moretolove

white

white

tiistai 17. marraskuuta 2009

So happy and proud to be FATbulous!


Nyt on pakko kirjottaa, koska me ollaan AIVAN TÄPINÖISSÄ. Me eksyttiin äsken jälleen kerran lemppariblogiimme, eli ihanan Gabin Young, Fat & Fabulousiin (jossa on muuten ollut myös meistä juttu) Gabi oli tehnyt videon asioista mitä siltä kysytään usein ja katottiin sitä suut auki. Gabi puhu juuri niistä asioista mitä me ajatellaan.Gabi, thank you so much for inspiring us to be more proud of ourselves and of our looks. In that video you said all the things we're trying to. We're so proud of you. LOTS OF LOVE FROM FINLAND!Meille on kommentoitu L Ä S K I - sanan käytöstä useinkin ja siitä kuinka ärsyttävää se on joidenkin mielestä. Myös Gabi on saanut palautetta F A T - sanan käytöstä, koska sehän luetaan usein kirosanaks. Samoinku läski. Miksi ihmeessä se on niin? Meille läski ei oo enää nykypäivänä negatiivinen sana, mehän käytetään läskiä arkielämässä kuten blondia, brunettea, pitkää tai ihanaa. Meille se on sana muiden joukossa, se kuvastaa vaan meitä, jotka ollaan oikeesti läskejä. Sen takia myös More to love on LÄSKIBLOGI. Niin. Kaikessa sen ihanuudessaan.Jokainen lihava ihminen tietää miten ärsyttävää se on, kun oot seurassa ja joku "erehtyy" sanomaan läski ja sitten tulee se kiusallinen hiljasuus, koska sinä satut seisomaan siinä samassa seurassa ja ajatellaan, et tilanne pitää jotenkin seivata tai sinä loukkaannut. Tulee sellanen olo, että tekis mieli alkaa huutamaan, että hei haloo tämä kiusallinen hiljasuus on vieläkin nolompaa kun se, että puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.Me ollaan myös itse tultu tän blogin ja teidän ansiosta todella paljon rohkeammiks ja tajuttu miten hyvältä tuntuu, kun ei tarvitse stressata jokaista pullottavaa makkaraa. Olisitte nähny, kun lähdettiin yks ilta ulos ja toinen kysy, että näyttääkö nää mun käsivarret ihan hirveiltä, kun ne roikkuu tälleen? Katottiin hetken toisiamme ja todettiin yhteen ääneen nauraen, että ai näyttääkö? No aivan sama, koska me ollaan More to love ja me saadaan roikkua niin paljon ku halutaan. Siitä tuli ihan uskomaton helpotuksen ja onnellisuuden tunne ja ruvettiinkin tanssimaan aivan fiiliksissä I Gotta Feelingia! (joka on muuten meidän uus tunnusbiisi ja jota lauletaan kokoajan yhessä :D)

Me ei haluta missään nimessä kannustaa ketään lihottamaan, että muka ihminen olis jotenki onnellisempi läskinä, vaan hyväksymään asioita. Katsomaan peiliin ja löytää ne kauniit asiat itestään, vaikka siellä olis jotain sellasia "normaalista" poikkeaviakin juttuja. Me ollaan fiksuja tyttöjä, tiedostetaan terveysriskit ja mikäli muutoksia esim. terveydentilassa ilmenisi, niin tehtäisiin asialle heti varmasti jotain. Me kuitenkin halutaan elää pitkään ja nauttia elämästä!Pitää kuitenkin muistaa, että meissä kaikissa on jotain kaunista aina ja sen löytäminen voi oikeasti tuoda ihan hirveesti hyvää oloa. Niin kauan kun taistelee sitä vastaan mitä on (kuten me molemmat ollaan varmasti vuodatettu joskus kyyneliä lihavuutemme takia, tai koettu se, kun joku poika on dumpannut sen takia että on läski) niin kauan myös elämä on huomattavasti hankalampaa. Me ei olla maailman itsevarmimpia ihmisiä todellakaan, mutta opetellaan rakastamaan itseämme päivä päivältä enemmän. Jos taas ei oikeasti ole tyytyväinen itseensä tai omaan painoonsa, niin sitten ei voi tehdä mitään muuta, kun muuttaa tilannetta ja vaikka alkaa laihduttamaan. Niin tai toki voi sitten kieriä siinä itsesäälissä ja syödä suklaata. Aina on vaihtoehtoja!

Meistä tuntuu, että nyt on aika alkaa hommiin ja ruveta tuomaan vähän fat acceptance-liikettä myös Suomeen. Me halutaan kauppoihin tyylikkäitä vaatteita isommille naisille, lihavia, upeita naisia catwalkeille, mainoksiin ja muutenkin näkyviin enemmän. Meidän läskien on aika kömpiä pois koloistamme ja ruveta oikeesti osottamaan miten upeita ja edustavia naisia myös meidän keskuudesta löytyy!
Missä on kaikki meidän fatbuloussit ystävät?
Ootteko siellä?
Lähetäänkö tanssimaan?

