moretolove

white

white

perjantai 22. tammikuuta 2010

Sama nainen!

Viime aikoina sitä on aina välillä pysähtynyt ajattelemaan sitä miten paljon elämä onkaan muuttunut viimeisen vuoden aikana. Jos multa olis kysytty vuos sitten, että missä mä oon tai mitä teen, niin luultavasti olisin kertonut suunnittelevani ja stressaavani häitä, käyväni töissä 8-16 + ylityöt ja näkeväni ystäviäni. Tilanne on kuitenkin muuttunut aika radikaalisti, mutta ei välttämättä kuitenkaan huonompaan suuntaan..

IMG_1522

Muutamat teistä on laitellu tässä viime viikkojen aikana kommenttia ja sähköpostia miten ollaan muututtu ja ne alkujaan ihanat Mimmi ja Peppi on poissa.. En lähtis sanomaan, että ollaan jotenkin muututtu, mutta meidän elämä ja arki on muuttunut tosi paljon..

IMG_1885

Niin paljon, että välillä se kauhistuttaa itteäänkin ihan hirveesti ja tekee mieli vaan jäädä nukkumaan koko päiväks peiton alle.

IMG_1892

Välillä taas sitä jaksaa fiilistellä ihan hirveesti ja olla tosi onnellinen, että pääsee tekemään asioita joista on haaveillut ja puhumaan myöskin asiasta eteenpäin jonka takia on ite joutunut elämässään kärsimään. Jos me voidaan sillä, että saadaan äänemme kuuluviin tuoda jollekkin ihmiselle tässä maassa hyvää fiilistä, niin me ollaan onnistuttu missiossamme ja voidaan sanoa olevamme tyytyväisiä!

IMG_3081

Koska käyn tässä samalla läpi yhtä elämäni vaikemmista asioita, nimittäin eroa pitkäaikaisesta poikaystävästäni jonka kanssa olin valmistautunut elämään loppuelämäni yhdessä, niin välillä mulla menee kaikki energia siihen, että jaksan pysyä positiivisena ja hymyillä. Sillon en ehkä jaksa vastailla kommentteihin, tai edes ajatella blogin päivittämistä. Joku sanoi äskettäin, että tuntuu ettei meitä enää kiinnosta blogin päivittäminen - se ei pidä paikkaansa todellakaan.. paitsi näinä päivinä, kun energiaa ei vaan ole. Sillon me ei sitten päivitetäkkään väkisin.

IMG_3210

Niinä hetkinä kun tajuu ettei oo nähnyt ystäviään taas toviin ja että on jotenki ihan hirveen yksin, ku pakkailee kamojaan muuttoa varten tuo hymyn huulille välittömästi sen tajuaminen, mä en oo millään tavalla yksin, koska mulla on tässäkin mukanani yks parhaista ihmisistä jota maailma päällään kantaa. Ystävä joka kyllä aina pudottaa mut maan päälle jos rupeen esim. leijailemaan jossain omissa haavemaailmoissani... (Uskokaa tai älkää, tämmösenkin painoluokan edustaja voi leijailla....ainakin haavemaailmassa.. :D)

IMG_3234

Ystävä jonka kanssa voin kinastella tyhmistäkin asioista ilman, että meidän mykkäkoulut kestää hirveen pitkään. Ystävä jolle voin paiskata luurin kiinni vetoamalla etten nyt vaan oikeesti jaksa jutella tai teen jotain muuta. Ystävä jota ilman en kyllä pärjäisi nyt ollenkaan!

Sen ystävän nimi on Mimmi More To Love ja meidän ystävyyden kivikkoisen alun (tätä te ootte paljon toivoneet) voitte lukea nyt ekaa kertaa täältä.

Tän päivän mä oonkin pyhittänyt sille, että nään mun ystävää ja sitten nään vielä siskoakin. Joskus on vaan nimittäin hengähdettävä ja vietettävä aikaa niiden ihmisten kanssa jotka on tärkeitä. Mä en aio muuttua tyhmäksi, me ei aiota muuttua tyhmiksi ja toivotaankin, että te kannustatte meitä, koska te ootte syy siihen miksi me ollaan näkyvissä. Tuskinpa jos More To Lovella ei olis yhtään noin aktiivisia ja ihania lukijoita kukaan olis koskaan meitäkään tuolta bongannut? Moni teistä on vielä myöntänyt, että on käynyt ehdottelemassa meitä lehtijuttuihin ja muihin, joten vieritetään syy tästä kaikesta näkyvyydestä nyt kuulkaas teidän niskaan! ;)

Pakko kertoa vielä tää! Heräsin viimeyönä kun puhelin soi ja sitten nousin sängystä, ni törmäsin seinään ja nenään sattu. :D Mun pitäis ruveta varmaan oikeesti pitämään jotain Pepin kohellukset-kirjaa, koska oon ihan uskomaton tunari ja mulle sattuu päivittäin jotain ihan hölmöä! :D

Peppi goes deep again, hui! :)

Tässä vielä mun ja Mimmin biisi <3

71 kommenttia:

 1. Kovasti Peppi voimia ja tsemppiä sinulle! Ja jokaisen lukijan pitäisi kyllä ymmärtää, että kun bloggaajat ovat aitoja ihmisiä, niin välillä blogi ei elämässä ole se ykkösjuttu.

