moretolove

white

white

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

MTL:n kysytyimmät kysymykset!


Eli nyt kootaan tähän näitä kysymyksiä, joita kysytään paljon ja linkitetään ne sivupalkkiin, jotta löydätte ne myös helpommin. Linkitettiin teksteihin myös vanhoja postauksia, joista pääsette lukemaan enemmän! :)Kuinka vanhoja ootte?
No Mimmi on 25 ja Peppi on 24. Toistaiseksi siis.

Kuinka pitkiä ootte?
No Mimmi on 170cm ja Peppi ehkä jotain 163cm?

Eikö teidän oikeet nimet ookkaan Mimmi ja Peppi?
No ei ole ei, eikä olla koskaan niin väitettykkään! :) Ei kai kenenkää nimi olis oikeesti Mimmi More to love tai Peppi More to love joina ittemme aina esittelemme?

Pelottaako teitä lihavuuden terveysriskit?
No tästä on nyt jauhettu paljon ja joo ainahan terveysriskit jollain tasolla pelottaa, mutta jos sille pelolle antaa vallan, niin eihän elämä oo ollenkaan kivaa. Tällä hetkellä meillä molemmilla on asiat tällä saralla hyvin, joten nyt ei pelota. Peppiä kyllä esim. aiemmin ollessaan paljon isompi pelotti. Me ei kannusteta ketään lihottamaan, syömään epäterveellisesti tai löysäilemään, vaan elämään iloisesti ja tykkäämään itsestään, vaikka olisikin ns. "normaalista massasta" poikkeavaa. Me ollaan läskejä ja me tykätään ittestämme! Miksi pitäisi väkisin vihata itteään, koska on läski?

Missä ootte koulussa tai mitä teette työksenne?
Mimmi opiskelee Estenomiksi ja on kohta jopa valmis. Sen lisäksi se on The Body Shopissa

töissä. Mimmihän on ammatiltaan jo parturi-kampaaja ja sillä on ollut pari vuotta kampaamo Kuopiossa. Nyt opintojensa takia se on toiminut myös esim. opena Kuopiossa. Voisikohan olla coolimpaa opea, kuin More to loven Mimmi?

Peppi ei opiskele, mutta suunnittelee opintoja kyllä. Se tekee myyntihommia yrityspuolella ja onkin toiminut sillä puolella myös esimiehenä useamman vuoden.

Miten ootte aina niin hyväntuulisia?
Ei me kyllä olla aina hyväntuulisia, mutta yritetään pitää hauskaa. Sillonku ollaan väsyneitä tai nälkäsiä, niin me ei todellakaan hymyillä sekuntiakaan. :D

Saako teitä tulla moikkaamaan?
Meitä pitää tulla moikkaamaan, koska halutaan napata kaikki kivat meidän syleilyyn!

Missä asutte?
Helsingissä asutaan.

Syöttekö aina roskaruokaa?
No ei todellakaan syödä, mutta tykätään kyllä herkutella!

Häpeättekö ikinä läskejänne?
Ehkä joskus nuorempana on tullut hävettyä, mutta nykyään ei kyllä jaksa. Läskithän on tunnetusti aika lepposia! :)

Asutteko yhdessä?
Ei, eikä olla koskaan asuttukkaan.

Millasta musiikkia kuuntelette?
Mimmi: Rap, hiphop, Dubstep yms.
Peppi: Rock, RnB, rap, hiphop, kaikki ihanat slovarit aina iltasin ja sit tietty kaikki MTV-musa! Erityisesti tykkään sellasista missä on tarttuva melodia. Suomalaista kuuntelen tosi vähän. Herkkä musiikki on mulle aika kova juttu, kaikki mies ja kitara-jutut uppoaa täysin!

Miks laitatte vaatteiden koot noihin asukuviin?
No koska niitä on pyydetty paljon ja ollaan alusta asti tehty niin. Niistä pystyy hyvin hahmottamaan sen minkä kokosia oikeesti ollaan, kuvathan voi valehdella.

