moretolove

white

white

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tämä postaus on teistä ihanat lukijat!


Me ollaan ihan hirveen ilosia, koska te ihanat oikeesti jaksoitte nähdä vaivaa ja kertoa meille itsestänne, kun aiemmassa arvonnassa niin pyydettiin. Teistä monet on sellaisia, että kommentoitte usein ja sieltä alkaa jo muistamaan tyyppien nimimerkkejä ja juttuja. Nyt oli upeeta kun oikeesti kerroitte vähän ketä ootte, mistä ja mitä teette. Luettiin kaikki (vielä muutamaankin kertaan) läpi ja ihasteltiin teitä.

On upeeta huomata, että meidän lukijoissa on oikeesti nuoria (nuorin ikänsä kertonut taisi olla 14v) ja sitten myös vanhempia (vanhin ikänsä julkaissut taisi olla 35v) ja ihan ympäri Suomea. Niin ja muutama ilmoitti asuvansa myös ulkomailla, joten sieltäkin te vaan löydätte tienne tänne läskien bileisiin! :D

Teistä moni kirjottaa meille hirveen nätisti meidän blogista ja on vaan pakko kerta toisensa jälkeen kiittää, että lueskelette meidän juttuja ja ihanaa, että tykkäätte. Muutama myös kertoi piristyvänsä ja saavansa meistä paljon positiivista energiaa. Se tuntuu ihan mahtavalta, koska me ollaan vasta lähiaikoina tajuttu itsekin se, että tästä elämästä voi nauttia niiden ylimääräistenkin kanssa. Miksi piilottelisi itteään, miksi tuntisi ittensä huonommaksi, kun me kaikki kuitenkin ollaan helv***** hyvännäköisiä ja ihania tyyppejä! ;)

Te saatte oikeesti meidät läskit usein herkistymään ja saadaan teidän jutuista ihan hirveesti positiivista energiaa! :)


Tässä muutamia poimintoja TEISTÄ:

Petra: Olin työreissussa tän viikon Hgissä ja kävin salaa kuikuilemassa Mimmiä :D Oon läski, mutta silti meen naimisiin kahden viikon päästä! :D

Tytöt: Vaikuttais siltä, että sä oot mennyt tänä viikonloppuna naimisiin tai meet ens viikonloppuna?Ollaanko oikeassa? Onnea kuitenkin!! Meitä pitää ehdottomasti tulla moikkaamaan, eikä saa vaan vaklata. Arvatkaa onko kivaa miettiä, et onkohan mulla roikkunu räkää naamassa kun se ei oo tullut moikkaamaan? ;)

Linda: oon 20 v ja tää on mun lemppariblogi ehdottomasti, samaistun esim. teijän sovituskoppiongelmiin... "en näytä, tää ei ollu oikeen mun tyylinen" :D

Tytöt: Ihanaa, että samaistut! Siis se on ihan hirveetä siinä yrittää sit selitellä, että "nojoo tää ei oikeen istunu hyvin tosta ja vähän pussitti tosta" ja totuus on kuitenki se, että se ei oo ollu lähelläkään kiinni mahtumista! ;)

Pirita: Mulla on otsatukka ja siihen tulee sellanen luukku A I N A, jos sitä ei kiinnitä hiuslakalla ja mitkään muut lakat ei vaan kestä baari-iltaa, tuulta tai muutenkaan ylipitkiä päiviä. Niin ja sit mä teen ylipitkiä päiviä (7.30-21.00) ja mietin välillä, että miks mulla on asunto. :D Ja sit vielä mä stalkkailen teitä aina FB:ssä. Ja sit mä ilmeisesti en osaa valita mitä mä kertoisin itsestäni, niin kerron nähtävästi kaiken :D

Tytöt: Onks sullaki joku ärsyttävä pyörre siinä etutukassa? Peppi aina haluu otsatukan, mutta loppujen lopuks pitää sitä sitten kiinni, kun siihen ilmestyy se rako. Niin ja Mimmi on se onnekas, joka saa aina leikata Pepille sen etutukan JA joka aina sanoo "ei hitto, taasko sä toit jonku tämmösen piikkusuoran mallin. Ei tää tuu onnistuu sulle mitenkään?" Ja Peppi masentuu jo tässä kohtaa. Mimmi ei nykyään enää hirveesti tyrkytä omia hiustenleikkuu-palveluita Pepille. Outoa.

