moretolove

white

white

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

MTL sydän suklaa + festivaalit.


Arvatkaapa kahdesti mistä meidät tänään löytää pyörimästä.

Vinkki nro 1. Rakastamme suklaata.

Vinkki nro 2. Rakastamme festivaaleja.

Vinkki nro 3. Rakastamme nautiskella suklaasta festivaaleilla.
Aivan, SUKLAAFESTIVAALEILTA!!! Joten tulkaa tekin Vanhaan Satamaan nautiskelemaan. Tästä ei voi elämä enää paremmaksi muuttua.

11 kommenttia:

 1. OMG, suklaaaaa *homer simpson imitaatio*

  VastaaPoista
 2. Ouh, nyt iski jäätävä kateus! Mussuttakaa munki puolesta <3

  VastaaPoista
 3. namm suklaafestivaalit, sinne pitäis kyllä itteniki päästä! ;)

  VastaaPoista
 4. Epäreilua! Mäkin olisin halunnut tonne. Meen sit lohduttautumaan kateellisena Korkeasaareen.

  VastaaPoista
 5. "Tästä ei voi elämä enää paremmaksi muuttua." hiiihi hirnun itekseni täällä :'D näin suklaafestivaalien mainoksen ja kyllä tekis mieli... :/

  VastaaPoista
 6. Oivoi, mullekin kelpaisi tollaset festivaalit. (:

  VastaaPoista
 7. tuokaa mulle suklaata! oon taas kipeenä :(((

  ps. teille on haaste mun blogissa!

  VastaaPoista
 8. Mulla olisi tälläistä erikoisempaa asiaa mikä ei liity kai mihinkään postaukseen(:
  Asia on niin,että minusta olisi aivan äärettömän mukavan ihanaa perustaa muotiblogi,koska muoti on minulle todella tärkeätä ja olen suuri vaatefriikki:)Ainut este sille on,että olen ylipainoinen eikä minulla ole rohkeutta ja itsetuntoa tarpeeksi tehdä sellaista. Haluaisin vain kysyä,että mistä kaikki teidän itsetuntonne kumpuaa ja miten onnistutte olemaan niin viehättäviä aina?Mistä saatte kaiken sen rohkeuden olla mitä tahdotte? Minä kun en siihen vielä pysty ja se on kyllä suuri este tämän hetkiselle haaveelleni eli perustaa oma muotiblogi, ja myös suuremmille haaveilleni, eli sille mikä minusta tulee isona.
  Toivoisin todella, että vastaisitte, koska teidän bloginne on todellakin parantanut oloani edes jonkun verran:)

  VastaaPoista
 9. Suklaafestarit!!
  Kävin sellasessa Tukholmassa ja oh dear, parhaat festarit ikinä. Urhoollisesti jaksoin maistella jonnekin puoliväliin asti ja sit tuli vaan huono olo 8( Katkerana jäi se suklaaputous kokematta..

  Ai niin ja teillä on ihan mielettömön kolee blogi!!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Ensimmäiseks täytyy sanoa, että me ei todellakaan olla viehättäviä aina, mutta ei myöskään jakseta stressata moisista.

  Itsetuntoa on vaikee määritellä mistä se kumpuaa, kun ei meillä kummallakaan kuitenkaan mitkään superhyvät itsetunnot ole varmastikkaan..

  Rohkeutta olla sitä mitä tahdotaan.. Hmm. Me vaan ollaan. :) Me ollaan kuitenkin jo tän ikäsiä, nähty vaikka mitä, koettu ikäviä ja hyviä asioita, joten kaipa se elämä on kasvattanut. Siltikin vielä on varmasti edessä tilanteita, kun ei osata olla mitä haluttais olla. Täytyy vaan ajatella niin, että tässä nyt eletään ja kärsitään ja se on ihan itestään kiinni miten tähän elämään asennoituu. Blogin kautta me ollaan saatu paljon rohkeuttakin, joten jos unelmana on se perustaa, niin eikun tuumasta toimeen. Blogin pitämisessä tulee toki varmasti myös haasteita vastaan, mutta niinhän niitä tulee kaikissa asioissa..

  Me yritetään ajatella positiivisesti, vaikka välillä se onkin haastavaa. Ei me olla 24/7 hyväntuulisia ja hymyillä, kyllä meitäkin välillä ärsyttää ja itseasiassa aika useinkin. Me kuitenkin sitten puhutaan asioista ja selvitetään ne sillä tavalla, eipä se asioita auta jos me tullaan niitä tänne blogiin purnaamaan. :)

  Kaikkea hyvää sinne ja paljon positiivista energiaa! Nyt perustat sen blogin ja vinkkaa sitten, niin mekin käydään kattomassa! PUS! <3

  VastaaPoista
 11. Suklaafestareilla tuli muuten oikeesti jopa meille vähän ällö olo! :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.