Miks alotitte blogin?
No koska tahottiin alottaa blogi ja tällaseen blogiin ei oltu vielä törmätty.

Ootteko koskaan laihduttanu, tai aiotteko laihduttaa?
Ollaan molemmat laihdutettu aiemmin ja saatetaan vielä joskus laihduttaa, jos vaikka ilmenee jotain selkeitä terveysriskejä. Tällä hetkellä ei tee mitenkään erikoisemmin mieli laihdutella, koska tykätään olostamme juurikin näin... Eikä myöskään haluta mihinkään Jojo-kierteeseen.

Mitä meikkivoidetta Mimmi käyttää?
The Body Shopin Flawless, kuten myös Peppi. Peppu kyllä käyttää myös Make Up Foreverin HD-meikkivoidetta, joka rules. Mimmillä on ärsyttävän hehkuva iho.

Onko blogi muuttanut teidän elämää?
Onhan se tottakai jollain tasolla muuttanut elämää. Ei meitä ennen tullut nykimään hihasta kaduilla muut kun ne kerjäläiset, joita tuntuu olevan nykyään joka nurkalla ja jotka ilmeisesti kattoo, että tämmösellä isolla tytöllä on varaa antaa rahaa. Se on tosi kivaa, että tuutte moikkailemaan ja piristämään meidän päivää! Ollaan toki myös tavattu ihan mielettömän mukavia ihmisiä blogin kautta ja myös saatu mahdollisuus osallistua erilaisiin, kivoihin tilaisuuksiin ja esim. uusiin tuotteisiin.

Joidenkin tuttujen ihmisten asenne meitä kohtaan on muuttunut blogin myötä ihan älyttömästi ja se joskus ehkä hieman kismittää, mutta onneksi on niitä jotka ei oo muuttunut ollenkaan. Suomessa usein vaan kun ei osata iloita muiden puolesta ja sit ruvetaankin puhumaan jos jonkinlaista. Se on myös fakta, että jos joku tykkää jostain mitä sinä teet, niin sulla on automaattisesti noussut k**i päähän! Niin ja se jos joku on välillä ärsyttävää, että jotkut ei enää kysele kuulumisia ja sitten kun rupeet kertomaan jostain, niin sanotaan, että "joo luin jo blogista".. Siihen ei oikeen koskaan osaa suhtautua.

Mutta kyllä täytyy myöntää, että tää on ollu meille tosi positiivinen kokemus, koska meillä on niin uskomattoman ihania lukijoita. Me luetaan usein tippa linssissä teidän kommentteja ja soitellaan toisillemme, että "EN KESTÄ KATO MITÄ TOI JA TOI KOMMENTOI, APUA MITEN SULOSTA EIIII" :)

Mitkä ne teidän kuvaukset sillon oikeen oli?
Meistä otettiin sillon "promokuvia" erilaisiin tilanteisiin, kuten vaikkapa siihen Roosa nauha-kampanjaan.

Onko teitä koulukiusattu?
On molempia.

Uimapuku vai bikinit?
No niinpä, siinäpä vasta dilemma!

Ootteko Kuopiosta?
Mimmi on kotosin Kuopion läheltä ja käynyt lukion+amiksen Kuopiossa ja asunut siellä usseita vuosia (kuten itse ilmaisee).. Peppi on asunut muutaman vuoden Joensuussa, mutta on ihan PK-seutulainen oikeesti. Peppi haluaa Kuopioon pian, koska siellä on tää täydellinen kahvila.

Onko teillä lemmikkejä?
Pepillä on Uno-koira ja Mimmillä on koirakuume. Molemmilla on ollut lapsena lemmikkejä.

Mikä on teidän lempi karkki?
No yritä ite nyt sitten valita YKS lemppari kaikesta tuosta tarjonnasta. Ei tuu onnistumaan.

