiin monesti pillahtaa itkuun, koska ne lapsukaiset oli niin hurjan sulosia ja niin fiiliksissä. Ollaan vähän herkempiä yksilöitä vissiin..

Image and video hosting by TinyPic

Päällä mulla oli Ivana Helsingin klubimyynnistä löytynyt mekko, kokoa 40.Peten bändiläiset yllätti herran vaatimalla tanssia ja sehän oli sit pakko toteuttaa. Keikan jälkeen Pete kertoi harkitsevansa liittymistä Dazzling Ladies-tanssiryhmään. :D Saattais olla ihan hyvät saumat.....

Keikka oli hyvä, lapset oli ihania ja parasta olikin kun sellaset supercoolit pikkupojat huus yleisöstä hiljaisen hetken tullen, että "Pete laula Pitkä Kuuma Kesä" :D

Käyttekste usein nauttimassa kulttuurista? Minkälaisesta?

Ainiin, katoin äsken Saaraa Voicen aamussa ja mietin, että voiskohan se joskus tehdä mustakin Ursulan? (siinä puhuttiin kokoajan Ursulasta) Vähän violettia maalia vaan (jos vaikka maalipurkin kaataa päälle) ja voila! Ei tarttis hirveesti tehdä mitään, mua nimittäin haukuttiin pienenä Ursulaks! :( :D

12 kommenttia:

 1. Ihan liian harvoin tulee käytyä missään, mutta kesällä Yö valtasi tangomarkkinoiden tangokadun ja jestas että oli hauskaa. Siellä taas sai tuntea olevansa melkein nuori, kun suurin osa oli tainnut tulla paikalle Kari Tapion takia. :)

  VastaaPoista
 2. Oi Pete... Pete Pete Pete.. mä ainakin tykkään just tällaisista kulttuurielämyksistä, hikinen Pete <3 ;) Oon vähä kade (taas!) teille!

  VastaaPoista
 3. Keikoilla tulee käytyä, tosin hyvin harkitusti mutta kuitenkin mielellään useammalla vuodessa. Eli suomeksi sanottuna aina rahatilanteen antaessa periksi. :D Lisäksi käyn satunnaisesti nauttimassa standup -esityksistä, mutta siinäpä se. Puhdistuksen aion kyllä käydä teatterissa nauttimassa vaikken yleensä käy, kirja oli sen verran hyvä.

  Tosi hyvin sopiva mekko! Väri on jotenkin "just sua" :D Ja kaverille terveisiä että on tosi söpöt tähtitatuoinnit.

  VastaaPoista
 4. Wau! toi sun mekkos on ihana :33

  VastaaPoista
 5. Ihana Aksu! Huomaatteko, oon vakiokommentaattori jo! Ja tottakai voin tehdä hei Ursulan, mutta ehkä mieluummin jotain missä on enemmän sellasta sex appealia.. Hetkinen, eikös ursulalla itseasiassa ole sitä aivan HELVETISTI O_O (lue: isot tissit.)

  VastaaPoista
 6. Ai niin, unohdin mainita edelliseen postaukseen viitaten, että teen mm. naurettavan hyviä suklaamuffinsseja joiden taikinassa on rapiat 1,4kg suklaata. Ooohhhh, miksi aloin kelata tätä.

  VastaaPoista
 7. Outi: Oi vitsi, kuulostaa hyvältä! Tollaset hetket on aivan loistavuutta. :)


  Heidi: Haha hikinen pete vuoden kulttuurielämys. Siihen elämykseen ei hirveesti vissiin tarvittais, hien eritys tuntuu olevan kohdallaan :D Älä oo, <3

  Niin ja ps. Eiks oo, tykkään siit kans! :))

  poskisuudelma: Keikat, standup ja musikaalit on mun mielestä parhautta. Niin ja tietty teatteri myös. Rakastan tällaista! <3 Puhdistuksen tahdon myös nähdä!

  Ihana, kiitos. Mä rakastuin siihen heti kun laitoin päälle. Kaveri varmaan lukee nää ja on otettu kehuista! :) Ne tähdet on viel tehty Miami Inkis! (siitä mä oon kade) :D

  Laura: Kiitos <3 mä pidän siitä hirmusesti myös!

  Saara: No siis onhan silä kyllä mun mielestä, mut en tiiä mitä mun kiusaajat pienenä oli mieltä, et haukkuksne mua vaan sen takia et mul oli niin paljon sex appealia? ;D Itse kattelin Pientä merenneitoa ja etin meistä yhtäläisyyksiä. Siis musta ja Ursulasta ja haaveissani sit Arielista. :D Vakkarikommentaattori= <3

  VastaaPoista
 8. Saara: Herraisä, nyt äkkiä tänne niitä! Siis mä en kestä ku rupesin kans ajattelee niitä nyt sit. :D Mites järjestäksä mitään leivontakutsuja ja sinne hieman tukevammat maistelijat? Saisit ainaki paljon rehellisiä mielipiteitä ja pari uutta ystävää! ;)

  VastaaPoista
 9. Aina kun on mahdollisuus ja hyvää tarjontaa! Taidetta musiikin, elokuvan, kuvataiteen ja milloin minkäkin muodossa. Koska itse olen taiteellisesti täysin lahjaton (en osaa piirtää, laulaa, soittaa, maalata tms) täytyy ammentaa muiden ihmisten taiteellisuudesta kaksinverroin! Tykkään myös keskustella taiteesta.

  VastaaPoista
 10. Mä en ikinä oikein käy baareissa, mut keikoilla tulee käytyä jonkin verran. Yleensä oon vaan niin nuutunut töiden jälkeen, että ainoa potentiaalinen keikkailta on lauantai. Stand uppia tykkäisin kans käydä useamminkin kattoo, mut siinä on vähä sama aikarajoite, ku viikolla on niin varhainen nukkumaanmenoaika ja asutaan täällä periferiassa.:)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.