moretolove

white

white

maanantai 8. helmikuuta 2010

More To Love palaa juurilleen!

Jep, tässäpä teille taas vähän uutista . Me ollaan todella iloisia tästä, vaikkakin samalla jännityneitä kun pitää ruveta taas ite koodailemaan...:D Toivottavasti te tuette meitä ja seuraatte meitä takaisin juurillemme.Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!!

Niin ja kuuntelitteko te muuten meitä tänään? Kaivataan palautetta More To Love @ Spin FM groupissamme. Sinne myös biisitoiveet yms, niin mehän toteutellaan niitä ihan innoissamme. :)

51 kommenttia:

 1. Kyllä tuli kuunneltua! Vaikka netti välillä tökkikin, mutta suurin osa lähetyksestä tuli kuunneltua. :) Ootte ihanan pirteitä ja soittamanne musiikki on mainiota. Jatkakaa samaan malliin! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava uutinen!! Mä oon tosi iloinen, että palaatte juurillenne, en pitänyt tästä Indiedayshommasta alunperinkään. Ihanaa! :) Ehdottomasti seuraan mukana takaisin bloggeriin. :)

  VastaaPoista
 3. Jee, nää mainokset alkokin jo olemaan ärsyttäviä :D

  Mä vähän luulen, että tää indiedaysista poistuminen liittyy tähän teiän foorumjuttuun, koko forumporukka nimittäin kun päätti poistua indiedaysta tismalleen samaan aikaan ;o

  No mutta ei siitä sen enenpää :> Kolmosta kehiin sitten!

  VastaaPoista
 4. hienoa kuulla! ihanaa ja lukeminen jatkuu!
  ps. bloginne on paras =) t. xl-tyttö oulusta! :))

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, hyvä ratkaisu<3 Musta Indiedays-blogit onkin muuttunut liian saman laisiksi. Hyvä, ettette antaneet käydä itsellenne niin. Olen iloinen :)

  VastaaPoista
 6. Tosi paljon tsemppiä teille!!
  Mun mielestä on paljon parempi että
  jatkatte ihan itse ja omin pienin kätösin! :)

  Olisin kuunnellu teitä mutta heräsin vasta
  10 ja te olitte jo varmaan lopettanu sillon. :(
  Möh!

  VastaaPoista
 7. Ainakin mun mielestä hyvä päätös! Moretolove.fi:ä odotellessa! :) Go Mimmi ja Peppi! <3

  VastaaPoista
 8. JEEE, ehdottomasti hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
 9. Jep. Ei liity kyllä Forum-yhteistyöhön mitenkään :)

  VastaaPoista
 10. Peppi sulla on jotenkin ihanan asiallinen ääni! Eikä Mimminkään äänessä moittimista oo :)

  VastaaPoista
 11. Hieno homma, indiedays on minustakin jees mutta hienompaa jos olette omillanne :)

  VastaaPoista
 12. Mulla ei ollut mielipidettä oikein suuntaan eikä toiseen koko Indiedays-jutusta, mutta ei tämä muutos kyllä haittaakaan :) Kiva että palaatte takaisin juurillenne!

  VastaaPoista
 13. Oi, mahtavaa! Tää indiedays juttu onkin tuntunut vähän... noh, kököltä :D

  Ja muuten, koodaan nettisivuja ihan päivätyökseni joten jos kaipaatte apua jossain html/css/yleisissä nettisivuasioissa, niin autan mielelläni. You've got my email. :)

  VastaaPoista
 14. täällä yksi nörtti voisi ilmoittautua,
  ainaki jotenki nää HTML-kuviot mielessä :DD

  VastaaPoista
 15. Kuulostaa hyvältä.

