moretolove

white

white

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Pikakisa!!


Me ollaan huomenna 4.3.2010 klo 21:00 suuntaamassa The Giant Leapin levyjulkkareihin Apollo Live Clubille ja nyt saatiinkin mahdollisuus kutsua myös muutama lukija paikalle. Sinä + ystäväsi pääsette nauttimaan keikasta ja toki luovutetaan teille myöskin uudet levyt! :)
Kahden sinä+ystävä paketin arvontaan osallistutte kertomalla meille, että pitäiskö teidän mielestä ton Sebun (keskellä) nousta meidän poikaystävät-listalle? Mitä ootte mieltä? Arvonta loppuu TÄNÄÄN 3.3.2010 klo 21:00 ja voittajat julkaistaan blogissa tämän jälkeen, joten muistakaa kaikki keksiä itellenne nimimerkki ja olla laittamassa meille sitten sähköpostia heti voiton ratkettua! HUOM! Keikkahan on K18.

Niin ja me tietty toivotaan, että voittajat haluis huomenna syleillä meitäkin ehkä, mutta ei tietenkään oo pakko....PS. TUNNIN PÄÄSTÄ SALILLE, JEEEEEEEE!!!

kuva täältä.

53 kommenttia:

 1. Hei neidit!

  Kyllä toi Sebu aika vahvaa poikaystävämateriaalia on, sopis teille kahdelle hömpälle vallan mainiosti! Se olis vielä kaiken lisäks pääkaupunkiseutulainen, eli saatavilla useammin ku esim. Pharksu tai Adam Tensta ;)

  Sebu ehdottomasti syleilyyn huomenna!

  -Annina

  VastaaPoista
 2. Tottakai lisäätte Sebun poikaystävälistallenne! ;)
  -KM-

  VastaaPoista
 3. Sebusta on ehdottomasti teille poikaystäväksi, jossen mä sitten vie sitä ensin. ;>

  VastaaPoista
 4. yrittäkää selvitä salilta hengissä, me lähetään kuutin kans sit seuraavalla kerralla mukaan! peppi hei muista sheikkaa buutia ihan kunnolla, oot sit ansainnu sitä suklaata mitä lupasin! :D

  VastaaPoista
 5. nim.levottoman tuhkimon ajatuksia.juu kannattaa ottaa..=)vaiks itse mä ottaisin ton peten =)
  nähnyt peteä myös toisen bändin keikoilla..ja aijai aijai =)
  mut pitäshä sitä sebua lohduttaa ku tippui kuorosodasta ni pääsis sit teidän syleilyyn ja poikaystävälistalle =)

  VastaaPoista
 6. Sebulla on kyllä ehottomasti poikaystävä ulkonäköä, kulmikkaat kasvot ja syvä katse sekä kivanoloinen tukka ja pieni sänki tekee hänestä miehisemmän ;)

  VastaaPoista
 7. Matka on liian pitkä osallistumaan keikalle tänään, mutta ajattelin silti kommentoida tuota poikaystävämatsku osiota. Mun mielestä EI. Tai siis en kyllä ottais poikaystäväksi. Sebastian on kyllä oikein komea ja hyvä ääninen mies, mutta joku siinä mättää. Tulee huonot vibat. Ei lämpene.

  VastaaPoista
 8. No jos totta puhutaan niin Sebua ei pitäisi ottaa poikaystävälistalle mukaan. Miksi? No ihan vaan sen takia kun oon varannut hänet jo itselleni ;)

  VastaaPoista
 9. Voi ei!! Tahon tonne niiin paljon! Sebu on ihanin, ehdottomasti! Ja todellaki se pitäis lisätä teijän poikaystävälistalle! :-)

  Hitsit voiku voittaisin liput! =))

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti poikaystäväainesta! Toivottavasti pääsette syleilemaan sebua ja voittajaa ja voittajakin sebua :)

  VastaaPoista
 11. ehdottomasti pitää lisätä listalle:b kolahtaa ainakin toi ulkonkö, nam!

  Irinaleskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Todellakin otatte listalle! ;) Ah nuo hiukset !

  VastaaPoista
 13. oi nam, ehdottomasti mukaan listalle! :)

  VastaaPoista
 14. Joo, EI. Missään nimessä ei.
  Jos Sebussa on yhtään suomalaista miestä, niin se ei anna teillä olla muita poikaystäviä. :c

  ps. MÄ EN MEE MILLEKÄÄN MUULLE SALILLE KO OMALLE! Nii kert! Tuu Emmi treenaa tänne mein naistensalille.

