moretolove

white

white

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

3 winner in 1 !

Noniin nyt tulee liuta meidän Joulutsembalo-arvontojen voittajia.

Kilpailu 1. Behnfordsin 25€ lahjakortti.

Testattiin tosiaan perjantai-iltana Pepin luona ihania rentoutumisvinkkejänne. Mukaan pääsi niin sauna, herkut (olipa varsinainen villikortti meiltä) kuin kasvo- ja hiusnaamiotkin :)Parhaaksi ja toteuttamiskelpoiseksi rentoutumisvinkiksi valitsimme seuraavan:

Konna kirjoitti...

Paras tapa teille rentoutua on se, että Mimmi ottaa Pepin kainaloon ja Peppi Mimmin. Sit lisukkeeksi paljon herkkuja, hyvää musaa ja pehmee sohva. Ohjelmaan kuuluu myös vaikka lämmintä kaakaota ja juoruilua, kaikesta muusta paitsi työstä. :)

Ei maksa paljoa ja meillä oli tarjolla tuo kaikki. Etenkin pehmeä Mimmi ja pehmeä Peppi! Parasta! :)

Kiitos kaikille mahtavista vinkeistä, tulee varmasti kokeiltua niistä useita.

Arvonta 2. The Baseballs levyjä 3kplLevy 1.

Push, baby push! kirjoitti...

Itse olin siitä onnellisessa asemassa lukioon asti, että tykkäsin oikeastaan kaikesta koululiikunnasta! Sitten koitti muutto pienelle paikkakunnalle lukioon ja ärrrsyttävä liikkamaikka. Pienellä paikkakunnallahan oli tiedossa hyvin ne oppilaat, jotka harrastivat vakavissaan jotain lajia, esimerkiksi hiihtoa tai jääkiekkoa. Nämä sankarithan saivat sitten toki kymppejä, vaikka olisivat lintsanneet joka toiselta tunnilta. Sitten taas tuntemattomammat tapaukset (kuten minä) saivat hatusta vedettyjä keskivertonumeroita, sillä opettaja ei IKINÄ seurannut suorituksia. Vaikka meillä oli pari "koetta", kuten cooper ja koripallotestiä sun muuta, joista kirjattiin numerot opettajan vihkoseen, niin poikkeuksetta todistusnumero tuli niiden keskiarvosta alas yhden tai kahden numeron verran. Arvosanoista ei nyt ollut niin väliä, mutta tuollainen epäreiluus käänsi kyllä asenteen pakkasen puolelle liikuntatunteja kohtaa >:/ Mutta ei pahaa jos ei jotain hyvääkin: nythän voin vedota karmaiseviin koululiikuntatraumoihin nykyistä liikuntalaiskuutta puolustellessani, hihii!
11. joulukuuta 2009 3.22

Levy 2.

caramellisuklaa! kirjoitti...

Hiihtoa! Ja etenkin suksilla pelattavaa koripalloa(wtf) 20 asteen pakkasessa 60sentin lumihangessa! En tiedä mikä älynväläys oli opettajalla laittaa oppilaat pelaamaan korista sukset jalassa:O Hyvä kun ei sählyä(mitä inhosin kans:D).. En muista koko yläasteelta muuta kuin nuo vihatut korismatsit joihin meidät talvi toisen jälkeen pakotettiin

Levy 3.

Lemoncello kirjoitti...

Arvatkaa kuka sai ihkukohtausken ku huomas tämän kirjoituksen aiheen <3.>

Harmittelin todella kovasti kun kaveri tulee kysymään "Onkos sulla joku The Baseballs-buumi menossa ku kuuntelet vaan sitä? Ootko muutn menossa niiden keikalle?" Sain uuden kohtauksen, koska koko keikasta en ollut edes kuullutkaan ja kukan ei ollut kertonut . Harmi että liput on myyty jo ja huuto.netissä ne maksaa 200e suunnilleen :,( Täytyy matkustaa Saksaan asti kattelee niitä...

Tykkään muutne blogistanne, ihanan värikäs ^^.Kilpailu 3. Janen askartelema jätskikoruVoitte vaan kuvitella kuinka paljo naureskelin lueskellessani teiltä tulleita koruehdotuksia :D Teki mieli palkita aika monta, mutta silti valitsin voittajaksi seuraavan:

Sinisilmä kirjoitti...

Semmoset korut, joka muistuttaa teidän blogger profiilikuvia :D Oisko aika päheet?