  Tarjousta sähköpostiin moretolove(a)windowslive.com Kiitos :)

  VastaaPoista
 16. More to love. fi SIIIIISTIÄ<333 Ainoo hyvä juttu koko indiedaysissä oli se, et teen nytkynen banneri näki päivänvalon :D Se on ihana, mut mitä sille nyt käy? :'(

  toi silti varmaan omalta osaltaan kans tää projekti näkyvyyttä teille. Ennenki jotku ties More to lovin, nyt kaikki tietää (: Tai ainaki kaikki viisaat! :D Jään innolla oottamaan milt uus sivustonne tulee näyttämään! ♥

  VastaaPoista
 17. More to love. fi SIIIIISTIÄ<333 Ainoo hyvä juttu koko indiedaysissä oli se, et teen nytkynen banneri näki päivänvalon :D Se on ihana, mut mitä sille nyt käy? :'(

  toi silti varmaan omalta osaltaan kans tää projekti näkyvyyttä teille. Ennenki jotku ties More to lovin, nyt kaikki tietää (: Tai ainaki kaikki viisaat! :D Jään innolla oottamaan milt uus sivustonne tulee näyttämään! ♥

  VastaaPoista
 18. Koodaus on fantsua :D hihi- Mua vaan hirmeesti harmittaa että te jotka lähitte indiedaysista, ette voi sanoa miksi ihan oikeasti päätitte lopettaa sen. oon liian utelias :D

  VastaaPoista
 19. ihanaa, tuleeko muffinsi takas banneriin? sitä on ikävä ‹3

  VastaaPoista
 20. Ihanaa! Koko tää indiedays on musta syöny teidän ihanuutta jotenki. Toivottavasti palaatte takaisin vähemmän mainoksellisiksi ihaniksi. :)))

  VastaaPoista
 21. Miten saan omaan blogiin ladattua Youtube-videon? Kiitos ja kumarrus! :)

  VastaaPoista
 22. Otat sieltä youtube-videon oikeelta URL ja embed-kohdasta customize, valitset haluamasi koon ja kopioit sen embed-koodin blogiin :) Pitäis toimia.

  VastaaPoista
 23. KANNATAN! ette taida haluta kertoa tarkemmin syistä lähteä?

  VastaaPoista
 24. no mites nyt näin? joo mutta iha jees. haluutte siis vissii olla jotenki itsenäisempiä (?) 8D joo tsemppiä koodailemiseen

  VastaaPoista
 25. Voi kun näytitte huojentuneilta videossa! Välittyi sellanen kuva, että ootte todella onnellisia tästä, ja mikäs sen parempaa. Ihanaa että pääsette tekemään taas täysin omilla ehdoilla. Superjee :) Tsemppiä, olette tosi ihania.

  VastaaPoista
 26. mikä toi indiedays juttu edes on? miks päätitte siis lähteä sieltä? rajoittiko indiedays jotenki teidä bloggaamista tms?

  VastaaPoista
 27. Hei mukava uutinen, tykkäänki teistä ihan omina yksilöinänne eikä tänne blogiyhteisöön ahdattuna tai sillain jos tiesätte mitä tarkoitan :D Ja tottakai seuraan teidän toilailua jatkossakin!

  VastaaPoista
 28. Jee! Oon tosi happyhappy et palaatte bloggeriin :) Me like it a lot :) Ja täytyy kuunnella teidän lähetystä kyllä ehdottomasti joskus, tykkään jutuistanne sen verran paljon että :)

  VastaaPoista
 29. Hei Mimmi ja Peppi! Mulla ois teille eka pyyntö ikinä, joka kuuluupi näin; olen just saanut pakit erittäin töykeällä tavalla ja perään ilmoitettiin erittäin ylimielisesti et tyttöystävä löytyy. Nyt mieli on maassa ja olo tuntuu erityisen rumalta ja vastenmieliselta... Miten mä saan mun kaipaamani itsetunnon ja ylpeyden takasin? More to love-energiaa kaivataan kipeästi, itekin kun olen semmonen pyöreämpi tyttö... / hunajahiiri

  VastaaPoista
 30. Hei Mimmi ja Peppi! Mulla ois teille eka pyyntö ikinä, joka kuuluupi näin; olen just saanut pakit erittäin töykeällä tavalla ja perään ilmoitettiin erittäin ylimielisesti et tyttöystävä löytyy. Nyt mieli on maassa ja olo tuntuu erityisen rumalta ja vastenmieliselta... Miten mä saan mun kaipaamani itsetunnon ja ylpeyden takasin? More to love-energiaa kaivataan kipeästi, itekin kun olen semmonen pyöreämpi tyttö...

