moretolove

white

white

tiistai 20. lokakuuta 2009

Miten voit auttaa? Arkista apua!

Jes, viimeksi esiteltiin ihana GHD:n muotoilurauta ja nyt sitten mennäänkin vaikka kierrokselle sinne omaan päivittäistavarakauppaan ja katotaan mitä sieltä löytyy..


Lambi on lanseerannut oman Roosa nauha-tuotesarjan, joka sisältää esim. tämmösen kuuden rullan pakkauksen melkosen söpöä wc-paperia. Meikäläinen kun aina löytää kauneutta kaikesta, niin tietenkin olen iloinen myös siitä, että vessastamme löytyy paperia, jossa on söpöjä rusetteja. Hintaa paketilla on n. 3e!


Nämä nenäliinat on pelastanut mut tässä viime päivinä, koska nenäni on kuin Niagara. Onneks nää on niin pehmeitä, koska muuten näyttäisin varmaan vielä enemmän Lordilta tai Petteri Punakuonolta... Pakkaus sisältää kuusi taskupakkausta nenäliinoja ja hintaa on n. 1e!


Villivadelma on yks mun ehdottomasti lemppari Bonaquoista ja oonkin aina juonut sitä paljon., koska se nyt vaan on niiiin hyvää. Nyt kuitenkin vieläkin suuremmalla innolla, koska jokaisesta 1.9.2009-31.12.2009 ostetusta pullosta (joka maksaa n. 1,60e) lahjoitetaan 2 senttiä Roosa nauha-rahastoon. Näitä on tuhoutunut oikein reippaasti tässä kotona sairastaessa. Myös Mimmi bongasi pullon lentokentältä lähtiessään kohti Intiaa.


Kelloggsin herkulliset ja legendaariset All-Bran Regular-murot, joilla on ihana aloittaa jopa maanantai. Oon nyt rouskutellut muroja innokkaasti ja vaikka yleensä en ole mikään murojen ystävä, niin nämä on uponnut oikein hyvin ja onkin todella maukkaita. Niin ja kuiduthan on (kuulemma :D) tärkeitä meille jokaiselle, esimerkiksi nämä sisältää 15% kuitua. Paketin hinta on alle 4 euroa ja jokaisesta Lokakuun aikana myydystä Roosa nauha- paketista lahjoitetaan 20 senttiä kotimaiselle rintasyöpätutkimukselle.

Aina ei tarvitse lahjoittaa isoja summia, tai pelkästään rahaa, vaan mm. tällaisia tuotteita voit bongata omasta lähikaupastasi ja niitä ostamalla auttaa tärkeetä asiaa. Meillä näkyy myös kotona tää Roosa nauha aikamoisen paljon, kun melkein joka huoneeseen on löydetty jokin pinkki tuote piristämään arkea... :D

Jos haluat kuitenkin ennemmin lahjoittaa muutaman euron esim. pottimme kautta, niin sen löydät täältä. Te ihanaiset olettekin auttaneet jo ahkerasti, koska lahjoituksia on tällä hetkellä tullut jo yli 30 kappaletta. Vau. Huomatkaa, että vaikka potti antaa automaattisesti summaksi 10e, niin sitä voi myös muuttaa itse.


Niin ja hei! Perjantaina pukeudutaan sitten kaikki pinkkiin. Mimmikin on luvannut viilettää siellä Intiassa pinkeissä (bikineissä?!?), joten kuvatodisteita odotellen! ;)

EDIT:
Anonyymi kirjoitti...

Ennen te tytöt olitte niin suloisia, mutta nyt tästä blogista on tullut pelkkää kaupallista roskaa! EI HYVÄ!

Olemme mielellämme kaupallista roskaa, ainakin mitä tähän kampanjaan tulee, joka on meille todella lähellä sydäntämme ja jossa olemme mukana sataprosenttisesti. Me ajattelimme, että on kivempi tuoda esille myös tuotteita joiden kautta ihmiset voivat lahjoittaa, koska kaikki eivät halua suoraan lahjoittaa rahaa mihinkään. Olemme itse valinneet keiden tuotteita nostamme ylös ja tätä mainostusta tulee kyllä vielä lisää. Kampanja on meille erittäin tärkeä ja se tulee näkymään blogissa ahkerasti! Niin ja tiedoksi, että me kyllä ollaan edelleen sulosia ja pehmeitä! ;D

17 kommenttia:

 1. Ennen te tytöt olitte niin suloisia, mutta nyt tästä blogista on tullut pelkkää kaupallista roskaa! EI HYVÄ!

  VastaaPoista
 2. Oi tää on ihanaa, kun kaupoissa on tämmösiä ihan arkisia tuotteita, joita ostamalla voi kuitenki auttaa. Pakko päästä kyllä ostamaan tuota vessapaperia, näyttää niin ihanalta <3

