moretolove

white

white

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

More to love 6kk, Suomi 92 vuotta.

NO JOO-O, mehän tossa äsken Mimmin kanssa pitäessämme Skype-konferenssia (meidän pitää hei aina keksiä jotkut tärkeät nimet näille meidän chattailuille :D) tajuttiin, että mehän hitsiläinen täytetään tänään 6kk. More to love on perustettu nimittäin 6.6.2009 ja siitä syystä päätettiinkin, että tänään pistetään sitten vähän enemmänkin ylläreitä tulemaan! :)

Lukija

Tämä henkilö on kulkenut meidän mukana jo todella pitkään (melkein ihan alusta asti), seuraillut meitä Yhdysvalloista asti ja josta on tullut sellainen, että aina ilahtuu kun saa kommentin tältä kyseiseltä ihmiseltä, koska tuntuu kuin se tulisi joltain hyvältäkin kaverilta. :)

SANNI. Me tiedetään, että oot tulossa hyvinkin pian tänne Suomeen ja pistit meille vielä äskettäin just tällasen kommentinkin:
Sanni kirjoitti...

En oo viela tollon suomessa :( oisin halunnu syleilyyn ehdottomasti!

Niinpä me päätettiinkin haluta antaa sulle muutaman suomalaisen bändin levy, koska sun täytyy muistaa Suomi siellä kaukana ja tietty me halutaan myös luovuttaa sulle nämä lahjat ihan henkilökohtaisesti, joten meillä on ilo kutsua sut meidän syleilyyn erikseen sovittavana aikana ennen Joulua.

Sinulle tulevaan levypakettiin kuuluu seuraavat:

Deep Insight, joka on tällä hetkellä ihan mielettömän kovassa nousussa. Näiden biisit pistää aina jopa läskien lantiot liikkumaan!Rödsörgården, ihanaa, tunnelmallista rokkia ja Mimmi kävi myös heti tsekkaamassa, että onhan söpöjä poikia. No onhan ne!ja extrana eräs erittäin kiva yllärisinkku! ;) (Ei nyt puhuta Mimmistä :D)

Hellyyttävä sähköposti, joka ollaan vastaanotettu:

Minun oli nyt pakko laittaa tämä ihan sähköpostilla, koska jos olisin kommentoinut tämän kommenttiboksiinne blogiinne, niin se olisi ollut vain yksi samanlainen kommentti, joten niin päätin laittaa tämän sähköpostila!

Ensinäkin te vaikutatte todella mainiolta ihmisiltä ja olette todella kauniita ja todistatte että paino on pelkkiä numeroita! Ja toiseksi teidän bloginne on aivan paras ja ää en osaa sanoa mitenkään paremmin! Ja kolmanneksi sen että pukeudutte upeasti ja ihanasti ja jatkakaa samaan malliin ja STAY FATBULOUS1!!

Terveisin Poikapuolinen faninne 16vee!!!
ps. Mun piti lukee äikänkokeisiin, mutta eksyinkin teidän blogiinne... Noh arvaatte varmaan lopputuloksen?

Vielä runo teille:

Ei korkoja paina kilot
Mutta silti on Mimmillä ja Pepillä ilot!
He kahdestaan bailata tykkää
Ei hodareita pois lykkää
Heistä helposti pitää
Ja tämän runon luettuaan toteavat; "Mitää?!"

Voi ihana Joona, kuten jo sulle aiemmin kirjoitimme, niin tämä runo sai meidät ihan hirmusen iloisiksi! KIITOS ihana. Me lähetetäänkin sulle 25 euron lahjakortti Behnford'sille ja se on voimassa vuoden, joten toivottavasti kerkeet käydä nappaamassa sieltä joku kerta vähän herkkuja itellesi! :) Ps. Korjattiin se sua häiritsevä kirjotusvirhe! ;)


Facebook-kaveri:

Jennimari Kuutti Kuuttinen, olet ihana!!! Kuutti on sellainen lukija, joka on ekan kerran lähestynyt meitä ihanalla sähköpostilla ja sen jälkeen ollaankin chattailtu useesti myös Facebookissa. Kuutilla on aina hirveen kivoja juttuja, se on kerran mennyt Mimmin työpaikalle ja vienyt sinne meille Kinderit ja sitten se on vielä hirmu sulonen tyyppi. Siksi me halutaankin antaa sulle tämmönen Tigi Rockaholicin pakkaus, jossa on esim. tollanen "muotoiluliima", Groupie-muotoilusuihke ja palasaippuan muodossa oleva shampoo, joka on ihan älyttömän kätsä esim. festareilla! :) OLLOS HYVÄ!Tulethan noutamaan sen meiltä syleilyn kera? Halutaan ehdottomasti halia sua.


