moretolove

white

white

perjantai 23. lokakuuta 2009

Lukijat pukeutuneena pinkkiin!


Pyysin teiltä tänään apua ja että lähettäisitte mulle sähköpostitse kuvia itsestänne pukeutuneena pinkkiin. Kuvia tuli kiitettävä määrä ja ajattelinkin nyt sitten jakaa ne teidän kaikkien kanssa. Mimmiltä on tullut useita viestejä Intiasta ja se on harmitellut, kun ei ole päässyt lähettämään kuvaa itsestään pukeutuneena pinkkiin. Uskon kuvamatskua tulevan heti kun se vaan löytää sieltä toimivan internetin. Alkaa vissiin Mimmillä olemaan jo vierotusoireita.. ;)

Hauskaa on se, että me fiilisteltiin jo aikoja sitten tätä päivää, kun päästään pukeutumaan pinkkiin ja lopulta tilanne on se, että toinen ei pääse ollenkaan nettiin ja toinen makaa peiton sisällä kärsivänä ja piristää itteään ihanien tyyppien avulla, jotka on pukeutunut pinkkiin sitten meidänkin puolesta!

Tässä teitä nyt sitten tulee:Piristävä Aleika laittoi kaksi kuvaa itsestään pinkeissä. Ihana!!


Ihana Madde kuulemma lähetti meille Unon kanssa paljon pusuja. Uno ihastui myös Maddeen, joten kolmiodraamaa saattaa olla tiedossa Jaden kanssa.. Kiitos Riikka, Anu ja Madde!


Cindy on niinku ihan all pink! Söpö ku mikä!


Rakas ystäväni Aino oli ostanut uuden jakun Lontoosta ja sai tänään hyvän syyn vetästä sen päälleen! Me likey a lot!


Ida-Lotta kertoi viettävänsä myös meikitöntä viikkoa, mutta lähetti mulle silti kuvan ihanasta pinkistä otsatukastaan ja pinkihköstä huivista. Lovely!


Ihana Poskisuudelma, joka piristää meitä aina kommenteillaan ja onkin yks meidän ehdottomasti aktiivisimmista kommentoijista oli tänään ihanissa pinkeissä!


Tiija on ostanut ihanan pinkin toppinsa Terranovasta, Bulgarian Bourgasista. Toppi on kuulemma vähän iso ja jos se rupee häiritsemään, niin me voidaan ottaa se kyllä mielellämme. Tosin se saattais olla meille sellanen napapaita kuitenkin.. :D


Saarakin lähetti pinkkejä terkkuja ja kertoi hilluneensa nämä vaatteet päällä myös laivalla!


Unon uus tyttöystävä? ihana Bischon Frisé nimeltä Jade on myös pinkin ystävä! Kiitos Sanni, Uno lähettää Jadelle paljon pusuja, koska ihastui kovin!Etelä-Pohjanmaan pinkki toivo eli Krista oli myös tänään ihanan pinkkinä ihan kynsiä myöten.


Ihana Siny osotti tällä asulla tänään välittävänsä tärkeästä asiasta. Kiitos!Supersuloinen kuuttilapsi Jennimari esitteli ihanan tukkansa, jossa on ripaus pinkkiä! Noi ihanat pinkit popot voisin myös ottaa itelleni.

Myös Sonja esitteli meille pinkin päivänsä.


Kiitos kaikille, te piristitte mun päivää kovasti! Kiitos myös teille monille ihanille, jotka ootte linkittänyt meidän potin omiin blogeihinne ja kaikille teille upeille, jotka ootte käynyt lahjoittamassa rahaa meidän pottiin. Oon niin onnellinen, että teidänlaisia ihmisiä on! :)

Lähettäkää mulle paljon parantumisajatuksia, koska mun pitäis olla huomenna siinä kunnossa, että pystyn poistumaan kotoota ja nyt näyttää ainakin huonolta!


Ootte niin kivoja oikeesti, kiitos!