  Äsken tuossa just työkavereitten kanssa suunniteltiin perjantain pinkkiä vaatetusta, harmi ku ei löydy pinkkejä housuja :P

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Aww kiitos :) Toivottavasti ymmärrät sen, että me olemme ilmoittaneet olevamme mukana Roosa nauha-kampanjassa Lokakuun ja tuovamme esille näitä tuotteita joiden avulla voi auttaa. Tämän mainostuksen teemme siis ihan täysin rehellisesti ja hyvän asian puolesta, me emme siitä mitään rahaa saa. :)

  tayl0r: Se on todella söpöä, mä tykkään ainakin ihan hirveesti! :)) Haha pinkit housut ois aika vinkeet, mun täytyy kans kaivella kaappeja, että mitäköhän pinkkiä sieltä löytyy! :P

  VastaaPoista
 4. Ite en sanois Roosa nauha -kampanjaa "kaupalliseksi roskaksi". On tietenkin totta, että aika pieni osa monien tuotteiden hinnasta menee rintasyövän hoidon tukemiseen, mutta täytyyhän jotain jäädä käteen myös valmistajille ja kauppiaille, ja välissä on useita muitakin tahoja, joille täytyy lohkaista osa tuotteen hinnasta. Roosa nauha on kuitenkin auttamaan pyrkivä kampanja toisin kuin vaikka Seppälän mainoskampanja, joka just tänään on kuuma aihe blogeissa (ja se on musta ihan ok). Roosa nauha -kampanjalla halutaan tehdä näkyväksi se surullinen fakta, että rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Sen hoitoon ja tutkimukseen tarvitaan varoja, ja musta tällainen iso kampanja on oikein hyvä tapa niiden keräämiseen. Joka paikassa näkyvä roosa nauha muistuttaa siitä, että omaa varustustaan on hyvä tutkailla säännöllisesti, koska mitä pikemmin hoitoon pääsee, sen parempi on ennuste. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan tai olla osallistumatta.

  Jos viittaat "kaupallisella roskalla" esim. blogissa esiteltyihin hiustuotteisiin tai TBS:n tuotteisiin, ymmärrän paremmin kommenttisi, mutta niitäkin juttuja on ollut täällä tosi vähän verrattuna muihin aihealueisiin. Roosa nauha -kampanja on pitkä ja siihen kuuluu monia toimijoita, joten siksi siitä tulee paljon postauksiakin. Musta on tosi hienoa, että Mimmi ja Peppi ovat lähteneet mukaan ja tuovat täällä esille tärkeää asiaa, koska tän blogin lukijoista valtaosaa tämän kampanjan aihe erityisesti koskettaa. Nyt lähenkin lahjoittamaan pinkkiin pottiin, moi. :)

  VastaaPoista
 5. ihania tuotteita, mutta itse teen edelleen mieluummin niin että ostan halvinta mahdollista brändiä ja lahjoitan sitten sen summan mitä säästän suhteessa noihin kalliimpiin tuotteisiin, suoraan kampanjaan, säästö kun on aina enemmän kuin mitä noiden lahjoituslupaukset :)

  VastaaPoista
 6. Ninety: Mä en myöskään mitenkään voi rinnastaa tätä kampanjaa "kaupalliseen roskaan" koska tämän me teemme ihan täysin vapaaehtoisesti ja oli oma ideamme nostaa esille näitä tuotteita, jotta olisi kaikille kaikkea ja erilaisia tapoja miten auttaa. :)

  Mitä TBS:n tuotteisiin, tai hiustuotteisiin tulee, niin nekin ovat osa meidän elämäämme ja meillä on se periaate, että kirjoitetaan kaikesta mistä itse halutaan. Mimmi kun on parturi-kampaaja ja Estenomiksi opiskeleva, joka työskentelee The Body Shopilla, niin sen on aika luonnollista, että niitä täällä näkyy. :)

  Tämän tyylinen kaupallisuus mun mielestä kuuluukin tavallaan blogeihin, koska mun mielestä on ainakin äärimmäisen mielenkiintoista lukea kaikkia tuote-esittelyitä tai muita ja siinä kohtaa mua ei kiinnosta onko blogin pitäjä saanut tuotteen ilmaseks vai ei.

  Meillä siis tullaan jatkamaan ihan tällä samalla linjalla ja kaupallista roskaa tullaan myös varmasti näkemään, koska se on suuri osa meidän elämää. Me ollaan juurikin niitä tuhlaajanaisia, jotka rakastavat kaikkea uutta ja ihanaa. :D

  Kiitos, kun lahjoitat ja oot muutenki ihana, kun aina kommentoit! <3 PUS!