Kommentti, joka on jäänyt meidän mieleen:

Näitten tuhansien kommenttien joukosta mitä ollaan tän puolen vuoden aikana saatu, on esim. tämä jäänyt meidän mieleen ja ollaan jopa monesti vielä jälkeenkinpäin fiilistelty sitä. Sen takia me halutaankin lähettää tämän kommentin kirjoittajalle vähän rakkautta, eli myös Behnford'sin 25 euron lahjakortti, toivottavasti sille tulee käyttöä! ;) Laitathan meille sähköpostia. Ps. Ei malteta odottaa meidän pehmeetä kimppahalia, millon oikein tuut vetäsemään hihasta?!?!?!

Anonyymi kirjoitti...

Mä halusin vaan sanoa, että kiitos, taas kerran. Sen lisäksi, että olette itse saaneet tästä blogista hyvää fiilistä, niin olen minäkin! Olette ihania, kauniita ja niin inspiroivia tyttöjä, että haluisin vaan tosi kovasti rutistaa teitä just nyt. Liikutuin ihan kyyneliin tästäkin tekstistä... Te tuotte tärkeän asian todella hyvällä tavalla esiin - että jokaisella nuorella naisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi koosta huolimatta. Eikä vain tuntea, vaan ihan oikeasti voi myös olla AIVAN USKOMATTOMAN KAUNIS, vaikka olisikin hiukan pehmeämpää sorttia. Niin kuin te tytöt olette kauniita, sisältä ja ulkoa.

Kiitos siitä, että piristätte mun jokaista päivää ja olette saaneet mut näkemään oman peilikuvani paljon paremmassa valossa. Sen sijaan, että masentuisin mun vatsamakkaroista, tuhdeista reisistä tai pyöristyneistä poskista, olen oppinut iloitsemaan siitä, että olen kurvikas, naisellinen, nauravainen ja persoonallinen nuori nainen; ihana ja fatbulous vioistani huolimatta. :)

P.S. Jos joskus törmään teihin jossain pk-seudulla liikkuessani, tuun sanomaan tämän teille ihan kasvotusten. Ootte parasta, mitä vuosi 2009 on mun elämääni tuonut ;) Voidaan sitten ottaa sellainen maailman pehmoisin kimppahali siinä! :DDDD

Hyväntuulisin ja pehmoisin terkuin,

AK

Puspuspus (tässä oli pari sydäntä, mutta ne sekotti koodit :D)

Kiitos menneestä puolesta vuodesta, tää on ollut aika mieletöntä ja ollaan kyllä useasti ite mietitty, että mitä ihmettä teidän päässä liikkuu, kun jaksatte aina vaan tsempata meitä ja olla niin mukavia. Ollaan ihan älyttömän kiitollisia, kun osotatte meille niin paljon rakkautta ja se saakin myös meidät tuntemaan olomme erittäin ihaniksi. Kiitos siitä ja pusuja ihan jokaiselle! :) (sata sydäntä näin ettei koodit mee pieleen :DDD)

Mimmi ja Peppi

Ja jee, ONNEA SUOMI 92v ja kiitos. Me juhlitaan tätä päivää molemmat kotona rentoutuen.

39 kommenttia:

 1. Että te olette ihania! Todella lämmittää sydäntä lukea näitä teidän juttuja, ihania palkintoja hyvistä syistä. :> Kuolailenkin tuota Tigin pakettia sitten loppuillan...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä te olettekin anteliaalla päällä:D Ihanaa, piristätte varmasti monen lukijan pimeää syksyä!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut puolivuotiaalle blogille. Muistan ku ekaa kertaa eksyin tänne ja olitte kirjoittaneet jonkun bikinituunausjutun :D Jotenkin se vaan oli niin hauska, että siitä lähtien olen ollut koukussa. Teistä ei todellakaan voi olla tykkäämättä!<3