Maisa: Oon varmaan ikäpresidentti (35) täällä, mutta ei se minua haittaa, jos ei teitäkään :). Olen myöskin muodokas, mutta painava. Elelen sinkkuna ja päivisin paiskin töitä istumalla koneen ääressä. Wii Fittailu on yksi harvoista hyödyllisistä harrastuksistani. Löysin bloginne muutama viikko sitten ja jäin koukkuun samantien. Teillä on ihan huippuasenne ja -huumori! :)

Tytöt: No meitä kyllä haittaa ihan hirveesti, voitko pliis lopettaa lukemisen? Haha no ei nyt kai! Ihanaa, että meitä lukee niin monenikäiset. Wii Fittailu on ihan loistavaa ja mekin pyritään sitä aina harrastamaan kun on aikaa ja silleen.. Eli sillonku nyt tulee huono omatunto liiasta syömisestä ja tajuu, et on pakko ruveta urheilee edeks puoleks tunniks! ;)

Ondoyer: Asustelen Etelä-Saksassa ja oon tällänen melkein 19vee muoti/laukku/kenkähullu. Teidän ihanaaihanaaaaa blogia oon tässä varmaan pari kuukautta lueskellut, mahtavia ootte!

Tytöt: Etelä-Saksassa? Vau! Ihanaa, että jaksat lukea meitä sieltä asti. Me ollaan vaan laukku/kenkähulluja, koska mitkään muodikkaat vaatteet ei mahdu meidän päälle! ;)


Janmau: Noh mä asun avopuolisoni Mirri-kanin kanssa ja luetaan yhessä aina teijän blogia. Ollaan tälläsiä hiljaisia lukijoita, mutta ensimmäisistä kirjoitteluista lähtien ollaan teitä lueskeltu. Mirri on vähän reilussa kunnossa nyt, niin saa hyvin kohotettuu itsetuntoa lukemalla teitä, kun teillä on niin hyvä asenne! Opiskelen merkonomiksi ja harrastelen vaan blogeja, lueskelua ja satunnaisesti omaankin kirjoittelua.

Tytöt: Mirri-kanille paljon terkkuja täältä meiltä. Hyvä, että Mirrikin on löytänyt syömisen ilon ja sano sille, että itsetunto ylös nyt, kaniherrat olis varmasti kiinnostuneita Mirristä vaikka se oliskin vähän pyylevä. Kyllä meistä More To Loven kisuistakin ollaan kiinnostuneita. ;) Täällä eläinmaailmassa pätee kato eri säännöt! Paijauksia Mirrille ja Janmaulle kans!

sanni: moon sannimannimatala, mutten katala. oon pian kaksviis, siis rest in piis. oon enää ens viikon töissä, sen jälkeen liikun vaan öissä. tämän hetkinen unelmaduunini on päästä markkinointihommiin munkkifirmaan, toivottavasti hakemus ei tyssää osaston irmaan. herkut on iso paha sillä niihin menee suuri raha. nyt pitää saada sokerii, jotta illalla jaksaa pelata pokerii.

Tytöt: Yo Sanni, Sanni yo! Eikai nyt viel kuitenkaan rest in piis, eihän toi oo ikä eikä mikään nimittäin kaksviis. Pääsitkö duuniin munkkifirmaan? Jos pääsit, niin mä ainakin heti munkkeja sulta hakemaan kirmaan. Herkkuihin meilläkin menee eniten massii, sit joutuu vielä kantaa edessään tätä isoa nahkakassii. Sokeri se meillekkin turhan hyvin maistuu, ens jouluna se ei ookkaan kinkku ja kalkkuna, vaan Mimmi ja Peppi jotka siellä uunissa paistuu.Hanne-Lotta: Olen 21-vuotias tietojenkäsittelyn opiskelija Tampereelta. Britney-fanina löysin bloginne keikkakuvia metsästäessä, sen jälkeen olen kuikuillut tänne säännöllisesti.

Tytöt: Jes! Muitakin Britney-faneja siis on vielä Suomessakin. ;) Kiva kuulla mitä eri kautta ihmiset on tänne tiensä löytänyt ja tietty kuulla, että kuikuilet tänne säännöllisesti. Tampere on ihana kaupunki, siellä melkein vois asua. Siellähän on ihan täydellisiä ravintoloitakin.. :D


äs: Moi, oon sanni almost 18vee. Oon abi ja hyvin jäljessä mun lukemisissani kun vasta äskettäin korkkasin kirjan 3/5( hehe ja ee OLI tavoitteena ). Ruoka ja herkut ylipäätään on lähellä sydäntä ja lyllertäminen ympäri helsinkiä on lempipuuhia - sopisin melkeen teiän kolmanneksi jäseneksi. :DD

Tytöt: Moi Sanni almost 18vee, oltaispa mekin vielä noin nuoria. (ja viattomia).. ee tulee sieltä kyllä, muistat ottaa hyvät eväät kirjotuksiin ja keskityt aiheeseen. Muita vinkkejä me osata antaa, koska ite ollaan aina keskitytty enemmän niihin eväisiin. ;) Lyllertäminen ympäri Helsinkiä on tosi jees, ainoo vaan että tulee jalat kipeiks ja joutuu aina pysähtymään esim. leivokselle. Teretulemast vaan lyllertämään meidän kanssa, uudet kaverit on aina kivoja!