  Mai: Eikö ookkin? Mä arvostan totakin periaatetta, tein myös itse aina jossain vaiheessa noin. Nykyään oon vaan niin hurahtanu näihin pinkkeihin tuotteisiin, että rupeen aina jo etukäteen odottelemaan minkäköhänlaisia tänä vuonna tulee :PP

  VastaaPoista
 7. Moikka!
  Tää on tärkeä kamppanja! Ja teidän ahkeran muistutuksen ansíosta minäkin ostin tänään itselleni Roosa-nauhan. :)

  T. Sanna

  VastaaPoista
 8. Minusta on vain hyvä että hyvän asian puolesta mainostetaan! Saa kaikki lukujat tietoa mitä kaikkia tuotteita voikaan olla, mistä lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen edes se pieni osa.
  Mikä vain edistää syövän nujertamista tavalla tai toisella, on aina hyvä.
  Murot on loppu, taidankin lähteä ostamaan All-Bran Regular-muroja :))

  VastaaPoista
 9. Lokakuu taitaa olla breast cancer awareness - kuukausi, ainakin Ameriikassa se on. Itse olen kyllä kyllästetty tällä vaaleanpunaisuudella jo jonkin aikaa, ja mielestäni vaaleanpunaisella rusetilla myydään (maailmalla, ei ehkä vielä ihan Suomessa) niin paljon kaikkea soopaakin, ihan kakkosluokan tavaraa, "osta huono kynttilä mutta siinä on tämä rusetti" - tyyliin. (Toki nuo suomalaiset tuotteet, jotka ovat mukana, ovat vielä laatutuotteita, kuten Lambit ja BonAquat yms.) Itselleni on siis jo kehittynyt paitsi orastava ärsytyssyöpä, niin myös ihan totaalinen vastareaktio - en pariaatteestakaan osta mitään sellaista, mitä on tuolla rusetilla merkattu. Katselin viime, ehkä toissakesänä itselleni golfbägiä, ja löysin kivan ja sopivan hintaisen, mutta kun siinä oli vain se hemmetin pink ribbon - tunnus ja väri, niin tuli vain fiilis, että ookoo, tää ei vaan voi sitten olla hyvälaatuinen, eli en osta. Muutenkin olen niin täynnä kaikenmaailman rahankerjäystä niin kadulla, kaupoissa kuin ties missä (ja vielä enemmän siis muualla kuin Suomessa), että tarvitsen kohta toisen työn ihan vain siksi, että pystyn lahjoittamaan rahani kaikille niille syyllistäjille ja "hyville tarkoituksille", jotka tarvitsevat juuri minun apuani.
  Kaikki naisiin liittyvä ei tarvitse olla vaaleanpunaista ja söpöä (pidän toki vaaleanpunaisesta). Itseeni vetosi männä vuosina vaateliikkeen merimiesnainen - mainos, jolla oli musta "silmälappu" toisen rinnan päällä. Se oli just cool!
  Tietenkin manasin tässä juuri itselleni pahimman luokan syövän, jossa molemmat tissini räjähtävät, mutta kai se on se elämän fifty-sixty, otatko sydänsairauden vai syövän.

  VastaaPoista
 10. Myönnän, että minä ostin Roosanauhan tänä vuonna, koska luin tätä blogia. Mutta tietenkin myös siksi, että koskaan ei voi tietää onko itse seuraava joka sairastuu...

  Tästä päästäänkin nimenomaan tuohon painostukseen johon välillä törmään. Sain postissa erään liiton lahjoituspyyntökirjeen, koin tekstin todella syyllistävänä, rivien välistä pysty lukemaan, olen huono ihminen jos en lahjoita... Tätä inhoan mutta More to love on mun mielestäni ihan hyvin ja realistisesti tuonut tämän rintasyöpäasian esille, ilman painostusta. :)

  Maailmassa on niin paljon pahaa, autistisia, mielisairaita, kuolemansairaita, nälkään kuolevia ihmisiä, eläinlajeja jotka kuolee sukupuuttoon ihmisen tai ilmastonmuuton takia... Jos näitä kaikkia pitäisi alkaa tukea, ei siinä voi mitenkään "normaali"tuloisen ihmiset varat riittää kun pitäisi itsensäkin elättää. Niinpä olen päättänyt tukea sen verran kuin pystyn, niitä kohteita joita pidän tärkeimpinä - ilman huonoa omaatuntoa, etten mukamas tee tarpeeksi. :)

  VastaaPoista
 11. Tätä roosanauha asiaa ei voi jauhaa liikaa! Piste.