94 kommenttia:

 1. Tosi hyvä kirjoitus, tuli hyvä mieli kun tuota luki! :) Muutenkin tykkään paljon teidän jutuista. Jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 2. Mahti postaus hyvästä aiheesta!
  En oo kun ehkä kerran aikaisemmin kommentoinut, mut ahkerasti teitä seurailen, varsinkin kun luen itseni tuohon "fatbulouss"-kategoriaan :D
  Eli täällä ollaan ja mennään vaan joraileen! :)

  VastaaPoista
 3. Lähdetäänkö tanssimaan?- Nyt vai heti? :)
  I Gotta Feeling on niin mun kans tän hetkinen "tän tahtiin aamulla ylös sängystä"-biisi, Baseballsin Love in this Clubin lisäks!

  VastaaPoista
 4. Te ootte ihania ja piristätte mun päivää!(: Heräsin tosi kiukkusena ja murisin joka ikiselle ihmiselle joka käveli vastaa. Ja nyt kun pääsin töihin ja tuli (melkeen ekaks) lukee teijän blogia niin mieli parani. OOtte ihan parhaita<3

  VastaaPoista
 5. Mukana olen! Kysehän ei ole koosta, vaan siitä, että oppii nauttimaan itsestään ja elämästään juuri sellaisena kuin se on. :)

  Olen itse ikäisekseni (kolmekymppiseksi) pieni (eli kokoa S, suurinpiirtein), mutta matka itseni hyväksymiseen tällaisena on edelleen kesken. Voi kun saisikin teidän itsetunnosta edes ripauksen, niin voisi kävellä pää edes vähän pystyssä ja tyytyväisenä itseensä...

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=ITbvgWrobc4 TANSSIMAAN!!

  Ootte liian ihania!

  VastaaPoista
 7. Hei ihanaiset! Ensimmäistä kertaa kommentoin jotain, vaikka usein täällä notkunkin.

  Teistä näkyy se, että ootte sinut asian kanssa. Asian, jota itse en osannut kirjoittaa tuohon, vaan kiersin sen kaunopuheisesti välttäen kiusallista hiljaisuutta. Jota ei muuten voi oikeastaan edes huomata blogissa :)

  Itse olen vastikää lopettanut iän ikuisen laihduttamisen. Tavoitteena on kyllä edelleenkin pudottaa painoa, mutten enää jaksa tehdä siitä numeroa. Tavoittelen tuota teidän tilaa. Hyväksymistä. Vielä jonain päivänä tulen sen saavuttamaan.

  Siihen asti jatkan teidän fanittamista ♥

  VastaaPoista
 8. Oi te olette niin ihania ja pirteitä ja positiivisia :) Ihanaa kun jaatte tuota energiaa muillekin tän bloginne kautta.

  VastaaPoista
 9. Hyvä tytöt! Tämä on parasta ikinä. Järjestetään jotkut Fatbulous-bileet :D

  VastaaPoista
 10. Ootte ihania! Teidän blogi antaa joka kerta jotain hymyilemisen aihetta, ja opettaa tällaista perusmurjottajaakin näkemään asioiden valoisat puolet.
  Te olette ihan uskomattomia roolimalleja ja varmasti muutatte monien asenteita, tsemiä! :D

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana teksti! Sulatti sydämen ja toi hyvän mielen tällekkin tyllerölle :D Keep on rockin girls!

  VastaaPoista
 12. Oon jo vähän aikaa seuraillut teidän blogia. Vähän salaa (:D) enkä oo sanonu mitää vaikka välillä on tehny mieli. Mut tää kirjotus oli jotenki niin ihana sai ihan silmät vähän kostumaan :')

  VastaaPoista
 13. Kiitos.

  Ihan vetistyi silmät, tämä on ehdottomasti parhaimpia postauksianne ikinä. Musta on aivan ihanaa, että te osaatte olla juuri sitä, mitä olette, ettekä murehdi liikoja ulkonäöstä. Se on ehdottomasti tärkeintä tässä maailmassa, osata olla murehtiumatta uolkonäöstä, ja te olette ehdottomasti suurimpia esikuvia myös minulle. En ole koskaan ollut "normi" kokoinen, enkä koskaan tule sitä olemaankaan, mutta mitäpä väliä tuolla on? Tiedän itse, että mulla on hyvä sydän, rakastan omaa hymyäni ja silmiäni, ja kuljen pää pystyssä vaikeissakin ajoissa. Ihmisten pitää vaan jo ymmärtää, että kauneus on paljon muutakin kuin tikunlaiha nainen. Kauneutta on jokaisessa ihmisessä, monella eri tavalla. Kauneus ei ole ulkonäkö, kauneus on se, mitä itse on. Kauneus on persoonallisuus, hyvä sydän, hymy... Niin monta tapaa olla kaunis.

  Tästä lähtien joka aamu aion sanoa itselleni "Olen kaunis" peilin edessä. Sitähän minä olen. Kaunis. Ihan niinkuin kaikki muutkin.

  -Mea-

  VastaaPoista
 14. Ihana postaus :) Ei tähän taida olla mtn lisättävää.

  VastaaPoista
 15. Mä en oo kauheen läski, mutta on mulla mahamakkarat ja ehkä joku päivä näytän ne ylpeydellä :DDD

  Tykkäsin tosi paljon teidän postauksesta taas kerran. Tosi hyvä!

  VastaaPoista
 16. Katariina Kyrölä ja Hannele Harju on toimittaneet kirjan Koolla on väliä, joka sisältää kunnon asiaa lihavuustutkimuksesta. Oletteko tutustuneet? Suosittelen.

  VastaaPoista
 17. "Niin kauan kun taistelee sitä vastaan mitä on -- niin kauan myös elämä on huomattavasti hankalampaa."