Harrastatteko mitään urheilua?
No ollaan molemmat joskus harrastettu kyllä, mutta nyt on vähän jäänyt. Ajateltiin kyllä alottaa tammikuussa yhdessä joku urheilulaji. Wii Fit on meidän lemppari! Urheilusta avautumista täällä.

Paljonko painatte?
No paljon painetaan kyllä, harmittaa kun vaaka meni juuri rikki.

Riitelettekö te koskaan?
Ei me riidellä, mutta kinastellaan joskus, kun ollaan kuitenkin blogi-sisaruksia!

Mitä odotatte nyt?
Sitä kun päästään New Yorkiin yhdessä!

Käytättekö korkokenkiä, vai onko teillä aina matalat kengät?
Noooh.. tästä voi päätellä jotain..

Ootteko jotain rikkaita?
Ollaan molemmat kädestä suuhun-ihmisiä, eli kaikki mikä tulee, niin myös menee. Sama pätee ruoan kanssa.

Kauan ootte tuntenu?
No varmaan jotain seitsemän vuotta. Ei olla koskaan laskettu. Voidaan joskus kertoa miten tavattiin! :)

Lisää kysymyksiä tänne lisäillään aina välillä, kun alkaa tulee jotain joita selkeesti kysytään usein!

39 kommenttia:

 1. ahahah, ihania vastauksia!! :')

  VastaaPoista
 2. te ootte ihan parhaita!

  itelle on kesän jälkeen kertynyt muutama kilo ylimääräistä, ja sen takia on joskus tooosi epävarma olo. ei mm. tekis mieli liikuskella julkisilla paikoilla, en tiedä mistä moinen pelko koska tuskin ketään edes kiinnostaa.. :D pääsen siitä pelosta kuitenkin eroon sillä, että ajattelen mitä te tekisitte kyseisessä tilanteessa. olisitte vaarmaan omia itsejänne!
  kiitos että ootte olemassa ja teillä on näin mahtava blogi <3

  ps. haluun todellakin tietää miten ootte tavanneet toisenne :D

  VastaaPoista
 3. hei Peppi jos tykkäät mies&kitara musiikista niin suosittelen ehdottomasti john mayeria(ellet jo fanita)! hän on myös tuleva aviomieheni:D!
  ps. ihania olette
  -marja

  VastaaPoista
 4. ootte niin piristäviä tyttöjä molemmat! ihanaa, että ootte niin reippaita päivittelijöitäkin vielä. täällä kun vierailee päivittäin, niin harvoin joutuu pettymään, aina on jotain uutta!

  lämpöä ja pusuja teille! heippa!

  VastaaPoista
 5. " Mitä meikkivoidetta Mimmi käyttää?
  The Body Shopin Flawless, kuten myös Peppi. Peppu kyllä käyttää myös..." Peppu?? :D

  Hauskoja vastauksia, tää blogi on kyllä ehdottomasti kivoimpia mitä on :) <3

  VastaaPoista
 6. aWW ton meikki voide kysymyksen vastaus: ...Peppu kyllä käyttää myös Make Up Foreverin HD-meikkivoidetta, joka rules. Mimmillä on ärsyttävän hehkuva iho.

  VastaaPoista
 7. moi! on ihan pakko kyllä jättää kommentti, koska en voi sanoa muutaku että ootte ihan superkauniita :)teillä on molemmilla hyvät ihot ja osaatte vieläpä meikata tosi hyvin!

  VastaaPoista
 8. Haha Peppu käyttää joo! :D Pepistä muuntautuu aina välillä täällä nettimaailmassa peppU, ku menee kirjaimet sekasin!

  VastaaPoista
 9. marja: olen myös harkinnut edes lyhyttä suhdetta johnin kanssa. mä kuuntelenkin usein johnin livekeikkaa ja herkistelen! <3 myös ROBERT PATTINSONIN mies ja kitara-biisit on TÄYDELLISYYTTÄ!

