moretolove

white

white

lauantai 6. maaliskuuta 2010

MTL rasismia vastaan ehdottomasti!!

Kuten hyvin tiedätte, niin me ei suvaita minkäänlaista kiusaamista missään nimessä. Meitä on molempia kiusattu koulussa ja haukuttu varmaan kaikilla mahdollisilla sanoilla mitä on keksitty.

Ollaankin erittäin otettuja siitä, että meidät pyydettiin mukaan juontamaan Musicians Against Racism 2010-konserttia kulttuuriareena Gloriaan ensi viikon sunnuntaina, eli 14.3.2010. Kyseessä on ikärajaton tapahtuma ja sinne on vapaa pääsy.
Tulkaahan kaikki moikkailemaan meitä, nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta hyvän asian puolesta! :)

7 kommenttia:

 1. Hienoa kun pääsitte juontamaan, olette ihania!!!!:)

  VastaaPoista
 2. wuhuu, siistiä!!!

  voi kun olisi kiva päästä tuonne fiilistelemään, tulossa hyvä konsertti tärkeän asian puolesta. Mää osallistun rasismin vastaiseen viikkoon Tampereella kuun lopulla, meen rummuttelemaan ryhmän kanssa. Ihanaa!

  Kiitos mukavasta blogista

  terv. eräs täyteläinen nainen. ^^*

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno juttu! On hienoa, että otatte kantaa näinkin tärkeisiin asioihin!

  Olisi mukavaa päästä paikalle, mutta harmillista kyllä, on Jyväskylästä sinne vähän liikaa matkaa. :<

  VastaaPoista
 4. Loistavat esiintyjät ja juontajat!;) Olisi kyllä upeeta päästä paikanpäällekkin kun on tärkeästä asiasta kyse, mutta liian pitkä matka :(

  VastaaPoista
 5. HEEI NYT KAIKKI SNEAKERSIT ESITTELYYN !=) ja mahdollisia vinkkejä, mistä sais halvalla!!!<:

  VastaaPoista
 6. vähän samaa asiaa ku tulla anonyymillä aikaisemmin..eli sneakerit kiinnostaa! osaatko mimmi kertoa mistä kaupoista helsingissä löytää tyttöjen adidaksia (mieluiten gazelle II) nettikaupoissa on vaan miesten kokoja enkä omaa urpouttani löydä googlettamalla helsingista kauppoja, joissa myydään adidaksen sneakereita.

  -m-

  VastaaPoista
 7. Ihmetteln kyllä todella paljon, että teitä on kiusattu. Miten joku voi sortua ensinnäkin kiusaamiseen ja toiseksi noi hellyyttävän, mukavan ja mahtavan oloisten tyyppien kiusaamiseen! Muakin on ala-asteella kiusattu ja vielä aivan tajuttomasti, joten en itsekään voi sietää hiukkaakaan sellaista. Vaikka minua ei olisi kiusattu, en hyväksyisi sitä siitä huolimatta.
  Hienoa kuulla, että pääsette juontamaan tuollaisen keikan! :) Saatte olla ylpeitä siitä, että teille on suotu tuollainen kunnia. :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.