  VastaaPoista
 2. Elämässä on erilaisia vaiheita, välillä menee paremmin välillä huonommin. Tärkeintä on ystävät, ne pysyy vaikka maailma muuten romahtaisi niskaan! Olen teitä reippaasti vanhempi, lähes keski-ikäinen ;) mutta monessa asiassa tunnutte olevan samalla aaltopituudella, paikoin jopa kypsempiä kuin ite olen... Pitäkää lippu korkealla ja itsenne naisina, upeina sellaisina! Tsemppiä Pepille ja terkut Mimmille.

  VastaaPoista
 3. Banana and Blueberry22. tammikuuta 2010 klo 13.37

  Hei ihanat samat naiset!
  Tunnustan, että olen miettinyt, miten teidän mahtaa käydä nyt, kun julkisuutta on paljon ja olette hurjan suosittuja. Tunnustan miettineeni, että olisittepa vielä niin kuin viime kesänä. Mutta jos jotain tässä maailmassa arvostan, niin sitä, että olemalla oma itsensä ja tekemällä töitä saavuttaa jotain. Ja mun mielestä te olette tehneet töitä (aluksi tietysti täysin ilmaiseksi kirjoittamalla blogia) ja teistä on ihan aidosti ja vilpittömästi tykätty. Kyse ei ole siitä - anteeksi että ilmaisen tämän näin karskisti - että olisitte perusstandardien mukaisesti mallin näköisiä maailman kauneimpia pikkutyttöjä, jotka joku muotilehti ostaa suhteiden ja _tietynlaisen_ kauneiden takia. Te olette kaikintavoin vallan ihania, minkä takia niin monet lukijat teistä tykkää, ja just sen takia olette saavuttaneet asioita ja saaneet asioita bloginne kautta. Mä en ymmärrä, miks sitä pitäisi jotenkin kritisoida. Tottakai jokainen tuollaisessa nopeassa elämänmuutoksessa muuttuu, mutta miksi muutos olisi ehdottomasti huonoon suuntaan?
  Olette edelleen mun mielestä ihania! Ja voimia kovasti eroon. <3

  VastaaPoista
 4. saako kysyä kauan ehditte seurustella? ymmärrän hyvin jos et halua asiata puhua ja et siksi halua kertoa sitä :) voimia sinne, ootte ihania!

  VastaaPoista
 5. Neljä vuotta seurusteltiin ja oltiin menossa ensi syksynä naimisiin! Eroon ei liity minkäänlaista draamaa, ollaan edelleen hyviä ystäviä. Sen enempää en viitti enkä taho ihan toisenkaan osapuolen takia täällä puhua. :)

  VastaaPoista
 6. Oi Nerds! Teijän ansiosta me poikaystävän kanssa löydettiin Behnford's, joka on nykyään lempikauppa ja Nerdsit on ehdottomasti niiiiiin lemppareita! Kiitos teille :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä kauheasti Pepille erosta selviämiseen! Itsekin seurustelin 6 vuotta ja nyt eron tullessa pitäisi jaksaa lukea YO-kirjoituksiin, kirjoittaa blogia ja käydä töissä ja kaikkea, välillä tuntuu että pää räjähtää. Kovasti tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 8. Ai Peppi on ollut Filkkarissa töissä! Kollegoja ollaan tavallaan siis oltu :D En minäkään tosin enää ole töissä Filmtownissa.

  VastaaPoista
 9. Voimia kamalasti sinne, miuta rupes vähä tihrustaa, ku mietin sitä erouutista. Muistaa, miten se sattuu niin kovin <3 ja on tärkeetä muistaa ottaa itelleen aikaa ja tosissaan nähdä niitä ystäviä ja perhettä.

  Mut ihan asiasta toiseen, oon lukenut teidän blogia viime syksystä lähtien, ja voin sanoo, että olen niin rakastunu teihin. Te ootte ihanan energisiä ja sellasia lempeitä kaikille. On ihana nähdä, miten joku on noin onnellinen omana itsenään ja omissa nahoissaan ja mikäs ihme, kun ootta noin nätysköitä tyttöjä. Blogien lukeminen on hirveesti auttanut miuta eteenpäin itteni rakastamisen tiellä, kun on näitä syömishäiriöitä vähän taustalla. Teidän blogi on ehdottomasti aika kärkisijoilla näissä ns. tukijoukoissa (terveitä ajatuksia, yms).

  Kiituksia kovin, että ootta olemassa :) Poikaystäväkin tykkää teidän blogista kuulemma eniten.

