moretolove

white

white

torstai 12. marraskuuta 2009

Paluu juurille


Tiger of Swedenin jälkeen suunnattiin navat kohti Herttoniemeä Marimekon juurille tsekkaamaan kevään ja kesän 2010 uutuudet.Paikalle piti rymytä lyhdyin valaistua polkua ja meinasihan siellä pullerot olla nurin ihan useampaan otteeseen :DOnneksi päästiin paikalle ja kappas heti ruokapöytään.Paahtopaistirullaa piparjuuritäytteellä, sillileipiä ja jotain sikahyvää muuta leipästä päästiin nautiskelemaan. Nuita rullia muunmuassa upposi useampi illan aikana... Taustalla painokone, ei kuitenkaan vaaka.Pepille maittaa.Mimmillekin maittaa.Peppi nojaili istuimen puutteessa kankaisiin.Muotinäytös oli upea.Meidän suosikkimalli. LOVE.Unikkoakin oli päivitetty ja painettu vaihteeksi silkille.Mallit kaikessa komeudessaan. Ei tainnut olla taaskaan yhtään lihavaa joukossa... Me pallothan ois voitu mennä esittelemään vaikka palloyökkäreitä paljain jaloin.Näytöksen jälkeen mentiin taas ruokapöydän liepeille norkoilemaan.Käytiin myös kiisselin toivossa tutkimassa saaveja, mutta ne sisälsivätkin harmiksemme vain painovärejä.

Kelpaisi kyllä tuommosilta lautasilta vedellä eväitä napaan.Näytöksen jälkeen Anna Järvinen lauloi.Ja Mimmi joi ja söi.Lähdettiin hyvissä ajoin pois ja olihan se ovimiehen roosa nauha pakko ikuistaa.


Tsekatkaapa tämä video näytöksestä. Aika makeita juttuja tiedossa! (Huomioikaa erityisesti kengät, joista lisäinformaatiota myöhemmin, mutta eilisen jälkeen kyllä taas tuntuu että korkkarikävelyharjotukset on alotettava nyt viimeistään todenteolla!!! )
Mitäs pidätte? Ja kiinnostaako Marimekon KENKÄMALLISTO?!

4 kommenttia:

 1. Ooo marimekolta kenkämallisto, tätä on odotettu!

  VastaaPoista
 2. Iih, muistatteko yhtään tuon kankaan nimee johon Peppi nojaili? On muuten kovin söpö kuosi!

  VastaaPoista
 3. Hello i love your blog, i think you're both beautiful!
  I would like to ask you, in what stores do you find your beautiful clothes? since in most of the stores they dont have different sizes for big girls like us!

  VastaaPoista
 4. olipa osa malleista tosi surkeita.
  :DDD
  anteeks negatiivisuus, en oikeesti oo tällainen, mut en osannut sanoa kauniimmin.

  huiii.

  SAM

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.