moretolove

white

white

tiistai 9. maaliskuuta 2010

MTL goes REALLY REALLY deep!!!


Nyt on kirjaimellisesti kuppi nurin.

Oon vuosia blogeja lukeneena ihmetellyt aina jossain vaiheessa alkavaa "poistan kohta blogin"-angstia. Me ei Pepin kanssa oltu koskaan blogin poistamista mietitty, ennen viime sunnuntaita.

Meillä täällä blogissa ei oo ollu tapana tilittää, mutta täyttyy se mitta joskus meilläkin. Viimeaikoina on tullut näitä vähän turhan "kriittisiä" kommentteja aivan liikaa. Haluaisinkin siksi täsmentää muutamia asioita joita näissä kommenteissa on nostettu esille.

"Bloginne taso on hiipunut viime aikoina. :( Jotenkin se entinen iloinen ja pirtea More to love-tunnelma on poissa ja tuntuu että merkinnät ovat teille pakkopullaa ja niitä tuleekin paljon harvemmin kuin ennen."

Eikö nimenomaan blogimerkinnöistä tule pakkopullaa jos niitä väkisin tunkee monta kertaa päivässä pelkästä päivittämisen ilosta? Eikö harvemmin ole tässä tapauksessa parempi. Alussa päivitettiin blogia kaksi kertaa päivässä, mutta silloin tilanne oli hyvinkin erilainen, mitä tällä hetkellä. Myös meillä on niitä "ei niin pirteitä"-kausia (esimerkiksi nyt) kun tekisi mieli jäädä peiton alle ja nukkua vaikka pari viikkoa putkeen. Ollaan molemmat tosi paljon loman tarpeessa tällä hetkellä ja ollaan ylipäätään ihan tosi väsyneitä.

"Mimmi ja Peppi, en jaksa enää lukea juttujanne, koska bloginne ei enää käsittele niitä alkuperäisiä aiheita joiden takia tätä blogia aloin lukea ja seurata. Nykyään täällä on suoraan sanottuna pelkkää pinnallista potaskaa, eikä kunnollista asiapitoista postausta ole ollut aikoihin."

Tällä hetkellä turhan diippeihin postauksiin ei vaan yksinkertaisesti ole aiheita. Miksi vääntää väkisin väillä vängällä jotain syvällistä, jos hommaan ei ole minkäänlaista fiilistä? Jos vaikkapa koulukiusaus on jo blogissa kertaalleen käsitelty, niin meillä ei ehkä ole tarvetta nostaa sitä joka viikko/kuukausi esille.

"Olen toki iloinen viimeaikaisesta menestyksestänne ja mielelläni suo teille kaiken maineen ja kunnian ja julkisuuden, mutta ei tätä blogia voi enää kutsua läskiblogiksi kun sisältö on identtistä kaikkien muiden suosittujen blogien kanssa."

Ollaanhan me edelleen läskiblogi ja kirjoitetaan tietääkseni edelleen omalla tyylillämme?

"Missä esim. juttua elokuvasta Precious? Missä jutut Mark Fastista jonka muotinäytöksessä oli normaalikokoisia malleja hernekeppien sijaan? Kivaa, että juonnatte rasisminvastaisen tapahtuman, mutta miksette ole vaivautuneet kirjoittamaan omia ajatuksianne suvaitsevaisuudesta ja rasismista? Ei blogimaailma kaipaa yet another valokuvablogia jossa tukuttain kuvia jostain kutsuvierastilaisuuksista..."

Vähän hankala kirjotella juttua Precious-elokuvasta, jos ei sitä ole nähnyt. Erittäin mielelläni ottaisin kyllä päivääni useita lisätunteja jos niitä vaan jostain saisi. No toivottavasti huomenna päivällä ehditään leffaan katsomaan tuo, niin voidaan sitä vaikkapa kommentoida jos tarpeelliseksi katsomme.

Sama Mark Fastin kanssa, nykyään meillä ei ole aikaa metsästää uutisia koskien lihavuutta kuten ennen, emmekä myöskään seuraa orjallisesti muotimaailman tapahtumia, emme ole koskaan seuranneetkaan. Minua ihmetyttää miksi nimenomaan meidän olisi "pakollista" kirjoittaa moisista aiheista vain siksi että ne sivuavat lihavuutta. Jos aiheet eivät "kosketa" meidän elämää niin jätämme ne käsittelemättä.

EDIT: Mark Fastista kirjotettiin kyllä sillon syyskuussa...

Juonnetaan joo sunnuntaina tuo rasisminvastainen tapahtuma, eiköhän se ja meidän ideologia (itsensä ja muiden hyväksymisestä sellaisena kuin on) ylipäätään anna tarpeeksi osviittaa meidän suvaitsevaisuudesta.

"mul on ikävä sitä viime kesän More to lovea, söpöjä poseja ja vähän rakeisia kuvia, sellasta maanläheisyyttä!"

Ei se huono kuvienlaatu hyvää blogia tee, valitettavasti. Ei kyllä ainakaan meitä harmita yhtään, että ollaan saatu paremmat kamerat.

"Olen lukenut blogianne pitkään ja tykännyt teistä ensimmäisestä lukukerrasta lähtien. Nyt teidän blogista on vaan tullut mainostaulu, mainostatte vaan kaikkia tapahtumia, eikä täällä blogissa käyminen enää innosta."

Tottakai mainostetaan tapahtumia joissa ollaan mukana esim. juontamassa. Nämä tapahtumat selkeästi jakavat porukkaa, toiset tahtovat meitä tavata ja toisia se, että ollaan jossain mukana ärsyttää. Me koetaan tärkeäksi mainostaa esim. tuota sunnuntain rasisminvastaista TÄRKEÄÄ tapahtumaa ja jos yksikin sinne meidän mainoksen uhrina paikalle ilmestyy niin ollaan tosi tosi tyytyväisiä.

"Itsekin olen hieman ylipainoinen (:D) ja olen iloinen että olette ylpeitä itsestänne niinkuin kuuluukin ja rakastatte itseänne sellaisina kuin olette sekä puhutte asioista niiden oikeilla nimillä, mutta silti mielestäni tuo korostus menee yli, tarkoitan tällä esimerkiksi sitä kuntosali-postausta: Me ei AINAKAAN laihduteta. Vaikka siis sehän olisi ihan hyvä juttu, jo terveydenkin kannalta jos sitä painoa vähän pudottaa, tai jos se ikäänkuin salaa siinä sivussa putoaa. Ja se vasta olisikin esimerkillistä! Mun mielestä se oli alussa inspiroiva ja hyvä juttu kun Peppi oli laihduttanut jo ties kuinka paljon ja edelleen vähän seurasi mitä söi, niin sitä oli kiva seurata, että joku onnistuu."

Siinä salillakäynninaloittamispostauksessa ei kyllä sanottu että me ei AINAKAAN laihduteta, sanottiin että: "Tarkoituksena meillä ei oo mitenkään ruveta laihduttelemaan, mutta kohentaa kuntoa ja saada sitä energiaa entistäkin enemmän." Ja tuo ihan vaan sen takia, että osa porukasta tuntuu olevan välillä hirveessä hädässä, että me laihdutaan. Kyllä mulla ainakin paino on esim. viime kesästä pudonnut, vaikka en ole laihduttanut. Edelleen kuitenkin täsmennettäköön, että ollaan molemmat laihdutettu useita kymmeniä kiloja, mutta emme nyt koe moista ajankohtaiseksi ja siksi emme parhaillaan laihduta.

"Mutta tämä on teidän blogi, ja te päätätte mitä tänne kirjoitatte, jos elämänne on nykyään tällaista kuin blogi kertoo, niin miksipäs ei. Täällä ruudun toisella puolen on varmasti paljon lukijoita, jotka lähtivät lukemaan blogianne sen alkuperäisen idean ja juttujen takia. Nykyään bloginne ei sitä enää ole, ja se harmittaa, mutta jokainen tallaa tavallaan :) "

Mihinkäs meidän blogin alkuperäinen idea on karannut? Tai jutut? Edelleenhän me kirjoitetaan omalla tyylillämme (joka sekin joitain ärsyttää ja on ärsyttänyt alusta asti).

"Mainostakaa ja markkinoikaa niin paljon kuin ikinä vain jaksatte, saa fanit mahdollisuuksia tavata teitä ja ehkä tutustua teihin paremmin. Mutta mihin ne tutustuu? Teidän hiuslisäkkeisiin ja pinkkeihin rakennekynsiin? Kohta More to love-faneja tuskin enää löytyy, kun olette "vain" Peppi ja Mimmi, bloggaajia muiden joukossa, ei millään tavalla massasta piristävällä tavalla poikkeavia."

Meikäläinen on tällä hetkellä ainakin erittäin luomussa kunnossa (oma tukka, ripset, kynnet...), joten eipä hätää moisesta. Yleensä meidät livenä tapaavat odottavat tapaavansa jotkut julkkikset ja yllättyvät kuinka ollaankin aika jalat maassa (ei tällä massalla paljon leijuta). Ikävää jos emme poikkea enää mielestäsi massasta, mutta miksi poiketa väkisin jos elämä on nyt tätä. Ei pystytä ymmärtämään sitä, miksi meistä väkisin väännetään jotain speciaalia. Ollaan alusta asti tykätty esim. kauneudenhoidosta. Itsehän tosiaan olen parturi-kampaaja ja opiskelen AMK:ssa kauneudenhoitoalaa.

"Blogin nimi ei enää kuvaa tai vastaa sisältöä ollenkaan."

Blogin nimihän tulee ihan suoraan MySpacen bodytype-kohdasta, josta siis löytyy "more to love". Ei oo pelkoo, etteikö oltais tuota vartalotyyppiä yhäkin.

"Kuten joku jo aiemmin mainitsikin ansaitsette varmasti kaiken kunnian ja maineen, mutta kohta teillä ei enää ole mitään oikeaa sisältöä jolla ratsastaa ja jota promota. Hirveä hypetys meneillään Pepistä ja Mimmistä ja koko se MTL-ideologia on unohtunut. Palatkaa juurillenne, pliis. Viimeisin MTL goes deep-postaus on tehty tammikuussa, eli aika hiton kauan sitten... Ette te niin ihania ja erikoisia ja erityisiä ole että me lukijat jaksettais/tyydyttäis katsoa pelkkiä kuvia teistä eri poseasennoissa. Tää ei muistaakseni ollu mikään valokuvablogi..."

Ei se MTL-ideologia minnekkään kyllä unohtunut ole. Tällä hetkellä nuo diipimmät aiheet on vaan kortilla. Ja meillähän on hyvin hyvin harvoin pelkkiä valokuvapostauksia juurikin sen takia, ettei olla mikään valokuvablogi. Kuvia vaan paljon toivotaan, mutta yritetään me sinne sitä tekstiäkin saada juurikin sen takia, ettei pelkistä kuvapostauksista itsekään niin perusteta.

Olisikin tosi hauska tietää mikä teidän mielestä on sitä meidän "vanhaa" tyyliä, sillä toisille se näyttäisi juurikin olevan niitä kuvia ja sitä pyllertämistä ja lyllertämistä, mutta toisille ilmeisesti jotain ihan muuta? Ei olla koskaan oltu mikään jukeboksi, eikä sellaiseksi alistuta nytkään, mutta kumpikaan meistä ei kyllä ole missään vaiheessa sitoutunut kirjoittamaan pakosta tätä blogia tai muutenkaan velvoitettu väkisin tähän, jos se ei mielekkäältä tunnu. Tämä on edelleen meidän harrastus ja nyt oikeasti ensimmäistä kertaa meistä molemmista tuntuu siltä, että tämä harrastus syö meitä vähän liikaa.

Tiedetään hyvin, että ne kaikista parhaat ja hauskimmat postaukset syntyy niistä arkisista hassutteluista ja asioista. Nyt vaan meidän vapaa-aika on todella kortilla, jos minulla ei ole edes aikaa nähdä poikaystävääni (joo kyllä seurustelen nykyään) tai edes puhua hänen kanssaan puhelimessa niin tilanne alkaa olemaan kohdallani jo aika radikaali.

Meillä ei myöskään ole nykyään aikaa shoppailla tai ylipäätään hengailla. Viikonloppuna kemuissa ystävät kysyivät miksei minua enää nää missään, niinpä. Mieluummin jään kotiin, kuin lähden nykyään enää ulos. Mielestäni tuo on taas ristiriidassa sen kanssa, että joidenkin teidän mielestä käymme ihan liikaa ulkona...

Itse jätin tosiaan työt The Body Shopilla, sillä en yksinkertaisesti niitä enää ehdi tekemään. Yritän tässä parhaillaan vääntää opinnäytetyötä ammattikorkeakouluun ja varmasti jokainen opinnäytetyön tehnyt tietää minkälainen prosessi on kyseessä. Käyn myös samalla koulussa vielä muutamia kursseja, jotta saisin joskus paperit ulos. Blogista emme tällä hetkellä saa yhtään rahaa, joten idioottejahan me oltais jos kieltäydyttäisiin työtarjouksista joita saadaan blogin myötä.

Te varmasti kuvittelette, että ollaan tosi onnellisia tällä hetkellä, mutta välillä homma tuntuu kyllä täysin päinvastaiselta ja meitä lähinnä hirvittää koko rumba ja ollaankin mietitty että miten me tähän ollaan jouduttu ja oliko tämä sitä mitä haluttiin. Perustettiin kuitenkin vaan blogi. Meidän elämät on muuttunut tosi paljon ja esim. Pepillä on parisuhde kariutunut ja asunnon metsästys käynnissä. Tällä hetkellä Peppi lymyilee lähes täysin meikäläisen nurkissa. Kolkyt neliöö, jei. Kummallakaan meistä ei ole tällä hetkellä aikaa nähdä myöskään ystäviä tai yksinkertaisesti välillä vain olla. Jos se on teidän mielestä onnellisuutta ja kadehdittavaa niin vähän sitä joustoa ja ymmärrystä toivoisimme myös sieltä suunnalta.

Haluaisin myös muistuttaa, että se 15-20 000 uniikkia kävijää joka viikossa meidänkin blogissamme vierailee aiheuttaa myös pientä itsesuojelua. En tiedä huomasitteko, mutta esim. ennen Maria!-ohjelmaa poistettiin aika monta "liian henkilökohtaista" postausta. Ollaan haluttu vetää selkeä raja siihen mitä blogissamme esitellään, joten esim. kotia ei tulla näkemään ja poikaystäväkin tulee kuvioihin ehkä jossain vaiheessa omalla painollaan, jos siltä tuntuu. Peppi puolestaan on juuri eronnut neljän vuoden suhteestaan, joten toipuminen tästäkin prosessista on vielä käynnissä. Ei olla myöskään mitenkään velvollisia jakamaan koko elämäämme teille.

Me ollaan tosi kiitollisia ja ilosia tästä kaikesta mitä ollaan saavutettu ja aijotaan jatkossakin pysyä iloisina ja hymyilevinä, mutta välillä sitä vaan miettii että onko oikeesti pakko yrittää lannistaa.

Että tämmöstä tällä kertaa. Toivottavasti tämä valottaa hieman tilannettamme myös teille päin.

Nyt hajoo pää.

Peace.

156 kommenttia:

 1. Mun mielestä ootte tosi sulosia ja ihania tyttöjä, joiden elämän seuraaminen on mulle ihan pelkästään pieni iltojen ilo :)) Jättäkää typerät kommentit omaan arvoon, kyllä siinä väkisinkin käy niin että blogi muuttuu sitä mukaan kuin elämäkin, ja teidän elämä on kokenut aika isoja myllerryksiä vai mitä ;))
  Mutta pois turha angstaus tytsyt, miettikää sitä kaikkea mistä olisitte jäänyt paitsi ilman blogianne! Aina ei jaksa hassutella ja joskus on väsy!kausia mutta niistäkin pääsee yli, varsinkin noilla teidän kuplivilla persoonilla! =)

  Tyytyväinen lukija,
  Nea

  VastaaPoista
 2. tytsit älkää luovuttako mä tykkään hirmu paljon ku itekki iso kokonen olen toivon NIIIIN että jatkatte vielä :)..ps. olen pahoillani en lukenut koko tekstiä koska en uskaltanut :(

  VastaaPoista
 3. Hei more to love !
  Saatte varmaan miljoona muutakin tämmöstä kommenttia, mutta halusin vaan kertoa tän:
  ootte oillu mun lemppareita alusta asti, toki oon huomannu teidän juttujen muuttuneen esim syksystä ja kesästä, mutta itse sen ilman mitään nillityksiä tajusin että ootte tosi kiireisiä, näkeehän sen näistä päivityksistä !
  Aamujuontajana toimiminen ja kaikki muut saa varmasti energiat ihan nollille ja muu elämä jää.

  Teillä on varmasti niin monta ihanaa lukijaa jotka ymmärtää tämän! Tsemppiä teille hirveesti kevääseen, älkää uuvuttako itseänne <3

  VastaaPoista
 4. aaarrrgghh!! ärsyynnyin niiiiin paljon noista lukijoiden kommenteista mitä tässä postauksessa oli!
  mä ainakin tykkään teistä ihan yhtä paljon ku sillon ku aloin tätä blogia lukemaan!! <3

  en ymmärrä, miksi teidän pitäisi aina jaksaa olla pirteitä ja iloisia, ei kukaan jaksa!

  jaksamisia teille molemmille!<3

  -jenna

  VastaaPoista
 5. Miten niin olette massaa? Ei noin kuplivista ja ihanista tytöistä saisi massaa tekemälläkään.

  Teidän blogi on ihana ja mun mielestä se on edelleenkin tyyliltään "te", mitä se nyt tarkoittaakaan... tykkään teidän kuvista ja kirjoituksista, ne on tyyliltään iloisempia kuin muut lukemani blogit.