  VastaaPoista
 10. Voiii mikä tarina toi teiän ystävystyminen! Mäkin tutustuin mun hyvään ystävään vähän tohon suuntaan menevällä tavalla ja pakko vaan todeta, että on se elämä kummallista! :D

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä ootte muuttunu vaan parempaan suuntaan, jos ootte muuttuneet. Ja minä koen tuon teidän julkisuuden tavallaan meidän kaikkien yhteiseksi asiaksi. Aina ku kuulen että ootte jossain esillä, niin mulle tulee olo, että mulle tärkeät asiat pääsee esille ja joku puhuu mun puolesta valtamediassa. Joku puhuu sen puolesta, että toisilla pienillä Mintuilla ei olis niin vaikeeta, että ne kasvais ymmärtäen että ovat hyviä just sellasina ku ovat, eivätkä antais pahojen sanojen sattua.

  Ja Peppi, minusta on niin inspiroivaa, että tuommmosen myllerryksen keskellä jaksat olla positiivinen ja hymyillä. Se antaa itellekki voimia ihan mielettömästi. Ja oot ihana, ku aina kohellat ja kerrot niistä jutuista, koska oon ite samanlainen. Monesti sitä miettii, että voisko joskus oikeesti käydä yksinkertasimmatki asiat läpi päässään ennen ku tekee yhtään mitään. Oon oikeesti toivoton näissä jutuissa...Pepin kohelluksia kehiin, kiitos!!! :D

  VastaaPoista
 12. pepita ja mimmicita, te ootte maailman symppiksimpii ihmisii. oikeesti monen postauksenne kohalla mun on tehny mieli itkee ku ootte niin ihania. te ootte rohkeita, kun uskallatte kertoa niin avoimesti elämästänne enkä voi muuta ku nostaa hattua! tsemppiä sinne molemmille älkääkä ressatko liikaa blogista! jos ei oo fiilistä kirjottaa, niin ei pakosta kannata mitään vääntää!

  VastaaPoista
 13. Siis tottahan se on, että teidän blogi on muuttunut tämän vuoden aikana, ja varmaan tekin jollain tapaa (en siis tarkoita mitään perustavanlaatuista muutosta teissä, mutta kyllähän tällainen pyöritys muuttaa JOTAIN). Mutta se on ihan luonnollista, jokainen blogi kehittyy siitä ensimmäisestä postauksesta hurjasti, aiheet muuttuvat, samoin se, kuinka paljon haluaa itsestään netissä antaa. Ja edelleen teillä on kuitenkin elämä blogin ulkopuolellakin, ei aina ehdi. Mieluummin mä luen kerran viikossa postauksen, josta oikeasti näkyy se, että nyt on haluttu kirjoittaa ja siihen on panostettu, kuin kahdesti päiväsää liipalaapa-postauksen.

  Tsemppihali Pepille, erot on kuitenkin aina rankkoja, vaikka kaikki menisikin "oikein". Ja terkkuja myös Mimmille!

  VastaaPoista
 14. Voii Pepille paljon tsemppiä ja voimia, kyllä se aurinko vielä tulee ja lämmittää!

  VastaaPoista
 15. Hauska tuo teidän tutustuminen, kaikenlaista sitä voi tosiaan käydä :D

  Vaikka teidän elämä onkin muuttunut aika radikaalisti, niin uskon silti että te olette ne samat Peppi ja Mimmi joihin viime vuonna rakastuin. Te olette tuoneet munkin elämään enemmän positiivista mieltä ja uskoa itseen että ette tiedäkkään!
  Kyllä me lukijat ymmärrämme, että myös te olette ihmisiä ja myös teillä on murheita ja vaikeita aikoja eikä aika tai mielenkiinto aina riitä blogin kirjoittamiselle. Maailmassa on niin paljon muitakin (tärkeämpiä) asioita.
  Uskon, että ette ole hylkäämässä meitä vaikka olettekin nyt tosi suosittuja tai muuttumassa yhtään mihinkään. Ja vaikka mitä kävisi, niin täällä on ainakin yksi lukija joka pysyy teidän rinnalla! ♥

  VastaaPoista
 16. voimia pepille <3 ihanaa että jaksat silti olla iloinen eron jälkeen. itellä aika varmasti ero edessä parin vuoden suhteen jälkeen, minä haluaisin jatkaa eteenpäin yhdessä, mutta toinen ei oo ollenkaan varma asiasta..

  ootte ihania :) <3

  VastaaPoista
 17. Voimia muru. Kyllä kaikesta selvitään. :) Kertoo kokemuksen ääni. <3

  VastaaPoista
 18. kovastikovasti Pepille tsemppiä ja jaksamista ! kyllä se elämä voittaa ajankanssa, vaikka kovin kliseinen lause onkin.. välillä pitää mennä huonosti, et osaa arvostaa niitä elämän hyviä ja iloisia juttuja !
  ja ihmisiähän tekin olette, päivittelette tottakai blogia kun ehditte JA jaksatte. me lukijat kyllä odotellaan. pääasia minusta on, että jutut ovat aitoja ja innolla tehtyjä.
  oikein mukavaa viikonloppua ! :)

  VastaaPoista
 19. Tsemppiä Pepille <3

  Ei blogia kuulu pitää pakosta, valitettavasti sen voi helposti huomata... Teijän postaukset on just ihania, aitoja ja täynnä asiaa, joten postatkaa tasan silloin ku huvittaa! :)

  VastaaPoista
 20. ihania haneja ootte!
  älkää muuttuko mihinkään! :)