Rika: Olen 15-vuotias ( taidan olla nuorimpia lukijoitanne :D ) tyttö Pohjois-Suomesta. Olen aika uusi lukija, mutta ihastuin blogiinne heti! Vapaa-ajalla lenkkeilen ja lueskelen muotiblogeja. :)

Tytöt: Ihanaa, että teitä lukijoita on nuoria ja vanhempia. Meidänkin pitäis ottaa susta mallia ja ruveta lenkkeilee, me aina alotetaan harrastus, käydään kerran harrastamassa sitä, laitetaan facebookkiin se harrastukseks ja lopetetaan. Ehkä sä voitkin ruoskia meitä sieltä Pohjois-Suomesta lenkeilemään enemmän, se nimittäin tekis terää!

kirsikka: Oon Eeva Kirsikka, 23 vuotta, tykkään jakuista ja viinistä ja keittokirjoista. Kärsin kroonisesta papuhimosta ja rakastan inkivääriä yli kaiken ja yleensä, kuten huomaatte, mun esittelyt kääntyy siihen mistä ruuasta tykkään. Teidän blogissa tykkään siitä että saatte mut hihittelemään, ja teillä on aina täydelliset meikit!

Tytöt: Heippa vaan Eeva Kirsikka, sä oot meidän mielestä ihan mahtava tyyppi. Me ei malteta odottaa, että päästään sun luokse ja maistamaan sun kokkauksia. Oot meidän idoli! Paljon pusuja.

Tässä kohtaa on pakko vielä mainita, että Eevaan ollaan tutustuttu täysin blogin kautta ja kun huomattiin, että oikeesti noin upeita tyyppejä voi tän blogin kautta tavata, niin halutaan, et tuutte aina moikkaamaan jos törmäätte meihin jossain! :)

Ninety: Oon esim. Pepin kadonnut kaksoissisko :D Kohta 24 ja tuleva ope, jonka paino lähentelee älykkyysosamäärää (ainaki melkein). Tykkään matkustelusta, lukemisesta, blogeista (erityisesti tästä!), juoruilusta, sohvalla völläyksestä, tanssimisesta (ainoa liikuntamuoto, jossa ajankulu unohtuu) ja sanoinko jo, että teidän blogista ihan hulluna?! :)

Tytöt: Ei tiedetä, että pitäiskö tässä kohtaa sanoa onneksi olkoon, vai osanottoni jos sanot olevasi Pepin kadonnut kaksoissisko! ;) Me rakastetaan kans kaikkia noita samoja juttuja kun sinä ja Mimmikin on tuleva ope. Niin ja Peppikin haluis salaa olla. Meidän kohdalla vaan tuppaa tuo paino olemaan huomattavasti enemmän kuin älykkyysosamäärä! ;)

paula: Oon Paula moi! Rakastan monia asioita tässä maailmassa, mutta ruoka on aina keikkunut listan kärkisijoilla. Pätkis on paras suklaa ja tämän pikkupullukan heikko kohta, koska "tää on niin pienikin, että näitähän voi syödä vaikka kaks.. tai kolme..." :DD (nauravalla hymiöllä on tossa kaks D:tä, kun se toinen symboloi mun kaksaria:))

ps. me ollaan muuten facebook kavereita! jee!

heheh :B pps. haluun vähän hehkuttaa että sain tänään ajokortin! uujea! (sori :P)

Tytöt: Onnea ajokortista, toivottavasti oot ajellu paljon ja nauttinu siitä! Mimmillä on jo kortti, Pepin pitäis vihdoin uskaltaa autokouluun. Pätkikset on hyviä ja sopii esim. jäätelön kanssa. Ne on Pepin poikaystävän ehdottomia herkkuja ja se on tainnukki pistää joskus Fazerille toiveen eteenpäin, että tulis pätkis-suklaalevy! Jos siis sellanen päätetään joskus julkasta, niin kiitokset (esim. herkut) voitte lähettää suoraan Pepille (joka toimii tässä kohtaa poikaystävän verottajana) :D Veroprosentti 100.

Pultsu: Oon 2X-vuotias lyllerö Helsingistä, jolla on kaksi poikaystävää ja yksi kissa. Ja siis nimenomaan noin päin. En ehkä voi elää itseni ja moraalittomuuteni kanssa, mutta yritän silti. Opiskelen työttömäksi ja ilahdutan ystäviä leipomalla juustokakkua.

