moretolove

white

white

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

HUOM! Make Up Storeen pääsevät!

Hei rakkaat!

Nyt on meidän sähköpostissa jotain todella vialla, koska mä oon tänään lähettänyt kaikille viestin jotka on meitä lähestynyt ton Make Up Storen tiimoilta, joten mikäli ET ole saanut mitään viestiä, niin pistä uudelleen!!! Sorry ylimääräisestä vaivasta, en vaan viitsi julkaista teidän kaikkien nimiä täällä ihan teidän takia! :)

6 kommenttia:

 1. Hei mun on pakko tulla nyt ihmettelee, kun oon yrittäny ettiä teidän sivua facebookista kaikilla mahdollisilla hakusanoilla (more to love, More To Love, MORE TO LOVE etc, varmaan ymmärrätte pointin :D) mutta se ei löydä sitä! Sitten klikkasin parikin kertaa tosta sivupalkista mutta se vaan latasi mun omalle etusivulle. Mua ärsyttää, haluun teidän faniks!!

  VastaaPoista
 2. Hmm. Oonko sun kaveri? Voin lähettää sulle kutsun sinne. Jos en oo, niin lisää mut. Kyllä sen sieltä pitäis löytyä! :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti Alex. Stubb!:D<3 Ei varmaan tarvitse perustella?;)

  VastaaPoista
 4. Stubb on hot tosiaankin MouMou! :D ihanaa et Suomesta löytyy jotain niin vetovoimasta <3

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos ihanasta tapahtumasta, jonka järjestitte meille! Olitte kyllä juuri sellasia kun blogin perusteella ajattelinkin ja ja...aivan mahtavaa ja huippua! Harmi että ei oikein päästy enemmän juttelemaan, mutta toivottavasti törmätään vielä toistenkin! Jatkakaa samaan malliin.
  Ja Pepille piti viel sanoo mutta en kerinny kasvotusten, et höpöhöpö, miten niin ei oo ollu onnistuneit kuvia! Yhtä upeana kun aina ennenkin..mutta kaikille naisille varmaan tulee noita kausia kun mikään kuva ei muka onnistu jne. Kerro hei joskus teidän hääsuunnitelmista, jos sellasia on!!
  Ja Mimmikin oli aivan yhtä mahtis ja sädehtivä vaikkei nyt tuukkaan mieleen mitään erityiskommenttia. Paitsi tuplasyleily oli kyllä kiva. :D Ja mukava kun muistitte mut, ilahduin paljon! -viola

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.