moretolove

white

white

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Ihana vai kauhea syksy?


Syksy on täällä ja se näkyy jo ihan kaikkialla. Aamusin voi lukea Facebookista kuinka joka toista väsyttää ja joka toinen olis halunnut jäädä kotiin, koska sato vettä. Unoa se ei kyllä haittaa, se herättää kun haluaa pissalle ja sillon mennään, vaikka vettä tulis kaatamalla. Sitten vedetäänkin kumisaappaat vaan jalkaan ja sukelletaan kohti kylmää tuulta.

Mä fiilistelen syksyä. Se on mun mielestä vaan niin äärettömän tunnelmallista istua kotona, kuunnella pisaroiden lyövän ikkunaa ja olla pimeessä. Kaipaan kesää kyllä jo nyt, mutta en oo ollenkaan masentunut siitä, että on pimeetä. Mulle se iskee vasta siinä vaiheessa vasten kasvoja, kun oikeesti alkaa sataa räntää, tulee liukasta ja hampaat kalisee kun kävelen Unon kanssa seittemältä aamulla pimeessä. Sillon tää tyttö haluaa kirmata johonkin lämpimään, voi kun se vaan olisikin mahdollista.

Tässä kuitenkin syksyä kuvina vielä nyt kun tykkään siitä! :D


Tuolla kävin aina omenavarkaissa tässä aiemmin, mutta nyt kaikki on tippunu maahan.


Mun parhaat ystävät tänä syksynä. Hait on parhautta.


Pipo: Kalpa, Mimmiltä
Huivi: H&M
Takki: H&M, koko 42
Roosanauha: täältä
Hai saappaat, väri viininpunainen, koko 38
Fiilistelettekö te syksyä, vai onko ajatukset vielä kesässä? :)

10 kommenttia:

 1. määkin tykkään just tommosesta suht lämpimästä ja värikkäästä syksystä, mutta täällä Oulussa ollaan jo tossa ikävässä räntävaiheessa. Kauheesti loskaa ja räntää vaakatasossa silmiin, ei kiva :s

  VastaaPoista
 2. minunkin ehdoton lemppari vuodenaika on syksy! (ja kestääkin täällä skotlannissa melkein koko vuoden ympäri...)
  mikään ei ole niin ihanaa kuin käydä kävelyllä kirpeässä syys ilmassa, poltella kynttilöitä kotosalla ja kerrospukeutua. nautitaan!

  VastaaPoista
 3. Mä fiilistelen aina kauheasti kesää, kunnes se kesä sitten tulee ja totean, että ai hitto, en muistanutkaan kuinka kuumaa ja ahdistavaa kesällä on, ja kuinka paljon hikoilen.

  Sitten fiilistelen talvea, kunnes muistan, kuinka pirun kylmä talvisin on ja kuinka volvon ikkunat joutuu aina skrapaamaan ja kuinka en koskaan löydä kunnollista talvitakkia.

  No sitten odotan innolla kevättä, kunnes muistan, että joka paikassa on märkää ja liukasta ja mukalämmintä mutta sitten kuitenkin kylmää, ja itken jokapäiväisiä märkiä sukkia.

  Eli toisin sanoen syksy on ainoa vuodenaika, jota fiilistelen ihan for real. Pimenevät ja kirpeät illat, viileän aurinkoiset aamut, vesisade, omenat, marjat, ruska, kuivat ja ei-liukkaat pyörätiet, paksut ja lämpimät vaatteet... kaikki mahdollinen <3 . Niin, ja vadelmanpunaiset hait :) !

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä syksystä, kirpeästä ilmasta, aurinkoisista päivistä, pimenevistä illoista, kynttilöistä ja ruskasta. Mutta en voi sietää ankeaa harmautta, vesisadetta ja tulevaa talvea ja etenkään sitä, kun on pimeää koko ajan!! Mutta onneksi on ne hyvätkin asiat mistä nauttia. =)

  VastaaPoista
 5. näin tänään teidän kuvilla koristetun AMIS-auton Joensuussa wuhuuu oli makee!:D oisin ottanu kuvan mut ajoin sen ohi niin en voinut napata.

  Voisitko laittaa sen sun laihis kertomuksen?:))

  VastaaPoista
 6. tää aika syksystä on vielä ihanaa; ruska on oikeesti kaunis, kirpee syysilma on kiva piristys paahtavan kesähelteen jälkeen, pipot ja kaulahuivit pehmeitä (ja tunkkaisen tuoksuisia) talvijemmoista kaivamisen jälkeen, kerrospukeutuminen parhautta, pimeys ei oo vielä liian masentavaa, kynttilät tunnelmallisia... kunnes tulee se aika kun kaikki on ihan harmaata, likasta, märkää ja masentavaa :(

  terv. lunta + pakkasta odottava :)

  VastaaPoista
 7. parasta on eka syysmyrsky. sillon on päästävä ulos.

  http://avaramaiju.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Syksy on <3.
  Varsinkin alkusyksy, kun lehdet on värikkäät ja aurinko paistaa. Niinkuin tänään. Mutta muuten tän viikon alussa säät on ollu ikävät. Mutta sillon pitääkin just tehä esim. hyvää ruokaa, kuunnella musaa, kattoo leffoja, polttaa kynttilöitä ja kaivaitua viltin alle.

  Syksyssä ja talvessa ei ole mitään vikaa, jossei tarvii ulos astua, mutta koiranomistajana sinne ulos on tosiaan pakko mennä, oli sää mikä tahansa. Ei siinäkään mitään, mutta mun koira vihaa sadetta vielä enemmän ku mä :D Mun hienohelma (uroschihu) ei tahtois hievahtaakaan ja lenkit sateessa kestää ikuisuuden niin, että kastutaan molemmat satavarmasti.

  VastaaPoista
 9. Rovaniemen huudeilla yksi syksyihminen masentelee kun lumi tuli jo nyt :(

  VastaaPoista
 10. Haha, suorastaan surkuhupaisaa, että kysyit postauksen lopussa kesästä. Kun täällä Rovaniemellä on jo 20cm lunta (nyt loskaa). :D Ihan ennätysnopeasti ilmat viileni ja tuli ensilumi. Nätit syksynilkkurit jäivät käyttämättä, kun piti heti kesäkengistä siirtyä maihareihin.

  Talvi on ihanaa, mutta teiden kunnossapitoon ei taidettu kaupungin puolesta oikein varautua, kun ensimmäisen lumipäivän sai ajella 20km/h lumihangessa. Hiekoitukset on unohdettu, joten tämän talven ensimmäinen pyllähdys on jo hoidettu. ;D

  Kyllä olen kateellinen etelän säille.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.