moretolove

white

white

torstai 19. marraskuuta 2009

IVANAhelsinki Klubimyynti!!!


Tänään se taas alkaa, eli IVANAhelsingin ystävämyynti! :)

Viimeksi päästiin taistelemaan ihanista mekoista ihanien Eevan ja Annukan kanssa elokuun lopussa. Toivottavasti ehditään tälläkin kertaa apajille ja toivottavasti kukaan teistä ei nyt missaa tätä!

(Jättäkää siis meille isoja kokoja. PLIIIS!!!)... Ja vääntäkää veistä haavassa kertomalla jos löysitte jotain IHANAA IVANAA!!

12 kommenttia:

 1. Kaikki kiva tapahtuu aina Helsingissä. Epäreilua :p

  VastaaPoista
 2. Moi,

  teillä on tosi pirtsakka blogi.
  Haluaisin kuitenkin antaa kritiikkiä siitä, että niin kuin tosi laihoja ihmisiä ei ole hyvää hehkuttaa niin ei ole hyväksi myöskään isonkokoisia. Musta on tosi jees, jos ootte sujut koonne kanssa, mutta kyllähän siinä muutakin on ku se tyytyväisyys ja ulkonäkö. Mites terveys? Onhan sopusuhtaiset ihmiset (ehkä) tietyissä asioissa terveempiä kuin isonkokoiset. Ja kyllä pitää, varsinkin nuorille, mainostaa liikunnan tarvetta ja hyvyyttä, etteivät kaikki teinit jää "tyytyväisinä makaamaan sohville".

  VastaaPoista
 3. saako tonne siis mennä kuka tahansa? ja mikäs tässä ystävämyynnissä on ideana? en halua myydä ystäviäni!! ;)
  terveisin tyhmä

  VastaaPoista
 4. Hassu tuo Anonyymi, kun aina olette kuitenkin sanoneet, että jos lekuri käskee laihtumaan niin sitten laihdutaan...

  Haluaisin kyllä teidän asenteen. :( Koko elämä tullut kamppailtua sen suhteen, ettei laihdu liikaa, ehkä tästä saan puhtia ja en enää pelkää ruokaa! :D

  Ivana ei oikein iske, mutta ihanan Bampi laukun sain siskolta ilmaiseksi, kun se toope ei tajunnut sen arvoa =)

  VastaaPoista
 5. Mun täytyy nyt kommentoida tuohon anonyymin postaukseen, koska sama terveysteema tuntuu nousevan koko ajan esille. Mun mielestä tämä blogi on nimenomaan siksi hyvä, että Mimmi ja Peppi tuovat esille AKTIIVISTA elämäänsä, eivätkä suinkaan kertoile makoilevansa sohvilla. En käsitä, miksi heidän pitäisi joka postauksen yhteydessä muistaa mainita, että "anteeksi siis todellakin, kun olen läski, muistakaapa pikku possut syödä vähemmän ja kuntoilla enemmän, ettei teistä tule sellaisia kuin meistä, tämä ei ole terveellistä".

  VastaaPoista
 6. Moi ihanat tytöt! :) Olette tosiaan ihania!

  Sä teistä joka oot etusivulla oikeanpuoleisemmassa kuvassa (siinä sivulla siis): ootko tai ootko ollut myyjänä Helsingissä mannerheimintien body shopissa? Näytät niin kovin tutulta :) Kissesss xxxx

  VastaaPoista
 7. Klubimyynteihin saa kävellä sisään kuka tahansa ja sieltä tekee oikeasti LÖYTÖJÄ, koska siellä saattaa olla jotain monen sadan euron mekkoja muutamalla kympillä. Me rakastetaan Ivanaa ja nää onkin aina meidän odotetuin hetki! :D

  Anonyymi joka kyseli terveydestä: Kuten tuolla ollaan aiemminkin mainittu, niin me ei todellakaan kannateta ketään makaamaan sohvalla ja vaan lihomaan, koska me ei itsekään tehdä niin. Se, että kerrotaan täällä käyvämme joskus Hesessä ei tarkota, että me käydään joka päivä Hesessä. Sohvalla makaamalla ja roskaruoalla en ole minäkään tiputtanut tässä juuri kolmeekymmentäviittä kiloa. Minä olen läski ja tulen olemaankin, jos lääkäri sanoo, että nyt on tehtävä jotain terveyden takia, niin rupean varmasti tekemään asialle jotain. Tällä hetkellä tiedän kuitenkin kaiken olevan kunnossa, koska myös itse seuraan tilannetta ja olen tyytyväinen näin.

  Minä käyn päivittäin lenkillä koirani kanssa, eikä mun kunto edes ole niin huono, kun voisit luulla päältä päin. Kannattaa tutustua meidän vanhoihinkin postauksiin, sieltä löytyy vastauksia. Fakta on kuitenkin se, että tässä blogissa ei KOSKAAN tulla pyytämään anteeksi sitä, että ollaan läskejä. Täällä ylistetään kauneutta ja sitä voi olla myös vaikka sulla olisikin ylimääräistä vyötärölläsi.

  Ja joo toinen anonyymi, sieltä sen Mimmin löytää melkein päivittäin! ;)

  Kiitos teille ihanille jotka ymmärrätte, että tässä ei kannusteta ketään lihottamaan ja sairastumaan, vaan nauttimaan elämästä sellaisena kun on ja jos ei pysty, niin sitten tekemään asioille jotain! PUSUJA! <3

  VastaaPoista
 8. Hei jos tonne menee vielä tänään, onko siellä mitään jäljellä? :D

  VastaaPoista
 9. On siellä, me keretään ite vasta huomenna!!!! :((((((

  VastaaPoista
 10. Miksi nää menee multa aina ohi??!! Saako jostain tietää etukäteen, että koska Ivanalla on seuraava ystävämyynti? Ja jos Nansolla tulee taas vastaava, niin kertokaa henkilökohtaisesti mulle!

  Bloginne on ilahduttanut minua viime lauantaista asti, kun possuflunssa iski päälle ja mulla ei ole ollut mitään muuta kuin aikaa. Luin saman tien putkeen läpi kaikki postaukset :-) Kiilasitte kerralla mun vanhojen suosikkiblogien edelle. Jatkakaa samaa rataa, naiset!

  VastaaPoista
 11. Hei pliis voisitteko kertoa huomenna kun olette käyneet ystävämyynnissä, kannattaako sinne mennä. Siis mahdollisimman pian sen jälkeen! Siitä riippuu lähdenkö huomenna töiden jälkeen Helsinkiin, en viitsisi "turhan" takia lähteä, jos siellä ei olekaan kivoja juttuja...

  VastaaPoista
 12. IvanaHelsinki klubimyynti

  Tuon aikaan rahatilanne oli vähän heikomman puoleinen ja olen vielä niin rakastunut viime klubimyynnistä ostamaani mekkoon, joten ei tullut ostettua kuin 2 euron pussi täynnä ylijäämäkankaita. Muuten pussin sisältö oli aika plaah, mutta valkomustatiikerikangas oli löytö. (Ja koko kahden euron arvoinen)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.