  VastaaPoista
 10. Mette Sofia: Mulla on tosi hankala iho ja näppyjä tulee jatkuvasti. Sit se kiiltää ja on rasvanen, joten helpolla en pääse! Kiitos ihanasta kommentista. <3

  VastaaPoista
 11. Moi MTL tytsyt!
  Oon lukenu blogeja tosi vähän aikaa mutta oli aivan ihana yllätys löytää niin erilainen, positiivinen, elämäniloinen ja ihana blogi kun tämä teidän! Hienoa että olette sinut ittenne kanssa. Teidän blogissa kuvat on mahtavia ja tekstit piristää. Jatkakaa samaa rataa! :)
  T: Uusi lukija

  VastaaPoista
 12. Hyvä postaus täynnä mielenkiintoisia vastauksia ja uusia faktoja selvisi teistä. Innolla odottelen postausta siitä, miten te tapasitte! :)

  VastaaPoista
 13. Pakko nyt vihdoinki kommentoida ku oon aktiivisesti teän toimia täällä vaan hiljasesti stalkannu! Te ootte rehellisesti sanottuna ehkä maailman ihanimman olosia tyyppejä ja minun ihan ehdottomia ultimate idoleita :) Teidän teksteistä huokuu semmonen elämänilo että ei oo toista ja ne saa minut (melkein) poikkeuksetta tosi hyvälle mielelle. Elekää ikinä muuttuko :)

  VastaaPoista
 14. ootte ihania!<3

  sielunsisko? --> http://www.leblogdebigbeauty.com/ :)

  VastaaPoista
 15. Moi, aattelin vaan kertoo et ootte ihania molemmat! Pääsisinpä joskus teijän yhteislitistykseen. <3

  VastaaPoista
 16. Olen uusia lukijoitanne ja aivan totaalisen ihastunut elämänmakuiseen blogiinne ja juttuihinne. Itsekin tällaisena ikuisuus-fatsona on hupaisaa lueskella teidän tuntemuksista - ovat hyvin lähellä omia kokemuksiani. Hienoa että näytte koko naamalla ja jotkut rakkaannekin ovat antaneet luvan kuvata.

  Olen parhaillaan sairiksella (kiitos Terveystalon!), joten luin suuren osan vanhoista kirjoituksistanne tänään. KIITOS avoimuudesta ja siitä että kerrotte vaikeistakin asioista!! Se uimapuvusta bikiniksi-postaus sait mut nauramaan kyyneleet silmissä. Joskus lihavana oleminen on vaan niin hupaisaa. Kukaan muu kuin toinen lihava ei voi tietää miltä tuntuu, kun perse ei mahdu penkkiin (bussissa toisiaan aina likistyy joko ikkunaan tai roikkuu puolet hanurista käytävällä ettei vierustoveri pusertuisi), tai kun legginssit on ainoat jotka mahtuu ja tuntuu hyvältä. Ja KIITOS myös Pepille laihdutusta koskevasta viestistä. Aloitin itsekin vasta vehnättömän ja sokerittoman ruokavalion - en ylipainon vaan pahan ihottuman vuoksi. Jos paino siinä sivussa vielä putoaa niin hyvä vaan.

  Ja ihan oikeesti, jos joskus kadulla tullaan vastakkain, niin aivan varmasti tuun halaamaan. :D)) Hyllytään siinä vastakkain!!

  Ja mahtavaa huomata mitä kaikkea kivaa (lehtijuttuja, kuvauksia, juhlia) tämä bloginne on lyhyessäkin ajassa saanut aikaan. Tästä nähdään, että normaalit ja vähän pulleatkin ihmiset ovat kauniita ja mielenkiintoisia! Teidän koko ei muuten ollut syy miksi aloin alunperin lukemaan. Molempien ihanat vaatteet ja stailaukset vaan kiinnittivät huomioni.