  Voimia teille!

  Terveisin:
  Tyytyväinen lukija.

  VastaaPoista
 6. Hei MTL-tytsyt!
  Olen lukenut blogianne alusta saakka ja minun silmin (suppea näkökulma)olette pysyneet aika samanlaisina, eli IHANINA!!!

  Tämä postaus oli todellakin paikallaan, koska niin paljon tulee ihan kamalia kommentteja, itseänikin välillä hirvittää!

  Mä arvasin jo muuten Mimmi aiemmin että sä seukkaat kun oot ollut niin "hehkuva" =) Ihanaa! Toivottavasti löydätte pian yhteistä aikaa!

  Ja Pepille tsemppiä myös! Kevät on tosi monelle hankalaa aikaa. Voimat ei meinaa riittää, mutta duuniahan on painettava, kun sitä leipääkin pitää pöytähän saada.. Mutta siis tsemppiä! Oletteko kokeilleet sellaista kirkasvalolamppua??

  VastaaPoista
 7. Oon tosi pahoillaan teidän puolesta, kun olette joutuneet tuollaista paskaa niskaanne ottamaan. :/ Mutta koettaa olla ottamatta nillitystä liian henkilökohtaisesti, sillä mehän asutaan Suomessa, kateellisten kyräilijöiden luvatussa maassa! Varmasti monia vituttaa, kun teillä menee noin hyvin ja ootte päässeet tekemään ihan mahtavia juttuja lyhyessä ajassa! Ihmisiä myös vituttaa hyväntuuliset ja iloiset persoonat, niin kuin te. Jos täällä Suomessa ei kulje naama norsun vitulla jatkuvasti valittaen jotain täytyy olla pielessa....

  Ei varmaan kaikki kritiikki ole kateutta, mut mun mielestä asiat voi esittää monella tavalla. Noita "blogin taso on laskenut" -marmatuksia olen aina ihmetellyt - eihän sitä kenelläkään voi aina riittää aika samalla temmolla bloggailuun?! Kyllä se "taso" sieltä takaisin aina palaa, kun kiireet ja muut helpottaa - en siis tajua, miksi ihmiset moisesta huolehtivat.

  Toivon hirveän kovasti, ettette olisi pahoittaneet mieltänne näistä jutuista ja jatkaisitte samalla linjalla. Takokaa, kun rauta on kuumaa, jos vaan teistä itsestänne siltä tuntuu! Te ootte jonkin sortin personal branding -edelläkävijät Suomessa. :) Hulluna jaksamista ja tsemppiä teille, mä ainakin tykkään teistä vähintään yhtä paljon kuin kesällä! Ja muistakaa myös levätä ja lomailla välillä. :)

  VastaaPoista
 8. Asiaa! Hienoa kun pidätte puolianne!

  Aurinkoisia kevätpäiviä,
  Hanna

  VastaaPoista
 9. Emmä nyt tiiä onko taso niin laskenu, mutta huomaa että te ootte kyllä loman tarpeessa. :)

  VastaaPoista
 10. Vooi tytöt jättäkää muiden kommentit omaan arvoonsa! Tietenkin ne tuntuvat pahalta ja varsinkin jos niitä tulee tollaisena röykkiönä(?) Itse yllätyin todella paljon ihmisten kommenteista, sillä mieleeni ei ole tullut että blogi on muuttunut paljoa tai että omg mainostatte tapahtumaa tms. Huomaa että moni ei nykyään tajua että blogin pitäjä on edelleen se sama joka oli silloin kuin aloitti pitämään blogia. Teistä nyt ehkä on tullut pieniä "julkkiksia", mutta ei se oikeuta olettamaan että teillä on elämässä vain blogi jne. Tsemppiä ja voimia teille tytöt<3

  VastaaPoista
 11. Kauheeta idiotismia tekin joudutte kokemaan :(
  Te olette ihania just tommosina kun olette, toivon että saatte elämän taas paremmin rullaamaan. Teillä ei todellakaan ole mitään velvoitteita kertoa mitään henkilökohtaisia juttuja tai kirjoittaa jostain mistä ette halua. Teidän bloginnehan tämä on, me käydään vaan vierailulla.

  Ei kukaan kai toisen kotiinkaan mene arvostelemaan, että miksi järjestelet näin jääkaappisi.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. puspus ootte tytöt ihanii <3
  tsemppiii ! <3

  VastaaPoista
 13. Hmm. Blogit muuttuu sitä mukaa kun tilanteet muuttuu. Blogihan on aina sitä, mitä sen kirjoittaja tai kirjoittajat sillä hetkellä elää ja tuntee.

  Tsemppiä teille kuntosalille ja kaikkeen muuhunkin ja ottakaa rennosti moniakin kovasti väsyttävä kevät. Kyllä kesän aurinko pian taas pilkistää ja silloinhan irtoaa juttu jos toinenkin ihan itsestään. :)

  VastaaPoista
 14. Itsekin olen huomannut että olette loman tarpeessa. Voisin osan tekstin kommenteista allekirjoittaa, vaikka en lukijana todellakaan vaadi että kirjoittajat tekevät niin kuin lukijakunta pyytää.

  Mutta ystävät hyvät, ottakaa aikaa arjesta, sopikaa joku hetki kun ette ota töitä (jos vaan millään mahdollista), varatkaa esim. joku kylpyläloma jostain rauhallisesta paikasta, jättäkää tietokoneet ja kamerat kotia ja rentoutukaa! Varmasti auttaa päänsisäiseen mielentilaan, ulkokuoreen ja blogimaailmaankin! Sitä sanotaan että pitää takoa kun rauta on kuumaa, mutta ihan loppuun asti ei itseään kannata kuluttaa :)

  Jaksamista tytöt!

  VastaaPoista
 15. Heippa MTL Tytsit!
  Jatkakaa vaan samaan tapaan blogianne se on ihanan piristävää luettavaa :)Musta nuo hippailu yms kuvat on mukavaa luettavaa! Sitäpaitsi tää blogi kyllä erottuu ihan 100% varmasti muista muotiblogeista!

  Ei muuta kun jaksamista kevääseen <3

  VastaaPoista
 16. Luulen, että tämä postaus varmasti selvensi asioita monelle. Rehellisyys vie pitkän matkan ja pidän siitä, että rehdisti sanoitte, että hei, mekin ollaan joskus maassa ja tarvitaan omaa aikaa. Moni näiden kriittisten kommenttien lähettäjistä ei varmaan edes ymmärrä, että tekin oikeasti mietitte näitä asioita vaan luulee ottavansa uuden asian esille bloggaajille "joiden blogi on muuttunut turhaksi."

  Onhan se totta, että blogi on muuttunut sisällöltään kevyemmäksi, mutten itse näe sitä maailmaa kaatavana elementtinä. On tätä edelleen kiva selailla aamukahvien kanssa ja kyllähän noi vanhatkin postaukset tuolta löytyy edelleenkin jos jotain syvällisempää tahtoo.

  Itse kehottaisin, että antaisitte tällaisten kevyiden kuvapostauksen vaan tulla jos on tullakseen ja vaikka kerran-pari kuussa kirjottaisitte jotain pidempää ja "sisällökkäämpää". Esimerkiksi promotessanne rasistinvastaista tapahtumaa voisitte kertoa pidemmin miten se teitä koskettaa ja miksi tahdoitte osallistua siihen.

  Tuntuu, että tän kaiken hypetyksen keskellä moni unohtaa, että tekin olette ihmisiä, ettekä ole yhtä kuin tämä blogi, vaan teillä on omakin elämä. Jos postaisitte jostain muusta kuin käymistänne tapahtumista ja muista MTL-keikoista niin sehän olisi täyttä huijausta kaikkia kohtaan kun se on teidän elämää nyt eikä muuta tulisi odottaakkaan. Se joka odottaa edelleen "tänään heräsin, söin aamupalaksi kolme hampurilaisateriaa ja tapasin ystäviäni keskustassa" -postauksea voisi myös miettiä pystyykö blogin pitäjät oikeasti enää edes mahduttamaan näitä kaikkia asioita yhteen päivään.

  Ylipäätään blogin muuttumisesta on musta tyhmää puhua ennen kun tää pahin mediahypetys on mennyt ohi. Eiköhän ne samat ihanat Mimmi ja Peppi ruudun takaa löydy, paljon kiireellisimpinä vaan. :)

  -Mielikuvitusystävä

  VastaaPoista
 17. Elkää nyt justiinsa luovuttako, kun mä vasta teidät löysin. :D Mä ainakin tykkään teidän tyylistä kovasti.

  Ja totta kai, on täysin ymmärrettävää, että teillä on yksityiselämä ja sitä pitääkin suojella. Tämähän on kuitenkin vaan blogi, vaikkakin hyvä sellainen.

  Hermoja ja loistavaa jatkoa teille kummallekin. :)

  VastaaPoista
 18. Oon ihmetelly monen blogin kohdalla sitä, miten lukijat valittaa mitä ihmeellisimmistä asioista ja unohtaa bloggaajienkin olevan vain ihmisiä. Itse kestän kyllä lempiblogieni tauot, lyhyemmät postaukset, "tylsemmät" aiheet jne. sillä vaikka blogit tietyssä määrin ovatkin lukijoita varten, ovat ne kuitenkin bloggaajien (useimmiten) harrastus, johon uhrataan vapaa-aikaa ja omaa yksityisyyttä.

  Tsemppiä teille, ootte ihania ja teidän blogi myös :) Jatkakaa juuri sillä linjalla kuin itse tunnette hyväksi älkääkä välittäkö nillittäjistä.

  VastaaPoista
 19. oon lukenut vasta hetken tätä blogia, joten en osaa verrata kesän postauksiin tms, mutta tosi hyvä tää on mun mielestä nyt ja luen innolla aina postauksia (= ootte ihania ♥

  VastaaPoista
 20. Hey MTL-typykät!

  Teidän bloginnehan on aivan mahtava ja vielä mahtavampaa on se, mitä kaikkee ootte sen avulla saavuttaneet! Oon vasta parisen kuukautta sitten tutustunut tähän blogiin ja lukenut kaikki mahdolliset postaukset ja en voi muuta sanoa kuin että: "TYKKÄÄN!" <3

  Älkää olko down, sillä ne lukijat, jotka jaksavat valittaa, eivät välttämättä edes tiedä, miten rankkaa bloggaaminen on. On täysin ymmärrettävää, että kaipaisitte omaa rauhaa ja eritoten lomaa, onhan teidän elämät kuitenkin muuttuneet tosi paljon.

  Uskoisin, että blogillanne riittää lukijoita tulevaisuudessakin, joten älkää please luovuttako näiden törkimysten takia!

  Tsemppiä tytsyt, olette mahtavia. <3

  Luv, Shea

  VastaaPoista
 21. Hui ! Aloin melkeen itkemään tätä lukiessa, mua niin ärsyttää nuo ihmiset, jotka tulevat kommentoimaan ja haukkumaan, eivät ne ajattele ollenkaan teidän elämää, kyllä mä sen ymmärrän, että on hirveästi hommaa + viellä tälläisiä kommentteja, niin mun mielestä tosi tosi ärsyttävää. :( Kyllä te jaksatte tytöt, pitäkää vaikka pieni postaustauko (:

  VastaaPoista
 22. Kyllä tää blogi on vielä ihan lukemisen arvoinen, mutta jonkinnäköistä hiipumista on ollut havaittavissa, ainakin meikäläisen silmällä =) Sama, mutta pahempi romahdus on mun mielestäni tapahtunut Mungolifessa.
  Kyllä mä silti mielelläni käyn täällä kuulumiset lukemassa, piristää päivää nää jutut.
  Hyvää kevättä teille =)

  VastaaPoista
 23. Mun täytyy sanoo, että en ole seurannu kauaa teijän blogia, (tai mitään muutakaan blogia) mutta illan kiva pikkupiristys on aina teijän juttujen lukemine oli ne sitte mitä tahansa. Annatte mulle voimia, joten samaa sinnekin!

  VastaaPoista
 24. Tuntuu kummalliselta, että kaikki nämä lukijoiden kommentit mielletään heti idioottimaisiksi, sillä mielestäni noissa oli paljon sitä paljon kaivattua rakentavaa kritiikkiä. On ymmärrettävää, että teillä on kiire, mutta ei kukaan teitä pakota ottamaan julkisuutta vastaan - onhan monia bloggareita jotka ovat suosittuja, mutta pitäneet silti ns. matalaa profiilia. Myönnän, että hehkutin blogianne sen taipaleen alussa piristävän erilaiseksi, mutta nyt se on lähinnä muuttunut harmaaksi massaksi - tarkkaa syytä siihen en tosin osaa eritellä. Ihmiset muuttuvat ja kai te olette vain muuttuneet sen verran kauas siitä, mitä aluksi olitte, että vanhat lukijat eivät enää tunne blogianne omakseen - ja ettehän te lukijoille kirjoita kyllä me kaikki sen tiedämme, mutta eiköhän ole selvää, että lukijat ovat suuri osa blogia. No jatkakaa kuten jatkatte, kyllä tässä mukana roikutaan. Lähinnä haluan vain sanoa, että ottakaa askel taakse ja hengähtäkää. Jatkakaa jos tämä oikeasti antaa teille vielä iloa, sillä nykyään blogista on ehkä hävinnyt se välitön ilo, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa ehdittekö lyllertää kaupungilla tai seurata muotia. Aidot asiat tuottavat iloa.

  VastaaPoista
 25. olen blogeja lukiessani ihmetellyt juuri naita lukijoita, jotka eivat ymmarra etta siella ruudun takana on ihminen joka kirjoittaa. tama ihminen elaa myos oikeaa elamaa, muuttuu, kasvaa jne, ja tietysti se vaikuttaa myos siihen millaisia juttuja blogiin tulee, miten se on niin vaikea ymmartaa?

  teille erityisen suuri voimahalaus ja tsemppia ja onnea kaikkeen mita teilla onkaan edessa ja menossa nyt. olette mahtavia tyyppeja jotka saavat edelleen hymyn kasvoille ja aidon ilon tunteen kaikista mahdollisuuksista mita olette saaneet!

  VastaaPoista
 26. Täytyy sanoa, että olen kuullut juoruja, että te olette koko Suomen blogiskenen epäaidoimmat tyypit. Mulle on tullut teistä ihan erilainen kuva blogin kautta, ja toivon että mun mielikuva vastaa myös totuutta :) Keep it going!

  VastaaPoista
 27. <3 Ihana avautuminen. Tsemppiä ihanat naiset! Pistäkää vaikka blogi tauolle. Se nyt vaan on niin että blogit elävät blogien pitäjien mukaan eikä lukijoiden. Jos blogin kirjoittaja muuttuu ja kasvaa (niin kuin suurimmalle osalle ihmisistä käy) niin tokihan blogikin muuttuu! Ne jotka eivät tykkää, lakkaavat lukemasta. Sehän on vain elämää. Kirjoittakaa blogia omaksi iloksenne ja unohtakaa lukijat; olisko semmoinen hyvä ratkaisu? =) Mä olen kuitenkin itse henkilökohtaisesti pitänyt myös teidän viime aikaisista postauksistanne.

  VastaaPoista
 28. Hyvin te vedätte! Halit!

  VastaaPoista
 29. arrghh siis tosi ärsyttäviä kommentteja ootte saanu, eihän noi pidä ollenkaan paikkaansa! Mä löysin teidän blogin vasta muutama viikko sitten(ja luin KOKO blogin parissa päivässä läpi)<3 ja tää on oikeesti PARAS blogi mitä tiedän! Mä oon itekki isoluinen tyttö, ja te ootte mun melkeimpä idoleita/esikuvia! Mä pidän itekki blogia, ja en oo kehdannu pistää sinne päivän asu(=kokovartalo)kuvia, ennenku löysin teidän blogin, sillä ajattelin että jos te kehtaatte, niin miksen mäkin! ja sit se et te todistitte mulle että lihavakin voi pukeutua kauniisti/muodikkaasti ja näyttää hyvältä, kiitos siitä<3 Oon nykyää paljo itsevarmempi, ja oon jopa ruvennu laittaan niitä päivänasu-kuvia blogiini, vaikka olen vaatekokoa 54!<3 Joten kiitos teille rohkaisusta ja inspiraatiosta!<3

  ÄLKÄÄ pliiiis lopettako tätä blogin kirjottamista! :((( Tietenkin jos ei oikeesti enää innosta nii turha se on väkisin kirjottaa, mut toivon silti ettette lopettas<3

  Älkää välittäkö tollasista paskakommenteista, kyllä niitä munki blogiin tulee mut mä en välitä :)

  T suurella <3:llä JASMIN, XL-tyttö seinäjoelta

  ps. Mun blogi löytyy osotteesta:
  http://angelcatsugar.blogspot.com/

  VastaaPoista
 30. Mun mielestä teidän blogi ei oo muuttunu yhtään! Minäki oon hirveen onnellinen teidän menestyksestä, jatkakaa samaan malliin :)

  Ja asiasta kukkapurkkiin, oli kiva lukea viikonlopun iltalehen plussaliitteestä sofian sohva osiosta kun joku isokokoinen tilitti elämäänsä niin Sofia kehotti tutustumaan teidän blogiin :)

  VastaaPoista
 31. HYVÄ postaus. teidän oma asia, mitä tänne kirjotatte, eikä muuten ehkä tarvisi selitellä, mutta tommosille inisijä-pätijöille onkin hyvä saada pullat ja jok'ikinen murukin suuhun sulkemaan ne. mun lempiblogi tää on; ei siks, että te ootte pehmeitä. vaan siks, että teillä on asennetta, teillä on energiaa mitä toivon itsellenikin ja siks, että pidän teidän jutuistanne. jatkakaa ihan mihin malliin tahansa, i'm with you bellas!