  VastaaPoista
 4. te olette kyllä niin ihania näiden joulunodotus-yllätyksienne kanssa! oon monesti kävelly mimmin työpaikan ohi ja stalkannut teitä (joo, nimenomaan teitä molempia, siis peppi hei asutko sä siellä bodyshopissa?!), varmaan ensi kerralla uskallan jo tulla moikkaamaan :)

  ja vaikka tää blogi inspiroi mua suuresti (ei ole pakottavaa tarvetta laihtua, on mahtavaa olla muhkea :-D) niin pepille kiitosterkkuja ja isoja haleja, nimittäin muistatko mistä facebookissa juteltiin? noh, kerron tänhetkisen tilanteen, ja se on -6 kg!!! :) voin olla ylpeä itsestäni! puspus!

  VastaaPoista
 5. Onnea maalimanparhaalle blogille puolivuotisuudesta! :D Oottee ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea maalimanparhaalle blogille puolivuotisuudesta! Ootte ihania <3

  VastaaPoista
 7. http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_01/katemossBIG0904_468x469.jpg
  Hahahaha ootte parhaita! Voidaanhan sitten kaikki laittaa tommoset pinkit sukkikset niinkuin Dittolla! :D paras, viel pari huutomerkkiä että tulee selväksi kui paljo fiilistelen vastaustanne edelliseen kommenttiini !!
  Mutta hyvä että ne Mariat tulee nettiin, en tiennytkään että ne on siellä.

  VastaaPoista
 8. Mä kanssa muistelisin, että joskus heinäkuun alkupuolella eksyin ekaa kertaa blogiinne. Olin ihan hajalla leikkauksen jäljiltä, kun polvi ei toiminu niin kuin sen olis pitänyt, ja hyvin aikuismaisessa protestihengessä istuin sitten kaikki päivät vaan koneella ja surffailin milloin missäkin. Alkuajoilta muistuu mieleen erityisesti Pepin portaissa kaatuminen, Mimmin hissiongelmat ja läskien seksivinkit :D . Ensikohtaamisen jälkeen ei sitten varmaan yhtä ainutta päivää ole ollutkaan, jona en olisi sivuillanne käväissyt. Tuntuu, että on aikakin kulunut paljon nopsempaa, kun on käynyt aina lueskelemassa teidän juttuja :) . Keep it going <3 !

  VastaaPoista
 9. Hauskaa puolisynttäriä ^^ Mut periaatteessahan ootte jo vuoden edestä kirjoittaneet ku teit on kaks siel ;)

  VastaaPoista
 10. Siis WHAT, mun pitää myöntää että en oo kauheesti lukenu muita blogeja (no siis teidän on melkein ainoa :) tämän mun blogihiljaisuuden aikana (joka näyttää tällä hetkellä jäävän lopulliseksi..) ja nyt tulin pienen tauon jälkeen kurkkaamaan ja oon ihan hämilläni mitä kaikkea täällä on ehtiny tapahtua!
  Ootte menossa Mariaan?? Hurjaa! Ja koko ajan vaan kaikkea kehitteillä ja joulutsembalotkin ja mitä vielä! Kyllä te ehitte sitten joka paikkaan...

  Onnea siis ihanalle puolivuotiaalle blogille ja toivottavasti ootte joskus joulun tienoilla Helsingissä, olis kiva nähdä, jos te nyt näiltä miljoonilta projekteiltanne kerkiätte :)

  VastaaPoista
 11. ää ootteko suloisimpia vai suloisimpia ! xoxo, oonnee puolvuotiselle MTL - taipaleelle, toivottavasti kestää vielä ainakin 600 kk lisää ! ( pikainen päässälasku kertoo että se meinais sellaset 50 vuotta, toivonkin näkeväni mtl-mummeleita !)

  ainiin, oonko vielä kertonut että nostitte mun tän päivän fiiliksiä nääääääääin paljon. ootte ihania.

