moretolove

white

white

tiistai 26. tammikuuta 2010

Mimmin ihana maanantai :)

Eilen pitkästä aikaa meikäläinen pääsi viettämään kunnon vapaapäivää. Ja voin kertoo, että tuli kyllä tarpeeseen!

Eka pesin kotona pyykkiä, jota olikin kertynyt melkosesti (outo juttu, että joka aamu ihmetyttää ettei oo mitään vaatteita, nyt löyty syy, näköjään ne kaikki oli pyykkikorissa). Mulla on semmonen pakkomielle pyykinpesun kanssa, että oon tosi tarkka esim väreistä ja pesuaineista. Pesen lähes kaikki värit erillään ja joittenkin mielestä se on välillä tosi rasittavaa. Joskus menee jonku aikaa, että saan kerättyä tarpeeks esim. vihreetä pyykkiä :D Tykkään myös pestä pyykkiä ja pesen mielelläni muittenkin vaatteita. (Tiskaamisesta en taas tykkää yhtään :D)

Operaatio laundryn jälkeen lähettiin ystävän kanssa (jota olin nähny viimeks joulua ennen) lounaalle. Annoin samalla hänelle myös joululahjan ajoissa näin tammikuun lopussa...

SAM_1240

Oltiin sovittu edellis iltana että mennään syömään sushia. Tykkään sushista tosi paljo, mutta Suomessa sushia tulee syötyä tosi harvoin. Ulkomailla puolestaan tulee eksyttyä sushiravintolaan helpommin. Oon itekin kerran tehny kotona sushia, mut siitä tuli ihan hirveetä :D Ois kyllä kiva opetella tekemään oikeesti hyvää sushia. Ystävästä tuli kertaheitolla sushin ystävä :)

SAM_1244

Ystävä siinä lorottelee vähän soijakastiketta.

SAM_1246

Voin kertoo, että kyllä maittoi!

Lounaan jälkeen kierreltiin vähän kaupoissa ja hengailtiin ympäriinsä. Ei jaksettu kuitenkaan kauheen kauan pyöriä kaupungilla, joten päätettiin sitten lähtee meille vielä hengailemaan ja katottiinkin samalla Haarautuvan rakkauden talo. Oli ihan ok leffa, vaikka en kauheesti pystyny siihen keskittymään, sillä pikkuveli tuli pesemään pyykkiä (jee, sain ripustaa kuivamaan) ja Peppikin pamahti paikalle päsmäröimään.

SAM_1257

Pourquoi pas? muuten ilahdutti meikäläistä tuommosilla korviksilla viime viikolla. On ne muuten söpöt!

SAM_1264

Peppi jäi meille vielä hengailemaan ja yöksi ja kun saatiin muut häädettyä pois niin pyöräytin meille pitsaa jota sitten herkuteltiin ja mietittiin syntyjä syviä.

SAM_1270

Fiilisteltiin mm. New Yorkkia. Ja kuunneltiin kaikkee NY-fiilistelymusaa. :D

Yhtäkkiä olikin jo unen aika. Onneksi Pepin viereen olikin mukava kellahtaa unille.

Oli tosi mukava päivä, näitä lisää KIITOS!

18 kommenttia:

 1. Mä en kestä näitä ruokakuvia :P! Ihanaa sushia, ihanaa pizzaa... Lääh, nyt on nälkä.

  VastaaPoista
 2. Vapaapäivät <3 Nälkääääää

  VastaaPoista
 3. missä kävitte syömässä sushia? :) sushi on yks mun lemppareita, mut ei tuu kauheen usein käytyä ku se on niin kallista ja ei siitä masu niin hirveästi täyty. :P

  VastaaPoista
 4. Käytiin Aikatalossa, siinä kakkoskerroksessa joku paikka :)

  VastaaPoista
 5. Ois mukava maistaa hyvää sushia, en ole maistanut kuin kerran ja sekin oli kotona tehtyä, eikä kauhean herkkua. Täällä Ruotsissa sushipaikkoja on paljon enemmän ja paikalliset taitaa olla aikana hulluna siihen, koska ruokakaupoissa myydään paljon kaikkia valmistusaineita. Ehkä pitäis uskaltaa maistamaan joku kerta :)

  VastaaPoista
 6. onpa kiva etta pyykit on kuivamassa!

  VastaaPoista
 7. Koska tää teidän NYC-reissu on? Itse menossa taas heinäkuussa... Oottelen jo kovasti, sillä upeaupeaupea kaupunki!!!

  VastaaPoista
 8. Hih, tunnistan ihan itseni tuosta pyykkäysepisodista. Kämppis päivittelee aina miun vaatteiden lajittelurituaaleja (mutta ei esim.punaisia ja vihreitä voi pestä yhessä, se on väärin!), ja oon kuulemma eri väristen pyykkikasojeni kanssa neuroottinen pyykinpesijä :D

  VastaaPoista
 9. tommoset lepposat vapaapäivät on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 10. Läskillä lukutaitoa: http://www.ktl.fi/portal/suomi/yhteistyoprojektit/laskilla_lukutaitoa/

  Siitä saisi hyvän mielen ja laihduttaminen voisi tällä kertaa tehdä onnelliseksi. Yhden opettajan saisi kustannettua Nepaliin jo 7 kilon laihdutuksella (7 kg x 15e/kg = 105e = kutakuinkin yhden opettajan koulutus Nepalissa). Punnituksia järjestetään parhaillaan ympäri Suomen (lisätietoja yo. osoitteesta) ja aikaa on toukokuun loppuun! Tsemppiä kaikille täysi-ikäisille ylipainoisille, jotka päättävät osallistua!! :)

  VastaaPoista
 11. http://hipstercollective.com/wp-content/uploads/2009/12/sushi-etiquette.jpeg

  VastaaPoista
 12. ihanalata näyttää tuo suhi :P!

  VastaaPoista
 13. niin oli! <3 tota sushia lisää kiitos! (ja pizzaakin voisin maistaa)

  VastaaPoista
 14. Mä olen myös tosi tarkka pyykinpesusta ja se on tosi kivaa. Pesen samanväriset yhdessä ja katson tarkkaan ettei käy köpelösti. En anna siis mieheni koskea pyykkijuttuihin koska hänen mielestään kaikki voi laittaa samaan ja pestä kuudessakympissä, niimpä niin :D Ainakin saisin olla alvariinsa ostelemassa uusia vaatteita ;)

  VastaaPoista
 15. joo ja se osote on tosiaan: http://www.hmbm.co.uk/shop/index.php?cPath=32

  VastaaPoista
 16. hola tytyt!! teiän tarttee käydä tsekkaamassa nää nettisivut!! siis NAM mitä koruja!! löysin tän osoitteen Company lehdestä, jonka ostin Lontoosta:)

  VastaaPoista
 17. Nam nam, sushi on kyllä niin hyvää! JKL:ssä ei oo nykyään yhtäkään sushipaikkaa, joten oon joutunut ite tekemään pari kertaa, ettei ala vierotusoireet... :P

  VastaaPoista
 18. Hollaaa :> wihii, I pitää ostaa lisää vaatteita niin ei tule turhia koneellisia! ;)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.