moretolove

white

white

torstai 29. lokakuuta 2009

Paparazzi iski: Mimmi altaalla Intiassa!


Mimmi oli tossa muutaman päivän sellasessa hotellissa jossa oli netti ja mehän kyllä otettiin siitä ihan kaikki ilo irti. Juteltiin paljon Skypessa ja pääsinkin väijymään tuota ruskettunutta neitiä myös webbikameran välityksellä. Mimmi aina kyseli, että miks mä en pidä kameraa päällä, mutta arvatkaa miltä tuntuu kattoa tollasta ihanan ruskeeta ja rentoutunutta naista kamerasta, kun ite oot tukka ihan likasena, naama täysin valkosena, kun oot viettänyt viimeset pari kk enemmän ja vähemmän vaan neljän seinän sisällä sairastamassa ja tietty vielä jossain kauhtuneessa pyjamassa hengailemassa. Enpä sit turhaan viittinyt järkyttää Mimmin mieltä, se näkee totuuden pian saapuessaan Suomeen lauantaina.


Yhtenä päivänä Mimmi soittikin mulle altaalta ja siinä sitten rupateltiin niitä näitä, kun neiti päätti lähteä pulikoimaan. Se tietty halus jutella samalla mun kanssa, joten kattelin siinä puolisen tuntia, ku tytöt uiskenteli siellä täydellisessä auringonpaisteessa ja huutelin niille Suomen kuulumisia: "Täällä sataa ja nyt taitaa olla vähän pakkastakin" "I hate you" yms.

Päätin sitte tehä jäynän ja opettelin ottamaan screenshotteja (en oo ennen osannu ottaa tällä niitä, onneks on google :D) ja räpsin niitä samalla ku juttelin tyttöjen kanssa. Sit pyysin Mimmin tekemään hyljetervehdyksen mulle, se nous ihan hylkeenä tohon reunalle, mutta niitä kuvia en uskalla julkasta.... Saattais nimittäin tulla hyvin nopeesti blogiero ja Mimmi vaihtais numeroa.

Tässä vähän kuitenkin paparazzin otoksia :D


Mimmi ja Emmi tuli juttelemaan reunalle.


Mimmille kasvo jalka päähän Intiassa.


Jaanakin uskaltautui altaaseen.. Tuolla takana muuten kävi niitä kuuluisia "tuijottelijoita" jatkuvasti kattelemassa tyttöjä ku ne ui, näin neki aina. Niin ja se Bollywood-musiikki soi ihan kokoajan ja jää heti päähän soimaan. Melkeenku olisin ollu Intiassa.


Mimmi päätti vähän heitellä Jaanaa..


Vedessä on muuten aina siistiä, kun siellä jopa tämmöset pylleröt tuntuu kevyiltä.


Mimmi vilkuttelee mulle autuaan tietämättömänä, että oon napsinu siitä kuvia! :D Oon reilu ystävä?

Tähän loppuun sopii hyvin Lady Gagan yybermagee video biisiin Paparazzi, joka on ehdottomia lemppareita. Etenkin se akustinen versio saa mut rakastumaan aina uudelleen ja uudelleen. Gaga taitaa muuten puhua ruotsia tossa alussa!
5 kommenttia:

 1. Mä kostan kans aina kaikille kavereille sillee et otan niistä esim. webbikamerasta kuvankaappauksia ja vielä kaikista kamalista ilmeistä tai noloista jutuista mitä ne siellä tekee! :DD Se on oikein! Vielä hauskempaa ois levitellä niitä jossain vaikka Facebookissa, mut ehkä vielä joskus... :)

  Mut nää oli suloisen iloisia kuvia! Etenkin toi vika, Mimmi siinä ihan viattomana vilkuttelee. :DD Aww!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se Gaga tosiaan ruotsia puhuu, huippu tuo "puss puss" :D Mutta aika hot alku tosiaan , Alexander ja kaikkea!

  Muuten kiitän teitä tyttöjä ihanasta blogista, seuraan joka päivä... Hauskaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. MATKAKUUME!! PEPPI SENKIN SIKA KUN SAIT SEN TAAS PALAAMAAAAN!!!! :DDDD ja aika sika oot muutenkin kun salaa napsit kuvia mimmistä xD

  VastaaPoista
 4. iiihana tää gagan uus video mm <3___<3 meitsi on niin in love ! ootko kuunnellu gagan uutta biisiä, bad romance ? kannattaa ;)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.