  VastaaPoista
 21. I'm feeling you Peppi! Ei oikein voi muuta sanoa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 22. Mä en oikein jaksa uskoa noihin "ootte muuttunu hirveesti!" - juttuihin, ihmisten mieli tekee vaan tepposia kun muu maailma tunkeutuu sinne "omalle" alueelle.. Muakin ärsyttää ihan sikana jos esim. omasta harrastuksesta tai jostain tulee yhtäkkiä joku koko kansan trendi ja julkinen juttu. -Tässä varmaan sama, vanhat lukijat jotka on pitäny tätä blogia "omanaan" tuntee olonsa hankalaksi kun lukijakunta kasvaa ja bloggaajat ovat esillä uusissa medioissa =P

  Ette te varmasti ole ihmisinä muuttuneet, ootte vaan kiireisempiä ja teete erilaisia asioita kun niitä uusia juttuja nyt pukkaa! :)

  VastaaPoista
 23. En tiedä minkä herkistymisen aiheutit nyt mulle kun kävin vuolaasti itkemään lukiessani. Toivottavasti tiiät että oot lukijoiden mielestä ainakin superihana ja kaikki tsemppaa sua : )

  VastaaPoista
 24. Te ootte ainaki mut saanu tajuamaan, että ei oo välii paljo painaa (vaikka oonki normaalipainonen nii olo tuntu usein hirveen isolta), vaan et miltä tuntuu. Ittestään voi välittää vaikka ei oiskaan aina niin täydellinen. En ehk osaa selittää..

  VastaaPoista
 25. Moi tytyt!
  Ootte niin huippuja! :)

  Toivottavasti kaikki lukijat tosiaan tajuaisi sen, että tekin ootte "kuitenkin vain ihmisiä" ja jos on huono päivä tai netin ulkopuolisessa elämässä jotakin tärkeää ja isoa meneillään, niin silloin ei päivityksiä tule välttämättä niin tiuhaan. Älkää siis tykätkö huonoa, jos joku päättää valittaa siitä, että päivityksiä ei tule. Suurin osa kuitenkin varmasti ymmärtää, että tää blogi ei oo teidän koko elämä! Ja ne jotka ei ymmärrä, voi painua esiiiim. sinne teidän suosikki karkkikauppaan shoppailemaan päivitystä odotellessaan. ;)

  Pepille tsemppiä hurjasti! Ihana juttu jos olette exäsi kanssa väleissä. Itsekin erosin reilu vuosi sitten. Sen exän kanssa en ole enää juurikaan tekemisissä, mutta tiedän kyllä miltä tuntuu erota ja muuttaa pois yhteisestä kodista ja haudata yhteisen tulevaisuuden haaveet.
  Vielä suakin onnistaa oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 26. Tsemppiä ja voimia Pepille täältäkin! Oot ajatuksissa! <3

  VastaaPoista
 27. Ette varmasti muista mua, mutta oon seuraillut teidän blogia jo sen alkuajoista saakka. Kommentoiti on jääny vähän vähemmälle, kun nyt tänne eksyy niin moni -> mun kommentointiujous menee aina on-tilaan tallaisissa tilanteissa.

  MUTTA!

  Nyt oli pakko ruveta naputtelemaan, koska mun on pakko lähettää Pepille virtuaalirutistukset! Elämä on aina välillä vähän tämmönen. Onneksi sulla on kuitenkin ihana Mimmi vierelläsi (rutistukset Mimmilleki, hei!) - ja tietty teidän blogin kautta löytyneet faninne ovat aina valmiita antamaan ysävällisen sanasen jos toisenkin (:

  Jos oisin skilled stalkkeri, niin kaivaisin jostain teidän osoitteen, jotta voisin lähettää teille laatikollisen muffinsseja. Ne on kuulkaa parhaimpia piristykeinoja ikinä - ei oo surua tai apeaa fiilista, johon ne eivät tepsisi. Mutta kerta mulla ei ole minkäänlaisia skillzejä tuolta saralta, niin tyydynkin pelkkään sanalliseen viestittelyyn (paitsi jos oikeesti haluutte ne muffinssit, ni heittäkää mua jollain osolla, mihin ne voin postata! :D).

  Olette molemmat aivan ihania nuoria naisia. Muistakaa hymyillä, ja ku tuntuu siltä, ettei jaksa, ni sit voi aina välillä antaa naamalihasten lepäilläki. Ei se haittaa. Me tykätään teistä silti.

  VastaaPoista
 28. Pepin erouutinen tuli kyllä ihan puskasta ja mun sydän oikeesti hetkeksi pysähtyi järkytyksestä kun luin siitä. Mä toivotan Pepille jaksamisia ja lähetän monta ihanaa halia!! Itse olen jo yli kolmikymppinen ja olen eronnut kahdesti yli kuuden vuoden suhteesta. Ystävät ja positiivinen asenne auttavat eron hetkellä ja vievät eteenpäin päivä kerrallaan. Aurinko paistaa sulle, Peppi, kohta ihan uudella tavalla, kun vaan jaksat uskoa parempaan.:) Ootte ihania, Peppi ja Mimmi, ja älkää unohtako, että te tuotte paljon iloa monien elämiin!