  VastaaPoista
 32. Hei älkää luovuttako tää blogi on aivan mahtava ja ku en itekkään oo mikään laiheliini ni tätä on aivan mahtava lukea.

  VastaaPoista
 33. Bloginne on ihana! Älkää antako ikävän palautteen lannistaa! <3

  VastaaPoista
 34. Mun mielestä on ylipäätään tosi hämmästyttävää, että ihmiset ihan oikeasti luulee toisten ihmisten säilyvän kuukaudesta (ja joskus jopa vuosista) toiseen täysin samanlaisina, omistavan täysin samanlaisen elämän, ja puhuvan täysin samanlaisista asioista.
  On aika kohtuutonta odottaa keneltäkään sellaista. Ei kenenkään ihmisen elämän kiintopiste kuulu olla joku blogi.

  Minusta on ollut todella hienoa, että Peppi ylipäätään kertoi lukijoille erostaan, ja Mimmi kertoilee koirista ja vasikoista ja muusta kivasta. Ne piristää päivää! :)

  En mä ainakaan halua lukea blogia jossa on uusi päivitys joka ikinen päivä, mutta ne päivityksen on tyyliin "Siellä ja siellä oli muotia isoille tytöille. Käykää katsomassa. :)"

  Jatkakaa tytöt samaan malliin, ja levätkää välillä. <3 Minä ainakin nautin edelleen bloginne lukemisesta! Toivottavasti löydätte vapaa-aikaa, (ja mimmi erityisesti poikaystäväaikaa ;) ) ja pääsette nauttimaan ihanasta kevätauringosta!

  Tsemppiä vielä tytsyt ja hyvää kevättä toivottelee Annich! :)

  VastaaPoista
 35. "Ikävää jos emme poikkea enää mielestäsi massasta, mutta miksi poiketa väkisin jos elämä on nyt tätä." En nyt tuohon massajuttuun takerru mutta tämä muutosasia tuntuu olevan blogiskenessä monelle lukijalle ihan hirveä ongelma. Mun mielestä on luonnollista että ihminen ja elämäntilanne muuttuu --> blogi muuttuu. Ei voi blogata vanhasta elämästä jos on jo siirtynyt eteenpäin tai sivulle tai mihin tahansa. Miksi halutaan väkisin pitää kiinni menneestä? Jos teitä viedään julkisuusrintamalla, niin miksi se on lukijoille hirveä ongelma, eikö se ole kiva nähdä että suosikkiblogi menestyy :)

  VastaaPoista
 36. Jaksamista tytöt!

  Ilmeisesti jotkut kokevat elämää suurempana asiana, että postauksia tulee kerta/päivä tahdilla ja kaikki ovat jotenkin syvällisiä.

  Teilläkin on todellakin muutakin elämää, kuin tämä blogi. Joskus se on melkein kuin ruusuilla tanssimista, toisinaan se taas potkii lujaa päähän. Jokaisen elämässähän tapahtuu hyviä ja huonoja juttuja, ei kenenkään elämä ole tasapaksua vuodesta toiseen.

  Toivottavasti jaksatte vielä meitä lukijoita ilahduttaa postauksillanne silloin, kun itse sen aiheelliseksi koette. Ja toivottavasti lukijatkin tajuaa, että ihmisiähän te vain olette :)

  Mimmi, tsemppiä opinnäytetyöprosessiin! Peppi, jaksamista sullekin ja toivottavasti asunnon etsinnässä tärppää! Te ootte ihania!!

  VastaaPoista
 37. Heipsis. Oon lukenut teitä ihan alusta lähtien, koska alotin sillon itekkin samantyylisen blogin (jossa ainoot kommentoijat olivat just te! :D) mutta sit kun huomasin kuinka kiva teiän blogia on lukea, päätin lopettaa oman blogin kirjottamisen :>

  Myönnän, että teiän blogi on muuttunut tosi paljon, mutta toisaalta, en osaa kuvailla, että miten se on muuttunut. Ehkä se on just se, että te ette enään tunnu niin läheisiltä, vaan ootte lähinnä joitain julkkiksia nyt! x)

  Mä kyllä lueskelen teiän blogia ahkerasti vielä jokapäivä, vanhasta tottumuksesta käyn täällä ehkä viisikin kertaa päivässä kattomassa, josko täällä ois jotain uutta... :D

  Koittakaa tsemppaa paskakritiikin keskellä, ootte vielä ihania, kaikkia ei voi miellyttää ja jos tästä lukijaporukasta lähtee pois ihmisiä sen takia, et ne ei oo halukkaita seuraamaan teitä kun "ootte vähän muuttunut", ehkä ihmiset on unohtanu sen, että te ootte kuitenkin ihmisiä, ettekä millään tavalla velvollisia kirjottamaan tätä blogia meille. Mun mielestä meiän pitäis olla onnellisia siitä, että te ylipäätänsä kirjotatte, koska oottehan te aika mahtavia :D

  Nyt tuli vähän hölmö kommentti, mut ehkä tää on tämmöstä tajunnanvirtaa vaan!

  Pusuja.

  VastaaPoista
 38. Ottakaa rehellinen kuukauden tauko koko blogi-hommasta. Vaihtakaa vaikka toistenne salasanat, ettette pääse yksinkertaisesti kirjottamaan juttuja. "Oikeasta syystä" blogia lukevat "antavat" teille sen hetken ja te oikeasti kuulostatte olevanne sen tarpeessa..:) Palaatte jonkun tietyn päivämäärän jälkeen jos inspiraatiota on. Aurinkoista kevättä kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 39. tsemmiä siskot, tykkäät teistä kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 40. Mun mielestä ootte näiden kommenttienkin jälkeen ihania ja vallottavia persoonia! Jokaselle tulee välillä semmonen olo, et jos sais nukkua ruususunta ni se ois tosi jees juttu mut siitäkin päästään yli, viimestään keväällä, ku kaikki on taas kaunista ja luonto herää henkiin. Tsemppiä vaan, älkää välittäkö noista! Ootte ihania just tollasena! Keep it real girls

  VastaaPoista
 41. Itse ainakin ymmärrän, jos bloggaaminen ei välillä maistu, sillä se on täysin inhimillistä ja tuttua ajoittain varmasti jokaiselle bloggaajalle. Ainakin itse nautin vielä kirjoituksistanne kovasti ja toivon että liika paine ja kommmentit eivät aivan nujertaisi vaan jaksaisitte vielä jatkossakin : ) Tsemppiä ja piristystä teille molemmille!

  VastaaPoista
 42. Olen kyllä samaa mieltä erään anon kanssa. Jos lukijat antavat kritiikkiä bloggareille se yleensä tuomitaan kauheilla syytöksillä täällä kommenttiboksissa. En ymmärrä miksi kaikkien täytyy alkaa puolustelemaan omia mielipiteitään haukkumalla ja ''muistakaa että siellä on vain ihminen''- tyylisillä palautuksilla. Jos lukijakunta antaa palautetta oli se sitten hyvää tai ''huonoa'' niin se pitää vaan kestää, koska ilman näitä lukijoita ei suurinkaan osa blogeista olisi mitään. Itse olen myös huomannut tämän hieman pinnallisen ja kaupallisen suuntauksen blogissanne, ja voin kertoakin mitä olen jäänyt kaipaamaan; Niitä ihania videopostauksia, joíssa Mimmi kävelee korkokengillä ja Peppi nauraa hulvattoman ihanaa naurua kameran takana, sitä mahtavaa tunnelmaa joka välittyy kun makaatte ilman meikkiä sohvalla turvenaamiot kasvoilla ja otatte mitä mielipuolisimpia kuvia itsestänne! Sitä, että Pepillä oli aikaa kuvata pientä ihanaa koiraansa tämän penkoessa ranskalaispakettia ja Mimmi postaa reissustaan mökille isänsä kanssa :) Tätä kaipaan, enkä nyt todellakaan tarkoita että bloginne olisi huono. Rakastan sitä, mutta rakastin sitä ennen näitä fooruminblogi/spinfm yms. Anteeksi avautumiseni, mutta kritiikki on hyvä asia, kun se vaan ottaa rakentavana :)

  VastaaPoista
 43. Olette kyllä oikeassa. Elämänne on muuttunut todella paljon tämän blogin aikana, minkä takia on tullut vastoinkäymisiä, mutta myös niitä hyviä juttujakin!
  Kuitenkin mielestäni se aito ja alkuperäinen More to Love oli juuri sitä ns. henkilökohtaisia kokemuksia ja arkipäivän esittelyä, jota ei täällä enää näe. Niin kuin tuossa itsekin mainitsette, että ennen Maria!-ohjelmaa poistitte henkilökohtaisia postauksia, niin poistitte samalla sitä alkuperäistä More to Lovea, jota jokainen lukija haluaisi vaalia.

  Mutta en valita. Jokaisen elämä muuttuu, koska aika ei koskaan pysähdy. Teidän elämänne on muuttunut ja varmasti muuttuu vielä, samalla tavalla blogikin muuttuu. Minusta lukijoiden pitäisi tässä kohtaa ymmärtää että kaikki kulkee aina eteenpäin :)

  VastaaPoista
 44. ymmärrän kyllä että ette oo tahallaan sitä aiheuttanu ettekä välttämättä voi siihen enää ees vaikuttaa, mutta on ihan totta että se blogin alkuperäinen "fiilis" on kadonnu.

  luulen että teidän nousu suosioon ja bloginne muuttuminen tunnetummaksi on vaikuttanu siihen. noihan on kai ihan hyviä juttuja, mutta ne on syöneet sitä alun vilpitöntä ja hilpeää tunnelmaa :s

  kaikkee ei voi saada samaan aikaan.

  VastaaPoista
 45. Vaikka osa jutuista oliskin muuttuneet niin onhan teiän elämätkin ihan varmasti, joten musta se on varsin luonnollista, että postaukset ei ehkä ole enää aivan samanlaisia. Ja arvostan kovasti sitä että koko blogi ylipäätänsä on pystyssä, kun tuntuu että meette suuntaan ja toiseen koko ajan ja tullut kaikkia uusia juttuja, töitä sun muita! Että ihan turhaa valitusta noilta, mun mielestä on upeaa miten ootte päässyt kaikkialle messiin ja jos sen pieni haitta on se, että tulee vähemmän postauksia niin on se aika pientä. :D

  Joten koittakaa jaksaa ja toivon että saatte edes pienen välin hengähtää ettekä pala loppuun! :) Ja opinnäytetyö tosiaan vie voimia, vaikka ite teenkin sitä vasta amistasolla...... Silti.

  VastaaPoista
 46. Koska niin moni on tsempannut teitä niin urakalla, niin lyhyestä virsi kaunis: koittakaa jaksaa! Ootte aina olleet ja tulette olemaan omia ihania itsejänne, ja eivät lukijat tiedä pelkän blogin perusteella, millaista myllerrystä teidän elämässänne on. Kaikki vain eivät ymmärrä, että blogi ei ole kaikille välttämättä se ykkösprioriteetti. 8)
  Jatkakaa siihen malliin kun itse näette hyväksi.

  Paljon haleja ja piristystä teille, ootte ihania. ♥

  VastaaPoista
 47. Kiitos avautumispostauksesta, todella paljon.
  Alussa joskus mainitsitte, ettette edes tiedä mitä ilkeät kommentit ovat kun sellaisia ei koskaan teille tule. Nyt ilmeisesti on tullut, ja mitä nyt itse mietin ja lueskelin oli osa kritiikistä ehkäpä ihan paikallaan. Kyllähän te fiksuina likkoina osaatte ottaa rakentavaa kritiikkiä vastaan. Ei koko maailma kuitenkaan ole kääntynyt teitä vastaan :)
  Varmaan olette joskus lueskelleet ns. ilkeiden anojen kommentteja
  muissa blogeissa, ja sanoisin kuitenkin, että teidän saama palaute on aika mietoa siihen verrattuna, right?

  Olette noudattaneet yllättävän avointa linjaa yksityiselämänne kuohujen raportoimisessa ja uskon, että lukijakunta olisi täysin ymmärtänyt jos olisitte erinäisten kiireiden takia laittaneet etkeksi lapun luukulle. Lopputyön viimeistely ja asunnonmetsästys ei ole helppoa, varsinkaan jos molemmista käsistä ja jaloista revitään mitä erilaisimpiin
  tapahtumiin "esiintymään". Ja mielestäni nuo asiat menevät myös bloggauksen yms aktiviteettien edelle, isoista ja tärkeistä jutuista kun on kyse.

  Elämänmakuinen on ehkä adjektiivi joka parhaiten kuvaa tuota avautumispostausta.
  Eihän kenenkään nuoren elämä ole ainaista onnea ja skumppaa ja vaahtokarkkeja. Nyt teitte selväksi, että tekin olette taviksia siinä missä lukijanne.
  Ihan yhtä stressaantuneita ja väsyneitä ja itkuisia kuin kuka tahansa silloin kun elämä heittelee milloin mihinkin suuntaan...

  VastaaPoista
 48. Mä ymmärrän täysin tein avautumisen, mut ymmärrän myös niitä ketkä nillittää. Blogi tuli "julkisemmaksi" -> teille tuli lisää ohjelmaa (showroomit, forum..) -> tuli kiireitä tietty -> arki muuttui -> te muutuitte (ette nyt ihmisinä tietty, mutta tältä puolen ruutua se näyttää siltä, kun ei tiedä puoliakaan) -> blogi muuttui -> ihmiset nillittää -> teitä vituttaa.

  Mua ainakin henkilökohtaisesti ärsyttää, ja oon tosi kateellinen (olenhan suomesta kotoisin..) teille, saatte työtarjouksia ja kutsuja sinne ja tänne. Tottakai mäkin haluaisin! Kukapa ei? Mut en koe siltikään aiheelliseksi sanoa sitä ihan päin naamaa, kun tosiaan tällä sivulla ei näy kun se pieni prosentti teidän elämästä.
  Ja uskon (lue: toivon :D) että haluatte jakaa täällä suurimmaksi osaksi niitä teidän elämänne hyviä hetkiä, joita varmasti riittää.

  Olen myös sitä mieltä, että bloginne on muuttunut, ja te olette muuttuneet, mutta en tiedä onko se niin huono asia? Ei kaikki halua olla aina samanlaisia, samassa työssä, sama ilme naamalla, samat ajatukset mielessä.

  Ihmisten pitäisi suoda jokaiselle vapaus olla ja elää miten haluaa, sillä jos jotain blogia seuraamalla luulee tietävänsä kaiken bloggarin elämästä, taitaa olla oma elämä aika sivuraiteilla?

  Voisin vaahdota tästä vielä pari a4:sta lisää, mut ehkä jätän tän nyt tähän kuitenkin :D

  Te ootte hyviä, aina olleet, ja ainakin minä jatkan blogin lukemista positiivisin mielin.
  Koittakaa selvitä!

  VastaaPoista
 49. VOI MUSSUKAT<3 ette te oo munn mielestä mihinkään muuttunu, ootte vieläki ihan parhaita! pusut ja halit!

  VastaaPoista
 50. Mun mielestä blogi ei ole muuttunut, korkeintaan parempaan suuntaan. Ootte oikeesti ihan mahtavia, jatkakaa samaan malliin, mutta älkää kuluttako itteänne loppuu!

  Paljon syleilyä teille molemmille!! <3

  VastaaPoista
 51. Hmh. Musta on kovin kumallista, että se miksi näitä "maanläheisiä" postauksia ei ole tullut, aiheuttaa niin hillitöntä vimmaa syylistää. Johtunee juuri siitä (KUTEN ON SANOTTU), että olette kiireisiä. Ei siitä että olisitte yhtäkkiä itsekeskeisiä ja pinnallisia.

  Ymmärrän lukijoiden rakentavan kritiikin, mutta kun niin selvästi kuultaa läpi monen "rakentavasti kritisoivan" kommenteista, että vika on omassa eikä bloggarin elämässä. Ei kaikkien, mutta jos pääasiallinen tarkoitus on loukata, bloggaajalla ei mielestäni ole minkäänlaista vastuuta edes julkaista kyseistä kommentia.

  Jokaisessa blogissa on taantumavaiheita, ja on ihan ok asiasta (ystävällisesti) huomauttaa, mutta järjetön syyllistys tyyliin "meenpä tästä vetäseen ranteet auki, kun ette tee enää tätä tai tota", on ihan naurettavaa. Rakentava kritiikki esitetään reilusti, asiallisesti ja kohteliaasti. KYLLÄ. Muuten sitä imho ei tarvitse edes kuunnella.

  No joo, eipä mitä kuin ihania tyttöjä olette, ja vaikka kuinka postaustahti harvenisi tai sisältö ois kevyempää, niin ei se teidän mahtavia persoonia pois vie. <3

  VastaaPoista
 52. Heippa tytöt! Nykyään oletetaan, että kaikkien pitää olla koko ajan käytettävissä kännykän tai internetin päässä ja se on minusta liikaa vaadittu. Kaikki tarvii kuitenkin omaa aikaa joskus enemmän joskus vähemmän. Siitähän tässäkin on kyse, että blogin lukijat odottaa teidän postailevan vähän väliä ja vielä laadukasta matskua. Ottakaa viikon tai parin (tai pidempi jos siltä tuntuu) loma hyvällä omatunnolla blogista ja palatkaa sitten intoa puhkuen!
  Tykkään lukea teidän juttuja, kuvat on kivoja ja joku aika sitten ollut sikasarjakuvapostaus oli huippu! Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 53. Blogi on vaan blogi. Jos alkaa mennä liian vakavaksi, take a five. Älkää missään nimessä uhratko mielenterveyttänne tai fyysistä jaksamista. Ns. oikeissakin töissä saa ottaa vapaapäivän eikä blogin pitämisessä ainakaan ole pomo paahtamassa niskaan!