  Näin. :)

  VastaaPoista
 18. Aaaa ootte ihania! Itse en käytä läski-sanaa, koska siitä usein on seurannut sellaisia epäuskottavia "no et sä nyt mikään läski oo...." toteamuksia etenki sukulaisten suista..käytänkin sen tilalla sanaa MUHKU, se on niin paljon kivempi eikä kukaan oikein osaa esittää vastalauseita :D Tiedän että olen muhku, ja kyllä sen näkevät kaikki muutkin..en tajua miksi se pitää kieltää, tulee vaan ärsyyntynyt olo.

  Joudun terveyssyistä pudottamaan vähän painoa, mutta tulen todennäköisesti aina olemaan hieman muhku. Tällaiset postaukset (ja te yleisestikin!) auttaa tajuamaan/hyväksymään sen että ihanuus ei liity mitenkään siihen vyötärönympärykseen tai vaa'an lukemiin, ja jos joku ei sitä tajua, niin se ei todellakaan ole minun ongelmani :) Kiitos!

  VastaaPoista
 19. Haleja paljon koska ootte ihania ja koska halit on kivoja! :D Olen aina ollut sitä mieltä, että lihavat ovat aivan yhtä kauniita kuin pienemmätkin. On täysin käsittämätöntä, että esim lihavat eivät saisi sanoa itseään lihavaksi ilman että ajatellaa 'voi raukkaa, sillä on kauhean huono itsetunto' jne. Itselläni on sellainen pienoinen "vika" kuin sairauden aiheuttama kalju. Kukaan ei halua minun käyttävän tuota kalju sanaa. Minusta se on vaan totuuden kiertämistä ja huonontaa itsevarmuutta. Eihän mulla ole paksua omaa tukkaa vaan superpaksu ja ihana peruukki ;D Onneksi poikaystäväni on ottanut asian niin hyvin että osaan täysin vitsailla asialla nykyisin.
  Ihailen teitä todella paljon, koska osaatte olla oma itsenne! Kannustaa muitakin olemaan se mikä on ja hyväksymään itsensä. Kaikillahan meillä on joskus huonoja päiviä mutta emmehän anna niiden ikinä viedä voittoa ;D
  Oikein iahnaista talvea teille tytöt! <3

  VastaaPoista
 20. siis musta ootte huiman upeita ja kauniita ja hassuja mut silti jotenki ärsytttää aina hieman jostai syystä kaikki tää läskit esille juttu kun ei se vaan oo terveellistä. tai musta ihan normaalipainoset mallit ja ihmiset esille mediaan ois jees mutta läskiys on silti aina terveysriski. musta on mahtavaa et hyväksytte itsenne sellasina kuin ootte ja niin pitäiski ootte upeita mut niin. ihme marinaa, anteeksi. olette kauniita.

  VastaaPoista
 21. Te liikutitte mua. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 22. Aivan ihana blogi tämä... kiitoksia teille ku jaksatte pitää tämmöstä :) ootteko muuten tietosia et vantaan jumboon on tullu semmonen vaatekauppa mis on vaan isoja kokoja... ja ei mitään mummokamaa :)

  VastaaPoista
 23. voi että te ootte ihania! :)
  kunpa mullaki olis ees osa tota teiän itseluottamusta, mutta eipä ooo :D noh, ehkä vielä joskus, toivottavasti! :)

  VastaaPoista
 24. Heips ♥

  ootte ihanii ja tää oli mahtava postaus <33
  Kaikki on ihanii ja kauniita omalla tavallaan :)
  Ja joo,lähetään tanssii ;)

  VastaaPoista
 25. En mä osaa tähän varmaan mitään kovin sisältörikasta lisätä, mutta joo, läski-sanan haltuunotto on mullakin käynnissä. Tietty olisin mieluummin kokoa 38 kuin 46, mutta se nyt vaan ei tunnu onnistuvan. Vielä kun saisimme kauneuskäsitystä muutettua niin, että epämuodostuneet ja rumat voisivat elää häpeilemättä. Katselkaapa joskus huviksenne muotiblogeissa olevia "bilekuvia", joissa bloggarin kaverijoukko esittäytyy. Onko siellä vain kauniita ihmisiä vai mahtuuko joukkoon myös suohirviöitä?

  VastaaPoista
 26. Pahinta on ehkä se, kun kuvittelee, että ei riitä muille tällaisena. Vaikka muut ei edes käsitä mitä tarkoittaa "tällaisuudella".

  Hyvä te!

  VastaaPoista
 27. Mahtavaa!!!!!Täältä tulee vakilukijalta yksi ääni lisää! Mistäpä löydät suomesta tai edes eu:n sisältä Baby Phatin plus-vaatteita? Tahtoo myös heti kauppoihin lisää valikoimaa.

  VastaaPoista
 28. Aivan mahtava postaus! Ihanaa lukea tavallisista ihmisistä, joiden blogi ei näytä kiiltokuva-elämältä :) Teillä on ihana asenne, jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 29. Täällä on yksi fatbulous ystävä! Pakko sanoa että teidän blogin ansiosta suhtautuminen omaan itseeni ja vartalooni on muuttunut tosi paljon. Itsetunto mulla on ollut huono iät ja ajat koulukiusaamisen takia, mutta nyt olen ainakin oppinut ajattelemaan että se, että olen läski, ei tarkoita että mun pitäisi olla ruma. Pidän kosmetiikkablogia, jossa näytän kasvoni. Vielä vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan tekeväni jotain sellaista, kun kuka nyt jotain läskin naamaa haluaisi tuijottaa, kuitenkin haukkuisivatkin, pöh.