Perusteluina sanottakoon, että repesin ääneen kun luin ton kommentin. Voin niiiin kuvitella meidän profiilikuvat roikkumassa meidän kaulassa.

Extrapropsit myös kaikille Zac- ja Pharrell-koruja ehdottaneille :P

Jane totesi että : "HK-lenkki ketsupilla ja sinapilla oli ehkä hienoin ehdotus:D"

Ottakaa kaikki voittajat yhteyttä meihin sähköpostilla ja ilmoittakaa nimimerkkinne ja osoitteenne moretolove@windowslive.com ja laitetaan palkintoja tulemaan :)

7 kommenttia:

 1. siis ei jumalauta! mä näin kyllä niin törkeän hämärää unta että huhhuh. oletteko nähneet sen mainoksen missä joku about 55 kg nainen sanoo että hänellä on ilmapallovatsa? no kuitenkin, siinä mun unessa me oltiin kolmestaan siinä mainoksessa ja sit mä sanoin että mulla onkin kuumailmapallo mahassa, että tässä jää ilmapallot vieressä aika pieneksi. te vaan edustitte vieressä ja hymyilitte, ja sit me sanottiin yhteen ääneen siinä lopussa että tähän turvotukseen ei edes activia auta. wtf, olikohan tää joku enne, ollaan ehkä tulevia mainostähtiä :D

  VastaaPoista
 2. JEEE!!!! Pääsen herkkuostoksille! Ja tietty kiva et tekin ootte päässyt rentoutumaan. :)

  VastaaPoista
 3. heipparallaa tyttöset! tää kysymys on Mimmille esitetty ja oisin enemmän kun ilonen jos saisin tähän mua häiritsevään asiaan vastauksen.
  eli siis oon kuullut ja lukenut sellasta juttua että The Body Shop on L'orealin omistuksessa, ja kun TBS ei testaa mitään tuotteitaan eläimillä ja niiden yhtiö pysyy kaukana noihin liittyviin hommista niin, kun L'orealhan tunnetusti toiminnallaan tukee ja käyttää eläimiä tuotteiden testaukseen, että mikä on homman nimi? Eli TBS ei itse testaa tuotteitaan eläimillä mutta testauttaa ne sitten emoyhtiöllään? onko sulla pienintäkään tietoo mikä on totta, säähän oot töissä Body Shopissa:)
  olisin yyber kiitollinen vastauksesta, koska oon ihan TBS:n tuotteiden ostaja varsinkin sen vuoks koska ne ei tue minkäänlaista toimintaa mitä ite vastustan!

  mun on aina pitänny jättää kommentti kun tätä oon varsin pitkään jo seuraillu mut se sitten on vaan jotenki jääny! sitä vaan et jatkakaa samaan malliin, ihania, aitoja tyyppejä ootte, mahtavaa sekin et ootte löytäny toisenne!

  + mua on aina naurattanu ku oon lukenu kommentteja miten teistä ollaan nähty unia ja vielä enemmän nauratti ku näin ite teistä unta, harmi vaan et se on tosi hämärä mut sen muistan et kuvasin teitä videolla ja naureskelitte:D
  outoo että tulitte mun uniini kun seuraan kuiteski päälle 40 blogia, kai te ootte sitte nii omanlaisianne ja jopa uniin tulevia tyyppiä! mutta mutta, tosiaan jos saisin tohon kysyykseen vastauksen kun harmittaa ku ei tiedä mikä on totta ja mikä ei.

  supermukavaa joulun aikaa teille:)<33 toivoo Juulia

  VastaaPoista
 4. Mä ihan oikeasti rakastan teitä! Tää blogi piristää joka ikinen päivä mua ja haluaisin aina vaan rynniä Helsinkiin halimaan teitä kun olette jonkun postauksen laittaneet! En voi muuta kuin ihailla elämänasennettanne! Tulkaa jooko Turkuun halimaan mua? Kiltit? Voin tarjota pullakahvit :)

  VastaaPoista
 5. Hohoo, onnee voittajille 8) Toi on kyllä hieno toi jätskikoru, ja semmosen tein profiilikuvat kaulaan ois mageet 8D
  Ihanaa kun päivittelette näin usein, on kiva välillä koulussakin lueskella kännykällä teijän mukavia juttuja, jotka aina lämmittää mieltä ja sydäntä, ja saa hymyn huulille <3

  VastaaPoista
 6. missä tytöt? ei koko päivänä postausta:D<3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.