  Paljon tsemppiä oppariin! Itse sain sen väkerrettyä keskellä masennusta, eli jos on yhtään energiaa kirjottaa niin kaikki on mahollista. Loppujen lopuksi se päättötodistus merkkaa hiukka enemmän kuin pari blogipostausta. Priorisoikaa! :)

  Minä olen uudempia lukijoita, mutta toki vanhoja postauksia lukiessa meininki näyttää olleen hieman toisenlaista. Samat ihmiset kuitenkin taustalla. Postaukset muuttuu siinä missä elämäkin. Kyllä minäkin kaipaan lapsuutta ja ihan vaikka viime viikkoa, mutta kaikkea ei voi saada (takaisin) and so be it! :)

  Ootte ihania ihmisiä, ihan yhtä hyviä ja huonoja kuin me kaikki muutkin. Joittenki on niin helppo osotella sormella teidän suuntaan kun oikeasti pitäisi katsella ihan omaa peiliä vaan. Elkää stressatko. Käykää kattoos Kalpaa, shoppailemassa, juontamassa, pitämässä hauskaa. Tehkää töitä, nukkukaa viikko putkeen, muuttakaa Australiaan. Ja jos siltä tuntuu, postailkaa siitä tänne ja antakaa meidän myötäelää. :) Mutta ennen kaikkea, pitäkää itsestänne huolta!!!
  -Ellu

  VastaaPoista
 54. Hyvä Peppi ja Mimmi,

  Te olette aivan yhtä uniikkeja ja suloisia kuin aivan blogin alkuajoista lähtien. Minusta on mahtavaa, että olette saaneet julkisuutta ja ääntänne kuuluviin; puhutte monesta tärkeästä asiasta ääneen ja annatte asioille erilaisia näkökulmia! Minusta on ihanan inhimillistä, että teillekin tulee joskus ns. suvantokausia. Ei kukaan jaksa pyöritystä ja kiirettä 247 ja silloin pitää yrittää keskittyä omaan elämään, ei seuraavaan syvälliseen tai kantaaottavaan postaukseen... Olette ihanan tavallisia ja ihmisiä lähellä, minulle lukijana tärkeitä <3 Ja minusta on tosi viisasta vähän rajoittaa mitä kirjoittaa, varsinkin kun lukijamäärä on noin suuri.

  Onneksi kevät tulee ja kesä vielä lujempaa :)

  p.s. Onnea Mimmille <3
  p.p.s Naurattaa ku tän kommentin sanavahvistuksena on la(a)rdi :D
  p.p.p.s Ymmärrän hyvin opinnäytetyöahdistuksen, nimimerkillä "Vietän hiihtolomani lopputyön ääressä koululla"

  VastaaPoista
 55. "Jos teitä viedään julkisuusrintamalla, niin miksi se on lukijoille hirveä ongelma, eikö se ole kiva nähdä että suosikkiblogi menestyy :)" tuo siis nelliinan kommentista..

  Ja vastaus: ei tietenkään, se on vähänkun ug-bändin nousu mainstream listoille, ei oo enää aitoa ja alkuperäistä eikä hienoa, koska niin moni saa nyt palansa siitä ! ja kaikenlisäksi tyylikin on muuttunut ! kaikenhan pitäisi aina ja ikuisesti pysyä siinä pisteessä mistä on lähtenytkin !

  VastaaPoista
 56. Moi! Lukiessani tätä postausta, tuli itellenikin vähän surullinen mieli. Toivottavasti jaksatte jatkaa, bloginne on ihan loistava ja rivien välistä puskeva huumori saa kyllä aina nauramaan! :)Inhottavaa, että joillakin ei oo muuta kun negatiivista sanottavaa. Ihmisiä, joilla on kauhee pätemisen tarve, löytyy aina, mut sellasethan kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, eiks je? Tuotte varmasti valoa monen elämään, jatkakaa samaan malliin! :)

  -L

  VastaaPoista
 57. hmm mun mielestä teijän blogi on aina sisältäny semmosta fiilistelyä mitä lukiessa ainakin ite tuun tosi hyvälle tuulelle. että vaikka joku oiski muuttunu ni aina vaan parempaan suuntaan sanoisin (--: mut hei toivottavasti saisitte jostai otettuu aikaa rentoutumiseenki ettette ihan palais loppuun :/ ootte ihania, älkää unohtako sitä♥

  VastaaPoista
 58. inhoja tollaset valittajat D;
  tää on teidän blogi ja te kirjotatte mitä haluatte ja milloin ite haluatte

  VastaaPoista
 59. Moi,

  mäkin haluan nyt kommentoida! Olen sitä mieltä, että bloginne on muuttunut, mutta se ei tietty sinänsä ole hyvä tai huono asia. Mut ehkä tosiaan sellanen arkinen, hilpeä meininki on (jota on esim. näissä postauksissa http://tinyurl.com/y9cns2o ) ollut aika vähäistä nykyään.

  Ihmiset ja elämäntilanteet muuttuu, se on ihan ymmärrettävää eikä blogin tietenkään aina tarvii olla samanlainen. Teistä on tullut menestyviä blogijulkkiksia tosi lyhyessä ajassa ja siinä ei tietysti oo mitään pahaa, mutta ehkä lukijoita nyppii se että näyttää siltä, että noi kiireet ja stressi isoksi osaksi johtuu asioista, jotka on tullut teidän elämään blogin kautta (showroomit, kutsuvierastilaisuudet, ilmeisesti toi radiojuttukin ja muut työt) ja iso osa teidän ajasta menee niihin mutta lukijat ei oikein saa siitä mitään (tai onhan teillä noita arvontoja ja muuta, ei siinä mitään, mutta postaukset tollasista tilaisuuksista on yleensä tylsiä verrattuna ns. normipostauksiin, samaa koskee moretolovea kuin muitakin blogeja).

  Tämäkin ehkä oli kritiikkiä, mutta toivon kyllä että viitsitte jatkaa bloggausta! Toivon myös että otatte vähän lomaa blogista/muista aktiviteeteistanne, rentoudutte ja olette ystävien kanssa. Tämä blogi on kuitenkin se josta tää kaikki pyöritys alkoi, ja toivon että muistatte myös sen.

  VastaaPoista
 60. Näitä kommentteja on tullut tähän postaukseen jo kasapäin, mutta pakko minunkin on tuoda julki noiden epäreilujen valitusten aiheuttama tyrmistykseni. Oikein vihaksi pistää, että teiltä vaaditaan kohtuuttomia asioita, kuten aina iloisia päivityksiä tai paluuta vanhaan - ihmiset muuttuu, niin miksei muka blogitkin? Ainakin omasta mielestäni on paljon mielenkiintoisempaa seurata bloggaajan kehitystä kuin lukea aina vain tietyn tyyppisiä päivityksiä. Blogia kuitenkin pidetään lähinnä omaksi iloksi, joten ttuollainen lukijoiden taholta lähtevä painostus on todella asiatonta.
  Toivottavasti ankea palaute ei masenna teitä liikaa muun stressin ohessa, omasta puolestani toivottelen teille jaksamista kera virtuaalisten halausten! ♥ Toivon, että pääsette pian taatusti ansaitulle lomalle latailemaan akkuja. Hauskaa alkavaa kevättä teille. :)
  ----------------------------
  Irvikissa @blogspot.com

  VastaaPoista
 61. Minä en edelleenkään ymmärrä mikä ihmeen vaikeus ihmisillä on vetää rajaa oman ja täysin tuntemattomien ihmisten, kuten bloggaajien elämän välille.

  Mitä nämä ihmiset itse ajattelisivat jos joku tulisi heille inisemään kuinka "ennen käytit paljon enemmän punasia vaatteita, mulla on ikävä sitä vanhaa sua, sä oot nyt tosi massaa ja pinnallinen ku käytät vaan mustaa!"

  Bloggaaja ei ole millään muotoa velvollinen elämään kenenkään muun pillin mukaan, jos bloggaajan elämän-, tyylin- tai mielenmuutokset eivät miellytä niin ei siitä tarvitse mennä inisemään. Kaikkia ei voi miellyttää.

  Vanhat lukijat (jollainen olen itsekin) ovat ihan käsittämättömän omistushaluisia, heti kun samasta blogista alkaa pitää huomattavasti useampi ihminen, ja blogista tulee suositumpi, aloitetaan urputus kun bloggaajat eivät olekaan enää "omia" ja eivät tunnu enää erikoiselta ja spesiaalilta herkulta josta vain SINÄ saat nauttia.

  Ja tytöt, koittakaa antaa mennä vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nuo jutut ja kirjoittakaa vain kirjoittamisen vuoksi kun mieli tekee, ei meidän lukijoiden vuoksi (:

  Jaksamisia!

  VastaaPoista
 62. Tosi harmi että blogin ympärillä pyörivä julkisuusrumba on alkanut rasittaa. Ymmärrän täysin, että liika on liikaa, vaikka se olisikin edustustilaisuuksia ja muita muiden silmissä kadehdittavia juttuja. Asiat taitaa olla niin, että ootte niin mahtavia, että kaikki haluu teistä osansa :)

  Olen lukenut teidän blogia kesästä asti ja jäin heti ensi seilailusta asti koukkuun :D En ole, enkä ole ikinä ollut ylipainoinen, vaan teidän koko olemus ja tyyli ja asenne iski muhun ihan täysin. Ootte siis mahtavia pakkauksia nyt, ja laihtuminenkaan ei veisi teistä sitä "jotain" pois :)

  Teidän blogin sisältö on tietty muuttunut alkuajoista, mutta elämä vie ja tilanteet muuttuu, ja perässä pitää pysyä. Ootte mun suosikkeja ja muistakaa, että pidätte blogianne ja elätte elämäänne itseänne, ette meitä lukijoita varten.

  Jaksamista teille ja Unolle pusuja <3

  VastaaPoista
 63. Hei tytöt!

  Olen syömishäiriöiden kanssa painiskellut (ja ajoittain edelleen painiskeleva) naisenalku. Olen saanut tosi paljon voimia ja itseäni kohtaan suuntautuvaa ihailua (!) teidän avulla. Älkää lannistuko negatiivisista kommenteista, kaikki tunteita herättävät aiheet herättävät myös närkästystä.
  Olette ihania!
  Luv, Päivi

  VastaaPoista
 64. Apua, rupesi ihan itkettämän kun luin tän postauksen.
  Ymmärrän teitä ja ymmärrän toisaalta myös jotain kritiikkiä antaneita, koska onhan selvää että blogi ja asiat muuttuu ja kaikkia se ei miellytä. Tottakai olette kiireisiä ja ymmärrän teitä täysin siinä, että alistavat kommentit lannistaa eikä tee enää mieli tehdä postauksia.
  Minun mielestäni te ette ole muuttuneet yhtään mihinkään, mä tuen teitä now and forever kunnes kuolema meidät erottaa, te ootte niin muuttaneet mun elämän ja toivoisin että että lopettaisi blogia. Mutta kuten sanottua, ymmärrän miltä teistä tuntuu, tuollainen lukijoiden painostus tuntuu varmasti ahdistavalta.
  Olen sitä mieltä, että teidän pitäisi ottaa lomaa, olla ystävienne kanssa ja kunnolla rentoutua ja yrittää sitten uudelleen.
  Olkaa sitä mitä olette ja tehkää sellaisia postauksia kuin haluatte, i'm with you no matter what ♥

  VastaaPoista
 65. minäkin oon huomannut että teidän blogi on muuttunut ja omasta mielestäni huonompaan suuntaan, mutta en ole vielä käynyt siitä valittamassa. nyt sitte :D

  pidän itse eniten arkisista postauksista, tavallisesta elämästä ja asupostauksista ja teidän blogissa on vaan nyt paljon enemmän markkinointia ja kaikennäköisiä bloggaajien juhlia. ymmärrän kyllä tuon että jos ei sitä vapaa-aikaa ole ja juhlissa käy enemmin niin tietenkin blogikin heijastaa sitä. tajuan senkin että esim. tuossa yhteistyössä forumin kanssa on tosi paljon positiivisia puolia, vaikka just tuollaiset jutut vie blogista pois sitä alkuperäistä henkeä enkä ite saa tuollaisista jutuista mitään irti.

  toisaalta olis kiva jos teidän blogilla olis vähemmän julkisuutta ja lukijoita, jos se tarkoittaisi että täällä olisi enemmän niitä henkilökohtaisia juttuja. toivon kuitenkin kaikkea menestystä teille blogin kanssa ja tilaajana roikun todennäköisesti tästä ikuisuuteen ja parempia aikoja odotellen :)

  VastaaPoista
 66. Kannattaa ihan suosiolla ottaa irtiotto tästä blogihommasta jos fiilis on tuollainen. Niin paljon kun olenkin tykännyt tästä blogista niin paljon mieluummin kuulisin että te saisitte sen saman ilon takaisin elämään mikä aiemmin on ollut. Asioita kannattaa priorisoida. Sen uuden ihmissuhteen pitäisi olla aikalailla kärjessä, joten on todella huolestuttavaa jos sille ei löydy aikaa. Kannattaa ottaa vastaan sen verran palkallista työtä että pärjää mutta muuten ottaa aikaa itselle ja tärkeimmille ihmisille.

  Stressi tappaa. Joskus ihan kirjaimellisestikin. Minun blogejani kommentoidaan harvoin, mutta pahoitan mieleni aika helposti niin sanottujen ilkeiden anonyymien jutuista. Ei ole vaikea kuvitella miksi pää hajoaa kun kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä tulee katsomaan mitä palautetta on tullut ja sitten löytyykin vaan jotain pään aukomista,.

  Välittäkää itsestänne. Teidän elämänne tarkoitus ei ole miellyttää lukijoita tai yhtään ketään. Hengähtäkää vähän ja kirjoittakaa sitten taas kun on fiilistä ja aurinko paistaa.

  Halaus ja aurinkoisia päiviä tytöt!

  VastaaPoista
 67. Pakko avata sanainen arkkuni postauksenne innostamana :
  Osoitan sanani nyt lähinnä postauksen kommentoineille samalta kantilta asiaa tarkistellen kun blogin kirjoittajat :

  Jos ei meno miellytä, internet on suuri ja mahtava, siellä voi tehdä mitä haluaa.

  Mikään ei tätä ihmistä ärsytä suuremmin kun turhasta nillittäminen. On olemassa asioita, joihin ei voi, vaikka kuinka haluaisi, vaikuttaa. Jos ei kerta kaikkiaan saa suustaan ulos kuin kirosanoja, ei ehkä kannata kirjoittaa herkkää proosaa. Itsestä on sitten kiinni, loppuuko tämä kirosanavaihe joskus. Jos ei, mennään sillä ja jos loppuu, niin mennään sitten sillä.

  Antaa Pepin ja Mimmin tehdä asiat niin kuin heille parhaiten sopii!

  Ootko ite aina pirtee ja aurinkoinen ja hemmetin mielenkiintoinen? Jos et, mutta et kestä sitä, ettei muidenkaan elämä ole loputonta ruusuilla tanssia, niin .. en ees tiedä, lukitse itsesi vaikka vaatekomeroon ja kiukuttele siellä.

  Tiivistettynä :
  - Iso peukku MTL-tytyille, tehkää ihan mitä haluatte ja mikä tekee teidät onnellisiksi!
  - Buu möllikommentoijille!

  VastaaPoista
 68. Elämänvaiheet on elämänvaiheita. Ne menee ohi. Olitte ja olette yhä piristävä lisä blogimaailmaan. Tsemppiä ja aurinkoa ihanaan kevääseen keskimäärin aina positiivisille MTL-tytöille!

  VastaaPoista
 69. Mä suoritan itse tällä hetkellä pakollista, palkatonta puolen vuoden harjoittelua ja teen siinä ohella töitä, jotta saan vuokran, laskut yms. maksettua. Teen parhaimmillaan neljänä päivänä viikossa 13 tunnin päiviä, plus siihen sitten päälle pakolliset sali- ja kauppakäynnit yms. elämisen kannalta suht oleelliset jutut, kuten syömiset ja nukkumiset.

  Kun viikonloppu koittaa, oon yksinkertaisesti vaan aivan loppu ja kuollut. Sinänsä ikävää, kun kaikki muut (lue perhe, ystävät) olettavat, että viikonloppuna ehdin sitten viihdyttämään heitä ja tekemään kaikkea sitä, mitä he ovat mun varalleni suunnitelleet.

  Sitten kun yrität epätoivoisesti tehdä kaiken sen, mitä sun oletetaan tekevän, voin kertoa, että kunto pettää aika nopeesti. Niin henkinen kuin fyysinenkin. Mä tiedän kyllä, että on olemassa myös niitä duracelpupuja, jotka vaan menee ja tekee ja menee ja tekee eikä pysähdy koskaan. Mä en ole sellainen, ja tiedän, ettei ole moni muukaan.

  Te teette omia juttujanne omilla ehdoillanne. On kai se nyt päivänselvää, että ihmissuhteet, opiskelut ja työt menee blogiharrastuksen edelle. Oli niitä lukijoita sitten kuinka paljon tahansa. Asia erikseen, jos tekisitte tätä hommaa leipätyöksenne, mutta kun ette tee. En jaksa ymmärtää, miten kukaan voisi tätä asiaa edes kyseenalaistaa. Meistä ihan jokaisella on myös se oma, yksityinen elämämme, joihin muilla ei ole oikeutta sekaantua.

  Teillä on lukijakunta niin laaja ja monisäikeinen, että ihan kaikenikäiset ja eri elämäntilanteista tulevat ihmiset ei välttämättä käsitä sitä, kuinka paljon teillä on rautoja tulessa. Joku saattaa nimittäin ihan oikeesti kuvitella, että käytte aamulla vähän juttelemassa radiossa ja istutte sitten loppupäivän peiton alla bloggaamassa.