  KIITOS VIELÄ. Olette kauniita, niin sisältä kuin päältäkin!

  t. Nainen, onnellinen teinipojan äiti, 2 x eronnut, lihava ja silti ylpeä

  VastaaPoista
 17. Ootte nii ihania! :D Ette varmaan koskaan osaa kirjottaa vahingossakaan tylsästi! :)

  VastaaPoista
 18. Hello! Peppi oot joskus kertonu että oot musikaalinen ja haaveilevas jostain ammatista siihen liittyen(?), voisitko kertoo siitä enemmän esim. onks sulla joku instrumentti mitä soittelet ja KAIKKEE muuta kivaa:)

  VastaaPoista
 19. tosi kivoi noi linkit, ootte nähny vaivaa ja oli kivaa lukee juttuja silleen tarkemmin :)teijän vastaukset on iha parhait aina!

  VastaaPoista
 20. Moi Mimmi ja Peppi!
  Olisin kiinnostunut kuulemaan lisää tuosta flawless -meikkivoiteesta jota käytätte! Mulla on ikuisuusprojektina täydellisen meikkivoiteen löytäminen eikä oo aikaisemmin tullut mieleen etsiä sitä The Body Shopista. Millaselle iholle tuo kyseinen tuote sopii ja kannnattaisko mun vierailla hyvän meikkivoiteen toivossa kyseisessä liikkeessä?;D

  -Emilia
  p.s ootte ihania!

  VastaaPoista
 21. 'Voisikohan olla coolimpaa opea, kuin More to loven Mimmi?'

  Mimmi oli vähän ilkeä ope. ): Tuleeko Mimmi vielä uudestaan amiskalle?

  VastaaPoista
 22. Emilia: Voin suositella, peittää ja voi käyttää myös kostutetulla sienellä jollon saa levittymään helpommin. Käy toki testaamassa. Voitaisiin tehdä siitä ihan oma postauksensa.

  Myy: No hard feelings. Kuten puhetta oli, oon mukava jos mulle ollaan mukavia, eli jokaisen oma valinta. Ja saas nähdä tulenko vai en. :)

  VastaaPoista
 23. Mimmi: Olisko sun mahdollista kertoo enemmänkin tosta sun koulutuksesta? :) Esim. Missä kaikkialla voi opiskella, mihin ammatteihin päätyä, mitä koulutukseen sisältyy jne.. Ja miten ite kiinnostuit kyseisestä alasta. Olen tosta koulutuksesta todella kiinnostunut ja olis kiva kuulla sun tietoja ja kokemuksia! Kiitti jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 24. Kiitti makkeet mimmit ihanimmasta blogista!
  Tää tuo erinomaista hymyttelyä ja ääneen kikatteluakin harmaisiin kaamospäiviin!
  Tykkään teidän asenteesta hirmuna ja toivon sitä purkitettavaksi ja tuotteistettavaksi lähikaupan hyllyyn :)

  Sellaista toivoisin, että voisiko Peppi kertoa tuosta hiilihydraatittomasta dietistään hieman enemmän. Äkkiseltään ajateltuna tuntuu, ettei sokerien ja hiilihydraattien jälkeen lautaselle jää yhtikäs mitään! Olisi todella kiva kuulla siitä lisää, mutta ymmärrän, jos aihe ei tyyliblogissa kuulu :)

  Keep up the good groove!

  t: Milla

  VastaaPoista
 25. Milla: Jes kiitos itelles tollasesta kommentista, levähti oikein suu hymyyn leveään! :)

  Mä en oikein laske sitä ite dieetiks, koska lopetin vaan sokerin ja jauhojen syömisen ja sit rupesin laihtumaan ihan yllättäen. Pyrin nyt siihen, että pitäisin tän elämänäni, koska pysyn paljon parempivointisena näin.. Mulla ilmeisesti on joku yliherkkyys viljoihin, ku niistä tulee aina ongelmia. Mutta aika ykstoikkoseltahan tää välillä tuntuu, onneks karppaus.info tarjoaa loistavia ruokareseptejä! Niin ja tää ei oo tyyliblogi, vaan lifestyle, joten kyllä täällä nähdään meidän koko elämää, eikä missään nimessä vaan jotain vaatejuttuja! :) Jos tulee jotain mieltä askarruttavia kysymyksiä, niin eikun vaan kysymään! Yritän autttaa parhaani mukaan, en vaan uskalla tota kellekkään suositella, kun en voi taata toimivuutta kun itselläni :)