  VastaaPoista
 12. eeva: NO NIINPÄ! voitaisko pitää edes puhelinkonferenssia tässä jossain vaiheessa? olis nimittäin pakko saada vaik vähän jutskailla! ja joo, puhuinki jo annukan kanssa, PAKKO järkätä meeting! <3

  VastaaPoista
 13. piiapauliina: repesin äsken ihan totaalisesti, kun muistin mun portaissa kaatumisen ja kaikki noi kesän muutkin ongelmat! :DDD yllättäen ollaan niistä avauduttu! täytyy sanoa, että sä oot mun yks ihan lemppari kyllä kans, ilahdun AINA kun nään että oot kommentoinut. <3

  VastaaPoista
 14. Löysin juuri äsken tän blogin, ja sellain piristysruiske harmaasee syksyy ! (:
  ootte niin energisiä ja iloisia, että huhhuh !
  Maria ! - on mun lempiohjelma, ihanaa nähdä teiat siellä, ootan innolla, oliko se ens viikon to kun olette siellä?

  GO GIRLS ! JATKAKAA SAMAA MALLII (==

  BY. uusi lukija

  VastaaPoista
 15. jeee kiitos uusi lukija! :) 16.12 ollaan Maria!ssa, eli ei nyt vaan seuraava keskiviikko.

  VastaaPoista
 16. Sunnuntait on aina niin pahoja päiviä ja oon melkolailla aina pahalla mielellä, mut mua piristää hurrrrjasti teidän blogi. Tuun lukemaan tätä aina kun on paha mieli ja piristyn joka kerta. Nyt en malta odottaa tiistaita että pääsen syleilyyn!! Jatkakaa samaan malliin, ootte parhaita! Puss!

  VastaaPoista
 17. Maria täytyykin ehdottomasti katsoa (vaikka en normaalisti sitä juurikaan seuraa) :). Mä olen myös seurannut teidän blogia alusta saakka, en vaan kamalasti ooo kommentoinnut. Paitsit Pepille siitä n97:ta kyllä. Onko muuten nyt toiminut :)?
  Oikein hyvää joulunodotusta teille molemmille! <3

  VastaaPoista
 18. Konna: kiva jos piristetään, eikä sunnuntait aina oo huonoja päiviä, pitää vaan aina keksiä jotain kivaa. itselläni kivaa on ollu tänään löhöily ja kotiruoka, nam <3

  splash: ihanaa, että oot seuraillut, kiitos. n97 toimi ihan ok, kun sain sen toisen, mutta nyt mulla on käytössä N900 ja siihen olen RRRRRRRRRRRRRakastunut. en enää koskaan halua mitään muuta :P

  Hyvää Joulunodotusta kaikille. <3

  VastaaPoista
 19. Joo kyl mulle voi soitella ja kirjotella koska vaan, ei tarvii sopia erikseen konferenssia :D

  Toivottavasti sit joulun alla KOKOUS, tuun Helsinkiin varmaan joskus 21. päivän tienoilla. Pus pus!!

  VastaaPoista
 20. huh huh ! löysin teidän blogin eilen illalla ja luin.. ja luin... ja luin.. JA LUIN ! sitten nukuin muutaman tunnin ja taas luinluinluin.. (sittten tein vähän läksyjä..) ja taaas luin !
  nyt on jokainen postaus luettu!
  mulle mun paino on aina ollu tosi arka aihe ja siitä on kuittailujakin kuultu. nyt kun luin miten te puhutte omasta painostanne ja kuinka ihanan itsevarmoja ja oikeasti kauniita, sekä sisältä että ulkoa ootte niin mullaki tuntuu, että ihan sama vaikka mulla on muutama makkara tuossa mahan päällä tai että mun reidet on valtavat ! mulla sentään on hyvä sydän, mitä kaikilla ei ole !

  eli kiitos teille että ootte tollasia kun ootte ! toivon että mustakin tulee joskus vielä yhtä itsevarma ja onnellinen, vaikka en ikinä mallin mittoihin pääsiskään.

  aivan ihanaa joulua teille <3

  VastaaPoista
 21. Vai että puoli vuotta on tullut ruokittua tätä ihanaista blogia, heh :). Täytyy sanoa, että siinä sivussa olette varmasti ruokkineet myös monen ihmisen itsetuntoa opettamalla, että pehmeämpikin voi olla kaunis ja onkin sitä :).
  Tuollaisia ihmisiä kyllä tarvitaan ehdottomasti lisää! Tuotte jokaisella postauksellanne hymyn huulille ja annatte voimia synkempäänkin päivään, kiitos siitä :).
  Joka tapauksessa ihanaa itsenäisyyspäivän jatkoa kummallekkin, tasapaksusti ;).