  Aika kuluu ja ihmiset muuttuu. Sitä myöten myös blogit ja niiden sisällöt muuttuu. Miks ihmeessä pitäis antaa tekstien roikkua menneessä, jos on itse menossa kovaa vauhtia eteenpäin? Totta kai pitää osata vastaanottaa myös kritiikkiä, mutta suurin osa tämänkin merkinnän kommenteista on jotain aivan muuta.

  Pärjäilkää ja nauttikaa alkavasta keväästä! Pitäkää lomaa ja syökää pitsaa!

  Mä menen nyt nukkumaan.

  <3: piiapauliina

  VastaaPoista
 70. Ja se vielä :
  Blogissanne oon aina eniten tykännyt sellasesta kuivahkoista huumorinpilkkeistä; sivumaininnoista asiatekstin seassa, eikä se oo mihinkään kadonnut. Vaikka ois ikävästäkin aiheesta juttua, on niissäkin tuntunut olevan sellanen pilke, joka tuntuu avaavan ovia, mitä sielun portteja, niin että juttu menee paremmin perille : huumorin keinoin. Se ei oo mihkään kadonnut, ainakaan mun kantista!

  VastaaPoista
 71. Mulla tuli ihan paha mieli, voi itku mitä kommentteja ootte saanu! Mulle on ainakin ollut koko ajan itsestäänselvyys että ette yksinkertaisesti ehdi postailla "oleilupostauksia" ja kun teille tapahtuu koko ajan kaikkea ja pääsette mukaan juttuihin mitä tuette täysillä (esim toi juontaminen), niin tottakai siitä kerrotte ja mainostatte täällä! Mun mielestä on superoutoa että se on jonkun mielestä tason laskemista. Te kirjotatte edelleen ihanalla, persoonallisella ja hauskalla tyylillä niinku ennenki ja teidän jutut hymyilyttää ja monesti naurattaa mua, niinku on aina naurattanut! Ootte ihan mahtavia ja supereita, itse ainakin koen fanittavani teitä ihan täysillä, ihan niinku oon fanittanu koko tän puol vuotta kun oon teidän blogia lukenut.

  Jaksamisia! Pus <3

  -Lilli

  VastaaPoista
 72. kommenteissa on varmaan jo sanottu kaikki, mitä itsekin haluaisin sanoa... mutta toki heitän kauhani tähänkin soppaan.

  ymmärrän fiiliksenne, eipä neg. sanoja voi olla ottamatta henk. koht.

  jokaisen tulisi nyt kuitenkin vain muistaa, että jokainen tässä yrittää elää omaa elämäänsä. tuskinpa lukijatkaan samoilla askelilla junnaa kuin melkein vuosi sitten. joten on aivan normaalia, että elämä on vienyt teitäkin eteenpäin. enemmän tulisi olla huolissaan siitä, jos mitään muutosta ei olisi havaittavissa.

  itse olen lukaissut kaikki postauksenne parin vkon sisällä, enkä osaa nähdä mitään kummeksuttavaa ns. muutoksissa. herrrrra jumala, sehän on vain normaalia, ja suotavaakin, että kehitys kehittyy ja edistys edistyy ;)

  kommenttia ja kritiikkiä voi toki varmaan aina antaa, toinen asia on sitten, onko se rakentavaa, ja siitä mielestäni teidänkin postauksessa oli kyse.

  voimia teille ihanat muruset <3 hyvin te hommanne hoidatte!

  tärkeintä, että elätte elämäänne ja nautitte siitä! (sama koskee myös lukijoita)

  itse olen ainakin saanut teksteistänne aivan mahtavaa energiaa. ja muistakaa, tämä on TEIDÄN blogi, TEIDÄN elämästänne. älkää rakkaat stressatko.

  VastaaPoista
 73. Mun mielestä te ootte kyllä edelleen yhtä ihania =)

  Antakaa tän blogin olla vaikka jonkun viikonlopun yli ihan omassa arvossaan (tietty ensin pieni info meille armottomille faneille) ja lähtekää vaikka johki kylpylään rentoutumaan (=

  VastaaPoista
 74. Kaikissa blogeissa on nyt puolusteltu viime aikoina. Ärsyttääää. Kun suosio kasvaa niin totta kai ikäviäkin kommentteja tulee. Menisitte vaan ylpeydellä tällä kaavalla ja ottaisitte opiksenne kommenteista ja ne typerimmät voi tietysti jättää huomioimatta. Ilman hyökkäävää puolustuksen tarvetta.

  VastaaPoista
 75. Tsemppiä tytöt, ootte silti parhaita esikuvia kaikista puheista huolimatta <3

  VastaaPoista
 76. Heipsan!

  Musta teiän blogi on aivan ihana, omanlainen ja jotenkin tosi herttanen. Vaikutatte niin aidoilta ja mahtavilta tytöiltä! Koittakaa jaksaa, älkääkä ottako liikaa stressiä tästä blogista. :)

  t. Ida

  VastaaPoista
 77. Hei te ihanat!
  Luin tuossa teiän postausta, ja ihana, että otitte puheeksi. Oon jo tovin ihmetelly nuita kaikkia kommentteja. Mie aloin lukea blogia vasta Maria! -ohjelman jälkeen (luin toki kaiken, mitä oli tarjolla), joten en tiedä, mitä henkilökohtaisia postauksia ootte poistanu.

  Mutta oon koko ajan tykänny teiän tyylistä. Ootte ainoa blogi, johon jatkuvasti palaan, muista saatan innostua pariksi päiväksi. Miksi? Koska sen muotipuolen lisäksi ootte käsitelly muitaki asioita. Koska ootte ihanan pirteitä ja positiivisia. Monesti tuntuu, että pitää palata ja palata niihin vanhoihin postauksiin, - sieltähän ne löytyy.

  Oon tosi onnellinen teiän puolesta, ku ootte saanu hommia ja kutsuja teiän blogin ansiosta, ja totta kai tilaisuudet kannattaa käyttää hyväksi!

  Ja kaikille, jotka kaipaa lisää niitä syvällisempiä juttuja niin ihan näin niin kuin by the way: kuinka usein te itte aattelette hirveen syvällisiä asioita? Oikeesti. Voihan se tietty olla, että kyse on vaan minusta, mutta ei hirveen monesti irtoa sellasta syvällistä, edes lähestulkoon ajateltua ja julkaisukelpoista tekstiä. Ei ainakaan sillon, ku on väsyny. Jos teiltä kriitikoilta irtoaa paremmin, niin kuka tahansahan voi perustaa blogin. Ei oo vaikeeta ja ihan ilmastakin on!

  Niille, joitten mielestä kritiikki on ihan hyvä asia - okei, joo, se on - niin muistetaanpas, että sillä rakentavalla kritiikillä ei oo mitään tekemistä sellasen marmattamisen kanssa. Tai siis kuunnelkaa juttujanne: "Emmää tiiä, mikä tässä on muuttunu, mutta joku on, ettekä te oo enää yhtään niin mielenkiintosia ja siis oikeesti miksi te ette enää postaa sellasia juttuja ku aiemmin..." ja niin edelleen? Siis raivo oikeesti.

  Oottekos ajatellu niin päin, että ehkä te lukijat ootte muuttunu, eikä niinkään MTL? Ja hitsit, okei, ehkä MTL muuttuu ja kasvaa, mutta mitä sitte? Muututaan mukana. Muutosvastarinta on ainakin tämän tytön syvästi inhoama asia, olkoonkin joskus hyödyksi.

  Siispä kiitos teille Mimmi ja Peppi tästä blogista! Kiitos teiän tyylistä, kiitos siitä, että ootte saanu tän läskin aatteleen vähä eri lailla asioita. Ootte parhaita. Jaksamista teille! Ootte päivien valopilkkuja!

  VastaaPoista
 78. Itse ole samaa mieltä lähes kaikkien postauksen esimerkkikommenttien kanssa. Ja nuoha olivat asiallisia kommentteje ja vielä pitivät TÄYSIN paikkansa. Ei ole varmaan helppoa kuulla totuutta. Mutta bloginne taso on ikävä kyllä romahtanut. :(

  VastaaPoista
 79. Mä en ymmärrä mikä muka on muuttunut niin paljon.. Kyllä mainostatte enemmän tapahtumia, mutta olette niissä mukana, niinkuin sanoit. Eli en tajua mitä pahaa siinä on.
  Sanoisin, että kateelliset inisee. Älkää välittäkö. Meitä on täällä monia, jotka saavat joka postauksesta iloa ja rohkeutta.
  Jatkakaa samaan malliin, mutta pitäkää vaikka taukoa bloggailusta, jos se ei innosta tällä hetkellä ja on paljon muuta.
  Se on ihan sallittua :)

  p.s. tykkään teistä! :)

  VastaaPoista
 80. olen lukenut blogianne viime syksystä, ja kun aloitin luin kaikki postaukset ihan alusta. Ja mielestäni tyylinne ei ole muuttunut ja pidän edelleen postauksistanne, eikä mielestäni ole tarvetta postata monta kertaa päivässä koska harvemmin itsekään saan mahdolisuutta lukea monta kertaa päivässä blogeja. Ja varsinaisesti en edes ole kiinnittänyt huomiota tyyliin miten kirjoitatte, vaan olen lukenut ja nauranut juttujanne, ilman turhia analysointeja.. Toivoisin teidän jatkavan blogianne niin saisin edelleen päiviini piristystä ! :)

  VastaaPoista
 81. I FEEL u! Murskakritiikki ja kettuilu on nyt varmaan muotia, mutta ei anneta sen masentaa:( GO girls!

  -Maj

  VastaaPoista
 82. Moikka taas. Tunnistin ekan kommentin omakseni ja ajattelin hieman perustella ja lisätä kommenttiani. Lähinnä MTL-tunnelma oli mielestäni juuri sitä että olitte rehellisiä ja kerroitte fiiliksistänne. Nytkään en ole itse ollenkaan huomannut että teillä menee noin "huonosti" (lainausmerkit koska en keksinyt parempaa adjektiivia mutta en ole varma onko tuo se oikea), vaikka blogia olenkin jo kauan lukenut. Jotenkin vaan tuntuu että entiset Mimmi ja Peppi olisi tästäkin tilanteesta kertonut ennenkuin se menee näin pahaksi. Tottakai tajuan senkin että ette varmastikkaan olleet varautuneet näin suureen julkisuuteen kuin blogi toi tullessaan ja ette halua enää julkistaa henk.koht. asioitanne. Kuitenkin juuri siksi suosionne on näin suuri koska ihmiset rakastavat teitä juuri sellaisena kuin olette. Ja sekin on totta että bloginne sisältö ei nykyään eroa muista muotiblogeista, kutsuvierastilaisuuksia toistensa perään. En kuitenkaan tahdo vain kritisoida koska olette edelleen mun lemppariblogi ylivoimaisesti ja annatte positiivista energiaa mulle vaikkakin sitten se tulisi vanhempia merkintöjänne lukemalla. Olette molemmat tosi ihailtavan rohkeita kun uskallatte puhua isojen tyttöjen (vierastan vieläkin läski-sanaa) puolesta. Sen vuoksi tahdon myös sanoa kiitos, sillä mun itsetuntoa ja minä-kuvaa ootte ainakin onnistunut kohentamaan. Tällä kertaa en sano että jatkakaa samalla lailla mutta sanon että jatkakaa kuitenkin, parempia aikoja odotellessa. :) Kyllä se aurinko piristää kun se alkaa kunnolla paistamaan.

  VastaaPoista
 83. Moi ihanat Moretolove- muruset!

  Suodattakaa tuollaiset pointittomat paskapuheet suosiolla ja jatkakaa valitsemallanne linjalla hyvillä mielin :)

  Olette suomalaisen blogosfäärin piristys uniikin ja positiivisen sisällöntuottamisen saralla. Arvostan teitä suuresti ja odotan innolla teidän uusia postauksia!

  Tämä ano lähettää arkeenne voimia, iloa, valoa ja rakkaushaleja <3

  VastaaPoista
 84. No onhan se totta, että nykyään vaan mainostelette tapahtumia ja käytte niissä ja teette niistä postauksia.
  Mutta kenenkään ei ole pakko tätä blogia lukea, ei myöskään minun.
  Onhan se harmi että yhä harvemmin jaksan postauksianne lukea, mutta ei sille vaan mitään voi. Ihmiset ja elämäntilanteet muuttuu.

  VastaaPoista
 85. voi ihanat naiset!! paljon haleja, te ootte parhaita juurikin itsenänne! <3
  ja mitä jaksamiseen tulee niin sen mukaan aina pitää mennäkin miten jaksaa! ...taitaa kevätväsymys painaa melkein kaikkia. voimia!! :)

  VastaaPoista
 86. Ihanaa!! olen niin onnellinen että viimein tajuatte että ehkä on aika luovuttaa. bloginne syntyi kuolleena ja on sinnitellyt elossa aivan liian pitkään.

  mielestäni on sairasta että kehtaatte sanoa että ylipainoisuus, ei, liikalihavuus olisi muka yhteiskunnallisesti hyväksyttävää. se on sairaus. ja esteettisesti rumaa.

  ette varmastikaan edes tiedä miten paljon rahaa käytetään liikalihavuuden hoitoon vuosittain. sillä kuulkaas ruokkisi monta nälkäistä, tai pelastettaisiin monta, joille länsimainen terveydenhuolto ei ole itsestäänselvyys.

  joten kiitos jos aijotte viimein lopettaa, ja antaa ihmisten laihduttaa. nuoret naiset eivät tarvitse kaltaisianne roolimalleja.

  -pieniluinen

  ps. antti asplund -risti ei tee ihmisestä muotitietoista.

  VastaaPoista
 87. <3 Älkää välittäkö arvostelusta! Pitäkää huolta itsestänne! Ootte ihania.

  VastaaPoista
 88. Paljon kaikkea positiivista teille! Tuli paha mieli noista kommenteista. Toivottavasti ehditte pian myös lepäämään! <3

  VastaaPoista
 89. Voi äly mitä kommentteja! Mua ei todellakaan haittaa se että ootte muuttunu! Alotin lukemaan teidän blogia kuukausi ennen tätä julkisuusrumbaa ja olin vaan ilonen, että suuretkin naiset alkoivat erottua edukseen. :) Tottakai teillä on mehut vähissä, en yhtään ihmettele. Siksi lähetänkin teille ISON energiapiristys halin, jotta jaksaisitte jatkossakin päivitellä ihanaa blogianne omaan tyyliinne! <3 :)

  T: Läski tyttö jonka itsetunto kasvaa aina rahtusen uuden blogimerkinnän jälkeen. :)

  Ps. Olis kiva joskus syleillä teitä livenä! :)

  VastaaPoista
 90. Heips Ihanaiset!

  Oon fanitellut teitä jo jonkin aikaa ja blogiakin lueskellut moneen otteeseen, joitakin asioita aina uudelleen ja uudelleen... Ja tällä kertaa oli pakko jättää se ensimmäinen kommenttini.

  Yksinkertainen totuushan on, ettei kaikkia voi miellyttää, oli kyse sitten lähes mistä asiasta tahansa. Myös teidän blogista.

  Kuitenkin on paljon meitä, jotka tästä pitävät. Tykkään ihan hurjasti siitä, että teiltä tulee näitä "MTL goes deeper"-juttuja mutta sitten myös muuta -ihan sen oman fiiliksen mukaan. Elämä ei todellakaan ole aina pelkkää juhlaa, se on myös sitä ruusuilla tanssimista.

  Jos harrastus tuntuu syövän liikaa, tauko saattaisi tehdä hyvää. Ja silti sitä kamalan itsekkäänä lukijana toivoo, että tämä ihastuttava blogi jatkuisi. :) Itsensä kuuntelu ja sen mukaan toiminen on yksi hienoista taidoista.

  Voimia, aurinkoa ja isot rutistukset molemmille! Ootte ihania ja pelastaneet monta kertaa päiväni! <3

  VastaaPoista
 91. Höppistä sanon minä, ihanan pirteä blogi niin pokkari- kuin järkkärikuvineen!

  En ihan ymmärrä - jos ei kiinnosta, miksi lukea? Tää teidän blogi ei kuitenkaan ole mikään maksullinen media - nimenomaan näkisin sen kahden tiedostavan, fiksun ja symppiksen naisen kanavana ilmaista näkemystään maailman menosta, missä ei ihan oikeesti hei pitäis olla mitään vikaa, etenkään näin asialliseen malliin ilmaistuna! Sitä kyllä välillä miettii, että minkä ikäiset koneen ääreen nykyään päästetään, vai kerääntyykö kaikki harhaiset teinit tänne kommenttilaatikkoon tekemään itseään tärkeiksi, kamalaa luettavaa.

  Koittakeepa pärjätä! Hyvää kevään alkua! :)

  VastaaPoista
 92. ihmiset on urpoja, sehän nyt on jo huomattu. sen lisäks ne on myös itsekkäitä. eli kaikki kuvittelee, että tätä blogia kirjoitetaan vain ja ainoastaan hänelle itselleen, ja voi kauhee ku tulee muutos ni eihän siihen voi sopetua. voi yhyy. kuten joku näissä kommentissa jo sanoikin, niin internet on suuri ja mahtava, eiköhän sieltä jokaiselle jotain löydy, jos vaikka tämä nyt ei sitten miellytäkään.

  sitä paitsi noi pellet ketkä kitisee "mainostamisesta" on vaan kateellisia!

  mä olen suht uusi mtl-lukija, joten en varmaan huomaakaan mitään järkyttävää muutosta, mutta eipä kyllä kiinnostakaan ajatella moista. kyseessä nyt kuitenkin on vain blogi.

  tsemppiä teille, olette suuri piristys minunkin päivään.

