moretolove

white

white

tiistai 27. lokakuuta 2009

Mimmi Intiassa - Ihania rantoja osa 1


Koska täällä Intiassa on aivan ihania rantoja (ja paljon) niin ajattelin tehdä niistä pientä yhteenvetoa. Rakastan rannalla hengailua ja vielä toistaiseksi GreenPeacen tyypit eivät ole tulleet työntämään minua takaisin mereen...

Aloitetaan Keralasta ylöspäin, siinä järjestyksessä kun rannoilla vierailimme.


Kovalam - Beach

Aika perus turrepaikka ja olisi muuten ollut tosi kovan luokan pettymys, ellei oltais löydetty "private beachia" joka on vasta majakan toisella puolella piilossa. Mahtavat aallot, joten ainakaan me ei päästy oikein kunnolla varsinaisesti uimaan, mutta aalloissa leikkiminenhän se parasta viihdettä onkin, varsinkin kun tämmönen tuhdimpikin heittää parit kuperkeikat ja voltit kunnon aallon saattelemana...Kun jaksaa kiivetä ylemmäs vuorille löytää intialaista perusarkea eläviä ihmisiä ja voikin ostaa esim. hedelmiä suoraan kojuista sopuhintaan. Rantakatu alhaalla kuitenkin ahdistava ja täyteen ahdettu. Kuitenkin esim intialaisesta lääketieteestä yms. kiinnostuneille paljon hoitola/sairaalavaihtoehtoja ja näitä voikin kyllä suositella.

Hintatasoltaan hieman kalliimpi kuin Varkala.

Np. Pieni Merenneito soundtrack - Aalloissa siisVarkala - Beach

Ranta on jyrkänteen alla ja Lonely Planetin mukaan vaarallisin ranta koko Intiassa. Uiminen virtausten takia lähes mahdotonta tai ainakin haastavaa (portaista puhumattakaan). Jyrkänne alas rantaan on välillä aika pelottava, mutta pahemmilta onnettomuuksilta kuitenkin on kuulemma vältytty. Välillä ensimmäisistä mitä kuuluu-huuteluista tuli ärsyttävä olo. Bambumaja Kerala Bamboo house villagesta avokylppärillä oli kuitenkin tähän astisista majapaikoista miellyttävin ja ikimuistoisin. Varkalassa pystyi rentoutumaan toden teolla ja hintataso oli edullisin tähän astisista. Meininki on kansainvälinen ja leppoisa.

Kannattaa tinkiä tosi paljon, esim haaremihousuista pyydetään ensin 450 ja maksoin niistä loppupeleissä 200 rupiaa.

Np. Bob Marley - No woman no cryVypen Island - Cherai beach

Lähes tiettömän taipaleen takana oleva surffareiden paratiisi ilman yhtäkään surffaria. Kallis ja tylsä. Kuitenkin paikallisten Hindujen Diwali-juhliin osallistuminen oli priceless!

Täydellistä rantaa riittää kuitenkin monta kymmentä kilsaa. Varmasti sesonkiaikaan oikein mukava paikka... (kun ne surffarit on siis paikalla.)

Np. Hindujen mantrat kovaäänisistä 247
Palolem Beach - Goa

Tosi ihana ranta ja aaltoja on välillä, mutta pystyy silti uimaan. Ranta muuttaa muotoaan nousu- ja laskuvesien myötä. Rannalla hengailee myös paljon kulkukoiria ja lehmiä. Kannattaa uida oikealla sijaitsevalle kaukana näkyvälle pikkurannalle jossa saa olla aivan rauhassa apinoiden kanssa. Myös simpukoita löytyy rannalta paljon.

Kannattaa huomioida, että mökit (eli huts) eivät ole vielä valmiita näin lokakuussa sesongin vasta alkaessa. Myös sähkökatkoja esiintyy paljon (tosi kiva herätä yöllä kuumuuteen, kun tuuletin on lopettanut toimintansa).

Rannalta löytyy myös 247 auki oleva kunnon jytä-disco, jossa on lähes aina porukkaa.

Np. Yves LaRock - Rise Up9 kommenttia:

 1. Nyt alko soimaan päässä Aalloissa siis!

  Mut siis joo, mä oon kyllä niin ylpeä (en tiedä onko oikee sana, no kuitenkin...) että joku uskaltaa lähteä tonne! Tai siis mä en varmaan ikinä uskaltais ja mut varmaan tyrkättäis heti jonnekin rotkoon. :|

  VastaaPoista
 2. Ah, tässähän alkaa ihan hirvee matkakuume nousta kun noita kuvia kattelee ...

  VastaaPoista
 3. Oih mikä matkakuume iski (siis sen jo ennestään olevan päälle)! Ehkä se munkin aika vielä koittaa :) pst. lisempää kuvia!

  VastaaPoista
 4. Voi että mitä kuvia! Kuin maanpäällinen paratiisi! :)

  VastaaPoista
 5. hitsi sustahan on tullu ruskea! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania rantoja <3 Kauanko aiot viipyä vielä siellä Intiassa?:)

  VastaaPoista
 7. no just joo miten ruskee oot :P luin tän postauksen tosi huolella ja erehdyin kattomaan ikkunasta ulos ja näky oli karmiva; harmaa ja ankee sää, puissa enää pari hassua lehteä :S

  ihana mekko sulla tossa vikassa kuvassa <3 luen just gaty gardnerin kirjaa esther ja gemma kun poikaystävän sisko suositteli sitä. se antaa intiasta ihan kauheen kuvan mut tietenkin se on kirja ja tapahtumat siinä aika ahdistaviakin ja kun näitä kuvia kattoo niin ei voi mitenkään olla sama maa :D mutta suosittelen kirjaa sullekin jos tykkäät lukea..

  VastaaPoista
 8. Käy Goalla rannalla nimeltä Colva Beach! Mahtava paikka :) Baarit nimeltä Tate's ja Good man on mukavia paikkoja ;)

  VastaaPoista
 9. Mimmi ja Peppi, mä haluan mennä teidän kanssa naimisiin. Löysin teidän blogin lauantaina ja luin kaikki tekstit kerralla läpi ja olin nääääin lähellä kirjottaa teille metrin mittasen rakkauskirjeen. Ootte parhautta, älkää koskaan muuttuko. Mäkin haluan olla kokoa 42 ja yli jos silloin on noin upea.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.