  VastaaPoista
 22. Ootte melkein kivampia ku joulupukki <3 :) Oon kuullu tosta bandista joskus, mut ei mitaan hajua minkalaista musiikkia.. Iih, kivaa!

  VastaaPoista
 23. Voi että te ootte ihania ! <3 Ja aivan ihania kommentteja ootte saaneet.


  Ei tainnut tulla meille 25e lahjakorttia herkkutaivaaseen. Mutta no, mieheni on ensi viikon tämän putiikin läheisyydessä työmatkalla ja näinollen pääsee käymään siellä! Kovasti toivon, että aikataulut antaa periksi. En oo koskaan saanu maistaa noita ihanuuksia (ei ne voi muuta ollakaan), vaikka on tähän napaan uponnu jos jonkulaista namia ;D

  Mää paimennan viikon näitä meidän 2v ja 1v ihania tyttösiä ja TOIVON, että palkinnoksi mies tuo herkkuja :)

  Mukavaa tulevaa viikkoa teillekin!


  Noniin

  VastaaPoista
 24. Ainii ja tohkeissani unohin toivottaa more to lovelle ihanaa puolivuotissynttaria! ja jee, naan teiat mariassa, kun saavutaan just tollon keskiviikkona suomeen :D

  VastaaPoista
 25. Ootte kyllä kaikkien näiden ihanien kommenttejen arvoisia ♥ Te ootte paras ja hauskin bloggaajakaksikko ever! Todellakin tuotte mun päiviin piristystä näillä teksteillä, repeilen välillä ihan kiitettävästi teidän jutuille ;)(ihan hyvässä mielessä siis)

  Pakko muuten vielä mainita että ootte perustanut bloginne mun synttäripäivänä! Heheh, päivä jolloin itse vietin sweet sixteenejä.
  Eli tällanen nuori 16,5 v lukija lähettää sylin täydeltä onnentoivotuksia teidän blogille, kiva kun ootte olemassa ;;;)

  VastaaPoista
 26. ei hitto oikeesti ! :-D
  mä herkkupeppu, mäkkiaddikti ja noh, hyvän päälle ymmärtävä oon ollu nälkäkuurilla ja karkkilakossa melkein kuukauden jo ja saanut pudotettua pari kiloa. sain h&m:n nettikaupassa alusvaateosastolla pyöriessäni (hiton laihat mallit) päähäni että olen helvetin ruma ja läski kun tuo vatsan seutu on pikkuisen päässyt kumpuamaan :-) no olenkin nyt tän nälkäkuurin siis juonut coca cola zeroa ja syönyt omenaa ja hapankorppua.. sekä ollut nyrpeä ja suoraan sanottuna v*tuttava ihminen.. näinhän ei ennen ollut. mutta ymmärrätte varmaan jos tämmöinen sokruhiiri pistetään tuommoiselle kuurille niin ei hirveesti hymyilytä =D voi jeesus mikä selitys tästä tulee mutta jatketaan. löysin sitten bloginne Lauran blogista, missä hän teitä kehui ja oon lukenu tän alusta loppuun ja oon kateudesta vihreänkeltainen teille! Miten hitossa (kolmas hitto jo!) ootte noin positiivisia, iloisia, pirteitä, hyväsydämisiä, kauniita, onnellisen oloisia ja itseenne tyytyväisiä ihmisiä! Olisin niin hirmu onnellinen jos pystyisin nauttimaan elämästä niinkuin te! Te selkeesti ymmärrätte että kukaan ei tästä elämästä hengissä selviä ja elätte tän ainoon lyhyen elämänne täysillä! Oikeesti vitsi ku mäki osaisin... Mut oon taas paremmin ymmärtänyt et mikä elämässä on oikeesti tärkeää ja kävinkin juuri ystäväni kanssa mesekeskustelun missä sovittiin treffit ensi lauantaiksi tuolla behnfordsissa =) En jaksa enää tätä kuuria minkä toivoin tuovan enemmän positiivisia katseita miehiltä vaan haluan mielummin olla onnellinen niinkuin te! Joo, tiedän että tää mun yritän olla onnellinen ja ajatella järkevästi-vaihe ei kauaa kestä mutta toivottavasti saisin tehtyä tästä lifestyle-projektin että tulisin onnelliseksi ja eläisin täysillä. Varmasti näen taas jonkun laihan ja kauniin ja sulkeudun kuoreeni v*ttuuntumaan... Mutta sit vaan tuun tänne taas uudelleen lukemaan blogianne ja tsemppaamaan itseäni elämään! Mutta mitä ikinä tää viikko tuokaan tullessa minä menen ensi lauantaina tuonne karkkikauppaan ja jätän nälkäkuurit hittoon enkä kidu enää miesten katseiden vuoksi vaan niin voi härgaasta oikeesti tää kommentti on pitkä! Mut hei ootte oikeesti niin mahtavia ja pitäkää lippu korkeella! OOTTE NIIN HANIPÖÖITÄ oikeesti ihaniaihanihaihania ja pelkkää hyvää täynnä t: Tanja 16v =)

