moretolove

white

white

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Mites toi lauantai?


Meillä on tulossa kiireinen viikonloppu, koska sunnuntaina ollaan juontamassa tota Musicians Against Racism-tapahtumaa Gloriassa JA lauantaina ollaankin sitten Porvoossa Kokonniemessä juontamassa Snow Festivaleja.Kyseessä on siis koko perheen tapahtuma Kokonniemen hiihtokeskuksessa jossa päivällä me punkerot vedetään lasten tapahtumaa ja illalla ollaan sitten myöskin Axl Smithin kiusana lavalla.

Päivä on varmasti pitkä ja jännittävän siitä tekee luonnollisesti myös se, että Minä Peppi More To Love täytän 25 vuotta!!!!!!! Ikäkriisiä ei ole vielä havaittavissa, mutta mitäpä sitä turhia kriiseilemäänkään? Mimmi muistuttelee kokoajan, että lauantain jälkeen minäkin oon lähempänä kolmea ku kahtakymppiä! :D

Toiveita lauantaille:

- Paljon hyvää ruokaa, siis PALJON
- Paljon aurinkoa ja hyvä ilma muutenkin
- Paljon hyviä lumilautailijoita (siis mukavia luonteeltaan tietenkin)
- Paljon söpöjä lapsia joita voi yrittää ryöstää
- Paljon hyvää musiikkia
- Paljon hyvää fiilistä ja meininkiä
- Paljon kaikkea KIVAA!! :)
- Paljon syleilyä esim. Paavo Pesusienen kanssa

Onko toi muka liikaa vaadittu? :)

Ps. Oltiin tuossa joku aika sitten haastattelussa ja nyt se on ilmestynyt tänne. Tuli oikein hyvä mieli, koska toi on ehdottomasti ehkä jopa paras juttu joka meistä on koskaan tehty.

Check out an interview of us in english! We really like it a lot.


18 kommenttia:

 1. Ootte kyllä vaan niin huippuja. Iso peukku! :)

  VastaaPoista
 2. tää ei varmaan yhtään auta kriiseilyssä, mutta kun täyttää 25 on myös lähempänä viittäkymmentä kuin omaa syntymää... =') mut hei ikä on vaa numero! etkä oo oikeesti vanha, en koita sitä tässä painottaa ;) hyvää naistenpäivää molemmille!<3

  VastaaPoista
 3. vähänkö oon kateellinen tosta paavo pesusienen syleilystä :((

  VastaaPoista
 4. Mimmi ja Peppi, en jaksa enää lukea juttujanne, koska bloginne ei enää käsittele niitä alkuperäisiä aiheita joiden takia tätä blogia aloin lukea ja seurata. Nykyään täällä on suoraan sanottuna pelkkää pinnallista potaskaa, eikä kunnollista asiapitoista postausta ole ollut aikoihin. Olen toki iloinen viimeaikaisesta menestyksestänne ja mielelläni suo teille kaiken maineen ja kunnian ja julkisuuden, mutta ei tätä blogia voi enää kutsua läskiblogiksi kun sisältö on identtistä kaikkien muiden suosittujen blogien kanssa. Missä esim. juttua elokuvasta Precious? Missä jutut Mark Fastista jonka muotinäytöksessä oli normaalikokoisia malleja hernekeppien sijaan? Kivaa, että juonnatte rasisminvastaisen tapahtuman, mutta miksette ole vaivautuneet kirjoittamaan omia ajatuksianne suvaitsevaisuudesta ja rasismista?
  Ei blogimaailma kaipaa yet another valokuvablogia jossa tukuttain kuvia jostain kutsuvierastilaisuuksista...

