moretolove

white

white

torstai 12. marraskuuta 2009

Muotimessulippujen voittajat selvillä!

Muotimessuille liput voittaneet on nyt valittu. Mehän oltais haluttu jakaa lippuja ihan kaikille, koska vastaukset oli niin älyttömän ihania ja kyllähän me pullerot ihan herkistyttiinkin näitä lukiessa. Niinpä jouduttiin käymään näitä läpi ja nostettiin esille sieltä kaksi ihanaa. Ei voi sanoa, että siellä olis ollut vaan kaksi lempparia, niitä tais olla se reilu 60 mitä vastauksia tuli, kaikki oli niin hyviä. Pistitte meidät oikeesti tiukille!

Tässä tulee pari ihanaa, jotka valikoitui voittajiksi:Heidi kirjoitti...

Hei ihanat ja lumista tiistaita! :)

Mun mielestä ehdottomasti kauneinta on nukkuva lapsi, sen herkkyyden ja suloisuuden vuoksi. Kun katselee nukkuvaa lasta, kaiken materian merkitys kaikkoaa.

Emiliak kirjoitti...

Kysyitte mikä on mielestäni kaunista. En tiennyt oliko kyseessä yksikkö vai monikko, joten kallistuin itsekkäästi jälkimmäiseen. Minun maailmassani on paljon kauniita asioita, mutta erityisesti neljä kohtaa nousivat mieleeni pohtiessani kysymystä.

Yksi maailman kauneimmista asoista on nähdä liikutus yli 50-vuotiaan isäni kasvoilla, kun hän katselee tv-ohjelmia, joissa vähävaraiset tai muuten apua kaipaavat saavat tarvitsemaansa apua (Salainen miljonääri, Hurja Remontti). Pääsen viikottain todistamaan sitä kuinka kyyneleet kihoavat aikuisen miehen silmälasien taakse ja onnistun liikuttumaan itse joka kerta näystä. Kaunista näyssä on tietoisuus ja taju siitä, kuinka hyväsydämisen ja ajattelevaisen miehen lapsi olen :-)

Kauniita ovat myös kuuran valkaisemat lehdettömät koivut kirkas sinitaivas taustanaan sekä pari vuotta nuoremman sisareni kesakkoinen nenänpää, jota saan ihastella pitkälle syksyyn asti.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, pidän kauniina naista, joka koostaan huolimatta osaa kantaa itsensä ylpeänä. Tunnen tavallaan myös mustasukkaisuutta tällaisia naisia kohtaan, sillä oma itseluottamukseni on vuosien varrella onnistunut murentumaan melkoisen sirpaleiseksi ja usko siihen, että kelpaan koostani huolimatta on tavattoman heikko. Yksi parhaista ystävistäni on myös yksi maailman kauniimmista ihmisistä, sillä hän tietää kuka on ja hyväksyy itsensä tasan sellaisena kuin on.

Te molemmat saatte 2 lippua muotimessuille. Me ollaan paikalla ainakin perjantaina, mutta Peppi saattaa pyöriä messuilla myös muina päivinä!


Aukioloajat messuille on seuraavat:

perjantai klo 10-19
lauantai klo 10-18
sunnuntai klo 10-18


Kaikki ohjelmat sisältyvät lipun hintaan. Samalla lipulla myös Terveysmessuille, Kauneusmessuille sekä Häät&Rakkaus -tapahtumaan.

Molemmat voittajat, laittakaa meidän sähköpostiin koko nimenne, niin laitetaan tarkemmat ohjeet teille lippujen noutamisesta Messukeskuksesta!

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE, TOIVOTTAVASTI NÄHDÄÄN MESSUILLA! :)

Kuva varastettu täältä.

1 kommentti:

  1. Moi ihanat!

    Löysin teidän blogin possunuhassa kärvistellessäni ja luin kahdessa päivässä kaiken mitä ikinä olette tänne sielunne syövereitä vuodattaneet...ihanaa!!! me likes! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.