  Teillä on ihana ja todella terve asenne! Itsekään en enää pahemmin jaksa stressata läskeistäni ja laihduttamisesta yms, tiedän että kelpaan ihanalle avokilleni, ystävilleni ja ennen kaikkea itselleni. Kunhan terveys pysyy hyvänä, on kaikki hyvin. Mulla on onneksi verenpaineet ja muut matalalla (ainakin vielä!), eli ei syytä huoleen. :)

  VastaaPoista
 30. Mä tykkään teistä ihan hirveesti! ♥

  VastaaPoista
 31. Ootte kyllä ihania ja molemmilla upeat persoonalliset tyylit! Oon varmaan kommentoinu saman asian aikasemminkin, mutta minkäs teet, kun vaikutatte niin huipuilta :D Keep up the good work.

  VastaaPoista
 32. moi ihanat, ootte mun idoleita ja jatkakaa samaan malliin :)

  kävin lontoossa ja törmäsin siellä tähän kauppaan enkä voinut olla hihkumatta! siis törkeen muodikkaita vaatteita isoille naisille! ootte varmaan tutustunut tähän jo, mutta vinkkinä muillekin isoille tytöille -> http://www.evans.co.uk/

  VastaaPoista
 33. Jumankekka mikä itsetunnonboostauspostaus <3 Ja voi että kun tuli just eikä melkeen tarpeeseenkin! Kiitos jälleen kerran viisaista sanoista ihanilta kimuleilta ^^

  VastaaPoista
 34. Heippa,
  puitte sanoiksi myös mun mielipiteeni! Minä taistelen itsetunto-ongelmien kanssa vieläkin, mutta jonkinasteista parantumista olen viime vuosina huomannut.
  Se että hoetaan koko ajan että lihavuus on terveysriski, ärsyttää hieman. Yhtälailla alkoholi ja tupakka ovat terveysriskejä, mutta niiden käyttäjiä ei syyllistetä samalla lailla kuin läskejä.
  -Maija

  VastaaPoista
 35. Hyvä kirjoitus, juuri näin! Ootte ihanii!

  VastaaPoista
 36. Yhdyn näihin jo tulleisiin mielipiteisiin, aivan upea postaus, upea asia ja upeat mielipiteet. ♥ Ihania tyttöjä.

  VastaaPoista
 37. Täällä on paljon teidän ystäviä!
  http://www.isotkoot.com/phpBB3/index.php

  VastaaPoista
 38. Hyvä teksti!

  btw upea tuo sininen leopardipaita!

  VastaaPoista
 39. Ihanaa tytöt! Vaikka itsekin ajattelen, että olen ihana juuri tälläisenä millaisena olen, tulee välillä niitä hetkiä, jolloin miettii pitäisikö sitä olla pienempi.
  Te kuitenkin saatte mielen aina takaisin iloiseksi ja tajuamaan, että mä oon mä tälläisenä :)

  Mäkin haluan nauttia elämästä, enkä halua että se menee siihen esim että alkaisin pakkomielteisesti miettimään painoani! Siinä menis elämän ilo jo hetkessä..

  Lippu korkeella!

  VastaaPoista
 40. Ihania olette, kerrassaan upeita fatbulouseja! <3

  "Beauty is in the eye of the beholder", mutta kauneutta on myös juurikin tämä mistä kirjoititte: oppia rakastamaan ja hyväksymään itsensä juuri sellaisena kun on. Ja vain itsensä eikä kenenkään muun takia (:

  Tää fatbulous girl lähtis teidän kans tanssimaan heti vaan ku tulette Joensuuhun! <3

  t. Risu

  VastaaPoista
 41. Mä halusin vaan sanoa, että kiitos, taas kerran. Sen lisäksi, että olette itse saaneet tästä blogista hyvää fiilistä, niin olen minäkin! Olette ihania, kauniita ja niin inspiroivia tyttöjä, että haluisin vaan tosi kovasti rutistaa teitä just nyt. Liikutuin ihan kyyneliin tästäkin tekstistä... Te tuotte tärkeän asian todella hyvällä tavalla esiin - että jokaisella nuorella naisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi koosta huolimatta. Eikä vain tuntea, vaan ihan oikeasti voi myös olla AIVAN USKOMATTOMAN KAUNIS, vaikka olisikin hiukan pehmeämpää sorttia. Niin kuin te tytöt olette kauniita, sisältä ja ulkoa.

  Kiitos siitä, että piristätte mun jokaista päivää ja olette saaneet mut näkemään oman peilikuvani paljon paremmassa valossa. Sen sijaan, että masentuisin mun vatsamakkaroista, tuhdeista reisistä tai pyöristyneistä poskista, olen oppinut iloitsemaan siitä, että olen kurvikas, naisellinen, nauravainen ja persoonallinen nuori nainen; ihana ja fatbulous vioistani huolimatta. :)

  Puspuspus <3

  P.S. Jos joskus törmään teihin jossain pk-seudulla liikkuessani, tuun sanomaan tämän teille ihan kasvotusten. Ootte parasta, mitä vuosi 2009 on mun elämääni tuonut ;) Voidaan sitten ottaa sellainen maailman pehmoisin kimppahali siinä! :DDDD

  Hyväntuulisin ja pehmoisin terkuin,

  AK

  VastaaPoista
 42. Minulta pääsi itku kun luin tätä, kiitos todella paljon! Aivan ihana teksti :)

  Olen itsekkin tämmöinen pullukka teinityttö, jolla ei todellakaan ole maailman paras itseluottamus, mutta teidän blogi kannustaa minua itseäkin olemaan sinut minun ulkonäön kanssa ja rakastamaan itseäni.