  VastaaPoista
 29. ootkos mimmi naimisissa :o...onnea jos olet :D =)

  VastaaPoista
 30. eikä, voimia Peppi sulle! :'( tuli ihan kyyneleet silmiin ku luin tosta erosta :(
  mun mielestä olette edelleen ihania ! <3

  VastaaPoista
 31. Voi ihanat naiset! <3
  Pepille paljon jaksamista ja syleilyjä (Mimmille myös), erot harvemmin on helppoja. :)
  ....ja olkaa juuuuurikin sellaisia ihania syleiltäviä itsejänne kuin tähänkin asti!

  VastaaPoista
 32. Hei peppi,

  Mä oon meinannut myös kommentoida että blogi ei oo ollu yhtä iloinen kun jokunen tovi sitten...mutta hei, kuka olis tähän pimeään aikaan niin kauhean virkeä ja iloinen. Ja kun vielä nyt kerroit lisää, niin ei tarvii enää yhtään ihmetellä minkä takia pieniä muutoksia on ollut kirjotuksissa. Mun mielestä ainakin täysin ymmärrettävää!

  Ja voi vitsi, täytyy sanoa että ihailen teidän tehokaksikkoa ja iloisuutta ja kykyä jakaa iloa eteenpäin ja olla aina niin positiivinen jne. Ootte ihan mielettömiä ilopillereitä ja tuun aina niin hyvälle tuulelle teidän juttuja lukiessa ja videopostaukset etenkin. Ja silmäniloakin täällä on. ;) En ihmettele tota teidän tutustumisstooria, sillä kaksi kaunista naista on helpoti kateellisia toisilleen ja jos kuvioihin liittyy vielä yhteinen ihastus, niin oksat pois!
  Ja ennen kaikkea jopa kadehdin sitä miten upeasti ootte löytäneet toisenne. Ei mulla oo ollut vuosiin yhtään tuollaista ystävää, kun mitä te ootte toisillenne. Antaisin paljon jos saisin tuollaisen ystävyyssuhteen vastapalkkioksi.

  Olis mukava joskus tutustua vähän paremmin ja käydä vaiks kahvilla, mutta te ootte kyllä nykyään niin kiireisiä tyttöjä, että mahtaako jäädä aikaa ees omille ystäville, saati tuntemattomille. :D


  Paljon haleja molemmille..ei teitä voi kun rakastaa :)

  VastaaPoista
 33. Virtuaalinen tsemppisyleily lähtee sinne suuntaan! :) Ihan oikein että postausta tulee sillon kun huvittaa ja on oikeanlainen mielentila sellaiseen. Aina ei tartte olla skarppina ja positiivisena!

  Ootte molemmat aivan ihania! Ootte avartanu varmasti tosi monen elämänkatsomusta ja muuttanu asenteita! Puhutte tärkeistä asioista tosi aidolla, usein hyvin koskettavalla tai joskus teille ominaisella hauskalla tavalla. Bloginne huokuu ihan kokonaisuudessaankin aitoutta, keep on the good work!

  VastaaPoista
 34. voi Peppi, mä ihailen sua niin paljon kun sä oot niin aito, mutta silti sä jaksat rankan paikankin tullen hymyillä, löytää niitä positiivisia asioita elämästä. jaksasmista sinne, oon aina tykänny susta tosi paljon, vaikken ookaa livenä sitä uskaltanu sanoa, mut enhän mä kyl uskalla ikinä sanoa mitään muutakaan, et ei sillä :p <3

  VastaaPoista
 35. Voimia Pepille!! <3 Itsekkin olen hiljattain eronnut. Kyllä se otti voimille, mutta kohta taas pystyn seisomaan jaloillani hymyssä suin! :)

  Teillä on joka kuvassa lähes erilaiset lasit nenällä? Onko niissä lainkaan vahvuuksia? Itse olen kovasti yrittänyt ettiä tuollaisia "imago/status-laseja", joissa olisi mustat sangat. Mistähän sellaisia voisi löytää? Mistä olette omat lasinne hankkineet? :)

  Erittäin mukavaa viikonloppua Teille! <3

  VastaaPoista
 36. voi eii peppi :( toivottavasti jakselet hyvin ja tosiaan onneksi on hyviä ystäviä tukena <3

  VastaaPoista
 37. Täältäkin Pepille voimasyleily :) ite oon samassa tilanteessa, ja tiedän ettei todellakaan koko ajan jaksa olla pirteä ja iloinen. Kyllä tää vissiin taas jonain päivänä helpottaa myös meillä! :)

  ps. Oon teidän salainen ihailija ja ihan koukussa teidän juttuihin! Ootte ihania Peppi ja Mimmi <3

  VastaaPoista
 38. Voisitte vaikka käydä näkökantanne kertomassa blogistille, jos näette aiheelliseksi...

  http://taistelijat.blogspot.com/2010/01/mita-laski.html

  VastaaPoista
 39. Jaksamista vaan ja aurinkoisia päiviä sinne! ♥

  VastaaPoista
 40. Pepille tosi paljon voimia. Oikein kouraisi sydämestä kun luin erosta, sillä tiedän miten raastavalta pelko yksinäisyydestä pitkän suhteen jälkeen tuntuu. Muista että olet todella vahva jokaisen hymyn hetkellä. Ja toisaalta, älä unohda sitä että sinulla on lupa olla heikko surun ja ikävän hetkillä. Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia sinulta suorituksia tai iloista meininkiä tällaisena aikana. Tsemppiä toipumisprosessiin, olet aivan ihana ja halittava ja suloinen ja kaunis upea nainen!

