moretolove

white

white

torstai 7. tammikuuta 2010

Rukan soittolistalta poimittua...


Täällä ollaan yhä aiiiiivan Ruka-päissään ja luukutetaan viime viikon soitetuimpia biisejä. Näistä kappaleista loma ja vuodenvaihde Rukalla muistetaan.Taattu tunnelman nostattaja joka herätti eräässä mökkimme mieshenkilössä viidakko-fiilikset ja aina tämän kuullessaan herran oli pakko alkaa riisuutumaan. Terkkuja hänelle, toivottavasti vaatteet pysyy nyt päällä ;)Hempeilybiisi jota laulettiin mökillä kurkku suorana siihen asti kun ääntä riitti. Muut mökissä oli ehkä helpottuneita, että mentiin vihdoin äänettömälle. Tätä kuunneltiin myös koko automatka rukalle ja ei varmaan yllätä jos kerron että tietty laulettiin mukana. Vaikka tän biisin onki kuullu n. 500 kertaa, niin se ei kulu koskaan. Haluun saada äänen takas, että pystyn taas laulamaan tätä.Voiko olla menevämpää kipaletta, alkaa kyllä tanssijalka välittömästi vipattamaan. Timikin sen jo aikoinaan tiesi. Tämä biisi ja kylmät Kool Aidit - More To Lovet on hereillä!Tehtiin poikaystävällemme Anssille tähän ihan omat sanat erään automatkan aikana... Ei niistä sitten sen enempää :D (Anssi, call me!)Siis ihan hirvee biisi, mutta pakkohan tätä nyt on fiilata. Kai?Valvottiin yks yö, koska pojat kuunteli DMXää eikä saatu unta.. Vai mitenkä se meni? Hiljaseks vetää. Toimii meihin ku häkä, tosin ei yhtä lamaannuttavasti...Tää biisi herätti tämän kaksikon keskellä yötä syvästä unesta.. Syynä saattoi olla myös biisin läpi räppäillyt henkilö. MITAAAAA??? Ja valot kiinni!Eräs neiti pyöritteli Thrillerin tanssin tahtiin luutaa joka kopsahti Peppiä päähän :D Peppi toipuu tapauksesta.No.. Ne tietää jotka tietää.


Onko teillä tiettyjä biisejä jotka tuovat mieleen vuoden 2010 vaihtumisen? :)

9 kommenttia:

 1. Oli monta hyvää biisiä, mut toi Damian Marley kolahtaa aina kyllä eniten! :)

  VastaaPoista
 2. noh, rommaaarommaamaaaa gagaagaaa ulalaaa. :D ja Jakcson soinut aina, pikkasesta lähtien. :)

  VastaaPoista
 3. HAHA Da Rockwilder on niin... muikee!

  Ja hei Sexy Bitchän on just siisti, esim. baarissa kiemurrellessa! :DD

  VastaaPoista
 4. Fiilisteltiin kaverin kanssa vanhoja ja sieltä nousi sitten vuoden vaihteen biiseiksi Zen Cafen Tyhmä, laiska ja saamaton, Veetin Saat, Tiktakin Heilutaan. Uusista Jippu ja Samuli Jos sä tahdot. Siinähän sitä jo onkin muistella vuoden vaihdetta :)

  Sanna

  VastaaPoista
 5. Uusi vuosi 2010 tuo mieleen mökkireissun ja mökkireissujen soittolistoilla komeilee aina ABBA! :) Joko levyltä tai mökkiläisten sulosoinnuin, suoraan livenä.

  VastaaPoista
 6. Moi te kauniit samaistuttavan ihastuttavat! tuossa teidän "profiili -kuvassa" on tuolla eräällä mystisellä neidolla valkoinen mekko päällä... Itsellänikin on kyseinen mekko ruskeana. saisinkos udella, mitä kyseiseen asuun muuta kuuluu? itselläni on ongelma siinä, että minkälaisen alaosan laittaisin...Oisko vaikka kuvaa nähtävillä...? :)

  Tykkään teistä niiiin paljon :*

  VastaaPoista
 7. tajuttoman hyviä biisejä kaikki. parhain on kyllä ehdottomasti damian marley! jamaica <3

  VastaaPoista
 8. Hola hola rommikola! Kai ootte jo maistaneet Kool Aid shotteja? Hiukan jauhetta suuhun ja vodkaa perään. Rohkea jopa purskuttelee hieman. Ihan huippua! Ja Kool Aid shottihan on aivan kuin teidän blogi: aurinkoinen, värikäs ja kirpeän raikas tujaus jossa on sopivasti potkua. :D

  More to Love on ehdottomasti vuoden 2009 paras löytö. Tai no ainakin toiseksi paras mun armaiden paljettiavokkaiden jälkeen ;)

  VastaaPoista
 9. Moikka! Meijän porukka fiilisteli Uutta Vuotta 2010 kanarian lämmössä mm. Akonin Beautifulin, Lady Gagan Bad Romancen, Pitbullin I Know You Want Me ja vähän tuntemattomamman Nomyn tahdissa :)

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.