  VastaaPoista
 15. Kyllä, oi kyllä! Poikaystävämatskua selkeesti, näkeehän sen jo niistä syötävän komeista silmistä! :D

  Jos voitto osuu mun kohdalle, niin mulle riittäis se uus levy :) on vähän turhan pitkän matka Helsinkiin näin ex tempore :)

  VastaaPoista
 16. Jep, TO-dellaki poikaystävälistalle! (kelpais kyllä varmaan mullekki.. ah)

  VastaaPoista
 17. Jokin tossa ei oikein nappaa. Kuvissa ihan boyfriend-ainesta, mutta Kuorosodan livelähetyksestä ei oikein tullut hyviä fiboja! Ehkä jos sen laittais B-listalle.. niin sanotuksi varamieheksi!

  VastaaPoista
 18. AAAAAH!! ehieieieie ton pitäis nousta mun poikaystävä-listalle, ei teidän! :D eiku oikeesti. jos ja kun sebu teidän listoille nousee, niin voitteko edes säälistä jakaa sen sit mun kans?pliis jooko.
  Ja teiän listalle toi olis siinä mielessä todella osuva vaihtoehto,sillä (mähän en sebua, valitettavasti,henk.koht.tunne,eli annan arvioni ton yhden kuvan perusteella)sebuhan ei suoraansanoen vaikuttaa kauheen rennolta, joten te kaks voisitte opettaa sille hiukan käytöstapoja, more to loven malliin!

  VastaaPoista
 19. Ilman muuta ja muut ilman :)

  VastaaPoista
 20. Minä lisäisin teitä Sebun heti listalle, ei tuollaista pakkausta listan ulkopuolella kannata jättää. Se ääni ja tuo ihana ulkonäkö! Kuvitelkaan kuinka se laulelis teille rakkauslauluja,ulalala :)

  VastaaPoista
 21. Tottakai olisi! Eiku sittenhän Sebu ei vois olla mun poikaystävä! :) No onneksi Sebusta riittää silmänruokaa kaikille! :) Levyjulkkareihin ollaan täältäkin tulossa, jos tuo lakko jo loppuisi. Mate

  VastaaPoista
 22. Tottakai otatte sen listalle, mut on siinä sellanen pikku probleema että mä saatan viedä sen ensin♥

  Ja ottakaa se sitten syleilyyn, niin sitä ei ehkä enää harmita Kuorosodasta tippuminen, varsinkin kun se pääsee sitten uuteen sotaan, nimittäin taistelemaan teistä Adam Tenstan kanssa :-D

  VastaaPoista
 23. The Giant Leapin keulahahmon lisääminen poikaystävät-listalle tulisi olla itsestään selvyys. Katsokaa nyt sitä naiset! Hellyyttävän suloinen lommoposki. Näppäimistö kuolassa jo pelkän kuvan katselemisesta. Voitte vain kuvitella mitä käy kun äänen kuulee! Huhheijaa, mikä pakkaus! Poikaystävät-listalle kuin olisi jo!
  -Saara

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti, koskaan ei oo liikaa poikaystavia, varsinkaan noin komeita. Huonoja puolia ei ainakaan ulkoisesti ole ja miehella on hyva sijainti, paakaupunkiseutu! Tatuointi kasivarressa sanomattakin plussa. Yhteinen harrastuskin teilla jo on, bloggaus :) Herralta loytyy hauska ja tapahtumarikas blogi Suosikin sivuilta.

  VastaaPoista
 25. TODELLAKIN ! aa ihana söpö :) auu mikä mies ;)(; melkein yhtä mahtava kuin te olette.

  VastaaPoista
 26. Tottakai teidän pitäis lisätä, onhan toi komee ja varmasti hauska heppu. Niinku teki ottee tosi hauskoja, vaikka en oo päässy teijän kans koskaan jutteleen. (:

  VastaaPoista
 27. Kisavastaus :) Miikkis on sitä mieltä et ehdottomasti et toi laulaja on ehdottomasti..poikaystävä number 1.

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti kyllä!

  hanibanibani@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. TODELLAKIN herranjumala mikä adonis

  VastaaPoista
 30. Laittakaa sitte kuvia jos ootte päässy ihanan sebun syleilyyn.Ja ehdottomasti poikaystävä listalle onhan se niin NAM ! <3

  VastaaPoista
 31. Sebastian on ihan selvästi poikkismatskua, listalle vaan!

  VastaaPoista
 32. No ehdottomasti pitäisi olla poikaystävälistalla, ihmettelen ettei ole jo!

  Karismaa löytyy vaikka muille jakaa, mutta jalat maassa tyyppi silti.

  Me likes!

  Toivottavasti pääsen julkkareihin ja syleilyyn :DD

  VastaaPoista
 33. Ayyyyyyyyyyyyyyyyy Sebu todellakin listoille!! Kattokaa noita sulosilmiä ja surffitukkaa, sulattaa kenen tahansa sydämen. Efronin Zack suomiversiona...mmm.