  VastaaPoista
 5. olen lukenut teidän blogia jo vajaan vuoden ajan. olen aina tykännyt teidän tavasta nauttia elämän pienistä asioista ja kyvystä elää oikeasti hetkessä!
  luin tuon teistä tehdyn haastattelun ja se kosketti tosi paljon. olen jollain tapaa todella todella todella kateellinen: olen vuosien aikana muuttunut yhä enemmän sellaiseksi etten tunne itseäni, alistuvaksi suorittajaksi, joka ei osaa nauttia elämästä. teidän blogia lukiessa tulee mieleeni aina elämäni ja millaiseksi se olisi voinut tulla jo kauan sitten, ja kuinka vaikealta sen muuttaminen nyt tuntuu. more to loven positiivisuus ja rakkaus elämään todellakin saa mykistymään ja pohtimaan omia valintoja omassa kurjassa elämässä.
  olette aivan ihania, älkää koskaan menettäkö tuota hohdetta itsestänne!

  <3: anni

  VastaaPoista
 6. enää en rynni aamulla tsekkaamaan onko uusia kirjotuksianne ilmestyny, kun tää on niin tällasta pintaliitopotaskaa :/ että tää rakkaussuhde oli nyt tässä, heippa!

  VastaaPoista
 7. luin ensin että toi tapahtumama on floridassa :D ja olin iha wtf

  VastaaPoista
 8. pakko komppaa edellisiä kommentteja, täst blogista on tullut vähän turhan pintaliitokimallusta =(

  mul on ikävä sitä viime kesän More to lovea, söpöjä poseja ja vähän rakeisia kuvia, sellasta maanläheisyyttä!

  VastaaPoista
 9. oi vitsi teillä menee kyllä hyvin! ainakin mitä tänne blogin puolelle näkyy:D saatte kokoajan uusia hommia ja bloginne on kuitenkin ollut vasta alle vuoden pystyssä -en kyllä ihmettele, ootte niin mahtavia tyyppejä:D

  VastaaPoista
 10. Hey tytöt!
  Olen lukenut blogianne pitkään ja tykännyt teistä ensimmäisestä lukukerrasta lähtien. Nyt teidän blogista on vaan tullut mainostaulu, mainostatte vaan kaikkia tapahtumia, eikä täällä blogissa käyminen enää innosta.

  Ps. Toiveita lauantaille listasta bongaamani " Paljon söpöjä lapsia joita voi yrittää ryöstää " osui pahimpaan mahdolliseen aikaan, tänään naapurista nimittäin katosi pieni vauva, joka onneksi löytyi, mutta lumihankeen haudattuna.

  VastaaPoista
 11. ^^ ihan ku kaikki ei tietäis jo tota juttua :DD

  mut joo,ikävä vanhaa MTL:a

  VastaaPoista
 12. pitää varmaan tulla sitten tonnekkin, ihan teidän takia. Koska muuten ei oikein olsii iskenyt, mutta jos on noin ihanat juontajat tulossa, niin mikäs siinä :D

  VastaaPoista
 13. Jep samaa mieltä edellisten kanssa. Koitan antaa asiallista kritiikkiä: Tykkäsin tästä blogista alussa ihan hirveästi, nyt jäänyt lukeminen vähemmälle kun juttujen taso on laskenut/muuttunut. Nykyään on tapahtumaa tapahtuman jälkeen, mainosta mainoksen jälkeen.

  Ja toinen asia mikä mua hieman riipii on tämä:
  Itsekin olen hieman ylipainoinen (:D) ja olen iloinen että olette ylpeitä itsestänne niinkuin kuuluukin ja rakastatte itseänne sellaisina kuin olette sekä puhutte asioista niiden oikeilla nimillä, mutta silti mielestäni tuo korostus menee yli, tarkoitan tällä esimerkiksi sitä kuntosali-postausta: Me ei AINAKAAN laihduteta. Vaikka siis sehän olisi ihan hyvä juttu, jo terveydenkin kannalta jos sitä painoa vähän pudottaa, tai jos se ikäänkuin salaa siinä sivussa putoaa. Ja se vasta olisikin esimerkillistä! Mun mielestä se oli alussa inspiroiva ja hyvä juttu kun Peppi oli laihduttanut jo ties kuinka paljon ja edelleen vähän seurasi mitä söi, niin sitä oli kiva seurata, että joku onnistuu.

