moretolove

white

white

lauantai 14. marraskuuta 2009

Hemmottelua Helsinki Day Spassa!


Me päädyttiin Mimmin kanssa vetäytyä Cityvicen ja H&M:n kampanjasta, kun ei saatu niitä videoita sinne koskaan perille jostain syystä ja tuli hirveesti kaikkea teknistä hässäkkää.


Ollaan nyt kuitenkin ahkerasti kuvailtu videoita, joten tekin sitten saatte niitä. Oltiin eilen muutaman muun bloggarin kanssa Helsinki Day Spa:ssa Perlanan järjestämässä tapahtumassa oppimassa vaatteiden huollosta. Ihanan piristävä ja inspiroiva Minna Cheung kertoi meille vaatteiden huollosta ja sitten meitä hemmoteltiin Parafiini käsihoidolla ja niskahartiahieronnalla.

Ruoka oli ihan äärettömän hyvää ja me Mimmin kanssa napsittiinkin sitä kokoajan. Kuvasin sieltä myös videon, joka oli tarkotus mennä leikattavaks, mutta enhän mä nyt sitä osaa leikata, joten saatte nähdä sen kokonaisena. :D Tavattiin myös ekaa kertaa Stella, joka sai meidät huokailemaan, koska se oli oikeesti niiiin kaunis ja jotenki huoku sellasta luontaista ihanuutta, että tuijoteltiin sitä toiselta puolelta huonetta... :D

Tässä tulee nyt video jossa oon haastattelut porukkaa jotka siellä oli ja lopussa näätte kans vähän ruokia. NAM!


Haastattelussa mm. Moumou, Jenni, Meeri, Mimmi, Peppi ja ruokapöytä

HUOMHUOM! Huomenna on muuten tulossa sellanen video, että oksat pois! Haastateltiin ja vähän haasteltiinkin eilen muotimessuilla yhtä paljon ihastelemaamme henkilöä, joka kans tavattiin ekaa kertaa. Tää henkilö on tunnettu upeasta mielikuvituksestaan ja jännittävistä luomuksista! Pysykää linjoilla!

6 kommenttia:

 1. Antti Asplund luultavasti oli haastateltava..

  Pidän teidän blogistanne, mutta nyt meni hieman pisteet, koska mielestäni AA on osoittanut Muodin Huipulle sarjassa sekä huonoa makua, että lapsellista käytöstä.

  Tyyppi keksi ristin uudelleen ja pitää itseään sen takia jumalana.. Huh, huh. Kaikki muut hänen luomuksensa on kamalia!

  VastaaPoista
 2. Hahahah, "näitä ei oikeesti saa kuvata.." :)

  Heh, oli kiva nähdä vaikkei hirveesti ehdittykään jutella. Toiste sit paremmalla ajalla!

  VastaaPoista
 3. Arvasin kans heti, että kyseessä on Antti Asplund.
  Minä kyllä henkilökohtaisesti tykkään hänen suunnittelemista jutuistaan ja täytyy kyllä nolona nyt myöntää, että sain tietää hänen olevan muodin huipulla ohjelmassa vasta viime viikolla :----D Mutta jee kivaa, odotan innolla huomista videota :))

  VastaaPoista
 4. Heh, mä tein samat ton cityvice kamppiksen suhteen jo ekan kampanjan aikana.. Ei suoraan sanottuna tuntunu kovin ammattimaiselta ku videosta jätettiin koivet kokonaan näkyviin ja naama rajattiin, videoita ei saanut toimitettua perille raahautumatta stadiin muistitikun kanssa, mainos ei toiminu, videota ei näkyny tietyillä selaimilla, ulkonäkö kusi, mainos näky/einäkyny... Suoraan sanottuna, was not worth it:D

  VastaaPoista
 5. Anna: Kuulostaa hyvältä :D Nyt sentään jo meni vähän paremmin, mut me ei saatu mitään videoita perille ja sekös vasta rupes kismittämään!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.