moretolove

white

white

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Uusi ystäväni!

Tänään on ollu tosi kiva vapaapäivä ja se huipentui siihen kun mentiin käymään Suvilla ja tapasin toistamiseen ihanan Chihutytön Cindyn. Neiti on melkosen ujo tapaus, mutta tänään hän yhtäkkiä kömpikin luokseni ja vaati, että vähän leikitään.Niinpä me sitten tietty vähän leikittiin ja pussailtiinkin oikein kunnolla!!! AWWW :)

Nyt täytyy kyllä meikäläisen kömpiä unille, koska aamulla on taas vuorossa radiota. Me muuten aiotaan huomenna vastailla joihinkin blogin kommentteihin siellä, joten kannattaa olla kuulolla. Helsingissä meidän tajuus on 107.6, Porvoossa 104.8 ja netistä voi kuunnella kaikki! :)


Eikö Cindy ookkin ihan hirmusen ihana? :))

13 kommenttia:

 1. Jes! Hyvä että laitoitte ton Porvoon taajuuden, nimittäin olen sitä jo pari kertaa kokeillut etsiä :D Kiitos.

  VastaaPoista
 2. voi ristus mikä ilopimpula! ^___^

  VastaaPoista
 3. Bloginne taso on hiipunut viime aikoina. :( Jotenkin se entinen iloinen ja pirtea More to love-tunnelma on poissa ja tuntuu että merkinnät ovat teille pakkopullaa ja niitä tuleekin paljon harvemmin kuin ennen. Toki tajuan että elämässänne on todella paljon muutakin kuin blogi, mutta sääli jos se unohtuu kaikkien uusien asioiden keskellä joista suurin osa on tullut blogin ansiosta. Merkinnät eivät myöskään ole enää niin henkilökohtaisia, ettekä enää kirjoita sellaisia asioita miksi ennen blogianne rakastin. Nykyään suurin osa merkinnöistä on "kävin täällä + 3 kuvaa" eikä asioista kirjoiteta sen syvällisemmin. Toivoisin että bloginne nousisi takaisin tasolleen, sillä se oli ennen ylivoimaisesti suosikkiblogini mutta tällä hetkellä vain yksi muiden joukossa.

  VastaaPoista
 4. Hihi, tässä sitä kommenttia nyt kerrakseen, olisi aika kiva jos voisitte lukea tämän, sillä Facebookkia mulla ei ole (: Ensinnäkin, te olette todella ihania tollasina, kaikki bloggaajat ovat langanlaihoja tytteleitä, mutta te ootte tosi ihania tollasina, ja sen takia teistä aloinkin tykätä ja blogianne seurata (: Okei, mutta nyt niihin muutamaan kysymykseen, miltä tuntuu, kun joku pienestä ajatuksesta tehty blogi on tuottanut teille monia haastatteluja ja radio-ohjelmankin ja nuortenlehteen oman palstan, miltä tuntuu kun melkeen joka ikinen teinityttö tietää kun puhutaan "niistä mimmistä ja pepistä jotka teki sitä ja tätä". Jatkakakaa samaan malliin te ootte niin ihania (: Ja mitä mieltä ootte musasta jota Spin FM (tai te) soittelette ? :D Jajajahyvää lopputalvea teillekki <3 (:

  VastaaPoista
 5. Kuka on Mimmin poikkis?? Vaaditaan esittely! ;)

  VastaaPoista
 6. Pidän kovasti teidän blogistanne, ja sillä ootte ihania ja aitoja tyttöjä ! Ette esitä yhtikäs mitään ja juttunne saavat aina hymyn huulille :) jatkakaa samaan malliin ! <3

  Ainiin, mistä te tykkäätte eniten ostella vaatteita ja paljon teillä menee kuukaudessa noin rahaa ? Vai tykkäättekö enemmän kierrellä näitä kirppiksiä ? :)

  VastaaPoista
 7. Ihana toi koira!!!!

  VastaaPoista
 8. Oi ootte kumpiki tosi sulosia.

  VastaaPoista
 9. aww, pepillä on ihanan tyttömäinen lepertelyääni :D

  VastaaPoista
 10. Aww, kuinka suloinen pikku Cindy! <3 Vie kyllä sydämen mennessään :)
  Mulla on ihan järkyttävän kamala koirakuume ja haluaisin juuri tuollaisen pienen chihuahuan itselleni kainaloon hellittäväksi <3 Voi tsiisus, mistä saan rahat koiraan nyt heti :D

  Terkkuja MTL-tyttöille, teillä on ihan mahtava blogi! ;)

  VastaaPoista
 11. Bloginne taso on laskenut viimeaikoina todella paljon. Surullista koska blogi on aivan ihana. Onneksi Pepin uudessa merkinnässä on vanhaa ihanaa MTL-henkeä ja toivottavasti pysytte exäsi kanssa jatkossakin yhtä hyvissä väleissä. Hienoa että pystyitte eroamaan ystävinä. :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.