moretolove

white

white

perjantai 11. joulukuuta 2009

Ja taas ne yllättää!


Nyt laitetaan taas Glitterin ystävyyskoru jakoon!Korun saakin ihan äsken meitä kommentoinut rimpuli! :)

Rimpuli kommentoi..

Ei vitsi Mimmi ja Peppi ootte kyllä suloisia!<3 Pakko oli tulla kommentoimaan ku äsken sattu hassu juttu. :D Oon aina kun te ootte hassutelleet niin sanonu mun pikkuveljelle (15 v.) että tuuppa kattoon, ja seki aina nauraa hulluna mun kans:D No, nyt se on Helsingin keskustassa just käymässä ja äsken soi puhelin.

"Heippa! Arvaa mitä?"
-No?
"No käväsin tuossa Behnfordsilla ja ... NÄIN IHAN VARMASTI NE BLOGGAAJAT!! MIMMIN JA PEPIN!"

Se oli ihan innoissaan:D:D <3 Meidän perheestä löytyy kyllä teidän ihailijoita siis useampi kipale:D Hah ootte huippuja!


Ja ettei pikkuveli jää yhtään vähemmälle niin hänelle lähtee 10€ lahjakortti Behnfordsille :) Olis muuten kannattanu nykästä meitä hihasta niin ois saanu herkkuja mukaan (ei puhuta kuitenkaan meistä). No ens kerralla sitten! Ottakaapa siis yhteyttä meihin moretolove(ät)windowslive.com (Veli ottaa ihan itse, tämä on vaatimus! Ps. Kuva ois kiva, ei pakollinen ;) )

Nyt lähetään herkuttelemaan. Eikö perjantaina oo herkkupäivä? ;) Niin ja aijotaan myös käristää hieman lihaa saunan lauteilla, toivottavasti lauteet kestää kahta tämmöstä ihanaa Ursulaa!

7 kommenttia:

 1. Haha! Olipas aikamoinen yllätys kun tulin tänne tsekkaamaan, että joko olette käyneet kommenttiboksiin jotain vastaamassa:) Pikkuvelikin oli tosi innoissaan, yhessä hypittiin täällä tasajalkaa:D:D Mutta yhteydenotto tulee tässä illan aikana, molemmilta erikseen tietenkin;)

  Voi että, kiitos aivan ihanasta piristyksestä tähänKIN pimeään iltaan<3 Tuli tosi, tosi mahtava olo:)

  VastaaPoista
 2. nyt on kyl herkku päivä :D just istun suklaa tuutti kädessä teidän blogia lukien <3

  VastaaPoista
 3. Herkuttelua ja saunomista! Vähän teidän ilta kuullostaa kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi, satuin viikko sitten (?) kattomaan ensimmäisen kerran teidän blogia, ja heti lisäsin suosikeihin, tää on niin ihana blogi! <3

  Teidän jutut on jotenki niiiin ihanii ja niistä tulee tosi hyvälle tuulelle, joten älkää ikinä lopettako!! :) <3

  VastaaPoista
 5. Nooou! Tulin äsken kotiin Helsingistä (en siis asu siellä vaan lähikaupungissa) ja huomasin vasta nyt että olisitte olleet Behnfordsilla. Mun piti muutenkin käydä siellä mutta unohdin ja tänään olisin nähnyt teidätkin samalla. Höh :( Noh joka tapauksessa, ootte loistavia! Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 6. Mimmi, nänkö sut ehkä tänään siinä kolmen sepän patsaan lähettyvillä joskus öö vähän yli kolme ? oliko sulla turkoosit lasit ? Luulen, että se olit sinä, tai sitten vaan erehtyin ja joku näytti huomattavan paljon sulta !!! :D <3

  VastaaPoista
 7. voi luoja en tiedä missä ihmeen tynnyrissä olen elänyt kun nyt vasta aloin selailemaan teidän blogia - ja voi tätä naurun määrää! Käkätän täällä ihan kippurassa, teillä on ihan mahtava asenne ja tyyli olla ja elellä, etenkin kirjoittaa!

  kelaan tota "kaks ursulaa" kommenttia päässäni enkä voi kun nauraa, ihan mahtavaa huumoria! ja ei, huutomerkkejä ei ole liikaa koska sen verran innoissani olen :---)))

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.