  VastaaPoista
 93. Olen sitä mieltä, että sillon kun ihmiset tekee tätä blogikirjoitusta ihan täysin vapaasta tahdostaan, niin ihmiset ovat vain tyhmiä jos tulevat nillittämään näiden kirjoittajien luomasta sisällöstä. Äänestää voi aina jaloillaan.

  Mutta tämä ei ollut kommenttini pääpointti! Mainitsit, (että kun ihmiset ovat olleen niin huolissaan että ette ole kohta enää MTL) että olet laihtunut, niin aiokko myydä joitain viime kesän vaatteita, jos ne kenties olisivat jääneet liian isoiksi :D :D Mä luulen, että aika monet harakat odottaisi kieli pitkällä kaikkea mitä saisivat, jos aiotte pistää jotain kirpparipöytää pystyyn! :)

  VastaaPoista
 94. Minusta tuntuu, että moni on vain pettynyt siihen, että alkuun kirjoititte sellaisella hurtilla huumorilla päivittäin ja teihin pääsi helposti tutustumaan. En usko, että kovinkaan moni pinnallisiin juttuihin viitannut tarkoitti sitä, että teidän täytyisi tehdä jatkuvasti vuodatuspostauksia, sillä ettehän te sellaisia aiemminkaan tehneet kuin aiheista, jotka tietoisesti halusitte nostaa esille muiden hyväksi, kuten esim. kun päätitte kertoa omista kokemuksistanne auttaaksenne muita. Minusta tuntui pahalta, että koitte kaikki kommentit todella negatiivisina vaikka olivathan monet turhan syyttävään sävyyn kirjoitettuja.
  Tosiasia kuitenkin on, että jos aloittaa bloginne lukemisen aivan alusta, siirtyen uusimpiin postauksiin, huomaa että ette höpöttele juuri mistään. Tämä ei tarkoita sitä, että aina olisi oltava iloinen ja superreipas, vaan sitä että kun innolla tulee lukemaan blogianne, löytääkin mainostusta ja samanlaisia ”se ja se paikka tarjosi meille brunssin/aamiaisen/tutustumiskäynnin”-kuvan kuin kymmenissä muissa blogeissa.”
  Maininta hieman rakeisista kuvista oli mielestäni vain hyvällä sanottu ja vastauksenne siihen oli todella halveksuva, yrittihän kirjoittaja vain kertoa siitä, miten aito ja ihana ja maanläheinen bloginne alkuun oli. Moni kommentoija tarkoitti luultavammin sitä, että noiden kuvien ja mainosten sijaan lukisivat vaikka vain muutaman rivin verran teille ominaista kirjoitus- ja puhetyyliä, läskipuhetta ja kavereiden kanssa hengailua ja pieniä, arkisia asioita. Ei niiden tarvitsisi olla aiemmin mainitsemiani vuodatuksia, saati sitten henkilökohtaisuuksia. Lähelle pääseminen ei tarkoita kaikkein yksityisimpien asioiden paljastamista, ettehän te sitä alkuunkaan tehneet, juuri silloin kun bloginne suosio alkoi.
  Pyydän, älkää hyökätkö jokaista kommenttia vastaan ja älkää alleviivatko sitä miten typeriä lukijanne ovat kommentoidessaan bloginne muuttumista. Olkaa kilttejä ja lukekaa ensimmäisiä postauksianne ja yrittäkää aivan hiukan ajatella asioita lukijoiden kannalta. Siihen on syynsä että vielä jokin aika sitten kiittelitte sitä, miten saatte vain kannustavia ja ihania kommentteja. Lukijanne todella rakastavat teitä ja heillä on vain ikävä!
  Uskon, että elämänne muuttuminen ja kielteisten kommenttien lisääntyminen tuntuu pelottavaltakin ja totta kai ihminen puolustaa itseään, mutta hyökkäykseen ei ole syytä. Asiat muuttuvat eikä mikään voi pysyä ennallaan, mutta te todellakin katositte jossain vaiheessa. Bloginne ansiosta olette päässeet erilaisiin tapahtumiin ja työtehtäviin, joten totta kai ihmisistä on ikävää, jos blogissanne ei ole mitään luettavaa. Teistä lukeminen on varmasti ensi-innostuksen jälkeen paljon tärkeämpää kuin teidän tapaamisenne erilaisissa tempauksissa. Teitä on ikävä, ja ihmiset ilmaisevat ikävää eri tavoin!

  VastaaPoista
 95. Ymmärrän täysin, että negatiivinen palaute varmaan ottaa päähän, mutta kannattaisiko silti myös miettiä mistä tämä kaikki palaute johtuu? Onkohan noissa palautteissa mitään perää? Rakentavampaa blogin kannalta voisi olla ottaa niistä jotain opikseen.

  Tuntuu tosi ikävältä miten aliarvioitte lukioita TÄYSIN. Eiköhän jokainen ymmärrä, että olette kiireisiä, mutta niin kuin joku jo aiemmin tokaisikin, ei teidän mikään pakko ole joka tilanteessa olla edustamassa. Tuntuu tosiaan siltä, että teidän pitää kaikki mahdollinen huomio ottaa irti mitä vaan irti voi saada. Jos julkisuus syö blogin sisältöä(ts. lukiat kaikkoaa) kehdottaisin miettimään teitä OIKEASTI mikä Teille on tärkeää.

  Tuntuu, että nykyään kirjoitatte lapsille. Nyt kun monet lukioista on tosi nuoria, teidän jututkin on paljon pliisumpia. Ei blogin pitäisi kohderyhmän takia muuttua vaan kohderyhmä muuttuu blogin mukana. Te ette voi olla koko maailman roolimalli. Se on tekopyhää.

  Tai sitten mä vain olen liian vanha lukeakseni tätä blogia.

  VastaaPoista
 96. Ehkäpä se blogin "muuttuminen" johtuu juur siitä että ette enää kerro ajatuksianne niin avoimesti, kun ennen Maria! - showta.

  Ite blogianne aina lukeneena ainakin kaipaan vanhempien tekstien tyyppisiä bloggauksia. Mutta toki samalla on hienoa että yhä laajempi lukijakunta pääsee seuraamaan teitä koska olette niin mahtavia.

  VastaaPoista
 97. Ootte ihania! Rakkautta ja voimaa teille! xx

  VastaaPoista
 98. Minä pidän teistä ihan kamalasti. Yritin väsätä toimivaa radioyhteyttä Suomeen, jotta olisin kuullut keskiyöllä teidän aamushown. Te rohkaisette ja annatte voimaa.

  Tulkaa tänne Kanadaan lomalle. Tarjoan teille sushi-illallisen.

  -Tiina-

  VastaaPoista
 99. Heissan tytöt !

  Tuli jotenkin kauhea olo noista kaikista kommenteista mitä teille on syötetty. Mun mielestä se on teidän oma asianne mitä te blogiin kirjottelette, ja jos ette millään jaksa, niin sitten ette kirjoita. Ei tän pitäs olla mitään pakollista työtä mitä pitää raataa niska limassa, koska lukijat sitä haluavat. Ja jos lukijoita kaikkoaa, niin niitä kaikkoaa tuskin paljoa. Meinaan, kyllä tänne vielä lukijoita jää 8)
  On inhottavaa kun jollain on elämän tilanne huonosti, eikä siihen pysty vaikuttaa .. Toivon mukaan teille tulee jotain ihanaa ja yllättävää, mutta positiivista tapahtumaan joka päivä ja yö, jotta te jaksatte tätä elämää. Mun mielestä te ansaitsette parempaa kohtelua, kuin mitä ootte saanut. Ootte ihania ihmisiä, aina positiivisia kun tavataan, ja jaksatte vääntää kaikanlaista kivaa. Ja mun mielestä on ihan kiva katella teitä hymy korvissa noista kuvista, tulee itellekin hyvä fiilis. Blogin tason lasku ei ainakaan näy minun silmissä, vaikka en olekaan kauaa blogia lukenut. Ehkä käytte enemmän jossakin tapahtumissa, mistä postaatte, ja kaikki eivät tämmöisistä postauksista pidä ? Musta on vaan aina ihanaa tulla lukemaan uusia postauksia ja saada tietää teitin omia mielipiteitä.
  Yrittäkää jaksaa, ehkä tää vielä tästä.
  Kunnon halaus kummallekin kullalle <3

  VastaaPoista
 100. luin tätä eilen vähä murheissani ku porukka ruikuttaa pikkuasioista - ei blogin oikeesti tarvi päivittyä joka päivä & mä ainakin tuun hyvälle mielelle kaikista teidän postauksista ! ootte ihan yhtä ihania ku olitte alussakin. kuuntelinpa koko yön valvoneena teidän aamushowtakin ekaa kertaa & hymyä pukkasi koko ajan ! kyllä te vaan jaksatte.....! jatkakaa vaan ihan miten itestä tuntuu & tsemppiä kummallekin <3

  VastaaPoista
 101. Mä luen tätä blogian vain sen takia, miksi aloin tätä lukemaan jo alusta alkaen - kerrotte kivoja juttuja kivalla tyylillä.
  Älkää luoko itsellenne paineita tän bloggaamisen suhteen, jos ihmiset ei ymmärrä sitä, että tää on teille HARRASTUS, vapaaehtoinen juttu, ni sitten antaa olla. Ei kukaan voi sanoa, miten tai mitä tai miksi ja kuinka usein teidän pitää kirjottaa! Vaikka teille on tullut tota kritiikkiä, tottakai se ottaa kuuppaan ja ihan oikeutetusti, ni älkää lannistuko! Mitäs jos ehdottelisitte kritiikin antajille, että avautuis elämästään ihan kokonaan ja niiltä ja niiltä ja vielä niiltä elämän saroilta, mistä te haluutte lukea. Mut kuitenkin, nauttikaa elämästä, nauttikaa siitä, mitä te HALUATTE tehdä! Tää on blogi, blogi monien blogien joukossa, ja jos jengi ei sitä ymmärrä, niin sitte olkoot ymmärtämättä.
  Mulle te ootte edelleen ihanat, aidot Mimmi ja Peppi More To Love, joista muuten näin yks yö unta, että tapasin siellä Berh.. äh, miten se makeisliike kirjotaankaan. :)
  Never give up girls, te ootte ihan ihania ittejänne!

  VastaaPoista
 102. Pysykää vaan omina itsenänne! Blogihan kuvastaa tavallaan teidän elämäntilannettakin, että jos se muuttuu, on ihan luonnollista, että blogissakin tapahtuu muutoksia. Itse kyllä myönnän, että en ole suurempia muutoksia huomannut.. Tai siis kaikki muutokset on tuntuneet niin luonnollisilta ja hyviltä, ettei niitä ole ehkä huomioinut :)

  Antakaa itsellenne aikaa hajota ja toipua ja stressata koulusta ja ihan mitä vaan tarvitsette :) Sitä pyöritystä jonka keskellä olette on vaikeaa ymmärtää, mutta toivon oikein paaaaaljon tsemppiä! Kaikella on tapana järjestyä ja toivottavasti pian pyöritys tasaantuu ja teille jäisi enemmän aikaa niille tärkeimmille asioille elämässä, eli ihmissuhteille! :)

  VastaaPoista
 103. Hei IhaNaiset!
  Todella surullista miten ihmiset valittaa "pienistä asioista" ja arvostelee surutta toisten tekemisiä...
  Kateus se vie kalatkin vedestä!

  Tosi kliseemäsitä, mutta älkää välittäkö.
  Teillä on ollu mun (ja monen muun varmasti) kohdalla iso iloinen vaikutus.
  Itse olen vuosia kärsinyt ylipainosta ja ajatellut että on se helvetti kumma ettei maailmaan mahdu erilaisuutta ja monenlaista kauneutta.
  Viime kesä ja sairastelu joka johti melkein hengenlähtöön sai ajatteleen et tää elämä on liian lyhyt siihen et koittaa tunkea itseään johonkin muottiin. samoihin aikoihin tutustuin teidän blogiin ja rakastuin ideaan ja postauksiinne ihan välittömästi!

  Joten älkää missään nimessä ainakaan lopettako postailuanne.
  Tottakai julkisuuden ja kiireiden myötä elämä on hullunmmyllyä ja saa tarkemmin miettiä mitä sanoo. Älkää syyllistykö kateellisten puheista. Olette omalla esimerkillänne osoittaneet että koko tai muut seikat ei määritä kauneutta ja olette päässeet pitkälle! Ja siinä ei ole mitään anteeksi pyydeltävää tms! <3

  Voimia tytöt, inspiroitte monia!

  VastaaPoista
 104. Oon lukenu teidän blogia ihan aluista asti ja tää on nyt eka kerta kun jotain teille kommentoin.

  Tottakai teidän blogi on muuttunu, ei mikään pysy samanlaisena alusta loppuun saakka. Mutta hei, se on vähän tän elämän tarkoituskin!

  Tietysti tekin ootte muuttuneita, mutta ette kuitenkaan liikaa. Ootte silti edelleen ne ihanat ja aidot Peppi ja Mimmi More to Love!

  Ootte kyllä antanu mulle paljon voimaa, sillä sillon kun löysin bloginne ihan sattumalta, mun itsetunto oli ihan pohjamudissa. Mutta sitten, löysin teidät jotka uskaltaa olla avoimesti läskejä! Ja miksi edes yrittää piilottaa jotain sellaista, minkä kaikki varmasti näkee. :)

  Pääsin eroon miesten vaatteista ja musta tuli tyttö, oikeastaan ensimmäistä kertaa pienen elämäni aikana.
  Että kiitos teille todella paljon, ootte kyllä ollu suorastaan pelastavia enkeleitä!:)

  Ja nauttikaa elämästä, sen te ootte ansainnu!

  VastaaPoista
 105. Moi

  En jaksanut lukea noita yli sataa kommenttia, joten tämäkin asia on siellä varmasti jo sanottu: Kaikki ihmiset muuttuvat, kaikkien blogit muuttuvat elämän etenemisen myötä. On subjektiivista, muuttuuko se parempaan vai huonompaan. Mitä en koskaan ole tajunnut, on se, että blogistille pitää ilmoittaa oma mielipiteensä, koska todella harva blogisti kuitenkaan haluaa pelkästään miellyttää lukijoitaan. Jos blogaaja ei blogaa ammatikseen, pitäisi jokaiselle lukijalle olla ihan selvää, että lukijalla ei ole sanavaltaa blogin sisältöön. Ei tää blogi mikään remokratia oo! ;)

  VastaaPoista
 106. Opin juuri eilen hyvän neuvon: Always remember rule no 6!
  No mikäs se on?
  Rule no 6: Don't take yourself so god damn seriously!
  Siis aina jos joku asia rupeaa ahdistamaan/ketuttamaan, ottaa sopivan etäisyyden, eikä ota itseään niin vakavasti.

  En yhtään ymmärrä näitä nillittäjiä. Blogin pitäisi olla jotain tiettyä heidän kapeaan näkemykseen sopivaa joka ei saisi maksaa mitään ja joka tulisi pysyä aina samanlaisena kuin mikä lukijan alkuperäinen oma näkemys blogista on.
  Perustakoon itse sellaisen blogin! Tai siirtyköön seuraamaan jotain kriteereilleen sopivaa blogia. KUKAAN ei pakota lukemaan sellaista blogia josta ei pidä.

  Hurjasti haleja teille ihanille MTL tytöille:) Olette hurjan piristäviä ja suloisia. Ja muistakaa rule no 6!:)

  VastaaPoista
 107. Musta taas tuntuu, että juuri tuo rule no 6 on blogista unohtunut ja kaikki on muuttunut hirmuisen vakavaksi.

  Ja nuo "ei blogin taso laske, jos on paremmat kamerat" vastaukset ohitti kyllä kommentoijan pointin täysin. Osalla miestä on ikävä sitä "kotikutoista", rempseää, lukijoille läheistä tyyliä.

  VastaaPoista
 108. Voimia ja halauksia teille! On varmasti vaikeaa, mutta yrittäkää olla antamatta liikaa painoarvoa negatiivisille kommenteille. Tärkeintä on se, että te itse tiedätte että olette edelleen ne samat Peppi ja Mimmi, ja edelleen More to Love!

  Olen itsekin toki huomannut, että postauksien aiheet on kehittyneet, mutta mielestäni se on ihan luonnollista, koska olette tosiaan saaneet paljon uusia mahdollisuuksia tämän blogin kautta. Ja missäs niistä kertoisitte, ellette täällä? Samoin on minusta aivan luonnollista, että tämän julkisuuden myötä ette enää halua niin paljon kertoa itsestänne tai läheisistänne. Aika harva loppujen lopuksi haluaa paljastaa ja puida kaikkia asioitaan julkisesti!

  Ottakaa siis ihan rauhassa oma aikanne ja oma tilanne. Älkää antako tämän kaiken pyörityksen imeä teidän ihanaa energiaa ja hukuttaa teidän elämiä. Mieluummin siis harvemmin hyviä postauksia, silloin kuin teistä itsestänne tuntuu. Ei mitään pakkopullaa! :

  Toivottavasti tilanne rauhoittuu, ja saatte jossain välissä kerättyä voimia. Kyllä me lukijat teitä täällä odotellaan. :)

  Paljon halauksia teille ja auringonsäteitä!

  VastaaPoista
 109. Kuulkas tyttölöiset! Mä just olisko ollut eilen mietin, että miten paljon teille on tapahtunut tän blogin aikana ja miten te jaksatte olla joka paikassa?