  VastaaPoista
 41. Tsemppiä, pitäis muistaa että siellä kirjoitusten takaa löytyy kumminkin ihan tavallisia ja tuntevia ihmisiä :) Pepille voimia, kyllä se elämä voittaa vaikkei nyt ihan siltä tuntuiskaan!

  VastaaPoista
 42. Vähän kuullostat minulta, kun kerroit tuosta että törmäsit seinään :D
  Mulla on ollu aikaisemmin oikein tapana kävellä oveen tai seinää päin :D Voi meitä koheltajia!

  VastaaPoista
 43. Voi Peppi.

  Erosin ite 1,5v sitten pitkäaikaisesta avomiehestä ja elämä meni tosiaanki uusiks- omistusasunto ja astiastot myyntiin ja jakoon ja omilla siivillä räpyttelemään. Näihin aikoihin munkin piti suunnitella häitä ja odotella esikoista.

  Mutta mutta, ei elämä jätä. Kun jossain sulkeutuu ovi niin jossain avataan ikkuna ja niin eespäin - kaikki nää kliseet pitää paikkansa. Sitäpaitsi, sinkkuilussakin on omat hyvät puolensa.

  Ja mä luotan ihan satakymmenenprosenttisesti siihen, että te säilytätte oman aitoutenne ja ihanuutenne vaikka julkisuus on teidät keksinyt.

  Olette aivan ihania molemmat. <3

  VastaaPoista
 44. Hei Tyttäret,

  olen löytänyt teidän blogin vasta aivan äskettäin ja osin juuri tämän mediajulkisuuden ansiosta. Olenkin nyt katsellut iloisesti arkistojen aarteita täällä blogipuolella.

  Yhteen asiaan on kuitenkin kommentoitava. Te ette ole läskejä. Lihavia. Painavia.(Kaikki sanoja, joita inhoan) Vaan normaalipainoisia. Ymmärrän, että osa teksteistä, joissa näin viitataan, on itseironialla ja sarkasmilla höystettyä. Mutta mitä olen katsonut päivän asu tietoja, teidän vaatteet ovat L- kokoa ja housut tai hameet esim. kokoa 40. Erittäin normaali koko.

  Itse jouduin juuri ennen joulua ostamaan ensimmäiset housuni, jotka olivat kokoa 48 ja se tuntui nöyryyttävältä. Aloitin kuntokuurin. Olen painanut niin 50 kg kuin lähempänä 100 kg. Suurin osa elämääni on ollut painon kanssa kamppailua.

  Pointtini oli, että mielestäni olette todella kauniita, normaalipainoisia naisia, jotka eivät ehkä ole laihoja tai mahdu mallimuottiin, mutta eivät todella ole lihavia. Olen iloinen blogistanne, hienoa, että teillä on rohkeutta siihen, auttaa meitä naisia korottamaan itsetuntoamme ja pitämään itseämme kauniina painosta huolimatta. Mutta ottaa se vähän tälläisen tällä hetkellä oikeasti ylipainoisen luonteelle, kun jo normaalipainoisetkin pitävät itseään (liian) lihavina.

  Peppi, voimia arjen pyörittämiseen ja tunteiden tutkiskeluun. Olet jaksanut olla tosi rohkea ja pirteä, hyvä sinä!

  VastaaPoista
 45. Voi paitaa ja Peppiä... :) Allekirjoittaneelle homma toimii kuin häkä - en tosin vielä oo ehtinyt hillittömästi teidän aiempaan matskuun perehtyä, mut tää ainakin menee täydestä. :)Parempi tosiaan panostaa laatuun kuin määrään, itse ainakin mieluummin lueskelen asiaa kuin pelkkää blogin täytettä. Taidatte vaan olla niin suosittuja, että nurisijoille tulee vieroitusoireita jos ei jatkuvasti ole päivitystä saatavilla. ;)Saatte kyllä olla niiiiiin iloisia toisistanne, itse valitettavasti ajan myötä hieman etääntynyt parhaimmista kamuista eikä paluumuutto kotipaikkakunnalle tunnu pelastavan tilannetta. Muistakaa siis vaalia teidän ystävyyttä, ei ole mikään selviö! :) Oivaa viikonloppua, poutapilviä ja auringonpaistetta, muffinsseja unohtamatta! <3

  VastaaPoista
 46. Jeesus mikä hahmotushäiriö - sori huono luettavuus, näköjään jäänyt välit hymylöiden perästä... :/ Ois muuten kiva, jos omaa kommenttia pääsis jälkeenpäin muokkaamaan ts. deletoimaan kaikki typot... ;D