Tytöt: No siis meilläkin on useita poikaystäviä kertynyt tässä vuosien varrella ja sille ei aina voi mitään miten elämä meitä heittelee eri suuntiin... Esim. Pharrell, Zac Efron on meidän poikkiksia. Monet niistä on myös meidän yhteisiä, joita sit vaihdellaan kun siltä tuntuu. Voit alkaa mieluusti meidän ystäväks, jos saadaan myös juustokakkua? ;)


Savolainen: Juu, olen tyttö. Neljätoista vasta. Savossa asun ja dataan ja pohdin.


Tytöt: Sulla on siis elämä edessä vielä! Dataaminen on loistava tapa viettää aikaa ja me ollaan kans välillä aika kovia pohtimaan :)

schrei: hurjaa, joku haluu tietää kuka MÄ oon! ;) elikkäs oon tämmönen 21-vuotias kajaanilainen tytsy joka haaveilee tällä hetkellä omasta kämpästä rakkaansa kanssa. itsekkin piän blogia mutta nyt oon vähä laiminlyöny sen päivittämistä, auts! mutta sitäkin enemmän oon lukenu muiden blogeja. ja siitä kiitos teille tytöt ku ootte pitäny tätä! tää on niin... <3

Tytöt: No kyllä mehalutaan! Toivottavasti pääsette pian muuttamaan poikaystävän kanssa yhteiseen kotiin, mut muista sit opettaa sille kaikkia hyviä tapoja kuten esim. et jos oot kiukkunen (kannattaa olla päivittäin) niin se tuo sulle herkkuja kaupasta ja et jos vaikka oot tietokoneella ja luet blogeja, niin sillon se ei saa häiritä mitenkään. Nää on tämmösiä yhdessä asumisen perusjuttuja, jotka tulee opettaa! ;)

HannaM: Oon Hanna 19vee ja oon teidän kaveri f-bookissa ! :> ja sit seurailen teitä Twitterissä, mutta käyn siellä liian harvoin enkä osaa ite päivittää sinne mitään jännää :<>

Tytöt: Ei mekään muisteta ikinä käydä Twitterissä, eikä varsinkaan osata oikein käyttää sitä. Kiva kun oot meidän kaveri siellä, tykätään kirjotella kaikkien kanssa Facebookissa ja kommailla kaikkii! Niin ja hyvä jos saadaan edes joku nauraa, ku tuntuu et hihitetään vaan aina ite toistemme jutuille. :D Rohkeita ja reippaita pyritään olee aina, välillä ei pysty!

Timattii: Kuopiosta, 1988 tyttö. Rakastan lukea blogeja ja muutenkin vaklata muiden ihmisten tekemisiä :D Etsin omaa juttuani elämässä, auttakaa mua!

Tytöt: Mitä juttua etsit? Me löydettiin ruoka joskus ja huomattiin, että se on hyvin pitkälti meidän oma juttu elämässä. Niin ja omat kokit olis kans toinen oma juttu. Niin ja sit se, että ruoka ois ilmasta. Niin ja vaklaaminen on kivaa :) Terkkuja Kuopioon, käy rutistamassa Mimmiä Pepin puolesta!

lintu: Kaksviis ja kriisissä. Haluaisin tietää mikä musta seuraavaksi tulee ja ottaisin mieluusti osaksi elämääni joko kivan työn, koiran tai miehen. Perussettiä.

Tytöt: Ensimmäiseks kriisit veks, ne on ankeita! Sit syöt jotain hyvää ja sit rupeet punnitsemaan työn, koiran tai miehen välillä. Tai sit valkkaat vaik kaks niitä! :) Tai kaikki kolme kans on hyvii.

rubytuesday: Ps. Peppi, saanko tulla bongaamaan sut ensikesänä kun vietät häitäsi Joensuussa? :)

Tytöt: Joo tottakai, me ollaan sillon molemmat siellä kun Mimmi toimii morsiusneitona. Tunnistat meidät varmaan muhkeista muodoista ja kovaäänisestä kikattamisesta! ;)

jenny: Olen 14-vuotias (ihan kohta jo 15) tyttö täältä Helsingistä. Rakastan tanssimista ja harrastankin sitä ihan viitisen kertaa viikossa eli hyvin aktiivisesti, luen läksyni kunnolla ja yritän selvitä hajoavan perheen kanssa. Menetin sydämeni muodille jo aikoja sitten, ja yritän taikoa kirppislöydöistä jotakin uutta. Haaveilen kattohuoneistosta Lontoossa, hiekkarannoista Kaliforiniassa sekä vaihto-oppilasvuodesta jossakin aivan uudessa paikassa. Rakastan seikkailuja, kirjoja ja poikaystävääni. :) Salaa haaveilen myös siitä, että jonain päivänä olisin Lontoossa esiintymässä jossakin ihanassa musikaalissa. No, eipä sekään ole enää salaisuus.

