moretolove

white

white

torstai 15. lokakuuta 2009

Kasarilapsi!

Kateltiin äsken poikaystävän kanssa vanhoja kuvia ja löydettiinkin sieltä tämmönen tosi vanha otos meikäläisestä. Vuosi on varmaan joku -87 ja tää taitaa olla ensimmäinen musta otettu tarhakuva.Tässä tytössä oli jo tuolloin sekotettuna hameita rakastavaa prinsessaa, rasavilliä poikatyttöä ja boheemia rölliä.
Mikään ei siis oikeastaan oo muuttunut.

Tunnistaisitteko? :)

5 kommenttia:

 1. Heei! Kiitos ihanasta blogista - olette piristävä lisä blogimaailmaan ja teidän jutut saavat aina hymyn huulille. Toivottavasti, ette anna satikutia (ainakaan ihan kamalasti) sillä lainasin teidän sivuilta kuvaa Seppälän by Laaksamo kenkämallistosta uusimpaan postaukseeni, mainitsin toki että kuva on sivuiltanne:) ??

  VastaaPoista
 2. haha oot ihan samannäköinen! :D

  VastaaPoista
 3. Hih, kylhän se ihan erotettavissa on, että Peppihän se siinä :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun sulonen :D miks musta ei ole tommosia söpöjä lapsuuskuvia, en osannu kunnolla ees hymyillä tolleen leveesti :))

  VastaaPoista
 5. *Kiki*: Heiii kiitos paljon! :)) Ei tietenkään pahastuta, me ollaan nimittäin varastettu se kuva kans virallisesta tiedotteesta! Toivottavasti piristetään jatkossakin! ;)

  katie: Joo jotain samaa ainakin löytyy :D Tukka on vähän vaaleempi vissiin ollu :D

  Mou Rire: Peppihän se siinä irvistää :P

  Kaisa: Mä oon varmaan hymyilly syntymästä saakka ja mulla on selkeesti ollu toi photo-hymy jo lapsena :D Eli se tietty ja sama hymy joka on jokaisessa kuvassa ja siks todella bore! :P

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.