  Anteeks nyt, mutta oliskohan teidän tyttöjen aika ottaa pieni time out ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Kukaan ei ehdi kaikkialle, vaikka olis kuinka laaja tahansa :) Ei oo teidän, eikä meidän etujen mukaista, että te saatte kohta burn outin.
  Te kirjoitatte kahta eri blogia, kirjoitatte Miss Mixiin (vai mikä se nyt on), ootte luvattoman aikaisin aamulla radiossa, juonnatte tilaisuuksia, käytte kaikissa noissa kutsuvierasbileissä, facebookkaatte ja mitä kaikkea muuta.
  Mutta te ette ehdi näkemään teidän ystäviä tai poikaystäviä? Te ette ehdi tekemään teille tärkeitä asioista, ettekä selvittää oman elämänne asunto yms. ongelmia?
  Pitää takoa sillon kun rauta on kuuma, mutta jos takoo liikaa, niin se menee poikki.
  Mä mieluummin odottelen blogihiljaisuuden päättymistä, jos tiedossa on onnelliset ja iloiset Peppi ja Mimmi, kun luen blogia, jota kirjoitetaan väkisin ennen kun yhtäkkiä tulee todellinen tiltti ja kaikki vaan loppuu.

  Mä muistan kun löysin teidän blogin, kun olitte viime kesänä kommentoinut Taran ruokapostausta (jota mäkin kommentoin yllätys yllätys) ja se kommentti herätti mun kiinnostuksen ja klikkasin tänne. Viimeisenä työpäivänä ennen kesälomaa. Ja mä nauroin täällä ääneen sille Pole dance postauksen you tube videolle. Se naurattaa mua vieläkin.
  Yritin kesäloman aikana epätoivoisesti saada mun hyvin syvältä olevaa läppäriä ja vielä syvältä olevampaa mokkulaa lataamaan teidän blogin kuvia missä päin Suomea sitten olinkin. Mun mielestä 2 tuntia yhden sivun lataamista on ihan kunnioitettava aika.
  Ja mä koko ajan pelkäsin, että te lopetatte mun loman aikana, mutta ette onneks lopettanut. Ei ala Piritan työpäivä ennen kun on More To Lovet luettu :)

  Mun mielestä tää blogi on kyllä muuttunut siitä mitä tää oli sillon alussa, mutta sitä kutsutaan kehitykseksi.
  Tottakai te otatte duuneja vastaan mitä saatte tän blogin myötä. Tyhmiähän te olisitte, jos ette ottais. Ja oon tosi tosi iloinen teidän puolesta, kun ootte saanut näin mahtavia mahdollisuuksia ja siltikään teillä ei tunnu nousseen nesteet päähän. Mä ainakin oisin kiljuen ottanut vastaan kaiken mitä te ootte saanut. Erityisesti noin ruuat :D

  Yks asia mua vaan ärsyttää aika paljon. Se, että te ootte niin monessa eri paikassa ja mä en pysy perässä. Ja et mä en saa herätä teidän sulosointuisiin ääniinne, koska mun tyhmä radio ei löydä spin fm:ää ja mun läppäristä ei kuulu ääniä (koska mä kerran vähän korjasin sitä :D).

  Eiköhän tässä ollut tällä kertaa kaikki :D

  Aurinkoista ja vähälumista kevättä teille!

  Ps. Jos mä vaan muistan/jaksan/ehdin niin aion sunnuntaina tulla moikkailee teitä gloriaan sunnuntaina.

  Ps2. Olisko ihan hullu idea laittaa forumin blogin osoite tohon sivupalkkiin?

  Ps3. Mä voin tulla tuuraamaan teitä näissä blogipostauksissa, kun näyttää tätä tekstiä jostain sikiävän :DDDD

  VastaaPoista
 110. Jos on todella loppu ja tuntuu, ettei jaksa eikä yksinkertaisesti vaan energia riitä, pitää pystyä kieltäytymään asioista ja sanomaan ei. Välillä on ihan hyvä antaa itselleen lupa jäädä koko päiväksi sänkyyn ja olla vastaamatta puhelimeen.

  Ootte molemmat kuitenkin nuoria vielä, ei kannata vetää itseään ihan piippuun sellaisen jutun takia, joka on kiva harrastus. Jos olisin teidän sijassa alkaisin miettiä aika hartaasti haluanko todella, että blogista tuleekin koko elämäni ja kaikki se jää pois, mikä on ollut omaa elämää ennen blogia.

  Jaksamista teille ja ottakaa sitä omaa aikaa. Ette te oo tilivelvollisia lukijoillennen.

  syleilyjä.

  VastaaPoista
 111. Pohdinpahan tässä itekseni että aikamoiset vaatimukset lukijoilla..
  Että aina pitäisi sitä tätä ja tuota.. Ja minä hölmö kun luulin että blogaajat pitävät blogejaan ensisijaisesti omaksi huvitukseksi.. Varmaan mennyt joku tärkeä lukija-ohjeistus ohi.. :)

  VastaaPoista
 112. Hei tytöt musta te ootte edelleen ihan parhaita, ja tykkään lukea teidän postauksia! Joka päivä käyn tarkistamassa, että onko tullut uutta asiaa, mutta jos ei ole, niin sitten ei ole. Ainakin itse ymmärrän sen. Itsekin, kun olen juuri alkanut kirjottaa blogia, niin tiiän ettei aina voi olla juttuja varastossa tai edes jaksamista päivitellä asioita. Varsinkaan, jos ei ole tapahtunut mitään erikoista päivittelemisen arvosta. Eli olen niin samaa mieltä, että aina ei voi jaksaa tai ei ole aikaa vaikka kuinka yrittäisi. Kirjotatte tätä varmaan yhtälaisesti itsellenne, kuin näille kaikille lukijoille. Joten paljon haliterkkuja molemmille ja koittakaa oikeesti jaksaa, ja pysykää vahvoina! Ootte yksinkertasesti parhautta!

  VastaaPoista
 113. Semppii hei, pitäkää toi "mä en oo mikään Jukeboxi" asenne! :) Jotkut on ilmeisesti vielä uupuneempia ja ikäväkyllä vailla omaa elämää kun jaksavat valittaa että blogitekstit ei nyt miellytä... Tehkää omilla ehdoillanne tätä, vaikka tulis yks postaus/kk! Se on kuitenkin koko homman perusta. Ja niin, elkää uuvuttako ihteänne:) Hyvää kevättä ja lots of lööööv!

  VastaaPoista
 114. Mutta jospa se onkin niin, että kaikki lukijat ei oikein tiedä/ymmärrä, kuinka teitä nyt viedään paikasta toiseen ja että olette väsyneitä. Kun postaukset ovat kuitenkin pääasiassa iloisia ja hymynaamaisia.

  Sitten kun tulee tällainen avautumispostaus (Pepin särkyneine suhteiteen), tulee vähän kurja olo. Anteeksi, että kritisoin jotakin vähän, en tiennyt että olette noin poikki ja puhki.

  Toivon teille kaunista kevättä ja jaksamista. Pitäkäähän blogitaukoa jos siltä tuntuu, tämähän kuitenkin on VAIN blogi :)

  terveisin Liina

  VastaaPoista
 115. Itsekkin olen sitä mieltä että nuo mainitsemanne kommentit sisälsivät nimenomaan sitä rakentavaa kritiikkiä, ja itse ainakin olen lähes täysin samaa mieltä noiden kommentoijien kanssa. Kuten joku tuolla aikaisemmin sanoi, siihen on ehdottomasti syynsä ettette ennen saaneet juurikaan negatiivisia kommentteja, ja nyt niitä on alkanut tulla (joskaan en ole täällä ikinä törmännyt täällä sellaiseen sontaan mitä monissamonissa muissa blogeissa näkyy ihan päivittäin, en sitten tiedä kuinka paljon hylkäätte kommentteja). Bloginne ON muuttunut todella todella paljon siitä mitä se alunperin oli, ja ymmärrän hyvin että tämä suorastaan hämmentää vanhoja lukioita. Toki on normaalia että blogi muuttuu silloin kun elämäntilanteet muuttuu, mutta nykyisin tuntuu ettette enää edes ole oikeen samoja henkilöitä. Elämänilon katoamisen on kyllä selvästi huomannut näistä myöhemmistä postauksista, en usko että kukaan kaipaa väkisin väännettyjä avautumispostauksia tai jatkuvaa läskiläppää, mutta se aitous mihin ihmiset alussa ihastuivat on hävinnyt lähes kokonaan. Pinnallisista jutuista tykkään itsekin, eikä niissä ole mielestäni mitään pahaa, mutta mitä etäisemmin itsestänne ja asioistanne kerrotte, sitä vaikeampi teihin on samaistua. Ja uskon että juuri se samaistuminen oli myös yksi niistä syistä mikä sai ihmiset alunpitäen teistä niin kovin tykkäämään : )

  Mielestäni se, että olette nykyään näiden blogista lähteneiden muiden projektejen ylikuormittamia, on ollut täysin teidän oma valinta. Ihan kaikkeen ei ole pakko lähteä mukaan, ja luullakseni teillä molemmilla oli ihan "kunnon" työpaikat ennen. Käsittääkseni olette itse päättäneet elättää itsenne näillä muilla jutuilla. Siksi olikin mielestäni vähän kummallista syyllistää lukijoita siitä? Mikäli bloginpito tuntuu pakkopullalta, ei sitä ole pakko jatkaa. Itse en ainakaan tällä meiningillä saa tästä juuri mitään irti.

  VastaaPoista
 116. Huh, olipas pitkä avautuminen ja pakko kommentoida. Tai jos yrittäisin vain lyhyesti sanoa, että ä l k ä ä välittäkö tuollaisista paskakommenteista, teidänhän tämä blogi on! Itse en ole alusta asti seurannut tätä, mutta tällä hetkellä ainakin itse tykkään just tällasista kuvatäyteisistä pirtsakoista postauksista. Ja eihän teidän tehtävä ookaan kirjoittaa syvällisistä aiheista mitenkään journalistisesti, jos ette halua! Kun joku tuossa näytti vaativan..huh.

  Tsemppiä vaan teille ja toivottavasti jaksatte jatkaa tätä. Meitä "tyytyväisiä" lukijoita on kuitenkin varmasti enemmän, muistakaa se:)

  VastaaPoista
 117. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Elämä on muutosta, ja joskus tasaisempaa. Mitä siitä - ja miten! - haluatte kanssamme jakaa on kaikki meidän voittoamme. Ihania aitoja naisia.

  Kevättä kohti rinnat rottingilla, Tää karavaani on teidän.

  VastaaPoista
 118. Omalla kohdallani asia on niin, että ei teidän blogia ole samanlaista tulla lukemaan kuin ennen.. Enkä tarkoita ettenkö ymmärtäisi, että asiat muuttu jne mutta tottakai se silleen harmittaa, kun muistaa miten ennen halusi tulla ensimmäisenä kattoo mitä Peppi ja Mimmi on kirjoittanut, sellaista intoa lukea ei enää ole :(

  Oletteko pohtineet blogi-taukoa? Paria viikkoa-kuukautta alkuun??
  Näin teillekään ei tulisi sitä oloa, että tänään pitäisi tännekin jotain kirjoittaa ja jos se sitten pienen tauon jälkeen tännekin kirjoittelu piristyisi tai jotain? Ihan teidän kannalta vaan tätä ajattelen, ei me teitä kokonaan täältä haluta poies mutta jos vaihtoehtona olis esim pari viikkoa taukoa vai että tää lopahtaa kokonaan niin mä ottaisin sen pari viikkoa..


  Tsemppiä kuitenkin kaikkeen tytöt! Toivottavasti kaikki kiire ja sellaiset helpottais pian.

  VastaaPoista
 119. Voin kuvitella että hajoaa pää. Tuohan on ihan täyttä paskaa, että lukijat luulevat blogin olevan pelkästään heille, vaikka bloggaushan palvelee suurimmaksi osaksi juuri kirjottajaa. Aluksi ainakin. Jos tuntuu, ettei läskiä näy tarpeeksi ja kuvalaatu on liian hyvä, lihottakoot itsensä (meikän blogissa neuvoja) perustakoot oman täydellisen läskiblogin.

  Voin kuvitella, että oman elämän suojelunhalu lisääntyy kun lukijamäärä kasvaa. Ittellä kävi samoin ja valitettavasti muutin juuri pieneen kaupunkiin, joten"seinillä on korvat" muutenkin, ei sitä halua jakaa kaikkia henkilökohtaisuuksiaan kun viereisessä pöydässä saattaa olla lukija, joka kyttää ja tekee jotain henkilökohtaista analyysiä, parhaimmillaan tai juoksee syliin istumaan bändäämään. Mikä on aika outoa tavalliselle tytölle.

  Mä tein bloggerissa ratkaisun, että vain googletilillä voi kommentoida ja kävijämääräkin siinä samalla väheni jonkin verran, mutta kyllä mulle riittää se "vaivaiset" 10 000 kävijää/kk. Pääasia et turha nillitys väheni, sillä ainakin solutasolla on mun, ei lukijoiden blogi.

  VastaaPoista
 120. En voi kuin yhtyä noihin kommentteihin mitä olitte uusimpaan päivitykseenne lainanneet. Blogista on hävinnyt vetovoima, kun sitä ja teitä on joka tuutissa toitotettu. Pienemmällä volyymilla bloggaaminen on mielenkiintoisempaa luettavaa.. Peace girls!

  VastaaPoista
 121. ken leikkiin lähtee se leikin kestäköön. Ei teitä ole kukaan pakottanut lähtemään kaikkeen mukaan...

  VastaaPoista
 122. On teillä kuitenkin aikaa ravata kahviloissa ties keiden kanssa. Birgit

  VastaaPoista
 123. Loistavaa neidit, just tälläistä rehellisyyttä tarvitaan. Oon itsekin tässä seuraillut että osalla lukijoista alkaa menemään aivan yli tää homma. Herranen aika, onhan se nyt selvää ettei teillä aina riitä pirteyttä ja jaksamista, ja kun blogi ei TODELLAKAAN ole mitenkään pakollinen juttu.

  Mun tekis niin mieli antaa teille kummallekin kuukauden liput ulkomaille, muttakun se ei vaan onnistu. Mun mielestä on erittäin epäreilua ja typerää lukijoilta alkaa vinkumaan ja valittamaan teidän muutoksista ja muusta. Jumalauta, se on vaan tosiasia että ihmiset ja asiat muuttuu. Ja jos ei kelpaa niin ei voi mitää, siirtykää lukemaan jotain muuta blogia joka teille kelpaa.

  kiittimo

  VastaaPoista
 124. mun mielestä on todella naurettavaa, että ihmiset tulevat sanomaan mitä toisten pitäisi kirjoittaa. Eivätköhän kaikki saa kirjoittaa blogniinsa mitä haluavat ja vaikka omaksi ilokseenkin vain (: Niiden jotka eivät enää tykkää ei sitten tarvitse enää lukeakkaan. Meitä lukijoita, jotka vielä rakastavat teidän blogia on varmasti ihan tarpeeksi että blogin tulisi pysyä voimissaan. Kiitos päivän piristyksista Mimmi ja Peppi! (:

  VastaaPoista
 125. ikävää tollanen :< Mut hei mä oon just hiljattain alkanut lukemaan teidän blogia ja tykkään toosii paljon:)

  VastaaPoista
 126. Lyhyesti ja ytimekkäästi: <3! Täällä tykätään edelleen.

  VastaaPoista
 127. Onko se muka valittamista jos sanoo asiallisesti oman mielipiteensä?? Itse olette tähän blogihommaan lähteneet joten teidän tulisi myös kestää pientä kritiikkiä. Suurin osa kommenteista on kuitenkin positiivistä. Tasonne on laskenut, niin se vaan on. Pitäisikö teitä aina vaan hehkuttaa?? Hei halooo!!

  VastaaPoista
 128. JEE!! Kerrankin tekin avaudutte kunnolla!! :)) Ei aina voi, eikä tarviikkaan jaksaa, välillä iskee kiukku. Itse elän myös elämää duuniduuniduuni, ja jos on hetki vapaata niin sen haluan kyllä mielummin vain löhötä sohvalla, (ja herkutella) kuin juosta kaupungilla.. :D Nooo, onneks kohta koittaa kesä ja loma, toivottavasti myös teillä on LOMA?
  ISO KIIIITOOOOSSS mahti blogista :)) +hyvää kevättä ja koittakaahan kestää <3

  VastaaPoista
 129. eiks noi postauksen kommentit ollu lähinnä sitä rakentavaa kritiikkiä

  VastaaPoista
 130. Hei Peppi ja Mimmi, olette ihania edelleen! Hippasen kuitenkin tuntuu oudolta, että nyt selittelette kamalasti kuinka paljon teillä on tekemistä ja vähän heitätte syyllisyyttä lukijoille.

  Ei ole kai lukjoiden syy jos menette pää kolmanatena jalkana jokapuolella ja väsytte. Mut hyvää jatkoa teille, bloginne on ihana, mutta jos se on taakka niin ehkä kannattaisi jättää ainakin vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 131. Taisitte kyllä nyt ottaa kritiikit turhan henkilökohtaisesti ja liian sanatarkasti. Eihän esim. kuvien rakeisuudesta maininnut henkilö varmastikaan tarkoittanut, että haluaisi taas nähdä laadultaan huonoja kuvia, vaan tarkoitti, että kaipaa sitä maanläheisyyttä, jota blogissanne ennen oli.

  Ja kyllä, itse olen samaa mieltä: jotain, mitä en osaa oikein määritellä, on eri tavalla kuin ennen. Minäkin kaipaan sitä maanläheisempää, jollain tavalla arkisempaa More to love-blogia. Ehkä siihen sitten voisi auttaa se, että kirjoittelisitte harvemmin, vain silloin kun siltä oikeasti tuntuu.

  VastaaPoista
 132. mun mielestä ainakin nuo lukijoiden kommentit oli ihan täyttä asiaa! tää ei oo enää sama vanha moretolove vaan aika perus huttua sadan muun blogin kanssa..