  VastaaPoista
 26. Todella hassu fiilis tuli kun selasi teidän ensimmäisiä postauksianne, missä olette blurranneet kasvonne anonyymeiksi. On aivan mahtavaa että olette tulleet esiin aivan kokonaan ihan senkin takia, että omistatte oikeasti molemmat TODELLA KAUNIIT PÄRSTÄT! <3

  VastaaPoista
 27. Paju: haha me ollaan naurettu joskus ihan sikana, et miks me ollaan blurrattu kasvot alussa. :D mut ei meillä olis tullu mieleenkään oikeesti paljastaa kasvoja tai kertoa ees itestämme mitään! jotain sitten vaan tapahtu. :D KIITOS <3

  VastaaPoista
 28. Muakin kiinnostais kuulla miten ootte tavannut :)

  ps. Propsit myös tästä postauksesta; ihanaa kun ootte oikeesti panostanu vastauksiin ettimällä vanhoja postauksia jne. Mii laikiiit :)

  VastaaPoista
 29. Siitä tulee postausta varmasti jossain vaiheessa, vaikka ei se mitenkään erikoista oo ollu! :DD

  Ajateltiin, että se palvelee teitä paremmin jos linkitellään vanhoja postauksia, kun jotkut on voinut jäädä lukematta :)

  VastaaPoista
 30. ootte ihania tytöt ! ette arvaakaan miten paljon paransitte mun elämänlaatua. oikeesti, löysin tän blogin toissapäivänä ja luin tätä kaks tuntia ! oon tosi kiinnostunu kaikesta kauneuteen liittyvästä, mut en ennen oo kehdannu hirveen radikaalisti pukeutua ku muutenki haukutaan. mutta te saitte muhun aimo pläjäyksen itsevarmuutta olla oma itseni välittämättä muiden mielipiteistä ! joten kiitos siitä. jatkakaa samaan malliin, ootte upeita tytsyjä ! xx

  VastaaPoista
 31. Ootteko miettiny että kun se ylipaino on niin fantastista ja tulee syötyy ittensä ihan turvoksiin niin vanhemmiten tulee jo sen verran kiloja että yleiskunto on aivan rappiolla, sydän sairaudet, korkea verenpaine ja paino alkaa olemaan hengenvaarallinen. Eihän alkoholistit ja huumeiden käyttäjätkään kuuluttule pitkin kyliä kuinka ihanaa tää viina tai huume on. Pääasia että oon tyytyväinen itteeni ja ihan sama mitä muut sanoo.

  VastaaPoista
 32. Hei!
  Minä pidän itseäni läskiksi ja painan 50 kiloa.... Onko se väärin ja jos se on väärin niin miksi se on väärin....?

  VastaaPoista
 33. Te ootte niiiin ihania ihmisiä ja me tai no ainakin minä arvostan teitä olette oikeesti oikealla asialla!! Mut voisitteko kertoo et mihin niit kysymyksii voi laittaa....? ku en ooo ihan sitä vielä hokkassu..... Mä tiedän mä olen läski ja tyhmä.....):
  Mua kiinnostais vielä tietää et tota miten te kaks ootte tavannu ja ootteko te joka päivä yhessä vai ootteko joskus toistenkin ystävien kaa...?

  VastaaPoista
 34. Hei,

  Tykästynyt olen kovasti blogiinne, kiitos siitä ja jatkakaa samaan malliin :)

  Sellaisen asian kysyisin, toivoen että vastauksen teiltä saisin. Mistä ihmeestä tällainen "isoluinen", koko yli 44löytää itselleen farkut, ja vieläpä hyvännäköiset sellaiset?!? City Marketko ainut vaihtoehto KappHalliin ja Lindexin lisäksi?