  VastaaPoista
 47. Heipähei!
  Näin ensiksi haluan sanoa että ihanaa kun alatte pitämään palstaa miss mixissä! :) olen sen verran nuorehko tyttö että se lehti tulee minulle joka kuukausi ja oli ihanaa lukea että saatte vähän omaa tilaa lehdestä. Oli pakko tulla blogiakin sitten lueskelemaan. Blogi ei ole koko elämä. Juuri itsekkään en ole päässyt paljoa netissä oleilemaan koulun ja harrastusten takia, koska niihinkin pitää keskittyä, eikä tässä ruudun edessä lorvailuun. ;) Jatkakaa vain samalla mallilla eteenpäin, vaikka ei aina blogipäivityksiä tulisikaan! Niitä kelpaa kyllä aina odotellakkin kun teksti on tuota luokkaa:) Itsekkin kuulun näihin pyöreiden tyttöjen edustajiin, ja ennen koin sen valtavana häpeänä ja taakkana mutta nykyään alan olemaan tyytyväinen omaan itseeni ja olen löytänyt kaksi ihanaa liikuntaharrastusta joista oikeasti nautin, enkä harrasta niitä vain siksi että päässä pyörisi kokoajan tarkoituksena laihtua. Yläasteella tosin kun vielä olen ja kun satun kuulumaan niihin ihmisiin joita pidetään outona ja erilaisempana kuin muita niin joudun jokapäivä kamppailemaan sen kanssa, ennen yritin mukautua massaan jotta minua ei haukuttaisi mutta nykyään en välitä ja olen oma itseni. Kavereita minulla kun on silti eikä tilanne ole täysin käsistä riistäytynyt, niin joidenkin ihmisten "pään aukominen" ei enään onneksi paljoa haittaa. Yläastekkin kun loppuu aikanaan. :) jos teitä se ajatus ilahduttaa että olette saaneet tälläisen tyttösen monta kertaa hyvälle tuulelle ja uskomaan enemmän itseensä kun on teidän blogia lukenut, niin suurkiitos tästä ja miss mix lehden palstastanne! :) terveisiä ja jaksamista<3

  VastaaPoista
 48. "Ainoa tapa tehdä oikea päätös, on tietää mikä päätös olisi väärä.On tutkittava toista tietä pelottomasti,ennakkoluulottomasti ja päätettävä sen jälkeen."

  Peppi ! Voimia ! <3 !

  VastaaPoista
 49. Sain miss mix lahja lehden ja huomasin nimenne heti kannesta. juttunne oli mukavan piristävä ja yksi lehden parhaista palstoista! Teitä lehdestä ja jonkin aikaa blogistanne lukiessani hymy on noussut herkeämättä huulilleni. Toivon saavani teiltä edes hiukan samaa itsevarmuutta mitä te kannatte <3

  VastaaPoista
 50. Kiitos kaikille ihan älyttömästi teidän kommenteista ja tsempeistä, lämmittää mieltä ihan uskomattoman paljon. :) Kiitos <3

  VastaaPoista
 51. Pakko sanoa että mä ihailen teitä, teidän asennetta ja elämäniloa, Tapaa kohdata asiat, aitoa positiivisutta.
  Jokaikinen päivä jos ei mikään muu niiin tämä blogi saa hymyn huulille ja ihan mielettömän hyvän fiiliksen. Ihania juttuja ja ennenkaikkea ihania ihmisiä.
  Teillä tosiaan on sellainen elämän asenne jota niin moni ihminen kaipaisi ja teidänlaisianne pitäisi olla enemmän !:) Kiitos tästä ihanasta blogista ja tsemppiä ja voimia tähänkin elämänvaiheeseen ! :)

  VastaaPoista
 52. Pakko sanoa, että vaikken sua tunnekaan muuta kuin tämän blogin antaman kuvan perusteella, niin sen verran ihanalta vaikutat, että ei tainnut tämä mies sua edes ansaita.. Aivan älyttömästi voimia ja haleja, ja vaikka kliseiseltä kuulostaa, niin ansaitset paremman miehen:) Ja vielä pakko sanoa, että oot aivan mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 53. Kiitos kommentista, mun täytyy tähän sanoa että kyllä mieskin on niin ihana ja paras, että tässä ei oo kyse mistään kummankaan ansaitsemisesta. :) Molemmat oltais varmasti toisemme ansaittu, mutta välillä vaan käy näin. Hän on mulle todella rakas edelleen ja pysyykin sellaisena. :)

  VastaaPoista
 54. Valitettavasti se ei tee normaalipainoista lihavista jos joku vielä lihavampi heitä siksi sanoo :( kyllä tytöt varmasti itse tietävät mitä ovat, osaavat varmasti laskea esim. painoindeksinsä. Koko L meinaa Largea, eli isoa. En halua olla ilkeä mutta jotenkin tuntuu että tälläiset kommentit vievät pohjaa siltä sanomalta mitä Peppi ja Mimmi koittavat jakaa, eli ollaan kaikki tyytyväisiä siihen mitä ollaan. Jos joku on läski, toinen on vielä läskimpi, joku jo jopa sairaalloisen lihava. Peppi ja Mimmihän koittavat kovasti saada tämän ikävän kaiun läski-sanasta pois, en ainakaan häpeä enää itse sanoa että kyllähän minulla on läski maha ja läskit jalat :) Vaatekoko 38 ja M, eikä sekään kerro kyllä kenellekkään vielä yhtään mitään koska eivät tiedä esim. pituuttani.