  VastaaPoista
 31. ymmärretään täysin mitä tarkotat! niin mekin tykätään silleen itestämme enemmän. :)

  VastaaPoista
 32. Mulla ei näy toi video :(

  VastaaPoista
 33. Moi!

  Hyvä homma! En kyllä kamalasti nähnyt Indiedaysissä vikoja, mitä nyt vaan tuntui kaikki blogit näyttävän tosi samanlaisilta, ja ehkä sen vuoksi persoonallisuus hävis. En tietenkään itse blogiteksteihin, -kuviin ja -videoihin viittaa, mutta ulkonäköön.

  Jollain tapaa huojentaa myös lukijana tää tieto, toivottavasti MTL jatkuu yhtä pirtsakasti kuin se ihan alussa ja ennen näitä "yhteisöllisyyksiä" oli! (:

  VastaaPoista
 34. Kumpaankohan mailiin? Ei oo ainakaan vielä tullu nimittäin perille :D

  VastaaPoista
 35. no tuohon minkä sie annoit :DD sieltä tuli vaa jotain lomavastausta takasin :DDDDDD

  VastaaPoista
 36. Hei, kuuntelisin tosi mielelläni teitä, ja vähän aikaa kuuntelinkin, mutta toi musatyyli mitä tuo kanava soittaa, ei oikein oo minun tyyliä. Mutta voihan aina biisei välissä vaihtaa kanavaa :D

  VastaaPoista
 37. Mahtavaa, että palaatte juurillenne. Mun mielestä parempi niin. Saako udella, että mikä sai teijät palaamaan juurillenne?
  Kuuntelin netin kautta juttujanne aamulla ja hyvinhän se meni. =)

  VastaaPoista
 38. Jes, hyvä uutinen mun mielestä! Kerkesi tulla jo hieman isompi plaah-olo koko Indiedays-touhusta ja väistämättäkin toisiaan lähenevistä blogeista sen piirissä. Teiänki raikkaus jotenki laimeni siellä ja siksikin on hienoa, että ootte takas omillanne tämän suhteen! Uutta sivustoa odotellessa, toivottavasti löytyy idearikas koodari touhuamaan sen kanssa :)

  VastaaPoista
 39. Olen laiska kirjoittamaan, mutta siis samat terkut teille kuin Nadjallekin! :

  Pakko sanoa että ihanaa! :) Omalta osaltani monien vakkari-blogien seuranta jäänyt paljon vähäisemmäksi tämän Indiedays:iin siirtymisen jälkeen, sillä on ollut sellainen olo että bloggaajien “identiteetti” katosi tänne siirtymisen myötä tai siis että se yksilöllisyys ei tullut enää samalla lailla esille.. Enihau, olette sitten missä tahansa, seuraan teitä! :)

  VastaaPoista
 40. mitä kolmosta kehiin ? :DD

  VastaaPoista
 41. Ai niin ja terveiset Nykista, yksi lukijanne taalla taman kevaan ;)

  VastaaPoista
 42. Hieno homma, mua tokkii tama Indiedays ja salaa toivon et pari muutakin lahtee takas omille teille.

  VastaaPoista
 43. Hyvä tytöt! Niin indie-eron kuin Spin FM:n puolesta! :))

  VastaaPoista
 44. Mä luen teit just sielt, mistä käskette mua lukee :)

  VastaaPoista
 45. Ootte kyllä aivan mahtavia.Mimmi oot ihana mutta ihanku jäisit hieman Pepin varjoon (Peppi kaikissa videopostauksissa, Huomenta Suomessa ja radiossa tuntuu olevan vähän huomionhakuinen) Mimmi tahdon kuulla enemmän sinua:)

  VastaaPoista
 46. jes!
  Ootte parhaita<3

  VastaaPoista
 47. Jee! Kiitos kaikille kommenteista! :)

  Indiedayssista lähtö ei liittynyt millään tavalla meidän Forum yhteistyöhön.

  Banneri joka meillä oli Indiedayssissa ei ainakaan näillä näkymin ole tulossa meille enää ja paljon kaivattuja muffinsseja tulette kyllä vielä näkemään ;)

  hunajahiiri: pää pystyyn ja uutta urosta etsimään! :) Niitä on tämä maailma pullollaan!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.