  VastaaPoista
 34. Kyllä ehdotonta poikaystäväkamaa !:D Tämä kisaan osallistuminen tuli minulle itsellenikin aivan puun takaa eikä mitään hajua missä kyseinen homma tapahtuu mutta katotaan nyttten:D T:Mursu

  VastaaPoista
 35. why not? ;) Mitä useampi niin sitä parempi, vähä rokkikukkoo messiin listalle niin johan näyttää värikkäämmältä!

  VastaaPoista
 36. No ehdottomasti pitäis ottaa listalle. Alan tosin olemaan hieman huolestunut siitä faktasta että teidän poikaystävälistalta löytyy melkoisen paljon samoja nimiä kuin omaltani. Noo, onneksi ollaan joviaaleja nuoria naisia ja osataan jakaa nuo pojat sulassa sovussa :D

  VastaaPoista
 37. oi giant leap on aika ehana :--) ja tottakai teijän syleilyyn ois ihana päästä <3

  VastaaPoista
 38. sebu on kyllä ehdottomasti sen näkönen, että vois ihan huoletta nousta poikaystävälistalle :D

  VastaaPoista
 39. Mimmille kysymys:

  Mitä kautta olit viime keväänä vaihdossa? Jos kerkeät, pieni postaus aiheesta olisi kiva. :)

  - Maria

  VastaaPoista
 40. Todellakin Sebastian pitäisi lisätä listalle, vaikkakin hänen olisi pitänyt olla jo aikoja sitten listalla ;) Grrr mikä mies! Kerrankin suomalainen mies joka on jumalaisen näköinen, jolta löytyy ulkonäköä ja karismaa. Eikä tietenkään sovi unohtaa tuota ihanaista lauluääntä joka saa kylmäväreitä kulkemaan pitkin selkää. Siis purrrfect man for you girls. ;)

  VastaaPoista
 41. kuuttinen, joo toki! mut jos eka mennään sinne chicosiin? ;)

  sori taas peppi! ei me enää chatata täällä.. ja jos chatataan niin saat vaan sitä enemmän suklaata!

  VastaaPoista
 42. no hei haloo, TODELLAKIN sebu kuuluu teijän poikaystävälistalle ! ;)

  mielelläni lähtisin kyllä sebua ja kumppaneita kuuntelemaan ja tietysti syleilemään teitä, hihi. ootte tytskyt ihania !

  VastaaPoista
 43. No siis tottakai, edellyttäen että mistään aiemmista poikkiksista ei tarvi luopua sen takia, eli kiintiö ei oo vielä täynnä!!

  VastaaPoista
 44. Kyllä on ihan poikaystäväainesta ja voihan sitä aina kokeilla! Jos se ei sit tunnukaan kovin hyvältä poikaystävältä, voihan aina sanoo että jos oltas vaan kavereita! :D.

  Mul ois just sopiva tytsy vietäväks Sebuu kuolailee, saatte kyl pitää varanne että ees saatte sen poikaystäväksi, jos tän yhen blondin sinne päästätte mun mukana ;).

  VastaaPoista
 45. Ehdottomasti pitäis! Sebuhan on oikee hottis :D Kuorosodassakin oli mun lemppari mutta meni sit tippumaan heti ekana, epistä :(

  VastaaPoista
 46. Totta kai Sebu mukaan! Söpö rokkari täydentää mukavasti kokoelmaa :).

  VastaaPoista
 47. Todellakin pitää!!Hotimpaa suomalaista saa hakea!!!!!

  -Nipu

  VastaaPoista
 48. Ehdottomasti! Eihän ton näköistä miestä voi vastustaa ja vielä kun siihen lisää uskomattoman hyvän lauluäänen niin on täydellinen mies paketissa. Ajatelkaa ku se laulais tolla äänellä iltaisin vain SULLE, polvet ois kyllä ihan hyytelöä!! Mun on ainakin pakko tunnustaa et toi on mun oma märkäpäiväuneni ;)

  -riikka

  VastaaPoista
 49. -Ei,ei pidä nousta.

  Pyrin kuorosodassa Sebun kuoroon ja tyyppi oli melko ankeena ja kaikenlisäks heitti huonoa läppää :D Vaikka hottis muuten onkin,niin huono huumorintaju ja väsyny olemus on aika turn-off =/

  -Emilia-

  VastaaPoista
 50. ofcourse! sebastian on niin hot että iha kuuma tulee ku sitä kattoo :D mä oon kans saanu siit tosi hyvän kuvan et se ois tosi mukava jne. :) ehdottomasti. mä voisin jakaa sen teijän kans,sen verra puoleensavetävä se o :)

  VastaaPoista
 51. ÄÄ TIEDOTUS! Nimimerkillä Mursu kirjoitteleva heppu peruu arvontaan osallistumisen, aikataulu ei natsaakkaan;( joku muu saakoon olla onnekas, enemmän mahkuja muille:D Mutta halauksia lähetän kumminkin teille tytöille!!<3

  VastaaPoista