  Kiitos. :)

  VastaaPoista
 43. ootte aivan ihanii kyl:)!! siltikin mietin ettekö ota loukkauksena "vähäks oot läski " tyylisiä juttuja, jota saatatte saada (?) vaikka anonyymeiltä täällä blogissa.

  VastaaPoista
 44. Ihana kirjoitus tytöt! :D Ootte niin kauniita!

  VastaaPoista
 45. Te olette niin ihania, että itkettää. : )
  Jos mä saisin päättää niin teillä olisi oma talkshow.

  VastaaPoista
 46. mä haluan meidän kans tanssimaan! mutta en oo LÄSKI,pikkuisen pehmeä kylläkin :) ootte upeimpia naisia mitä tiiän piste.

  _L

  VastaaPoista
 47. Olette upeita, kauniita ja fiksuja naisia! Puhutte asiaa. Jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
 48. siltikin mietin ettekö ota loukkauksena "vähäks oot läski " tyylisiä juttuja, jota saatatte saada (?) vaikka anonyymeiltä täällä blogissa.

  Pakko vastata, että joo tottakai mulla ainakin aina tollanen negatiivinen "haukkuminen" tuntuu jossain. Nykyään sen vaan osaa oikeesti ohittaa ja unohtaa hyvinkin nopeesti, koska esim. muistan kun nuorempana kävelin Espalla ja joku heitti mua pullolla (!!!) selkään, koska olin hänen sanojensa mukaan "vitun läski". En hetkeen mennyt Espalle. Nykyään jos joku huikkaa jotain perään tai muuta, niin mä yleensä vaan totean, että niinpä, mutta helvetin hyvännäköinen sellainen tms. tai sit vaan nauran! Minähän en aio läskejäni enää häpeillä! :) Joten yhteenvetona: Joo, kyllä se aina tuntuu jossain hetken, mutta sen unohtaa myös yhtä nopeesti! Kaikki ei voi tykätä.

  VastaaPoista
 49. Awww, ihanaa <3 tottakai me pullukat tanssitaan :)
  Äiteen rakkaat sanoo aina, että sä oot äiti ihanan muhkee :D
  Halit molemmille rutistuksen kanssa.

  VastaaPoista
 50. Hei, aivan ihana postaus! Tulin tosi hyvälle mielelle lukiessani tätä!

  VastaaPoista
 51. Täällä ollaan! :D
  Ah, rakastan teidän blogia, ootte ihania<3

  VastaaPoista
 52. Kiitos! :) Piristitte mun päivää todella paljon. Olette ihania ja upeita, kiitos teille!

  Ehkä mustakin tulee vielä "proud to be FATbulous!" :)

  VastaaPoista
 53. Kiitos tosi paljon teijän tekstistä! se sai mut hyvälle tuulelle ja nostatti mun itsetuntoa. Teijän blogi on yks parhaista ja inspiroi kovasti. teijän avulla jaksaa olla välittämästä muitten mielipiteistä ja ehkä rupeaa pikku hiljaa hyväksymään ittensä, hoikempien kavereitten keskellä. joten kiitos :)

  VastaaPoista
 54. Hitsi, kun työ ootte suloisia:)

  VastaaPoista
 55. aww, olette tosi nättejä :) Mimmi varsinkin tosi söppänä! :)

  VastaaPoista
 56. Lämpimät halaukset Englannin saarelta!
  OOTTE IHANIA and you just make my day!

  T. Olivia joka istuu kahvilas ilmasen wi-fin kans. *virn*

  VastaaPoista
 57. Heippa! Kun kirjoitit tuohon tuosta että puuttuisitte asiaan jos esim terveydentilassanne tulisi muutoksia, niin mietinkin, että oletteko milloin viimeksi käyneet kolesteroli- sekä sokeritesteissä ja mitanneet verenpainettanne? Koska ylipaino on sydän- ja verisuonisairauksinen yksi suurimmista riskitekijöistä, olisi hyvä kontorolloida säännöllisin väliajoin (normaalipainoistenkin) juuri noita asioita ennen kun valtimotauti tms. pääsee salakavalasti iskemään

  VastaaPoista
 58. Annina: Itse olen käynyt viimeksi 2kk sitten. Laihdutin juuri reilusti viimeisen vuoden aikana osaksi myös terveyssyistä ja seuraan säännöllisesti veriarvojani, koska haluan varmistua niiden pysyvän kunnossa. :)

  VastaaPoista
 59. Voi hyvän tähen miten upeat naiset tätä blogia pitää!
  Ja lukijat taitaa myös olla melkosen ihanaa kansaa. Luin nuo edelliset kommentit ja tulin niin hyvälle tuulelle että hymy ei hetkeen laimene:)
  Teiän kaltasten ihmisten asenne on tehnyt minunkin elämästä paljon onnellisemman.

