moretolove

white

white

torstai 1. lokakuuta 2009

On aika....

...julistaa Roosa nauha-kampanja alkaneeksi! Tästä päivästä lähtien koko tulevan kuukauden me tullaan toimimaan lähettiläinä tässä tärkeässä asiassa. Täällä me nyt keikistellään ja kerätään rahaa omaan potiimme, joka kantaa yllättäen nimeä More to love. Toivotaankin, että kaikki te ihanat aktivoidutte puhumaan asiasta eteenpäin ja tuette kampanjaa vaikka jättämällä yhden tikkarin välistä ja lahjoittamalla sen euron tuonne meidän potiimme. (Joono meille tämä yhden tikkarinkin välistä jättäminen on hankalaa, mutta pakko on yrittää.. U know.)

Image and video hosting by TinyPic

Kuten tosta sivulta näkee, niin mukana on myös Ladyline ja MYPA, jotka kummatkin sattuu olemaan aika urheilullista porukkaa.. Sitten siellä on mukana pari melkosen More to lovea tylleröä, jotka haluu tuoda esille, että myös me pehmeämmän ihmisryhmän edustajat saadaan kerättyä rahaa kasaan, eikä olla niin saamattomia kuin ulkosesti vois luulla! ;)

Toinen asia mihin Peppi on sitten uskaltautunut lupautua on se, että tämä kuukauden aion pärjätä ilman roskaruokaa ja välttää myöskin alkoholia. Koska ollaan mukana näin tärkeässä asiassa, niin tämä on hyvä kohta myös itelleni ottaa vihdoin itteäni kiinni niskasta ja ryhdistäytyä kesän jälkeen, joka on ollut ihan holtiton ton syömisen suhteen. Pakko myös yrittää näyttää edes vähän hyvältä Mimmin rinnalla, joka tulee luultavasti ärsyttävän ruskettuneena ja hehkeenä lomaltaan kuukauden päästä.. Loma vois tehdä ihan hyvää täälläkin suunnassa. 8)

Image and video hosting by TinyPic

Nähdään tänään Mimmin kanssa vikaa kertaa kuukauteen ja täytyy kyllä sanoa, että mä varmaan vähän herkistyn hyvästejä jättäessä. Oon aina herkkis ja Mimmi varmaan cooliona vaan totee, että "noniin HEI HEI" :D Mutta kuukaus menee nopeesti ja Mimmi on luvannut lähetellä aina kuulumisiaan tännekkin, kun vaan löytää Intiasta paikan missä pelittää langaton netti! (Luultavasti Mimmin koko matka menee siihen, että sillä on vierotusoireita blogista ja se ettii wlania epätoivosena! :D)

Image and video hosting by TinyPic

Käykää osallistumassa meidän pinkkiin pottiin ja please, puhukaa asiasta eteenpäin! Levittäkää sanaa Facebookissa, blogeissa ja kaikkialla. Te ootte nyt meidän pikku apureita ja me luvataan keksiä teille jotain kivaa taas tässä jossain vaiheessa! :) Kiitos jo nyt teille monelle, jotka ootte laittaneet maininnan tästä asiasta blogiinne ja puhuneet eteenpäin ja te, jotka ootte käyneet jo lahjottamassa! Ootte ihania ja haluttais ottaa teidät kaikki meidän syleilyyn!

11 kommenttia:

 1. Sain vihdoin sen korun tilattua eli osallistuttu on!:) Ja Avonin kautta tietysti myös.

  VastaaPoista
 2. Ulkomaille ei saanut tilattua noita tuotteita, mutta lahjoittamisen kautta on nyt osallistuttu tukemaan hyvää asiaa!

  VastaaPoista
 3. Ootte älyttömän kauniita noissa kuvissa, hehkutte!

  (PS. tarkoitin viimeistä kuvaa ;-) ;-) )

  VastaaPoista
 4. *sniisk* silmät kostui kun luin tein kirjotuksen linkistä ja aion heti lahjoittaa kun tilini on plussan puolella

  VastaaPoista
 5. Minä olen totally rakastunut teihin ! <3__<3
  Olette uskomattoman kauniita ja hyvällä huumorintajulla varustettuja ihmisiä !
  Luv ya !<3

  VastaaPoista
 6. ostin tänään roosa nauhan ja aion kantaa ylpeydellä - sehän on niin nättikin :)

  VastaaPoista
 7. Hei ihanaiset! Ootte kerrassaan hurmaavia ja sen lisäksi äärimmäisen tärkeällä asialla Roosa nauha -kampanjan kanssa. Kiitän - rintasyöpä kun koskettaa meistä niin monia.

  P.S. Mimmille antoisaa Intiaa! :)

  VastaaPoista
 8. Pitää itsekin koittaa nyt olla ilman roskaruokaa, ja alkoholia. Roosa nauhakin jo löytyy :))

  VastaaPoista
 9. te ootte niin iihanii,ei voi muuta sanoo.nuppu

  VastaaPoista
 10. Hienolla asialla olette, laitan lahjoitukseni ilman muuta teidän pottiinne. Meilläkin on mummi sairastanut rintasyövän pariin otteeseen ja hyvä ystäväni on taistellut ja sinnitellyt rintasyövän kanssa jo kohta kymmenen vuotta.
  Mutta, mutta. Mistä löytyy lisää niitä kuvia, joissa Saara oli teitä puunaamassa? Yritin etsiä Roosa nauhan sivuilta, mutta löytyi vain yksi ihan liian pieni kuva noin suurenmoisista naisista.

  Niin ja onnea Mimmille Intian matkalle, tule terveenä takaisin .

  t. Saaran Äippä

  VastaaPoista
 11. MouMou: Jes, ihanaa! Mäkin ehkä joudun tilaamaan sen korun! Se on ihana, kerro sit millanen se on ihan käytännössä. :) Pus! <3

  Moona: Kiitos muru! <3

  getpalmd: Ai me aateltiin, et tarkotit noita meidän ilman meikkejä-kuvia tossa yläpuolella! ;) Kiitos <3

  Anonyymi: Ihana! <3 Kiitos!

  Anonyymi: Kiitos awww vähänkö rupes hymyilyttää! <3

  Anonyymi: Se on ja itselläni ainakin rinnassa komeilee päivittäin! :) Ihanaa, että ostit!

  Anonyymi: Kiitos ihanainen, me ollaan mielellämme mukana näin tärkeessä asiassa. PUS!!! :)

  ღ sikke: Tsempataanko toisiamme? Multa löytyy kans. :)

  Anonyymi: Ite taidat olla ihanampi! <3

  Tuula: Senkin ihana Saaran äippä, me halutaan joskus tulla kyllä halimaan sinua! Kuvia ei vielä löydy mistään, koska niitä ei ole sen enempää annettu eteenpäin pojilta, jotka meidät kuvas ja käsittelee. Saat ehdottomasti sitten nähdä niitä, kun tulee ja laitetaan blogiinkin niitä varmasti! :) Rintasyöpä koskettaa kyllä suuresti monia, sitä ei aina edes ymmärrä miten monen lähipiiristä löytyy joku sairastava/sairastanut. Kiitos Tuula! <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.