  VastaaPoista
 14. Me ei koeta tällä hetkellä tarvetta laihduttaa, jos sellainen tilanne tulee niin varmasti laihdutetaan. :)

  Mitä lapsen ryöstöön tulee, niin tarkoitettiin varmaan lähinnä sitä, että mulla on hirvee vauvakuume ja rakastan lapsia. Huomasin itekkin ton uutisen laittamani postauksen jälkeen, mutta hei toi on jo ehkä vähän liikaa jos ruvetaan tollaseen vertaamaan. :D

  Kiitos kaikille kommenteista, ikävää jos jotain häiritsee että "mainostetaan" tapahtumia missä ite ollaan juontamassa, koska ite ollaan fiiliksissä että saadaan olla niissä mukana. :)

  VastaaPoista
 15. Täällä myös yksi joka ikävöi ns. edellisen elämän More to Love blogia :(

  Tämän postauksen neljäs kommentoija osui oikeaan, itsekin kaipailisin niitä postauksia, joita ennen teitte! Ja juurikin nuo aiheet olisi hyviä, mitä Anonyymi kommenissaan otti esille.

  Mutta tämä on teidän blogi, ja te päätätte mitä tänne kirjoitatte, jos elämänne on nykyään tällaista kuin blogi kertoo, niin miksipäs ei.

  Täällä ruudun toisella puolen on varmasti paljon lukijoita, jotka lähtivät lukemaan blogianne sen alkuperäisen idean ja juttujen takia. Nykyään bloginne ei sitä enää ole, ja se harmittaa, mutta jokainen tallaa tavallaan :)

  VastaaPoista
 16. Mainostakaa ja markkinoikaa niin paljon kuin ikinä vain jaksatte, saa fanit mahdollisuuksia tavata teitä ja ehkä tutustua teihin paremmin. Mutta mihin ne tutustuu? Teidän hiuslisäkkeisiin ja pinkkeihin rakennekynsiin? Kohta More to love-faneja tuskin enää löytyy, kun olette "vain" Peppi ja Mimmi, bloggaajia muiden joukossa, ei millään tavalla massasta piristävällä tavalla poikkeavia. Blogin nimi ei enää kuvaa tai vastaa sisältöä ollenkaan. Kuten joku jo aiemmin mainitsikin ansaitsette varmasti kaiken kunnian ja maineen, mutta kohta teillä ei enää ole mitään oikeaa sisältöä jolla ratsastaa ja jota promota. Hirveä hypetys meneillään Pepistä ja Mimmistä ja koko se MTL-ideologia on unohtunut. Palatkaa juurillenne, pliis. Viimeisin MTL goes deep-postaus on tehty tammikuussa, eli aika hiton kauan sitten... Ette te niin ihania ja erikoisia ja erityisiä ole että me lukijat jaksettais/tyydyttäis katsoa pelkkiä kuvia teistä eri poseasennoissa. Tää ei muistaakseni ollu mikään valokuvablogi...

  VastaaPoista
 17. Onhan teidän bloginne sisältö muuttunut joo, mutta en mä näkisi että huonompaan suuntaan :o Kyllähän te täällä vieläkin kerrotte tekemisistänne ja olemisistanne. Mun mielestäni teillä on täysi oikeus mainostaa juttuja joissa olette mukana, olette varmasti niistä itse todella innoissanne ja ne antavat faneillekin tilaisuuden tavata teitä. :)

  Vaatepostauksia on kyllä vähän ikävä, voisiko niitä tulla vähän useammin?

  Olette edelleen ihania <3 Vuosi sitten tämä läski oli ehkä kevyempi, mutta tätä nykyä paljon tyylikkäämpi ja tyytyväisempi itseensä, kun jotkut ovat näyttäneet että onnistuuhan se homma isokokoisenakin. :)

  VastaaPoista
 18. Mä en tiennykään että te juonnatte Snow Festivalin! Toivottavasti ootte siellä myös kolmen vuoden päästä ku itse olen 18! Porvoon Kokonniemi ei ole kyllä niin mahti paikka, mut ilta on täynnä kaikkea mahtii ni johan kelpais;)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.