  VastaaPoista
 27. Vähän ihanaa että koette lukijat niin läheisiksi, ja otatte syleilyyn! ;) toisin kuin suurin osa muista suomalaisesta blogeista! deepparit on mun siskon tuttuja/kavereita :) Mäkin oon tavannut yhden niistä!
  xxx

  VastaaPoista
 28. Tanja 16v-rakas! Ihanaa, että meet Behnford'sille, koska niin kauan kun se laihduttaminen ei tule oikeasti omasta halusta, niin kauan sua harmittaa. Mä laihdutin juuri paljon ja se oli kivaa, koska se tapahtui kuin itsestään. Aina ennen sitä kaikki aina vaan laihdutti ja oli, että munkin tarttis, mutta mua ei huvittanut. Eikä huvita nytkään - en mä todellakaan halua lihoa taas vanhoihin mittoihini, mutta en aio myös riuduttaa itteäni. Nautin elämästä ja teen juuri niin kun lystää!

  Mitä miesten katseisiin tulee, niin se on oikeasti totta kun sanovat että se on kiinni siitä miten itse näet ittes. Mä aina piilottelin itteäni ja olin, että kukaan ei vois koskaan edes vilkasta mua, koska oon niin ruma ja läski. Toisin kuitenkin on, hetikun päätin hyväksyä läskini ja elämäni tällaisena, niin oon saanut huomiota myös miehiltä ihan erilailla, vaikka oonkin kihloissa.

  NAUTI ELÄMÄSTÄ ja NAUTI ITSESTÄSI! Niin myöskin ne ihanat miehet voi nauttia susta. Jos taas joku ei vilkase sen takia, että sulla on vararengas vyötäröllä, niin mieti että haluaisitko sä _oikeesti_ edes olla sellaisen miehen kanssa? Tuskinpa.

  TSEMPPIÄ ja ihanaa, että löysit meidät <3

  VastaaPoista
 29. voi hitsi vie. teissä on jotain tosi ainutlaatuista, mitä en todellakaan suomalaisissa blogeissa oo nähnyt. joskus tuntuu et ne ei ole yhtään lähellä vaan on tosi kaukana, lasin toisella puolella, vaan joku kuva jonka ne haluaa meille antaa. teidän blogia lukiessa tuntuu et ootte tosi aitoja (ellei se sit oo just tää kuva minkä meille annatte mut hitto, onpahan ainakin hirveän kiva :---D), ja mua inspiroi hirveästi lukea teidän juttuja.

  ja oottekin kaks hirveän nättiä neitokaista, toim.huom.

  joo, tää oli kommentti joka kertoo että ootte upeita ja teidän blogi on upea piristysruiske mun ankeaan elämääni<3 kiitos tytöt.

  (ja plööplää, mistä ostatte teidän legginssit ja sukkahousut? :-------D pitäs ostaa paksut nyt talvee vasten mut mistään en löydä joten siirryin ahdistelemaan bloggareista aiheesta pleergh)

  <3

  VastaaPoista
 30. täytyy sanoa, että me yritetään olla täällä mahdollisimman aitoja, mutta joo kyllä meilläkin on huonoja päiviä ja kyllä mekin ollaan välillä todella tyhmiä! :D joten ei haluta kenenkään luulevan, että me ollaan aina ihania, kilttejä, ystävällisiä tai mitään. välillä meidät voi nähdä kulkemassa naamat norsunvilksdjlkjdg tuolla kaupungilla ja sekin on osa meitä. :)

  yritetään silti olla ystävällisiä kaikille ja nauttia elämästä! se on meidän juttu.