  Kiitos, tämä blogi tuo lisää rakkautta maailmaan! <3

  VastaaPoista
 60. Täällä ollaan! Oi että ootte ihania <3 en sano enempää. Olen niiin samaa mieltä kuin edellisetkin kommentoijat. Tämä tuo tosiaan lisää rakkautta maailmaan :)

  VastaaPoista
 61. ootte kyl ihanii! :)

  t. uusi blogin lukija

  VastaaPoista
 62. Millään normaalilla syömisellä ei saa pidettyä itseään tuossa kunnossa, se menee jo syömissairauden/häiriön puolelle. Obesiteetti eli liikalihavuuskin on sairaus, jota tekin kummatkin 99% varmuudella sairastatte, mitä kuvista nyt pystyy painosta päättelemään.

  Minusta maailmaa pitäisi muuttaa vain siinä mielessä 'läskiystävällisemmäksi', että se otettaisiin todellisena myös psyykkisenä sairautena johon puututtaisiin kunnolla ja saisi paremmin apua.

  Ja sitten pieni ajatus tulevaisuuttanne koskien:
  Näettekö katukuvassa/ ylipäänsä missään paljon vanhoja todella lihavia ihmisiä?

  VastaaPoista
 63. Kiitos tästä postauksesta myös multa :). Oon lukenut blogianne jo jonkun aikaa, mutta ennen ei ole tullut kommentoitua. Teidän blogi on ehdottomasti niitä, jotka pitää käydä tsekkaamassa joka päivä. Kiitos tästä(kin) positiivisesta postauksesta :).

  VastaaPoista
 64. Kauniisti kirjoitettu, ootte parhaita!

  VastaaPoista
 65. Täällä ollaan! Voi vitsi ootta niin ihania ja kannustatte niin monia siinä että rakastaisi itseään sellaisena kuin on! Oli millainen tahansa! Mahtavia ihania, kiitos!
  Ja tanssimaan? - KOSKA VAIN! :)

  VastaaPoista
 66. Mahtava postaus! Varmasti monet itsestään epävarmat tyypit saa tästä jotain itellensä ja alkaa arvostaan itteä sellasena ku on. Teijän blogi on muutenki yks mun lemppareista ja aina ku teijän blogia on lukenu ni piristyy ja tulee hyvä olo! :))

  VastaaPoista
 67. O-ou tytöt! Mahtavaa että joku ymmärtää että läski on adjektiivi siinä missä laihakin! Itse sairastin syömishäiriötä ja taistelin normaaleita kurvejani vastaan pari vuotta, oli hyviä ja huonoja hetkiä. Siitä asti kun ensimmäisen kerran bloginne avasin, tajusin että tämä tyttö on kurveistaan tunnettu ja annoin pyllyn pyöristyä vanhoihin ihaniin mittoihinsa. Kiitos siitä kuuluu tytöt teille. Paljon rakkautta.

  VastaaPoista
 68. Aivan ihana postaus ja ootte muutenkin upeita! :)

  VastaaPoista
 69. Joskus muinoin tuli juteltua työkaverin kanssa painosta ja vertailtua vartalon ongelmakohtia. Hänen valiteltuaan ylipainoaan sanoin hänelle että mulla on enemmän elopainoa kuin hänellä (painoin silloin noin 90 kg). Hän antoi takaisin ehkä ihanimman kohteliaisuuden jonka olen koskaan saanut: "Mutta kun sä kannat sen niin tyylikkäästi". Ei ketään voi eikä pitäisikään voida arvioida painon perusteella. Tärkeintä on miltä ihmisestä itsestä tuntuu, tunteeko olonsa hyväksi ja itsevarmaksi oli se ulkoinen olemus sitten mitä hyvänsä. Kaikenkokoisilla, isoilla, pienillä, lyhyillä ja pitkillä on oikeus tuntea itsensä tyylikkääksi ja kauniiksi!

  Teidän blogista huokuu elämänilo ja into. Niin pitääkin. Keep up the good work =)

  Ja tuolla ylempänä kommentoineelle Nadjalle: ihan pelkän kuvan perusteella ei pysty kenenkään terveydentilaa päättelemään. Jos niin olisi me oltais kaikki lääkäreitä, joten eiköhän jätetä jokaisen terveydentila ihan heidän henkilökohtaiseksi asiakseen kun se ei kuitenkaan meille muille kuulu.

  VastaaPoista
 70. Mua ärsyttää toi teidän muffinssi tossa yläkuvassa, koska se on niin herkullisen näkönen!:D Varsinkin jos on pikkusenkaan nälkä ja eksyn näille sivuille, rupee heti tekemään mieli sitä tai jotain muuta hyvää.
  Nytkin se hairahdutti mut ihan kokonaan aiheesta, enkä enää pystynytkään keskittymään mihinkään muuhun kun siihen, postaukset meni han sivu suun (mut thank god olin jo kerinny aikasemmin lukee tän postauksen).

  Nyt jääkaapille!

  VastaaPoista
 71. Aivan uskomatonta kuinka pystytte vangitsemaan tekstillänne lukijan niin täydellisesti! Ihan kateeksi käy.

