moretolove

white

white

maanantai 5. lokakuuta 2009

"Who says supermodels have to be superthin?"


Meidän ihana lukijamme Karolina lähestyi meitä sähköpostilla, johon oli ystävällisesti linkannut uutisen, joka saattais kiinnostaa meitä. Kävinkin heti tietty tutkimassa mistä oli kyse ja löysinkin uutisen takaa mielenkiintoisen Glamourin artikkelin ja tietenkin ihastusta herättäneen kuvan näistä maailman suosituimmista "Plus-size"-malleista. Love it.

"Who says supermodels have to be superthin? There’s a new definition of gorgeous—and you’re about to write it."


Seven total knockouts From far left: Crystal Renn, Amy Lemons, Ashley Graham, Kate Dillon, Anansa Sims and Jennie Runk. Bottom Center: Lizzie Miller.

Nämä naiset on kyllä huomattavasti pienempiä ku esim. me More to loven tytöt, mutta ihanaa nähdä kuvia naisista, joilla on "curves in all the right places" kuten Mika sanoo biisissään Big girl, you are beautiful... Joka on muuten yks parhaista biiseistä ever!Mä taidan ruveta nyt lukemaan artikkelia ihan kunnolla vielä uudestaan läpi.


Mitä te tykkäätte? Eikö noi naiset ookkin UPEITA?


kuva täältä.

13 kommenttia:

 1. Upeitahan ne on, mutta mua häiritsee kun kaikki noi ns. XL-mallit on jotain tyyliin M-L-kokoisia. Tonkaan kuvan malleista yksikään ei oo oikeasti edes mitenkään lihava. :p

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita ja luonnollisen näköisiä naisia :) Pisti vaan heti silmään tuo "plus-size"-malli nimitys.. Ei mun mielestä ainakana mitään isokokoisia naisia ole, vaan ihan normaaleja. Totta kai on hyvä, että tähän suuntaan ollaan menossa. Isompia naisia vaan malleiksi :D

  VastaaPoista
 3. Upeita naisia! On kivaa vaihtelua nähdä välillä normaalin kokoisia malleja eikä aina vaan niitä langanlaihoja size zero tikkuja!

  VastaaPoista
 4. Ihan kiva joo, mutta mullakin kyllä häirittee tuo 'ohh yeah right look at our XL-models, wouuwouwouuu, they are soo FATbulous'-hehkutus. Noista naisista ei kukaan ole lihava niin kuin tuossa edelläkin sanottiin, joten ahistaa kyllä tuo plus-sizemodels-nimitys. Mulla meinaan särähtää isosti korvaan ja silmään se, että nämä naiset on muka isoja malleja - täytyypä alkaa kunnon nälkäkuurille, että menisin edes plus-sizemallista.

  Suunta on kummiskin oikea.

  Ps,
  rakastan teiän blogia<3 Tää juttu on vaan vähän arka paikka..

  VastaaPoista
 5. Sara: Mä luulen, että meillä Suomessa on omalla tavallaan vähän eri käsitys XL-mallista kun esim. Jenkeissä. Koska siellähän mallimallit on kokoa 0 ja kaikki mikä on plussaa on plussaa ;) Meillä taas vedetään selkeä ero siihen, että isompi nainen on isompi nainen. Jenkkien mittapuussahan esim. Janina Frostell olis varmasti Plus size. Nää naisethan on nimenomaan normaalin kokosia ja sitä tossa jutussakin tuodaan esille. :)

  Anonyymi: Askel kerrallaan ja toivottavasti täällä Suomessakin tajuttais, ettei kaikkien XL-mallien tarvii olla suoraan jostain Seiskan XL-malli kisoista, vaan voi kans oikeesti olla kauniita naisia. :)


  Anonyymi: Mun mielestä myös on ihanaa nähdä näitä normaaleita naisia, koska ovat niin upeita. :)

  Anonyymi: Pitää muistaa just tuo, että Jenkeissä mallit on oikeasti sitä kokoa 0 ja nää on nyt niitä normaalinkokosia, eli plussan puolella. Tossa jutussakin nimenomaan puhuttiin siitä, että nämä mallit edustavat sitä normaalikokoa enemmän. Ei oo meikäläiselläkään mitäänn asiaa plus size malliks, oon sen verran näitä isompi vielä laihdutuksenkin jälkeen. :D Mutta onneks voi aina olla pehmeä bloggari, tai muuten vaan pehmeä ja iloinen! ;)

  Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa nähdä muitakin kun tikkumalleja! Nuokin naiset näyttävät upeilta ja vaikka kurvia ja vatsamakkaraa löytyykin. :) Jes, enemmän tälläisiä kuvia!

  VastaaPoista
 7. eilen tuli liviltä ohjelma "kuka on nätein nakuna?". onko tuo kuva siitä? o:

  VastaaPoista
 8. Paljon upeampia kuin laihat mallit imo!

  Tosin joo, eipä noi nyt edes kauhean reheviä ole, mutta niiiiin paljon kauniimman ja terveemmän näköisiä kun luurankomallit. Näitä lisää !

  VastaaPoista
 9. Upeita naisia kyllä!

  Aiheeseen liittymättä, en oo missään huomannu että kuka tuon teidän tBS arvonnan oikein voitti?

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania malleja, wau! :) Ja tuo Mikan biisi on kuulunut mun suosikkeihin jo kauan. Tämä blogi sai taas mut hymyilemään oikein leveästi, kiitoooos! :)))

  VastaaPoista
 11. "These Bodies are Beautiful at Every Size" <-- Otsikko puhuu puolestaan, kaikenkokoiset kropat sirosta rehevään ja ovat kauniita!:)

  VastaaPoista
 12. mieslestäni noi ovat vaan muodokkaita naisia, tuskin esteettisyyden vuoksi tuohon laitettaisiin mitään oikeasti pyyleviä laardikasoja..

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Asustelen Saksassa ja täällä on monessa muotilehdessä (myös juorulehden muotisivuilla) kuvia tuosta Crystal Rennista, on siis ilmeisen suosittu malli :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.