  Olisin enemmän kuin kiitollinen jos teiltä tästä asiaa irtoaisi.

  VastaaPoista
 35. Hieman mietityttää, että jos olette täysin sinut kokonne kanssa niin miksi en löydä mistään teidän pituus/painosuhdetta tai vaikka BMI:tä! :o

  Eihän sitä vaakalukemaakaan kannata hävetä, jos kroppa kelpaa.

  Terv Tyttö Tampereelta!

  VastaaPoista
 36. Vitsit teillä on ihana blogi ja tykkään kans lukee teiän palstan aina Miss Mix:issä! Ootte kans superkauniita supertyylikkäit ja tosi supersupersuper pirteitä!! :D Kiitti Mimmi ja PeppU :D

  VastaaPoista
 37. Hei vaan Mimmi ja Peppi! Olen lueskellut blogia "takaperin" eli aloitin nykyhetkestä ja olen selaillut taaksepäin... ihana blogi jossa ei ole hippuakaan teennäisyyttä vaan aitoa iloa omasta itsestä ja elossa olosta!

  Ajattelin vain kommata näihin iänikuisiin läski = sairas -yhtälöihin. Kehottaisin näitä kommenttien heittäjiä tutustumaan aiheeseen muuallakin kuin kirkuvissa naistenlehdissä. Lääkäritkin myöntävät nykyisin, että sairauden automaattinen yhdistäminen ylipainoon on pitkälti ulkonäköpaineista kumpuavaa propagandaa. Itse asiassa mitään sairautta (lukuunottamatta kakkostyypin diabetesta) ei ole kiistattomasti yhdistetty ylipainoon. Lievästä ylipainosta ei liene kenellekään haittaa, jos siitä ei ole itse painon kantajalle haittaa! Eri asia on sitten sellainen paino, joka käy nivelille. Mutta esim. te More To Loven tytöt ovat kaukana siitä.
  Vastustan kaikenlaista lokerointia ja muottiin pakottamista, joten tahtoisin kruunata bloginne ihanaksi tasa-arvon äänitorveksi.
  Sitä paitsi olette ihania ja kauniita tyttöjä vaikka pitäisitte ihan "normaalia" muotiblogia :)
  Pitäkää tsemppiä yllä likat hyvä!
  terveisin hikinen Joensuu.

  VastaaPoista
 38. Hoetaanko teille usein myös sitä, että ette te edes ole lihavia? Eksyin ensimmäisen kerran tänään teidän blogiinne, kun sitä joka puolella niin hehkutetaan. Aivan ihana blogi!!
  Ettehän te oikeasti edes ole mitenkään läskejä/lihavia? Varsinkaan tuo tummempi (peppi?) teistä? Pikkuisen pulleita, mutta kaukana läskistä.
  Itse olin joskus teidän kokoluokkaanne ja kuulin muutaman vuoden sisällä KERRAN olevani läski. Muuten ei ikinä, ei kukaan ei missään kommentoinut kokoani millään tavalla.
  Vai muokkaatteko te näitä kuvia jotenkin?
  Sitä paitsi läski käyttää kokoja
  50+, mikään 42-46 ei todellakaan ole mikään läski, vaan normaali naisellinen nainen!!
  Eli loistava blogi, mutta ärsyttää oikeasti tuo kun pidätte itseänne jonain sotanorsuina ja siellä täällä lukee siitä, mitä ootte saanut kuulla olevanne paksuja. Kun oikeasti paksut saa enempi ja enempi paineita.

  T: normaalipainoinen ;)

  ps: ootte ihania!

  VastaaPoista
 39. Nonii ! Eli siis laitoin aikasemmin jo viestii et miten tohon blogin ala juttuu saa ton :'tykkää' ja 'en tykkää' jutun ?:o apua :---DDD haluun kans !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.