  Olette ihanan avoimia, rohkeita ja kauniita naisia. Teidän juttuja lukiessa tulee niin hyvälle tuulelle. Merci <3

  VastaaPoista
 72. Hyvä Nadja,

  Äitis oli obeesi ku sut sai :D

  Onko tullut mieleen että kuva ei ihan kerro kaikkea? Jo näkisit mun kuvan niin ajattelisit, "pöh, siinäpä taas yksi obeesi". Mut jos tietäisit..Juoksen viikoittain monen kilometrien lenkkejä, kävelen tunnin verran töihi joka päivä, harrastan salsaa ja reggaetonia ja pystyn todennäkösesti pyörittämään pyllyäni sellaseen tahtiin johon laiha takamuksesi ei ikinä pystyisi ;D

  Pyöreys ei tarkota automaattiseti terveysriskiä. Jos ihminen on sopusuhtainen (kuten nämä meidän blogineidotkin ovat) ja terve nuori nainen, harkitsisin jonkin verran tuollaisten kommenttien suoltamista.

  Ja tykkään ruuasta, myös terveellisestä ja IKINÄ ei ole ollut mitään ongelmia terveyden kanssa. Välttelen vuosittain jopa tavallista flunssa varsin hyvin. Siinä sulle terveysriskiä ja syömishäiriötä!

  t. Juu ( +- 90kg)

  ps: suuremman massan liikuttamiseen tarvii suuremmat eväät ;D

  pps: ootte tytöt parhaimmat! LÖÖÖV!

  VastaaPoista
 73. Heeei täällä ollaan :D Mennään ihmeessä joo LET'S DANCE!

  VastaaPoista
 74. Ihanaa kun teillä on tunnusbiisi. <3 :D

  VastaaPoista
 75. Nadja: Kun kerran noin huolestunut olet bloggaajien terveydentilasta, voisitkin jatkossa siirtää huomiosi muotiblogien puolelle. Siellä kun saattaa olla ja onkin syömishäiriöistä kärsiviä. Mene valistamaan näitä thinspiration-bloggaajia, joille kukaan ei tunnu koskaan sanovan esim. miten epäterveellistä bulimia ja normaalipainoisesta alipainoiseksi pyrkiminen on.

  Ja itse asiassa normaalisyömisellä saa pidettyä itsentä 'tuossa kunnossa'. Oletko kuullu esimerkiksi geeniperimän vaikutuksesta elopainoon?

  Anonyymi 17. MARRASKUUTA 2009 12:08: Myös anoreksia, bulimia, tupakka ja viina on terveysriskejä, mutta kummasti yhteiskunnassa niistä ykskään ei tunnu olevan yhtä paha synti, ku lihavuus.

  -suvereeni

  VastaaPoista
 76. Jos ylipainon hyväksyy, oppii elämään sen kanssa, ja kaupat myisivät ihania isokokoisia vaatteita, moni mukavuudenhaluinen pullero varmasti jättäisi laihduttamatta. Itseään pitää rakastaa, mutta c'mon, sanoitte sen itsekin, läski on läskiä. Se ei ole kauneuspilkku.

  VastaaPoista
 77. Kiitos ihanasta blogista! Löysin teidän vasta viime sunnuntaina ja todellakin pelastitte tän läskin sunnuntain! Mulla oli superhuono viikonloppu takana ja illalla bongasin teidän blogin, jota jaksoin lukea pitkälle taaksepäin.

  Kiitti!

  Ja tää läski lähtee joraa anyday!

  VastaaPoista
 78. Loistavaa! Olen itsekin hyväksynyt nämä läskit ja jostain syystä ilkeitä kommenttejakin tulee sitä vähemmän, mitä enemmän on elopainoa :-o :-D

  VastaaPoista
 79. Aaaw, great text. ;) Hey meikku on kanssa lihava, ja aika upee. Tosin totesin taannoin etta olen niin pirun huonossa kunnossa etta oikein havettaa. (Rappusten nousu hikoiluuttaa jne..) Joten paatin alottaa liikunnan uudelleen, ja ei haittaa jos siina kilot karisee samalla, tulen olemaan upea hoikempanakin. Ja onpahan helpompi loytaa vaatteita. (Tosin Irlannissa on huomattavasti parempi valikoima "isojen tyttojen vaatteita"!!) Punaisena lankana tassa kommentissa piti olla etta You go girls! You both look marvelous and gorgeous and I love your spirit!!

  Greetings from the Emerald Island!

  VastaaPoista
 80. Kiitos murut! Tää postaus pelasti totaalisesti mun "kaivan ranteet lusikalla auki" -päivän, joka sai väärät urat terveydenhoitajalla puntarin viisarin värähtäessä lähemmäs sataa kuin viittäkymmentä.

  Paineet tässä laihuutta ja täydellistä ulkonäköä ihannoivassa yhteiskunnassa on toisinaan valtavat, mutta kun jaksaisi vaan muistaa, että kaikilla on omat ongelmansa. Jos pari makkaraa on niistä suurimmat, niin helvetin hyvin menee! :) -Jenny

  VastaaPoista
 81. nadja: pisti niin vihaksi tuo kirjoituksesi, että tulin myös puolustamaan!

  itsekin olen ylipainoinen, mutta kävelen ja hölkkään päivittäin n. viiden kilometrin lenkin. syön kyllä myös hyväskää, mutta peruskuntoni ja -terveyteni on hyvä.

  katso siis peiliin ennenkuin alat tuomitsemaan tuntemattomia.

  VastaaPoista
 82. huhhuh, rutkasti teitä pienempänä ihmisenä mulla on vain noin kymmenesosa teidän itseluottamuksesta :( ei voi muuta kuin ihailla hyvää asennettanne.