Tytöt: Ihanaa kuulla miten ahkera ja aktiivinen oot. Vaikuttaa siltä, että oot päämäärätietoinen ja pääsetkin aivan varmasti sinne Lontooseen asumaan kattohuoneistoon ja esiintymään musikaaleissa, jos vaan tarpeeksi paljon sitä itse haluat. Me ollaan opittu vuosien varrella, että sitä pystyy menemään vaikka kiviseinän läpi jos vaan päättää niin. Me lähetetään sulle paljon lämpöä ja positiivista energiaa sinne ja jos lähdet vaihto-oppilaaksi johonkin ihanaan paikkaan, niin saatat saada kaks hyvinkin muodokasta naishenkilöä vieraiksi! Voidaan vaikka olla sun "Suomen tädit Mimmi ja Peppi" ;)

Nyytiäinen: Se läski joka voitti viime arvonnan herkut (hähää, loinen ryömii taas apajille kyttäämään palkintoja) ja popsi ne alta aikayksikön. Paitsi kakkujauheen, mutta se pääseekin tarjottavaksi sitten kun joskus tulevaisuudessa pääsen pois kitumasta täältä asuntolasta ja saan oman kodin.

Tytöt: Noin mekin tehtäis! Hetiku herkut on navassa, niin kohti uusia palkintoja. :D Kakkujauhe me voidaan tulla kanssasi testaamaan, ei panna ollenkaan vastaan! ;) Toivottavasti herkut maistui, me ollaan vieläkin vähän kadeja mitä kaikkia ihanuuksia siinä olikaan.


Lotta: Teitä tytsyjä ihailee Lotta Joensuusta (kiitos ihanasta kuvapostauksesta rakkaasta kotikaupungista), j
oka opiskelee ammattilaiseksi sosiaalitapaukseksi AMK:ssa ja läskiintyy päivä päivältä laihdutuskuurista huolimatta, mutta sehän ei tähän blogiin tutustuttua sureta!

Tytöt: Täällä kaksi lihovaa laihduttajaa moikkailee takas! :D Niin ja Joensuu on niin ihana paikka, että siitä mielellään tekeekin postauksia. Siellä on niin ihania kaikkia ruokapaikkojakin, että eihän siellä laihtumisesta tulis yhtään mitään.. Houkutuksen uunijäätelö mielessäin..

Kiija: Ja kukas minä sitten itse olen? Vaikeampi kysymys. Olen 21-vuotias, juuri rakkauden perässä Ruotsiin opiskelemaan muuttanut ujohko otus, joka potee kovaa koti-ikävää. Lievityksenä tähän olotilaan soveltuu mainiosti teidän bloginne. Ensimmäinen nauru tässä opiskelijaloukossani taisi irrota teidän ansiostanne, joten kiitos siitä (:

Tytöt: Romantiikkaa, ahh! Ihanaa jos voidaan lievittää koti-ikävää ja onneksi oot kuitenkin noin lähellä, että voit käydä täällä usein ja myös täältä kaikki pääsee luoksesi usein. Ruotsi on ihanaihana, lähetä Mimmille sieltä joku kuuma poika! ;)


Baabuska: Tavallinen kadun tallajaa.. :D

Tytöt: No niin mekin, tallataa vaan vähän hitaammin ja askel on vähän painavampi! :D


Agent Silverfox: 26-vuotias apulaistutkija museoalalla (leipääntynyt työhönsä) ja aloittaa tekemään väikkäriään nyt syksyllä, piilohömppä nörtti, joka toivoo olevansa mieluummin salainen agentti. Haluaisi kipittää töissä ihanissa korkkareissa ja bling blingeissä, mutta alanvaihto on tarpeen, sillä museoissa suositaan nukkavierua samettia, kirjavia salihousukuoseja ja värinsä menettäneitä pikeepaitoja.. *huokaisee dramaattisesti*

Tytöt: Salaiset agentit on niin cool ja sillon voi vaklata kaikkia mielenkiintosia tyyppejä. (Me esim. vaklattais Zac Efronia).. Repäse joskus ja laita blingblingit töihin, ehkäpä siellä museossakin opittais sen jälkeen arvostamaan kunnon vaatteita ja korkkarit otettais pakollisiks työkengiks! ;)

Peppi: Vai pitäs vielä jotain paljastella itestäki. No joo, tykkään ihan hirmusesti kissoista. Mul on niit kolme. Sit tykkään hirmusesti kengistä, lenkkareita ei voi olla koskaan likaa, eikä kivoi korkkareitakaan. Niitäki mul on aika paljon, en oo laskenu. Sit mä tykkään kovasti syömisestä, mulle ei teetä yhtään vaikeuksia marssia suoraan mäkkiin ja tilata sitä bicmac-ateriaa majoneesilla. Oisko viel jotain muuta tärkeetä? No mä tykkään pinkistä kynsilakasta!