  kiitos itellesi, että kommentoit ja PS. ite ostan ainakin lindexiltä ja seppälästä sukkiksia, koska sieltä saa isojakin kokoja :D ostin just seppälästä kolmet kahden hinnalla, koko XL ja sekin melko napakka tämmöselle paksukaiselle ;)

  VastaaPoista
 31. Oli vaan pakko tulla sanomaan, että vitsit miten söpöjä osaatte olla! Olin ihan "vihaan maailmaa yhyy käyn hiljaista kapinaa yhteiskuntaa vastaan istumalla animehymiönä sohvannurkassa" -fiiliksissä, mutta ei tänne voi tulla ilman että alkaisi edes ihan vähäsen hymyilyttämään. Harmittaa kun omat aikataulut eivät anna periksi vaan pääsen vasta keskiviikkona liikkumaan sivistyksen pariin, olisin niin mielelläni tullut moikkaamaan teitä tuonne Make up storen meikkijuttuun :)

  VastaaPoista
 32. Voih, oikeesti tosi kiva kun jaksatte palkita (ja pystytte palkitsemaan) lukijoitanne näin mahtavasti! Itsellänihän ei olisi varaa tommosia määriä palkintoja kellekään lähettää (eikä tosin kyllä lukijoitakaan, että sinänsä... :P).

  Kiitos vielä erikseen Mimmille sun ihanista Intian matkakertomuksista ja vinkeistä, itsekin juuri parin viikon päästä suuntaan Aasiaan ja oli kiva tietää, että siellä selviää, vaikka välillä hikeä pukkaisikin. :D

  VastaaPoista
 33. Vielä tähän päivään mennessä en ole uskaltautunut kommentoimaan teille syleilijöille mitään, mutta nyt täytyy kyllä. Hitsinvitsit kun olette suloisia. Monia blogeja lueskelleena pomppaatte kyllä esiin positiivisella tavalla; kuinka jaksattekin huomioida lukioitanne niin innokkaasti? Parasta huomioinnissa on se, että se vaikuttaa aidolta ja välittömältä. Ei tule sellaista tunnetta, että "joo me nyt vaan näpytetää tässä näin, kiva jee, ei meitä oikeesti kiinnosta". Thih. Kiitos tästä.

  -Elli

  ps. Suosittelen myös dördögårdenia. Paitsi että pojat on syötävän söpöjä niin ovat myös mukavia! ..tai no en mä tiedä kun yhden mutta jokatapauksessaa :> Itsellä siis ollut tuo pellavapää kitaristi/kosketinsoittaja (Antti)
  musiikinopettajana lukiossa :)

  VastaaPoista
 34. OIJOIJOI ! Oijoijoiiiii ihana poika Joonas! :D
  Ei sen puoleen, olette tekin ihania :)
  Oon tullu ihan riippuvaiseks teidän blogista, selitän siitä kavereillekin ("Ai et oo kuullu More to lovesta? No, siin on Mimmi ja Peppi ja ne on niiin ihania jne") ja ah ja voi! :D Ootte niin ilosia ja puhutte asioista suoraan ja niiden omilla nimillä.
  Oon ite monta kertaa miettiny blogin aloittamista teidän ansiosta :) Sitten muistan etten kyllä keksisi niin paljon kiinnostavaa tarinaa... Mieluummin käytän aikaa ainakin toistaiseksi muiden blogien lukemiseen Ü

  PIPArikasta joulun odotusta :)))
  Hymiöpainotteinen viestini loppuu tähän !
  Kripsu

  VastaaPoista
 35. Kiitos, että olette tuoneet muodokkaan muodin esille! En koskaan ennen olisi tarttunut mekkoon, jossa on suhteellisen kireän yläosan kanssa korkealta vyötäröltä levenevä alaosa, koska ajattelin aina, että näytän entistä isommalta. Olen kuitenkin bongailut Pepiltä hameita, joiden vyötärö on suht korkealla ja ne ovat upeita! Siispä uskalluin kokeilemaan ja hyvältähän se näytti :)

  Kiiiiitos inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 36. Täällä muikea Kuutti, olipa yllätys, menin aivan hämilleen! Kiitos! Ja ihania ootte ite! ((:

  VastaaPoista
 37. Onnea 6kk More to love-blogille! :)
  Täähän on vasta alkua, eiks nii? :)

  Tuo Joonan runo muuten oli tosi kiva :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.