  VastaaPoista
 12. Semmosta vaan et näin kaupassa että Geisha-suklaapatukoistakin menee muutama sentti roosanauhalle ;D

  VastaaPoista
 13. Fiskarsin vaaleanpunaisista saksista menee kans avustukseen rahaa :)

  Tää ei ole ilkeilyä, mutta tiesittekö, että ylipaino lisää merkittävästi syöpäriskiä? :(

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Moi Sanna! Ihanaa, vau! :) Meidän tarkotus ei oo pakottaa/painostaa ketään lahjottamaan, mutta itelleenkin tulee hyvä mieli, kun näkee ihmisen jolla on roosanauha rinnassa. :)


  Piiu: Minun mielestä kans hyvän asian puolesta mainostaminen on tosi jees, koska koskaan ei voida kuitenkaan liikaa puhua asiasta joka tänä päivänä koskettaa niin montaa. Nams, munkin tekis mieli ottaa muroja, mutta maito on loppu! Voihan pyöveli! :)

  Mixu: Haha anteeks mut hihittelin tolle, että "molemmat tissit räjähtävät"! :D Mä kyllä ymmärrän täysin tonki pointin, Jenkeissä varsinkin toi koko Roosa nauha-meininki on melkein lähtenyt jo käsistä.

  Suomessa se on kuitenkin aika hillittyä, mutta sillä saadaan myös hyvin kerättyä varoja tärkeään asiaan. Meidän tarkotus ei ole missään nimessä tuputtaa kenellekkään mitään ja ollaan onnellisia jos jotkut meidän kauttaa innostuu ostamaan vaikka itsellensä sen Roosa nauhan. :) Toivottavasti sulla ei nyt tissit räjähtäny, tai et muuttunut pinkiksi! ;)

  Katri: Minä vihaan kans sitä tuputtamista ja syyllistämistä! Se luo suoraan sellasen en todellakaan-reaktion. Tein joskus silleen, että laitoin kerran vuodessa rahaa isomman summan hyväntekeväisyyteen, valitsin kohteen randomisti. Maailmassa on niin paljon kohteita joihin haluaisin laittaa rahaa, mutta se ei ole mahdollista. Tämä on mulle valikoitunut sen takia, että se on osunut niin lähelle ja olen ollut vaarassa menettää sen takia yhden rakkaimmista. Siksi pidän tätä tärkeänä ja myös vähän mainostankin ihan mielelläni! :)

  Anonyymi: Kaikkeahan voi jauhaa liikaa, mutta tärkeetä se silti on. <3

  Heidi: Joo se näyttäis myös olevan kampanjan viralinen tuote! :)

  sanna k.: Niin menee ja niistä onkin tulossa mainostusta! ;) En ottanut ilkeilyä, tiedän todellakin. Siinä saattaakin olla suuri syy miksi viime syksynä kuullessani mummin sairaudesta päädyin pudottamaan painoa. Se varmaa tuli jostain alitajunnasta. :)

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Bongasin viikonloppuna yhden hyvin epätodennäköisen (?) RoosaNauha-tuotteen Alkosta :) Yellowglen Pink -kuohari nimittäin. Pullossa on symboli ja takana lukee enkuks jotain auttamisesta... Jos haluatte näitä blogiinne kerätä?

  VastaaPoista
 16. propsit teille tästä postauksesta, ihan liian usein jätetään huomioimatta että apua voi antaa myös pienillä jutuilla. itselläni ei ole mahdollisuutta antaa isoja summia keräykseen, joten esimerkiksi (roosanauha) nenäliinat ja vesipullot on tosi kiva idea, helppoa ja vähän edullisempaa :)

  VastaaPoista
 17. Mä ajattelen niin, että on hyvä, että jos ihminen, joka ei muuten antaisi rahaa kampanjaan, lahjoittaa kuitenkin pieniä summia näitä tuotteita ostamalla. Onhan se parempi kuin ei mitään! Mutta muuten suhtaudun aika nuivasti esimerkiksi pullotetun veden ostamiseen vain sen pinkin nauhan takia - Suomessa pulloveden ostaminen on mielestäni typerää (puhtaampaa vettä saa hanasta ja pulloista syntyy turhaa ympäristökuormitusta), ennemmin kannattaa antaa vaikka se 20 senttiä lahjoituksena... Eli hyvän asian tukeminen on hyvästä, mutta jos se aiheuttaa taas toisaalla haittaa (turhan tavaran ostaminen), tulee miettineeksi, että mitä järkeä tässä on...

  Ihana kuitenkin kun haluatte bloginne kautta auttaa ihmisiä! :)<3 Olette ihania ja tää on mun lempiblogi!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.