Tytöt: Tää kuulostaa jotenki hirmu paljon meidän Pepiltä, onkohan yrittänyt salaa osallistua kilpailuun, että voittais? Kaikki muut täsmää, paitsi et Peppi Pepperonilla ei oo enää kissoja, eikä osaa kävellä kunnolla korkkareilla. :D Big Mac-ateria maistuisi. Kotiinkuljetus mäkkiin, kiitos!

heikku: Oon 27-vuotias opiskelija, kärsin pahoista itsetunto-ongelmista läskieni vuoksi ja muutenkin. Teidän blogi on tuonut paljon piristystä mun päiviin ja oon nyt huomannut, että isommatkin tytöt voi olla tosi hyvän näköisiä! Tää blogi on ihana!

Tytöt: Ihanaa jos tuodaan piristystä, me kans ollaan kärsitty elämässämme niin paljon läskeistämme, että oli huojentavaa tajuta miten sitä oikeesti voi elää ja nauttia elämästä ilman sitä kärsimystäkin. Me halutaan joskus laihtua, mutta koska ne kilot ei tosta vaan lähde ja laihduttamista on turha yrittää, jos ei oo ollenkaan motivaatiota, niin on vaan pakko tykätä itestään myös tämmösenä pullerona. Sillon elämä (herkkujen lisäks) maistuu paljon paremmalta. Ollaan kaikki hyvännäköisiä läskejä, mitä sitä turhaan tuntemaan itteensä huonommaks niiden muutamien makkaroiden takia! :)

maisku: oon 22, future looks bright niinku lily allen laulaa :) tykkään bambeista, lumilautailusta, tölkkikokisesta, kivoista blogeista, söpöistä pojista ja fetajuustosta.

Tytöt: Me tykätään Lily Allenista ja kans bambeista, lumilautailusta (pojista siis lähinnä), tölkkikokiksesta, kivoista blogeista, söpöistä pojista ja fetajuusto on kans ihan supernam! Ihanaa, että tulevaisuus näyttää valoisalta, siihen pyritään kaikki!

Penny: Oon 22-vuotias stalkkeri Helsingistä :-D.

Tytöt: Me ollaan 24- ja 25-vuotiaat stalkkerit Helsingistä! :D


Kiitos, ootte ihania!

18 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, että jaksatte ihan hirmuhyvin ottaa huomioon kaikki lukijanne, vaikka teilläkin rupee meitä faneja olemaan jo aika paljon. Monet muutkin bloggarit sais ottaa teistä mallia :) !

  VastaaPoista
 2. Täällä on vieläkin nuorempi kuin 14 v,lokakuussa 13 :)

  VastaaPoista
 3. Voi että! :) Kiitos tytsyt kommenttini kommentoinnista. Just tulin tossa käyskentelmästä kosteasta ulkoilmasta ja mietin, että pitäskö vähän fittailla, kun on nyt valmiiks lämmittelykin suoritettu. Mutta ehkä meen kuitenkin makoilemaan vaan tohon sohvalle ja korkkaan suklaalevyn..

  VastaaPoista
 4. Piiapauliinaa komppaan!

  Tästä postauksesta tuli taas niin hirmu hyvä mieli. Mulla on itelläni itse asiassa tosi korkee kynnys, mitä kommentoimiseen tulee. Yleensä tyydyn vaan sniikisti vaklailemaan muiden blogeja, ku oon liian ujo mitään mihinkään sanomaan. Kuitenkin jostain syystä tänne teille on vaan jotenkin niin helppoa heittää kommenttia.

  Kiitos TEILLE, että ootte niin ihania (:

  VastaaPoista
 5. Tähän en voi laittaa muuta kuin tämän: <3!

  VastaaPoista
 6. Muuten hyvä postaus, mutta te ootte vahingossa laittaneet ton mun poikaystävän kuvan jonkun toisen kommentin alle. Onneks mä saan mennä taas Zacin viereen nukkumaan niin ei niin harmita.

  Ei vaiskaan, ihana postaus ja ootte haneja!