10 kommenttia:

 1. Oh noes, missasin tollasen mahiksen täysin! Olisin tietysti lähettäny kans ku oli niin kiva mekko päällä tänään :)

  VastaaPoista
 2. Paljon pinkkejä paranemisajatuksia!

  Lähettää Jemma (joka kommentoi aiemmin nimellä Ninety, mutta sit sen nickin ääntöasu rupes häiritteen liikaa ;D)

  VastaaPoista
 3. jee, sain kunnian olla ensimmäisenä :) ihania kuvatuksia ovat lukijat lähettäneet!

  VastaaPoista
 4. Kyllä kaupungillakin kun tänään olin, niin näkin kahvilassakin muillakin pinkkejä vaatteita. Tuli niin hyvä fiilis, kun oli muutkin pukeutunu pinkkiin :) Sehän vaan kertoo, että kyllä tälläiset asiat ihmiset tavoittaa :)

  VastaaPoista
 5. Vaikee olla epäaktiivinen kun teidän postaukset on niin ihania että lähes aina on pakko kommentoida. :> Pätee tähänkin, ollaan me lukijat vaan ihania. ;D
  (Mulla oli muuten myös vaaleanpunaiset sukat, en vaan huomannut sitä kun vedin ne aamulla jalkaan. :D)

  VastaaPoista
 6. Henkisesti olin pinkkiin pukeutuneena, töissä vaan kun oli taas surujuhlien takia pakko pukeutua mustaan, niin fyysinen pinkki piti jättää pois :( no, oli edes pinkki mielentila :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon ilmeisesti liikkunu koko eilisen päivän jossain sumussa, kun multa on ihan mennyt ohi tämmönen postaus :O ! No mutta, olin yllättäen unohtanu kaikki vähänkin pinkehtävät vaatteet Poriin, niin siivoilin eilen toisella työpaikalla sitten pinkeissä korviksissa ja vaaleanpunaisessa huivissa :) .

  Ootte kyllä niin aktiivisesti toimineet Roosa nauha- kampanjan puolestapuhujina, että ootte saattaneet vaikuttaa ihmisten ajatuksiin ja tekoihin paljon enemmän kuin arvaattekaan <3 .

  VastaaPoista
 8. Millon TBS-arvonnan voittaja(t) selviää? :)

  VastaaPoista
 9. tää ei nyt liity tähän postaukseen millään, mutta tuolta yhestä behnfords arvonta postauksesta oli kommentointi sulettu mihin olisin halunnu kommentoida. mutta siis asiani oli, että olin äsken saada sydänkohtauksen ku luin nuita vanhoja posteja ja siellä yhessä kuvassa oli pepperidge farmin keksejä <3__<3 eli tuhannet ellei miljoonat kiitokset siitä että se kuva oli siellä ja sain vihdoin ja viimein tiedon että niitä tosiaan myydään suomessa, meen heti ens hki reissulla ostamaan niitä !

  -milla

  VastaaPoista
 10. mari: Ens kerralla sit!! :)

  Jemma: Hahha repesin täysin tolle, ku rupesin tavailemaan sitä! :DD

  aleika: Eikö! Tsemppiä sinne projektiisi söpöliini! <3

  Siny: Ihanaa, olisin niin halunnut olla kans muuukaaanaaaa! :)

  poskisuudelma: Hahha no ihanaa, kun oot aktiivinen senkin pinkkisukka! ;) <3

  v1lpu: Ajatus on tärkein! <3

  piiapauliina: Ihanaa, että löysit jotain pientäkin pinkkiä! Ajatus on tärkein ja sinä oot sulonen! <3

  Anonyymi: Hmm, selvinnyt jo aikoja sitten! :)
  http://mor3tolov3.blogspot.com/2009/10/tbs-arvonta-on-nyt-suoritettu.html

  Anonyymi: Ihanaa, että löyty vanhoja tuttuja, jee! Vitsi mun pitäis mennä taas ostoksille sinne!! <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.