  VastaaPoista
 133. mitä bittuu. teil on just asialliset postaukset, ja ootte tosi söppänöitä. otatte lukijanne huomiiioon ja ootte just rentoij. luean aina ja koko ajan, vaikka miten muuttuisitte. ja kuopio rockss!- sirkku

  VastaaPoista
 134. Hui hirvitys miten paljon olette saaneet kommentteja!

  Edelleen olen sitä mieltä että jokainen bloggaa just siitä mitä itse pitää juurikin nimenomaisena hetkenä tärkeänä. Teillä on aivan ihana tyyli blogata, tuotte aina ilon kuplat pintaan ja jaksatte kannustaa toisianne ja kaikkia muita.

  Aivan mahtavia tyttösiä! Jos olisin lähempänä, niin halaisin kumpaakin yhdessä ja erikseen :)

  Kaamosmasennus vaihtui kevätväsymykseen, joten panin oman blogini kiinni, ja tuskin sitäkään enää avaan. Toivottavasti teillä on pirteämpää mieltä kuin täällä!

  Iloista kevättä :)
  Heini

  VastaaPoista
 135. Vau. :O

  btw, ihana et jaksoit kirjottaa näin pitkän jutun, piristi mun dösämatkaa kun oli jotain luettavaa (kännykäl) ja sillee tajusn paremmin asioit.

  VastaaPoista
 136. Ööööh voi miten pitkiä kommentteja, ja paljon:O aloin ajattelee miten kauheeta varmaan on vastata noihin kaikkiin :| kauheesti joudutte käyttää aikaa pelkkien kommenttien lukemiseen ja vastaamiseen, sit vielä jotkut jaksaa valittaa...

  hui

  tähän ei tarvi vastata;)

  VastaaPoista
 137. Ootte ihan mielettömän ihania ja teiltä saa hyviä vinkkejä ja piristystä päivään. Kaikilla on oma elämä ja teidän blogi tämä on, joten muut saapi olla hiljaa.

  VastaaPoista
 138. Ootte parhaita bloggaajia just sellasina ku ootte eikä teijän tarvi todellakaan muuttaa tätä blogia mitenkään vaan pitää se just sellasena ku aina tähänki asti!

  VastaaPoista
 139. miksi teille ei saa sanoa että blogi on muuttunut? heti kauheaa nillitystä että ilkeä anonyymi.

  blogi kuitenkin on muuttunut, eikö ole kivempaa saada rehellistä palautetta kuin että lukijat lähtee sanomatta mitään?

  tajuan että teillä on muutakin hommaa kuin tämä blogi, ei liity. en itse ainakaan jää lukemaan huonompia blogeja, vaikka tietäisin että blogi olis parempi jos sitä ja tätä tapahtuis.

  ja toivon kyllä teille ja blogille menestystä, mutta bloggaajapippaloista lukeminen ei kiinnosta yhtään, joten mulle lukijana teidän menestymisellä on varjopuolensakin.

  ja oon kyllä tosi pettynyt siihen että kritiikki leimataan heti vittuiluksi.

  VastaaPoista
 140. oho oho.

  oon vähän yllättynyt postauksen puolustavasta kannasta. itsekin bloginne löydettyäni aikoja sitten odotin innolla koneen eteen istumista aamulla kahvini kanssa ja bloginne tsekkausta. tää oli se eka sivu aina, sain teidän uusista postauksista aina sellasta ihanaa energiaa, sen jälkeen oli rakkautta jakaa ystäville, elämälle, itselle. enää en saa blogistanne sitä fiilistä. liekö muutos minussa vai teissä, kuka tietää.

  olen siis täysin samoilla linjoilla kaikkien nurisijoiden kanssa, bloginne on minusta muuttunut, mutta en ole kokenut tarpeelliseksi tulla siitä tänne itkemään. uskon että bloginne kuvaa teidän elämää, ja jos teillä ei oo energiaa ja hyvää fiilistä ette voi välittää sitä tännekään. se on ihan okei :)

  itse blogin pitäjänä ottaisin nämä kommentit postitiivisena ilmiönä. myönnättehän itsekin, että bloginne on hieman muuttunut teidän mukana, emmekö kaikki elä jatkuvassa muutostilassa. mutta olkaa iloisia siitä, että lukijanne huomaavat, ovat huolissaan, ja valittavat, sillä eikö se osoita että he ovat olleet ihan tosi innoissaan blogistanne ennen. muutos aiheuttaa aina huolestusta, eiköhän kaikki totu tähän tyyliin, ja sitten taas seuraavaan kun sen aika on!

  peace :)

  VastaaPoista
 141. Muakin ihmetyttää, että ihan asialliset kritiikit ovat heti vittuilu-nillitys-nurisija kommentteja.

  Ottaa joskus päähän, jos vähänkin sanoo jotain muuta kuin oot ihqu, niin oot inhottava nillittäjän paska.

  VastaaPoista
 142. Mimmi ja peppi!

  Ikävää että ootte saaneet noin paljon kuraa niskaanne. Liekö se suomalaisten perussairaus, kateus taas asian takana. Sivuoireena lienee tuo valitus..sitä kun saa aikaan ihan mistä vaan: "Ei näistä Suomen """talvista""" ole mihkään" vs. "Voi kettu tätä lunta, tää ei lähe juhannukseenkaan mennessä, loppuis jo tää talvi!". Mikään ei vaan koskaan tunnu olevan hyvin suomalaisella.

  Ootte ihan mielettömiä tyyppejä..toiset tekee vuosia töitä päästäkseen samaan pisteeseen kun mitä te olette tässä lyhyessä ajassa saavuttaneet. Ja toiset ei pääse ikinä samaan. Hatun nosto!

  Ottakaa aikaa itellenne, hemmotelkaa itteänne niin paljon kun pystytte ja alkaa ainakaan välittäkö näistä valittajista niin paljon että lopettaisitte tän ihanan bloginne..miten teitä muuten sitten enää "näkis" ja "kuulis". Ei ei ei.

  Molemmille paljon syleilyjä!

  ps. Vaikken ookkaan nyt kommentoinu viime aikoina, muistan teitä melkein joka päivä kun käytän sitä TMUS:n mustaa printtikangaskassia. :)

  VastaaPoista
 143. meitsiki tahtois jättää tälläsen "ootte parhaita, älkää turhaa lannistuko, pitäkää taukoo iha vapaasti jos siltä tuntuu koska tää on teidän blogi eikä kenenkää muun!!" - kommentin, mut niitä tuntuu jo sata ja puolet päälle täällä olevan. silti tän kirjoitan, siinä toivossa et tääki teitä piristäis ees iiiihan pikkusen (:.

  kaikella on aina huonot puolensa, kuten blogin pidossa ne negatiiviset kommentit. tässä tapauksessa kommentointi siitä ettei olla enään samanlaisia kuin ennen ... no shit sherlock, ai ihanko totta, asiatko muuttuvat !? :o :D mun mielestä sellaseen faktaan ei voi vaikuttaa, ja turha siitä tuollaiseen negatiiviseen tyyliin mainita. kyllä varmaan mtl-tytöt itsekkin huomaa et kaikki muuttuu ympärillä, turha siitä erikseen mainita?

  äääää. mut hei hyvää jatkoa, tehkää posteja sillon ku tekee mieli nii pysyy fiilis niissä, ja keskittykää rauhassa omaan elämäämme :) ei sitä kukaa muu paremminkaa osais elää!!

  VastaaPoista
 144. ”Mun mielestä on todella naurettavaa, että ihmiset tulevat sanomaan mitä toisten pitäisi kirjoittaa.” Toivottavasti tämä on joku huono vitsi. Tässähän onkin joku ollut änkemässä sanoja Mimmin ja Pepin suuhun, kun ihmiset ovat olleet huolissaan postausten vähenemisestä ja asiapitoisuuden katoamisesta?

  Nyt järki käteen ihmiset. Mikä kohta esimerkiksi lauseessa "mul on ikävä sitä viime kesän More to lovea, söpöjä poseja ja vähän rakeisia kuvia, sellasta maanläheisyyttä!" viittaa kateuteen tai nillittämiseen? Minkä takia tämän postauksen kommenteissa joka toinen on kirjoittanut, että "voi kun tuli paha mieli noin ILKEISTÄ kommenteista" tai "miten jotkut kehtaa!!11" Tuosta ei kritiikki paljoa asiallisemmaksi enää pääse, joten mikä teitä vaivaa?

  Minusta on positiivista, että lukijoita kiinnostaa antaa bloggaajille palautetta, etenkin jos tuntuu, että blogissa on tapahtunut muutosta. Suurin osa bloggaajista on ainakin mielissään palautteesta, ja käsittääkseni hyvin moni on sitä usein pyytämässä. Miksi sitten heti parannusehdotusten tai toivomusten esittämisen jälkeen pitää hyökätä ja teilata lukijat täysin? Ylittää ymmärrykseni. Minusta "vittu tää blogi on paska" on vähän eri asia kuin esimerkiksi tuo edellä mainitsemani kommentti.

  Mielestäni bloggaajilla on täysi oikeus puolustaa itseään ja kertoa omia näkemyksiä asioihin, mutta sitä en ymmärrä, miksi niin moni lukijoiden kirjoittamista kommenteista on leimattu ilkeilyksi. Bloggaajilla on myös täysi oikeus kirjoittaa blogissaan niistä aiheista mistä haluavat, mutta mistä lähin ehdotukset ja huomauttaminen kirjoitustyylin muuttumisesta ovat olleet maailman tuomittavimpia asioita?

  En pidä bloggaajia minään yli-ihmisinä, joilla riittää jaksamista ja virtaa ympäri vuorokauden, viikon ja vuoden. Ei ole kuitenkaan minun asiani huolehtia siitä jaksamisesta, eikä ole minun syyni, etten tiedä siitä jaksamisesta mitään, kun missään ei siitä mitään mainintaa ole. Annetaan vain ymmärtää, että on niin kivaa ja ihanaa (vaikkakin kiireistä).

  Minusta on jotenkin tyhmää, että monessa blogissa jaetaan niin paljon henkilökohtaisia asioita yms, mutta sitten moni juttu tuleekin ihan puun takaa yllätyksenä. Esimerkiksi juuri tämäkin asia, kun monella on ollut ihan päinvastainen käsitys Mimmin ja Pepin jaksamisesta blogipäivitysten perusteella, vaikka tilanne on ihan toinen.

  Samalla tavalla Mungolifen Anna kirjoitteli vielä poikaystävästään jne ihan normaalisti, kunnes yhtäkkiä ilmoittikin, että nyt tuli ero ja että ei kuulu yhtään lukijoille. Minä en todellakaan vaadi ketään kertomaan yksityisasioitaan missään julkisessa blogissa, mutta on outoa, kuinka paljon niitä moni bloggaaja kuitenkin jakaa. Ja sitten tosiaan kun tapahtuu jotain yllättävää, mikä ehkä sitten lukijoitakin kiinnostaa, sitä kieltäydytään kommentoimasta. Kysymyksiin ynnä muihin suhtaudutaan jotenkin jäätävästi, vaikka aiemmin on saanut kysyä ja ihmetellä. Tiedän, että ero ottaa koville, mutta ymmärtänette pointtini.

  Toivon Mimmille ja Pepille hirveästi jaksamista tähän talven keskelle. Bloginne on parantanut itsetuntoani hirveästi, ja olen todella iloinen menestyksestänne. Toivottavasti saatte asianne järjestykseen ja ennen kaikkea järjestettyä aikaa itsellenne ja läheisille ihmisillenne. Annan saman neuvon kuin muut; älkää välittäkö ILKEISTÄ kommenteista. Mutta pyydän teitä huomioimaan asialliset kommentit ja kritiikin sekä ja miettimään oikeasti, onko kyseessä hyökkäys teitä kohtaan henkilökohtaisesti, vai voisiko kommentin takana olla huolestunut blogin lukija, joka toivoo teille pelkkää hyvää.

  VastaaPoista
 145. "Tällä massalla ei paljon leijuta" :D Repesin! Te ootte ihan parhaita. Tsemppiä kiireisiin, toivottavasti pian helpottaa. <3

  VastaaPoista
 146. 11.3. klo 16.17 Anonyymin kommentti on just sitä mitä itsekin ajattelen. Hyvin sanottu.

  Lisäksi vielä hyvää kevättä teille Peppi ja Mimmi!

  VastaaPoista
 147. Säälittävää angstausta. Harmi, mutta varmaan tällänen on odotettavissa kun tulee "lisää julkisuutta". En olis odottanu kumminkaan ihan näin pohjanoteerausta. Varmaan kannattais elää sitä elämää silleen että se tuntuis hyvälle, eikä väsyttäis tai olis kiire ja että olis aikaa kaikelle tärkeälle. Elämä on sitä mitä siitä itse tekee. Kun kihahtaa nuppii niin sillose kihahtaa.

  VastaaPoista
 148. Ihmiset varmaan kaipaa just sitä henkilökohtasuutta mitä yleensä tapaa sellasissa vähän yksityisemmissä blogeissa... Sellanen on jotenki paljon kiinnostavampaa ku on niitä oikeita murheita ja sellasta, arjen pieniä asioita jne jne jne

  Mut Miusta tein blogi on yhä aika mahtitsuikkeli, vaikka se nyt tuntuu vähän painottuneen jotenkin "julkkiksempaan"... Ehkä enemmän kaipaisin sitä minkä takia ite ekaa kertaa jäin kiikkiin... Se oli kaikki ne herkut ja ruoka (kuka väittää että tykkään ruoasta xD) ja sellanen mukava elämänasenne (mitä ette kyl ole menettäny).

  Jaksakaa vaan jatkaa, tää on tein blogi ja te saatte kirjottaa ihan mitä haluutte riippumatta suuren kansan mielipiteestä, jos ei tykkää nii voi men pois ja palata ku tykkää taas ^^.

  VastaaPoista
 149. Mimmi!!

  Ihanaa toi sun seurustelu-uutinen!
  Miten oot tavannut uuden sydänkäpysi? Tulisiko siitä omaa postausta vaikka myöhemmin? Tiedän olevani aika utelias mutta olisi ihanaa kuulla muiden rakkaustarinoiden synnystä!

  Tsemppiä tän blogin ja kaiken kiireen keskelle, toivottavasti löydätte jostain aikaa myös ystävillenne!

  VastaaPoista
 150. No mie en ollu aiemmin sitä mieltä, että tää blogi ois kauheesti muuttunu, mutta nuo vastaukset noihin kommentteihin tuntuu aika ilkeiltä ja välinpitämättömiltä. Jos noin moni on tuota mieltä nii ehkä siinä on todenperäisyyttäkin? Älkää välittäkö mitä muut sanoo, niinku ette ennenkään oo välittäny.

  VastaaPoista
 151. Moi! Mää en oikein tiedä oletteko muuttuneet kun hyppäsin kyytiin vasta sen Maria! -shown jälkeen. Tykkään kovasti teidän blogista jostain kumman syystä jota en oo vielä itsekkään ihan täysin keksinyt :) Kuiteski iha kamalasti stemppiä!

  VastaaPoista
 152. Oon huomannut, ettei blogimaailmassa voi koskaan tehdä oikein. Aina jotain tyyppiä ketuttaa. Oon myös huomannut, ettei muuttua saisi, vaikka blogin perustamisesta olis 5 vuotta ja elämäntilanne nyt eri. Eihän ihminen voi pysyä samanlaisena vuositolkulla, elämä muuttaa! Kaikkia ei voi miellyttää, koska tyytymättömiä löytyy aina. Yrittäkää olla välittämättä.

  VastaaPoista
 153. no niinpä on taas kovin suomalaista palautetta. uliuli joka asiasta!

  huihai, koirat haukkuu ja karavaani kulkee!

  kuvat on herkkua ja jutut on viihdyttäviä, ihan mahtava meininki edelleen. kiitos! <3

  VastaaPoista
 154. Mun on kyllä pakko sanoa että oon aika lailla samaa mieltä joidenkin noiden kommenttien kanssa.Ei tää blogi ole enää samanlainen,ja syynkin kerroitte.Ei teillä ole enää aikaa,ja ajaksi ette voi muuttua.Mun mielestä ette kuitenkaan voi loukkaantua siitä,jos lukiat kertovat kaipaavansa vanhaa Mimmiä ja Peppiä,jotka kuvaili kesäisiä kävelyreissujaan tai kirjoitti hauskoja kannanottoja.Ja tiedän,teillä ei ole aikaa,mutta silti,saa lukiat sanoa mitä mieltä ovat.Tämä blogi on täynnä ns.more to love brandi kamaa ja brunsseja ja tapahtumia,joita ei yksinkertaisesti jaksa lukea,niitäkun näkee 10 muussakin blogissa.Teillä oli aluks niin oma juttu,nykyää bloginne on siinä suhteessa ns.samanlainen kuin muut.
  Tää on sanottu ihan kaikellä rakkaudella,oon kuitenkin teiän iän ikuinen faninne.Niinkuin monet toitottaa,olen myös iloinen että saatte kokea niin paljon,ehkä hintana sille,onse että tämä blogi ei ole enää sama.Jos niiin moni teiän vakkari lukia siitä kommentoi,niin voiko ne kaikki olla väärässä?
  Tarkoitukseni ei ole missään määrin masentaa teitä,jos uskotte omaan juttuunne,niin pitäkää päät pystyssa kohti uusia haasteita.Ihanaa kevättä teille :)

  VastaaPoista
 155. Oon teidän fani kyllä, mutta olen kirjaimellisesti samaa mieltä kaikkien kriittisten kommenttien kanssa. En jaksa lukea pelkkää mainontaa sisältävää blogia.

  Mutta älkää ihmeessä lopettako!

  ps. poikaystävää ei todellakaan tarvitse laittaa blogiin, se on kurjaa sitten kun erotaan ja siitä tulee taas julkinen draama.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.