  VastaaPoista
 7. Apuva, olenko minä sittenkin ikäpresidentti? *kuiskaa hiljaa 36v* :D

  VastaaPoista
 8. Oho, mä jätin tälläset kertomisjutut näemmä kokonaan huomioitta. Kai saa vieläkin kertoo? Tai no mä voin kertoo, et miks mä tykkään teistä. En siks, et oon vegaani ja mimmi on ihanasti vastannu mun tbskysymyksiin pari kertaa (no okei vähän sikskin) mut eniten siks, että teijän blogi on nyt ollu kauheen iso osa sitä että oon oppinut pitämään ittestäni sellasena kuin mä oon.
  Mä jonkun 1,5-2 vuoden ajan tossa kuvittelin, että voin olla onnellinen vaan, jos mun vaatekoko ois joku 34. Et se 36/38 mitä se nyt on, ois ihan liikaa.
  Yhen tosi rankan päivän jälkeen mietein, et en haluu enää ajatella näin. Aloin etsimään elämästä ihania asioita ja kääsin mun ajatukset pois kaikesta siitä laihtumisasiasta joka oli sen parin vuoden ajan pyörittänyt mun maailmaa. Vaatekoko ei oikeestaan missään välissä ollut edes muuttunut ja mä olin ollut kokoajan ihan hiton onneton, mut sit elämästä alkokin löytymään kauniita asioita. Siinä sit kelaili asioita lisää ja oma ulkomuoto alkoi pikkuhiljaa tuntumaan ihan hyvältä. Kesällä kun eksyin tänne teidän blogiin ja elämä oli jo alkanut maistumaan ihan hiton hyvältä mä tajusin, että voi hitto, mä oon heittänyt kaks vuotta ihan hukkaan. Teidän jutut oli niin ihanan positiivisia ja te ootte niin nättejä, että siinä vihdoin tajus ihan kunnolla ettei se pieni vaatekoko takaa mitään onnellisuutta, vaan se että nauttii siitä elämästä täysillä. Jotenkin täältä sai ammennettua ittelleen sitä voimaa kokoajan lisää ja nyt oonkin jo ihan sinut itteni kanssa. Kai siitä kertoo jo sekin, että oon koko viikonlopun ajan pistäny nassuun snickerskakku jossa on joku tuhat potenssiin tuhat kaloria, mutta ketä se loppupeleissä liikuttaa? No ei mua ainakaan. En oikeestaan tiedä miks kirjotin tälläsen romaanin, mut pitää nyt vaan heittää propsit teille ja sanoa, että toivottavasti jatkatte tän kirjottamista. Kiitos kaunis.

  VastaaPoista
 9. maki aion viel kirjottaa, koska oon missannu ihan kokonaan, ja kuka muka ei haluis kirjottaa ittestaan kaikkee kivaa?

  oon siis sanni. oon suomalainen, mut asun kaukana yhdysvalloissa, koska mun mies on pure jenkki :/ tykkaan teian blogista hirmusti, ku ootte niin natteja ja kivoja! :)

  VastaaPoista
 10. ups, ja ehka kirjotin ton edellisen kommentin mun miehen tunnuksilla???

  VastaaPoista
 11. Hei beibet, ootte ihania! <3 pusuja sinne!

  VastaaPoista
 12. Hieno postaus, varsinkin kun pääsin itse siihen! :P Tampereella on tosiaan mainiot ruokamestat, vaikka itse haikailen takaisin Helsinkiin syömään...

  Vakavasti puhuen musta on *mieletöntä* miten te huomioitte lukijanne ja kommentit. Muualla välillä tuntuu, että kommentteja halutaan vain kommenttien saamisen vuoksi ja niihin vastataan vastaamisen vuoksi (jos ollenkaan). MushuThaLoharin kanssa olen samaa mieltä siitä, että vaikka oma kommentointikynnys on korkea, täällä on ihan eri meininki.

  Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Loistavaa!!! :D Nauroin ihan kippurassa sekä lukijoiden että kirjottajien jutuille, ihan mahtavaa. Työkaverit aina kyselee mitä repeilen täällä nurkassani ja vastaus on kovin usein sama: "no mä luen tätä läskiblogia" :D Ootte ihania, rock on! <3 Jonna

  VastaaPoista
 14. heippa, eksyin tänne ensi kertaa ja bloginne vaikuttaa suoraan sanottuna mahtavalta :D jään seuraamaan!

  VastaaPoista
 15. Musta teillä on aivan ihana asenne elämään. Voi kumpa voisin itsekin sellaisen saavuttaa.. nimittäin kamppailen myös muutamien liikakilojen kanssa.. eikä aina ole helppoa! :)

  Odotan innolla uusia postauksianne. En juurikaan seuraa blogeja, mutta tästä teidän blogista on tullut vakiokohde.

  Jatkakaa samaan malliin!

  -Sateenkaari87

  VastaaPoista
 16. Teillä on kyllä loistava blogi, olen sitä melkein alusta asti lueskellut. Ihanan inhimillinen, varsinkaan tästä lukija-postauksesta en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa, niin tein sitten vähän molempia. Lukijat oli lähettäneet niin liikuttavia juttuja, ja te olitte vastanneet niin lämpimästi.

