moretolove

white

white

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

MTL tapasi Antti Asplundin!


Kuten ollaan
aiemminkin kerrottu, niin me tykätään paljon Antti Asplundista ja sen hienoista luomuksista. Antti on suunnittelijana persoonallinen ja raikas, juuri sellainen mistä me pidetään. Meiltä kysytään usein, että miten uskalletaan pukea päälle tota ja tota ja miten uskalletaan olla niin tyytyväisiä läskejä. Tietty uskalletaan, miksi ei? Myös Antti A uskaltaa rikkoa rajoja, tehdä juuri niin kuin itse haluaa ja tarinat mallistojen takana viehättää. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää ettei olla kumpikaan hirveesti seurattu Muodin Huipulla-ohjelmaa, joten ei oo hirveesti hajua millasia juttuja siellä on näytetty.

Perjantaina kolmantenatoista oltiin muotimessuilla ja lyllerreltiin ympäriinsä ihastelemassa tarjontaa. Lähestyessämme (jo toistamiseen...) Antti Asplundin osastoa, seisoskelikin Antti itse paikalla ja huikkasi meille iloisesti moi. Mehän mentiin heti jututtamaan herraa ja oltiin tietenkin todella otettuja, että meidän oma lemppari myönsi käyneensä lukemassa meidän blogia!

Kyseltiin Antilta vähän tän hetkisiä fiiliksiä ja myös tietenkin uudesta mallistosta, josta saatettiin jopa löytää meille vaatteet ensi torstaina järjestettäviin NRJ Fashion Awardseihin. Pitihän Anttia myös vähän kuumotella siitä mahdollisuudesta, että jatkossa olis mahdollisuus meillä isommillakin naisilla verhoutua Antin tekeleisiin. Mitä Antti vastas? Entäpä mitä Antti oli mieltä siitä, että me More to loven tytöt tultais hänelle malleiks?
Tämä kohtaaminen selvitti nyt sen, että me aiotaan varmaan alkaa Antin ystäviksi, koska se oli vielä ihanampi ku oltiin ajateltu.

22 kommenttia:

 1. Mitämitä, ei näy video tulee vaan et "this video is private.." jne :O

  VastaaPoista
 2. Oho, sori Peppi, kommentoin vahingossa sun tunnuksilla :DDD

  VastaaPoista
 3. Giav mulle tollanen läpinäkyvä mekkohärpätys ;)

  VastaaPoista
 4. Oooooon niiiiin kateellinen tästä. Antti <3

  VastaaPoista
 5. Hihiii :D arvasin eilisestä vihjeestä että Anttihan se :D jee.

  VastaaPoista
 6. Antti on NIIIIN ihana <3 vaikuttaa niin kiltiltä ja mukavaltakin :)

  VastaaPoista
 7. Jep, eilinen vihje oli kyllä aika selkee :P kiva video tytöt!

  VastaaPoista
 8. missä se on se linkki sinne antin sivuille? ku videossa ei oikein antin ääni kuulu niin hyvin.

  VastaaPoista
 9. Hei! Semmonen pieni jutska vaan, että jos/kun tulevaisuudessa haastattetette ihmisiä, niin voisko teistä toinen kuvata ja toinen haastatella, jotta haastattelijan ja haastateltavan äänet kuuluis suunnilleen samalla voimakkuudella. Nyt ei meinaa Antin ääni kuulua ja sit kun laittaa lisää volaa, niin kuuluu hillittömän lujaa haastattelijan kysymykset ja joo:t ja okei:t. Sellasta vaan! :)

  VastaaPoista
 10. Joo tää "haastattelu" tehtiin vaan niin, että käveltiin Antin luokse, ni ei siinä tämmöset amatöörit ees tajuu mitä pitää tehä ja miten :D mutta kiitos vinkistä, ens kerralla täytyy ehkä noudatella sitä, häiritsee itteäänkin kun mun ääni kuuluu niin kovalla + mimmi saa vaan hengailla, joten ens kerralla laitan senkin hommiin! ;)

  VastaaPoista
 11. Makee tuo läpinäkyvä hame! Ja Antti on hippasen söpö :D

  VastaaPoista
 12. Ei kuulu Antin kommentit!! :(

  VastaaPoista
 13. wooow, aivan ihana tarjous! Hituisen vain kateellinen, en paljoa. Pois se minusta :D

  Videota en malta vielä katsoo, mutta ehkä vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 14. Oon kade! Mäkin haluun olla Antti Asplundin kaveri :D

  VastaaPoista
 15. Oi! Alan koko ajan enemmän ja enemmän tykätä tuosta Antista ja sen luomukset Muodin Huipulle -ohjelmassa on aina vaan hienompia (tuomarit ei tajua mistään mitään)! Oli varmasti siistiä päästä jututtaa miestä itseään, olen ehkä hieman jealous! :)

  VastaaPoista
 16. Minäkin näin tänään Antin! :)
  Piti mennä ostamaan peiliristi, mutta ei siellä myyty niitä ku vaan tummanpunaisina :(
  Pitää tilata netistä!
  Mutta kiva haastattelu, toi loppu nauratti :D

  VastaaPoista
 17. Antti Asplund on kyllä yliarvostettu ja ylihypetetty muotibloggarien toimesta. Mutta ihana blogi teillä silti :)

  Kati

  VastaaPoista
 18. Huh, mua toi kyseinen suunnittelija raivostuttaa aivan suunnattomasti. Mä olin niin onnellinen että se lähetettiin tänään Muodin huipulle ohjelmasta kotiin takas kasvamaan. Ylimielinen asenne tehtävänantoja ja VARSINKIN tuomaristoa kohtaan. Haukkui Minnaakin "hirveäksi ämmäksi" :-D Hahaha jotain rajaa. Jos kritiikkiä ei osaa ottaa oikealla tavalla vastaan, niin ei tarvitse sitten osallistua myöskään koko ohjelmaan.

  VastaaPoista
 19. Antti ei tajunnu teidän oikeesti hyvää huumoria ollenkaan!! Kauhee tosikko :D

  VastaaPoista
 20. Ihku Antti Aa:) Oon kyllä yrittänyt häneltä jo tilata kaksi kertaa ristikorun (pari kk väliä), mutta en ole saanut. :/ Sit Tampereen Desing-messuilla ei ollu käteistä mukana. Ehkä joskus onnistun, täytyy toivoa.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.