  VastaaPoista
 83. Minä saatan olla lihava, mutta sinä olet ruma - ja minä voin laihduttaa ;)

  VastaaPoista
 84. Oon seuraillut teidän ihanaan blogia jo muutaman kuukauden, mutta nyt vasta rohkenen kirjoittaa kommettia, koska voi miten uskomattoman ihanan mahtavasti kirjoitettu! Kun kaikki maailman läskit tajuais tän, niin kaikilla olis niin paljon parempi olla.

  Ei hemmetti, ihminen voi näyttää upealta vaikka se painais enemmän kun 50kg. Ite oon oppinut hyväksymään itseni, raahaamaan omia läskejäni mukana ja tajunnut, että kun katsoo peiliin, niin siellähän on ihan hiivatin nätti tyttö, kun se vaan hymyilee ja näyttää koko maailmalle, että se rakastaa itseään huolimatta siitä, että se on ylipainoinen. Ennen piti aina tuijottaa niitä kamalia jenkkakahvoja tai hyllyviä reisiä, mutta nyt oon tajunnut, että mä oon oikeesti ihana just tällasena. Okei, tiedän myös sen, että painoa pitäis saada vähän pudotettua tässä vaiheessa jo ihan terveyssyistä, mutta ulkonäön takia en aio painoani pudottaa yhtään enempää kun se on oikeesti tarpeellista. Koska te neidit ootte niin mahtavat esimerkit siitä, että vaikka ei ole "mallinmitoissa" niin silti voi näyttää upealta, nauttia elämästä ja vaan olla FABULOUS!

  VastaaPoista
 85. ei saateri!! mulle on viime aikoina tullut jotain erroria kun yrittää laittaa kommenttia ja jo pelkästään siitä että tulee teidän sivuille.. taas katos yksi kommentti bittimereen..

  mutta sitä kirjotin että aika tyhjentävästi tätä tekstiä on nyt kommentoitu ja oon tosi samoilla linjoilla suurimman osan kanssa! pystyn niin samaistumaan tekstiin ja toivottavasti mä oon ees puolet yhtä ihana kuin te :D mäkin yritän rakentaa enemmän itsevarmuutta siitä että mulla on lantiota ja peppua, eli oon sellanen päärynä. mutta täytyy vaan miettiä että maukas ja mehukas sellainen!! :D

  ps. ootte kivoja! isoja halauksia molemmille!

  VastaaPoista
 86. Tosi hyvä postaus!:)
  Vaikka en ite ookkaan mikään läski, niin kunnon tiimalasivartalon isolla lantiolla ja isoilla rinnoilla omistan!:D
  Muaki ärsyttää ku yritän jotain vaatteita kokeilla joskus, kun ne saattaa olla täydellisesti muuten sopivia, mutta rinnoista liian pieniä :/ Tiedän, että on olemassa kauppoja, joissa myydään vaatteita tiimalasivartaloisille, mutta jokaikisen tollaisen kaupan minkä oon nähny, myy vaan sellasia jotenkin "liian seksikkäitä" vaatteita mun makuun :(
  Joten vaatekauppoihin saisi tulla hienoja vaatteita myös tiimalasivartaloisille!:)

  VastaaPoista
 87. Ihanaa luettavaa ja ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 88. Hei! Olen terveydenhoitoalan opiskelija ja tuli tässä vain mieleen se, kuinka eräällä luennolla luennoitsija totesi, että ihminen säilyy yleensä terveempänä ollessaan hieman ylipainoinen. Langanlaihuus ei siis todellakaan takaa terveempää elämää.

  t: eräs valitettavasti langanlaiha

  VastaaPoista
 89. Ihana juttu <3

  terveisin, FatAss

  VastaaPoista
 90. SIIS TE OOTTE AIVAN IHANIA :') ei voi olla totta et tommosia löytyy! ihanaa, kiitos teille <3

  VastaaPoista
 91. Voi että, vitsi tytöt te ootte aivan mahtavia. En ymmärrä miten joku voi olla noin ihanan itsevarma ja KAUNIS yhtään mistään kiloista huolimatta. Voi kun itsekkin osaisin noin ajatella, en mikään mallivartaloinen ole joten itsevarmuus aina välillä aika hukassa. Nyt kun lueskellu teidän blogia niin voi herranjumala miten hyvä olo MULLE on tullu ! Teidän positiivisuus kyllä tarttuu, kiitos ! :)

  VastaaPoista
 92. Kannattaisko ihan jo terveyssyistä harrastaa liikuntaa, eikä syödä kun merinorsut?

  Ylipaino ja sen mukanaan tuomat sairaudet on nykyään jo melkeen sääntö kun poikkeus jopa nuorisolla. Jokainen vanhempi joka syöttää lapsensa muodottomaksi, sairaalloisen lihavaksi ihmisläjäksi pitäisi mielestäni haastaa oikeuteen.

  Se että yrittää "oikeuttaa" itselleen lihavana olemisen kirjoittelemalla jotain sloganeita nettiin, ei tee asiasta yhtään sen kauniimpaa. Lihavuus on kuin sairaus, jonka taudinkuva vain pahenee lisäkilojen kertyessä.

  "On siistii olla läski, ei me välitetä mitä muut ajattelee."? Joopa joo, laiskan, saamattoman, väärät elämätavat omaksuneen ihmisen puhetta. Jos ette välittäisi, miksi sitten kirjottaisitte edes tällaista blogia.


  Ylipaino on terveydelle vaarallista. Piste. Kehosi on temppelisi jne.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.