  Että iso tattis vaan täältä Pohjanmaan suunnalta. :)

  VastaaPoista
 17. joutsikitsikijou! no ei ihan rest in piis, vaikka päikkäreistä tykkäänkin! enkä päässyt munkkifirmaan vaikka hilkulla oli! uutta karkkia (tai munkkia, tai jotain muuta hyväskää)koukkuun vaan! :D

  ja ei meitä ihania lukijoita olisi ilman ihania kirjottajia! :)

  VastaaPoista
 18. piiapauliina: Täytyy kyllä sanoa, että ilman teitä ihania lukijoita me ei varmaan jaksettais pitää tätä blogia samanlailla. On niin piristävää aina lukea teidän kommentteja ja saada vastailla niihin. Vaikka välillä vastaukset tuleekin viiveellä, niin aina pyritään kaikille vastaamaan! :) Kiitos taas kun kommentoit <3

  FashionChika: Vau! Pikkuselle paijauksia! <3

  Maisa: Älä sie turhaan fittaile, suklaalevy kuulostaa oikein hyvältä! ;) Kiitos itsellesi kommentoinnista! <3


  MushuThaLohari: Ihanaa, että kommentoit meitä. Se on varmasti ihan jokaisen bloggarin mielestä mukavaa saada palautetta. Ite ainakin aina odottaa oikein onko tullut kommentteja ja sitten harmittaa jos ei heti pysty vastaamaan.. Hassua. Teistä on tullut meidän kavereita! :)

  Cava: Back! <3

  eeva: Haha sä oot varmaan nytkin Zacin kanssa pelehtimässä, mut pus! <3


  Outi: Hei mummo! ;) Sä saatat olla, mutta hyvin nuorekkaalta vaikutat kun jaksat kerta meidän juttuja lukea! ;) No hei haloo, sähän oot ihan nainen parhaimmassa iässä!

  Anonyymi: Kiitos ihanasta kommentista <3 Mulle tuli tosi hyvä mieli tosta. Voit olla varma, että jatketaan tän kirjottamista. Te ootte niin äärettömän hyviä tsemppaamaan ja teistä saa hirveesti voimaa ite! Vau, en löydä sanoja kuvaamaan sitä miten hyvä fiilis tuli kun luin ton sun kommentin. :)

  Sanni: Kiitos ihana <3 Sä oot yks meidän vanhimmista kommentoijista. Siis silleen, et muistan sut ihan meidän alkuajoista lähtien ja käyn aina kans kurkkailemassa teidän elämää. <3

  annukka: Ite oot ja muisk takas! <3

  hannelotta: Hahaa, tietenkin sen on sillon oltava hyvä jos ite pääsee! :D Kiitos paljon.

  Meille on ollut ihan itsestäänselvyys heti alusta, että huomioidaan kaikki lukijat niin hyvin kun vaan mahdollista. Välillä on mahdotonta heti vastata kommentteihin, koska niitä tulee niin kivan paljon päivittäin, mutta aina halutaan vastat teille.

  Kiitos kun arvostette, kiitos kun olette ja kiitos kun kannustatte meitä! <3

  Anonyymi: Haha sano niille, et lukevat kans ni ehkä nekin sit räkättää itekseen! :D Tai voitte nauraa meille yhdessä! ;) Kiitos kun kommentoit! <3

  PETRA: Heippa! Ihanaa kun jäät seuraamaan, toivottavasti kommentoit toistekin!:)

  Anonyymi: Aivan varmasti voit saavuttaa, se vaan tulee sieltä kun miettii että miksi tässä oikeesti kärsitään kiloista, kun voidaan iloita niistä myös. Se, että me nautitaan elämästämme ei tietenkään tarkota automaattisesti sitä, että joka aamu katellaan löysiä vartaloitamme peilistä silleen "VAU" :D Tiedetään kuitenkin, että mitä asialle voi tehdä kun haluaa ja se onkin helpottavaa. Tästä tilanteesta halutaan kuitenkin nauttia nyt täysin ja niin sinunkin täytyy senkin ihanainen! <3

  Sari: Tattis itelles! <3 Me kans itkettiin ja naurettiin vuorotellen. Ihania juttuja oli vaivauduttu meille kirjottamaan. <3

  sanni: No nyt vaan tosiaan uutta herkkua koukkuun ja eteenpäin! ;) Niin ja mä toivon päivittäin, et olisit kommentoinut. Sulla on niin ihana tapa kirjottaa ja se erottuu ihan täysin! Oon varma, että oot supercool tyyppi :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.