  VastaaPoista
 55. Mistä toi Pepin ihana musta mekko on joka on sulla ollut päällä parikin kertaa? :-)

  VastaaPoista
 56. mikäää mekko? mulla on muutama musta mekko! ;)

  VastaaPoista
 57. Ooh, oon itse suunnittelemassa häitä, ja vaikka vaimoutuminen onkin pienoinen identiteettikriisi niin voisin kyllä uskoa että sen peruuntuminenkin olisi. Huolimatta siitä, olisiko se oikea päätös, oma päätös jne vai ei. Lisäks teidän posketon suosio on ollut jotain ihan käsittämätöntä, ja vaikka sitä onkin ollut hauska seurata näin sivustakatsojana niin aina välillä ihmettelen miten pysytte järjissänne kaiken keskellä. :D Joten tsemppiä sinne ihan hirmuna!

  ps. olen se joskus aiemmin kuopioangstia potenut naikkonen ja voin raportoida, että OHI ON! ;)

  VastaaPoista
 58. Tuo esim mikä on noissa Miss Mixin kuvissa :-)

  VastaaPoista
 59. Miss Mixin kuvissa mulla on ihan toppi ja hame. :)

  VastaaPoista
 60. voi ei nyt mää parun täällä eikä toi taustalla pyörivä "hope for haiti now" ainakaa auta asiaa!
  halauksii sinne <3

  VastaaPoista
 61. Voimia muuttoon ja uuteen elämään! Mä erosin viiden vuoden suhteesta pari kuukautta sitten ja siitä toipuminen vie aikaa. Saat olla onnellinen, että sulla on hyviä ystäviä ja ennen kaikkea sinkkuystävä. Mun kaikki kaverit on tosi vakiintuneissa parisuhteissa ja viettävät suurimman osan viikonlopuista kotona miestensä kanssa. Yritä siinä sitten elää sosiaalista elämää ja tutustua uusiin ihmisiin. Hankalaa.

  VastaaPoista
 62. Oi ei, mulla tuli ihan kyyneleet silmäät kun luin sinun erostasi. Paljon voimaa, iloa, aurinkoa, lämpöä ja rakkautta sinulle toivon näinä vaikeina aikoina. Täällä on ainakin yks lukija, jolle kelpaatte aina :) Pusuja!!

  VastaaPoista
 63. Melkein tuli tippa linssiin kun tuota juttua luin, pitäis varmaan kertoa omille rakkaille ystävillekin kuinka paljon he merkitsee. Ihanaa kun elämässä on sellaisia ihmisiä, jotka ei koskaan häviä. <3 Tsemppistä teille ihanille tytskyille!

  VastaaPoista
 64. teidän blogi on kyllä paras hyvänmielenblogi mitä on! toivottavasti sä peppi pääset takas jaloilles mahdollisimman pian. ♥ voimahaleja!

  luulis kaikkien tän blogin lukijoiden olevan sen verran ymmärtäväisiä, ettei kukaan ihmettele miks joskus ei huvita päivittää ja että on teillä muukin elämä.

  VastaaPoista
 65. Heippa MTL tytöt!

  Mun on ihan pakko tulla kanssa kehumaan teidän blogianne. Itse olen myös lukenut tätä viime syksystä asti. Minun mielestäni te olette säilyttäneet sen omintakeisuutenne ja ihanuutenne tämän mediapyörityksen lomassa! :) Siksi juuri tätä blogia luenkin, olen oikeasti kateellinen siitä, kun minulla ei ole samanlaista ystävää niinkuin te olette keskenänne. Teillä on kokoajan sellainen pilke silmäkulmassa, kun teette tätä ja se on mielestäni aivan mahtavaa.

  Sitä en tosin ymmärrä, että minkä takia monet blogien lukijat sysäävät bloggaajien niskaan ilkeitä kommentteja ja haukkuvat pystyyn, kun postaus ei tullut silloin kun sen olisi pitänyt etc. Tämä ilmiö piinaa näköjään kaikkia suosituimpia bloggaajia. Tekin bloggaajat olette kuitenkin ihmisiä ja teillä on varmasti paljon asioita hoidettavana esim. työ, koulu ja kaikki blogiin liittyvät jutut. Nostan hattua, että jaksatte tehdä tuon kaiken! :) Joten moni blogin lukija voisi nyt katsoa peiliin ja todeta, että ihmisiähän me kaikki tässä ollaan.

  Pepille hirveesti tsemppiä nyt erosta toipumiseen! Oot kyllä onnekas tyttö, kun sulla on Mimmi tukena ja teidän ystävyytenne vahvistuu varmasti vielä entisestään.

  Jatkakaa samaan malliin tytöt! Olette oikeasti ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.